The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.488.074
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Boixus Nois PS kaže...
Kaže covijek koji se 3 mjeseca spremao pozvati zensku na tortu.

Na kojeg covijeka tocno mislis?

11 godina
protjeran
Nilturion kaže...
Boixus Nois PS kaže...
Kaže covijek koji se 3 mjeseca spremao pozvati zensku na tortu.

Na kojeg covijeka tocno mislis?

ks95hr

This time next year we'll be millionaires
14 godina
odjavljen
Tad je rekla da ga voli, da se ne ljutim, nema ništa protiv mene ali ga voli. Ja ju pitam jel to zbog njega, ona meni ponovi ponovno poruku. Dakle, zbog njega je, al ne direktno rečeno.
Kad je prekinula s njime, mi se pomirili, po njenome govoru se može zaključiti da baš i nije bila zadovoljna s njime.
14 godina
odjavljen
A ko mi je javio. Žena koja be zna kako reći momku da ne želi s njime ništa ozbiljno. Lol.
9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

Ček ček nakon slike alatke se naaaglo zaljubila u drugog lika...ja bi se na tvom mjestu ipak zapitala. Znaš žene se nekad ne žale već samo preusmjere svoje zanimanje na drugu jedinku muške vrste 

To me zapravo i natjeralo da se zapitam, jer nije zbog dimenzija(usporedili smo davnih dana na kuromjer u jednom lokalu, i tu smo negdje, i po promjeru i po dužini, a i njegova žena se zacrvenila kad je jednom naletila dok sam pišao iza kuće na fešti,premda vjerovatno više zbog neugodnosti).

Tak da mi i dalje nije jasno zašto.

Premda mogu pretpostaviti.

A ako dobro pretpostavljam, onda se stvarno zaljubila...

Nema veze, ohladit će se, mladi smo još....

Kruha i igala...
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ljubavni jadi su i mene zahvatili.

Nisam uhvatio ime curi koja radi na drive through u meku, a ne mogu ju nigdje naći, a žešće mi je poznata iz viđenja.

A toliko je lijepa da mi se opet jede Big Mac..

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
9 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Aj ne pravi se glup. Ak hoćeš pomozi, ako nećeš, možeš odjebati od mene, u ovom slučaju. Bit će vjerojatno još slučajeva od mene. Trenutno nisam raspoložen za te tvoje fantomske, golubove, frendice, gepek....

Dobro, oprosti, moram te malo razvedrit.

Gle, dobro ti savjetuju, ako ti je toliko stalo do nje, iskreno joj se ispričaj , bez ikakvih očekivanja.

Ako shvati da si iskren, možda i omekša pa ti prođe prek toga.

Boljemu se trenutno ne možeš nadati od nje.

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen
fer-de-lance kaže...
Dex.pwn kaže...

Aj ne pravi se glup. Ak hoćeš pomozi, ako nećeš, možeš odjebati od mene, u ovom slučaju. Bit će vjerojatno još slučajeva od mene. Trenutno nisam raspoložen za te tvoje fantomske, golubove, frendice, gepek....

Dobro, oprosti, moram te malo razvedrit.

Gle, dobro ti savjetuju, ako ti je toliko stalo do nje, iskreno joj se ispričaj , bez ikakvih očekivanja.

Ako shvati da si iskren, možda i omekša pa ti prođe prek toga.

Boljemu se trenutno ne možeš nadati od nje.

Oraspoložit me možeš jednim supersport motorom.

Ne kužim ovaj zadnji red, što si mislio s time?

Neću je kontakirati uopće, kad budem u gradu, ako naletim na nju, stajem, ispričam se, nastavim svojim putem. Ako joj to što bude značilo, javit će se preko fejsa. Ako ne, boli me uvo. Već predviđam vrijeme kad će se javiti, i za što će se javit.

9 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Oraspoložit me možeš jednim supersport motorom.

Ne kužim ovaj zadnji red, što si mislio s time?

Neću je kontakirati uopće, kad budem u gradu, ako naletim na nju, stajem, ispričam se, nastavim svojim putem. Ako joj to što bude značilo, javit će se preko fejsa. Ako ne, boli me uvo. Već predviđam vrijeme kad će se javiti, i za što će se javit.

Zaboravi supersport, bolje si uzmi krosera.

A zdanji red, htio sam reći da je jedino kaj se možeš nadat da se vratiš na nultu poziciju.

Kruha i igala...
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nije bolest sve sto boli lol

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
14 godina
odjavljen

Kroser drči. Supersport fino prede, kao mali mlazni aviončić. Jedino Yamaha R6/R1, i Kawasaki ZX10R/ZX6R/H2/H2R dolaze u obzir, mogu i ostala

Može i neka dobra trap, ili dubstep muzika. Tipa Jylo.

