The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.487.661
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Dex.pwn kaže...

Od tebe se uvijek može očekivati najbolji odgovor

Al ima jedan problem. Djeca su mala, a najgore od svega toga, pričaju samo Njemački, kojeg ja ne podnosim

Ali igraju minecraft....

Ako nemaš laptop, posudi od nekoga, i slučajno se pojavi tam gdje se igraju(ne moraš znati švabski).

Ali ne onak da ispadneš kao pedofil.

Mora biti normalnih ljudi uokolo.

I počni igrati blizu njih.

Kad primjete, počet će žicati.

Dopustiš im i praviš se da te interesira kaj igraju.

A ti,naravno, nisi svjestan koja su to djeca.

Pa popustiš, ipak su slatki(ako netko pita,ali opet pazi da ne zvučiš pedo).

Naravno, ona ne bude imala srca da te otjera u 3 PM pred njima.

A ne kuži kaj je upravo učinila....

Uglavnom,kad odete svatko na svoju stranu, uopće ne budu htjeli ni doma igrat Minecraft.

Toliko joj budu zavijali i maltretiralu ju da idu k tebi igrat da bude ti poslala poruku jel možeš doć do nje , kao klinci te traže.

Javiš da si sam doma, pa brineš o okućnici i tak to...

Uglavnom, nek se dođu igrat kod tebe.

Pristala bude(99%).

E sad, bez naglih uleta.

Pozdraviš se s njom kad dođu, onak kao da si ravnodušan prema njoj, a opet, krivo ti je kaj si ispao kreten....

Znaš taj pogled ziher.

Uglavnom, kad se svi smjeste, automatski više pozornosti posveti djeci, a nju ne napadaj.

Kad vidi kak ste dobro društvo, i ona će se htjeti pridružiti u igru.

Naravno, dopustiš joj, ali uz distanciranje nje od djece.

Ona će osjetiti povezanost tebe i djece, a ti izgradi stav da ju doživljavaš kao sekundarnu.

Bit će joj krivo kaj nije dio igre, i omekšat će jako prema tebi.

Kad se to dogodi,i ti kao malo omekšaj, ali i dalje glumi neugodnost.

I još ne odvračaj pogled od dječje igre.

Tad joj situacija,tj. boravak u tvojoj blizini, postaje ugodna.

Nakon par minuta, glumi zamor očiju ili nekaj tak i reci da ideš malo sjest na kauč i popit sok ili kaj već, i naravno klince prve ponudi premda znaš da ne kuže kaj im govoriš, al će se ona ubacit i pitat ih.

I obavezno nemoj nju zvat da dođe sjest k tebi, jer ako sama dođe, onda si na konju, a ako ne-još malo truda.

Vjerovatno bude i sama došla.

Onda lijepo počni šaltati programe na TV-u unedogled ali sporo, dok ona ne predloži kaj da gledate (uz iznimku ako je neki napeti film odmah na redu, to ne šaltaj).

I tak pomalo, uvukla se bude u gledanje  i nakon nekog vremena se nesvjesno naslonila tebi na rame.

Ne reagiraj naglo, budi opušten i drži isti stav.

Nakon nekog vremena polako se opustiš prema njenoj strani glumeći prirodnu reakciju kičme, a njoj češ poništiti komfor položaja, a gleda film, pa će te nesvjesno zagrliti.

Naravno, zbog tvojih zajeba od prije ne smiješ radi prvi daljne korake, ali bez brige, bude ona.

Samo budi kao osjetljiv prema njoj i klincima,i u kratkom vremenu bude tvoja.

Ne isti dan,ali bude.

Ako je meni uspjelo, bude i tebi, bez brige.

S tim da je ova u mojoj situaciji dadiljala hrpu švicarske divljači, ali s djecom se uvijek da.... 

P.S. Nadam se da će i meni upalit i s ovom sad(iz prošlog posta), premda je sad puno nepovoljnija situacija, ali sam i iskusniji.

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2016 15:03 (fer-de-lance).
14 godina
odjavljen

Super savjet

Nisam dvocjevka, al' brate volim te jer si kul

9 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Super savjet

A da bar znaš koliko ja sam sebe volim....

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen
fer-de-lance kaže...
Dex.pwn kaže...

Super savjet

A da bar znaš koliko ja sam sebe volim....

A da it znaš koliko ja nju volim...

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ferdelanov igrokaz izgleda uvjerljivo, ali kao osoba koja nema strpljenja niti srama, otišao bih joj na vrata i ispričao se.
Kažeš oprosti, ali sviđaš mi se, ali sam bio glup i sjebao sve. Ako ima nade, nasmijat će se, bit će joj slatko, a ako ne, zalupit će ti vrata.

A i šta je je, budi sretan da te njen brat ili neki frend nije sastavio kad  je vidio da spremaš njene slike. Da je moja sestra, sredio bih ti dejt sa betonom. Ništa osobno 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
odjavljen

E to, ja bi nekako sve to preskočio, i uskočio u vezu.

Ima dvije starije sestre.

Dobro, nećemo nasilno, ima boljih načina :D

11 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Ali igraju minecraft....

Ako nemaš laptop, posudi od nekoga, i slučajno se pojavi tam gdje se igraju(ne moraš znati švabski).

...

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
15 godina
neaktivan

Ne ulaziš u Konzum, nego u vezu. Morate se upoznati, malo muvati da vidite jel možete u vezu.

Sa 6 riječi možeš jedino dobiti seks i moguće picajzle.

14 godina
odjavljen
chutac kaže...

Ne ulaziš u Konzum, nego u vezu. Morate se upoznati, malo muvati da vidite jel možete u vezu.

Da, znam to, i to me živcira. Umori me to muvanje.

9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
fer-de-lance kaže...

Ali igraju minecraft....

...

Razvijam novu granu umjetnosti - stop motion književnost :)

Kruha i igala...
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
chutac kaže...

Da, znam to, i to me živcira. Umori me to muvanje.

A ti lijepo preskoči muvanje pa ćemo za mjesec dva slušati žalopoljke da je ovaka i onaka...al ajd bar će tema bit aktivna ako ništa drugo 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
14 godina
odjavljen

Nemam namjeru reći nešto ružno protiv nje.

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Dao si joj do znanja da imaš njezine slike koje nije tebi poslala? Baš me zanima šta si htio postići s time? Je li to bio neki oblik ucjene? Kažeš kako se nadaš da neće naletjeti na još jednu ljubomornu svinju, meni se prema pročitanome čini da već je.

14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

A ne znam što da ti kažem. Djelomično si u pravu. Ne znam što sam htio postići s tim fotkama. Al ne kužim što misliš da sam ja (ljubomorna) svinja?

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kako ja to vidim, ti, kad si vidio da te gura od sebe, si joj poslao te slike kako bi joj pokazao da se ne igra s tobom (?). U tom trenutku ti si njoj bio tek poznanik s kojim se dopisuje, a ponio si se kao ljubomorni dečko koji prijeti da će "leak d nudes". Sumnjam da si išta drugačiji od njenog bivšeg, ali jbg sebe je najteže ocijeniti. Također napisao si da ju u početku nisi htio jer si mislio da je laka itd, zapitaj se bi li cura kakvu tražiš ikad hodala s nekim "creepom" koji ima njene privatne slike?

Sljedeći put pametnije i ne skupljaj tuđe slike. Nikakvo dobro ti ne mogu donijeti, dapače možeš i nastradati zbog njih što je glupo jer internet postoji s razlogom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2016 18:54 (Predator003).
14 godina
odjavljen
Predator003 kaže...

Kako ja to vidim, ti, kad si vidio da te gura od sebe, si joj poslao te slike kako bi joj pokazao da se ne igra s tobom (?). U tom trenutku ti si njoj bio tek poznanik s kojim se dopisuje, a ponio si se kao ljubomorni dečko koji prijeti da će "leak d nudes". Sumnjam da si išta drugačiji od njenog bivšeg, ali jbg sebe je najteže ocijeniti. Također napisao si da ju u početku nisi htio jer si mislio da je laka itd, zapitaj se bi li cura kakvu tražiš ikad hodala s nekim "creepom" koji ima njene privatne slike?

Sljedeći put pametnije i ne skupljaj tuđe slike. Nikakvo dobro ti ne mogu donijeti, dapače možeš i nastradati zbog njih što je glupo jer internet postoji s razlogom.

Tad smo se poznavali već duže vrijeme, živi ulicu dalje...

Ne, leak d nudes ne, ne dijelim ničije fotke.

Oke, ako misliš da sam dečko koji će braniti djevojci da ima muškog prijatelja - ne, toliko ljubomoran nisam. Ne kažem da nikad nisam bio ljubomoran.

Da, nisam joj htio poslati poruku na početku jer je rekao frend da je laka. Nije mi ni na kraj pameti bilo da ja i frend nemam iste sklopove u glavi. Njemu su lake cure one koje nisu previše komplicirane, a kurve su one što su previše komplicirane. Njegova zlatna sredina je kad lagano zbari curu, a cura pleše kako on svira. Tad ta cura postaje najbolja na svijetu, sve ostale su lake/kurve. Samo što to nisam uočio kad je bilo potrebno. 

15 godina
neaktivan

Pošalji joj ljubavnu pjesmu, možda joj klonu noge.