I ja se nadam, ko mi je kriv kad nisam slušao frenda(drugog, ne prvog).

15 godina
neaktivan

Uzmi ti kruzera nekog.

Recimo Triumph Speedmaster. Taj kad počne presti, sve će cure za tobom.

14 godina
odjavljen
chutac kaže...

Uzmi ti kruzera nekog.

Recimo Triumph Speedmaster. Taj kad počne presti, sve će cure za tobom.

Od Triumph u obzir dolazi jedino Triumph Speed Triple R

9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Momci, fulali smo temu.....

P.S. Samo chopperi 

Kruha i igala...
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ma bježi, to je bezveze.

Moram ja svog oprat i opet na drive through. A unutra da Joe Cocker svira.

14 godina
odjavljen
fer-de-lance kaže...

Momci, fulali smo temu.....

P.S. Samo chopperi 

Što ne možemo ovdje jedne druge tiješiti?

9 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Naravno.

(Ja sam samo ljubomoran jer imam samo Tomosa.....)

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen
fer-de-lance kaže...
Dex.pwn kaže...

Naravno.

(Ja sam samo ljubomoran jer imam samo Tomosa.....)

I ja sam ljubomoran jer sam neki dan ulovio mašinu ZX10R u svojem gradu.

Al vidio sam da su dvije kacige, pa reko neću smetati čovjeku dok je s curom :/

15 godina
The Friendzone Club

dex.pwn odustani od nje, poradi na ponasanju, humoru, sazrij malo, nauči nešto iz svojih početničkih greška i drugi put pamenije postupaj 

Da se malo vratimo na temu, sinoć otišo na Zrinjevac fatat pokemone, mada to koristim kao izgovor, odem vidjeti ima li kakvih cura za uletit, u prvom pokušaju nisam imo sreće, većina cura ili dođe u čoporu od 4-5 cura ili dođe s dečkom, naravno, s ciljem da love pokemone, zbog čega možeš lako naći zajednički jezik sa curom, ako imaš sreće da je uloviš samu, kao što je jedna sinoć bila....Prvih pola sata, od kako sam stigao tamo, sam čeko da se bračni par od 80 godina makne s klupice da mogu sjesti, iako mi se isprva činilo da će prije umrijeti na toj klupici nego ustati ispostavilo se da sam u krivu, na njihovu sreću ...Prazna klupica mi je trebala zbog taktike, sjedneš sam na nju, malo u stranu i gledaš koliko imaš sreće da priđe neka "Misty" i pita da li je slobodno.

U isto vrijeme, nasuprot mene, isto neki lik sjedi sam, također igra pokemone, što nije bilo teško za zamijetiti, pošto je maho onim mobitelom okolo ko da ih za stvarno lovi.  Nije prošlo ni 20 min, taman dok lovim ratatta, začujem neki mio i visok glas, pita da li je slobodno , taman se ponado da je neka cura, kad ono neki klinac od 15-16 godina kojemu glas još nije mutiro...mislim si u sebi, jebem ti sreću i kažem mu da je slobodno(to mi je bila kobna greška, al bilo mi glupo reći da nije kad je na klupi bilo mjesta da sjednu trojica i žak)
Žašto je bila kobna greška, pa eto, nije prošlo ni 3 minute, dolazi plavuša, 170cm, fino odjevena, 90-60-90, osmijeh kao iz snova, pogled zanosan, kosa leprša na sve strane....ok previše filmova, nije takva, ali iznad prosjeka je, oko osmijeha nisam lago..hoda i zaustavi se kod lika nasuprot mene i pita da li je slobodno...tu shvatim koliko nesreće imam.

Još kad sam vidio njega...odmakne se od nje 2 metra da joj napravi mjesta i mislim si kako pojedinci dobijaju prilike, a ne znaju ih iskoristiti, sve mu je doslovno bilo servirano, cura također pokemone došla loviti, sjedne se pored njega, sami na klupi, možeš započet razgovor o bilo čemu, a on ni A. I ništa, pomirio se sa sudbinom, snimam je par minuta, pokušavam naći manu da si opravdam to što nisam na njegovom mjestu, ali bezuspješno. Par puta je i ona prema meni pogledavala, pogledi su nam se sudarali više puta i počinjem se moliti Bogu da se onom levatu preko puta isprazni baterija i da ode kući. 
Za čudo božje, Bog je uslišio moje molitve, baterija mu se i ispraznila i on odlazi kući, hah, naravno da ne, došo je tamo s powerbankom, na moju žalost i u isto vrijeme dok ga stavlja puniti, CURA ZAPOČINJE RAZGOVOR, šok i vjeverica,  tu su počeli pričati, naravno o pokemonima, počeli uspoređivati pokemone, na kraju se i razdaljina od 2 metra istopila na 20tak cm, pričali tako 10 minuta, predloži ONA da odu prošetat do pokestopova i više ih nisam vidio

Na kraju on takav smotan ispodprosječnog izgleda ode s takvim "pokemonom" u šetnju, a ja, duboko razočaran, odem kući s uhvaćenim Pidgey-om 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
9 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

a ja, duboko razočaran, odem kući s uhvaćenim Pidgey-om 

At least you got Pidgey, which is nice....