17 godina
neaktivan

Staviš klincima da gledaju na bs.to. one piece, sinkronizirano na njemački do 510 epizode, ostalo titlovano, 751 epizoda (i bit će još punooo :D) x 20 minuta, ima da je zbariš, oženiš, dobijete djecu i djeca krenu u školu dok klinci koje ona čuva odgledaju sve epizode :D

Why so serious?
10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Predator003 kaže...

Oke, ako misliš da sam dečko koji će braniti djevojci da ima muškog prijatelja - ne, toliko ljubomoran nisam. Ne kažem da nikad nisam bio ljubomoran.

Da, nisam joj htio poslati poruku na početku jer je rekao frend da je laka. Nije mi ni na kraj pameti bilo da ja i frend nemam iste sklopove u glavi. Njemu su lake cure one koje nisu previše komplicirane, a kurve su one što su previše komplicirane. Njegova zlatna sredina je kad lagano zbari curu, a cura pleše kako on svira. Tad ta cura postaje najbolja na svijetu, sve ostale su lake/kurve. Samo što to nisam uočio kad je bilo potrebno. 

Druze sje** si i gotovo, poslije kar**** nema kajanja... Mislim da bi ti bilo najbolje da jos tjedan dva ispitas situaciji i onda krenes na sve ili nista, ili joj se svidas pa cete uzivat zajedno, ili ona ne zeli nista vise od prijateljstva... Treca opcija je uzalud potroseno vrijeme zbog kojeg ces sam sebe za par godina lupat po glavi i pitat se kak si mogao biti tako glup...

BTW prosli tjedan sam utopio jednu curu (od frendove cure sestru) u friendzoneu, zenska zna da imam curu, vise puta sam naglasio. Kad sam spomenuo da imam brata pocela je nesto tipa "ako ti je slican upoznaj me sa njim", a kasnije je nije bilo briga da li sam zauzet ili ne, njoj ne smeta to -.- moj odg. je bio klasican zenski:"znas dobra si ti cura, super si, ali mozemo bit samo prijatelji"

14 godina
odjavljen
Shivi kaže...
Dex.pwn kaže...
Predator003 kaže...

Druze sje** si i gotovo, poslije kar**** nema kajanja... Mislim da bi ti bilo najbolje da jos tjedan dva ispitas situaciji i onda krenes na sve ili nista, ili joj se svidas pa cete uzivat zajedno, ili ona ne zeli nista vise od prijateljstva... Treca opcija je uzalud potroseno vrijeme zbog kojeg ces sam sebe za par godina lupat po glavi i pitat se kak si mogao biti tako glup...

BTW prosli tjedan sam utopio jednu curu (od frendove cure sestru) u friendzoneu, zenska zna da imam curu, vise puta sam naglasio. Kad sam spomenuo da imam brata pocela je nesto tipa "ako ti je slican upoznaj me sa njim", a kasnije je nije bilo briga da li sam zauzet ili ne, njoj ne smeta to -.- moj odg. je bio klasican zenski:"znas dobra si ti cura, super si, ali mozemo bit samo prijatelji"

Matereti, na netu si, izbaci te jebodelične * iz prostih riječi. Neće nam valjda neko tiket opalit zbog ružnih riječi na javnom web mjestu?

I ja mislim, tako negdje kad krene škola, putevi do škole su na većim dijelom isti.

Hvala ti puno :)

9 godina
neaktivan
Cesc kaže...

Staviš klincima da gledaju na bs.to. one piece, sinkronizirano na njemački do 510 epizode, ostalo titlovano, 751 epizoda (i bit će još punooo :D) x 20 minuta, ima da je zbariš, oženiš, dobijete djecu i djeca krenu u školu dok klinci koje ona čuva odgledaju sve epizode :D

I nek odmah rezerviraju grobna mjesta,jer nakon zlatnog pira im ne bude puno preostalo, a serija bude tek na pola....

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen

Kako rukujem tim bićencima, mislim da bi Mala nevjesta bila naknap.

11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Onda bi ti Guiding Light bilo aman taman...18 000 i još nešt sitno epizoda 

Neg kad već tu kenjarim, pitanje za malo stariju gardu koja ovdje drijema po čoškovima: Kako uvjerit frajera da je trenutno stanje stvari koje možemo nazvati "neobaveznom zayebancijom"  čisto uredu i da ga nema potrebe pretvarati u odnos sa ugovornom obvezom? 

Zadnjih par mjeseci je bilo sve pet a sad mi baljezga o tome da ne želi propustiti priliku i da je u godinama kad treba razmišljati o budućnosti. Mislim kužim ja da njega puca kriza srednjih godina, al nemam ja živaca za ljubavne happily ever after priče i meni je dobro i ovako. Kojim argumentom bi se čovjeku dalo objasnit a da to ne izazove nuklearni rat? 

9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
Dex.pwn kaže...

Onda bi ti Guiding Light bilo aman taman