Kruha i igala...
11 godina
protjeran

Moje saučešće.

Neka se stvari same poslože bez forsiranja ako si sretan ili iznadprosječnog izlgeda.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
fer-de-lance kaže...

At least you got Pidgey, which is nice....

Ništa, dobri su za evoluciju...al mogo sam umjesto pidgeya, sinoć evoluirat diglett-ia, if you know 

Boixus Nois PS kaže...

Moje saučešće.

Neka se stvari same poslože bez forsiranja ako si sretan ili iznadprosječnog izlgeda.

hvala...sad razmišljam, trebo sam skupiti hrabrosti i pozvat je na tortu, možda pidgey nebi bila najvrijednija stvar koj sam sinoć uhvatio 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
neaktivan

Smiješno koliko i tužno.

9 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

hvala...sad razmišljam, trebo sam skupiti hrabrosti i pozvat je na tortu, možda pidgey nebi bila najvrijednija stvar koj sam sinoć uhvatio 

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Perverznjaci, s tortama.

15 godina
neaktivan

Torta?
Da nisi mislio na pitu?

hehe

14 godina
odjavljen

Američka? S onim pivom, u kojem je ono. Znaš što

15 godina
neaktivan

Znam haha, mislim da je prvi nastavak.

Ali ne ta pita. Kremasta pita.

14 godina
odjavljen
chutac kaže...

Znam haha, mislim da je prvi nastavak.

Ali ne ta pita. Kremasta pita.

Nešto ovog tipa?

14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

NASTAVAK

I da, evo prije nekih 45 minuta, ja na kolodvoru, kad ono dolazi poruka na Messenger, pogodite tko ju šalje? Ona! Ništ, pročitam ja poruku, kaže ona da je bila na snimanju, pa et' ak me zanima što je bilo.

Ja onak, osto u šoku, cura se javi, sama, prva, u jedan iza ponoći. Onda kad sam pročitao do kraja poruku, ostao sam zbunjen, gledam kakvo snimanje, reklama, spot, fotošut, wtf...

Ništ, napišem ja da me zanima, da mi priča(jer me logično zanima). Kaže da je na štitnjači neki čvorić, dobročudni, da se mora pratiti, vamo-tamo. Tu shvatim o kakvom se snimanju radi.

Iskreno, malo me je šokiralo to, a cura govori istinu, ne vidim što bi lagala. Tu se ja ispričam, kažem joj (po stoti put) da mi je žao što sam joj tu uradio(misleći na to da možda bez tog mog sranja ona ne bi imala sad to), i da ju volim kakva god ona bila(misleći ako bude za 10-20-30-40g :D to sranje prešlo u zločudno, pa gubitak kose itd...).

Kaže da nisam ja kriv, da se ne brinem, da mi je samo rekla. Tu ja napišem da znam(da mi je samo rekla), i napišem joj dalje da vidim da je nešt ljuta zadnjih par dana, javi se ujutro i onda ko budala čekam odgovor. Da se dopisujemo, i samo stane s pisanjem. Na to ona napiše "Nisam neg.. et". Tu me pita dal znam što je danas(jedan iza ponoći, kalendar se promijenio, a nisam to opazio jer sam bio u autu). Kažem da ne znam, jer ono, iskreno ne znam što je. Kad ono, njen rođendan. Tu se ispričam jer nisam vidio(a iskreno i zaboravio sam kad joj je rođendan, a sad više neču), čestitam joj rođendan. Tu se ona zahvali, pošalje mi pusu nazad, i kaže da ide spavat. Također kaže da nije imala vremena(na onu moju poruku "javi se ujutro i onda ko budala čekam odgovor" što sam napisao iznad). Tu je već zaspala, inače lagano zaspe, brzo.

Mislite da je pametno da joj kupim veliku Milka Oreo, ili ružu, ili oboje? Oboje idemo u školu, žicamo od staraca keš. Ne bi valjda očekivala nešto veće? Mislim, da imam svojeg novca, kupio bih, nije problem, kad su prijateljice u pitanju, ne štedim.

I molim te, ti što imaš zmiju za profilnu(ne znam ti ime), bez glupih fantomki, i izolirki. Hvala svima na pomoći

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice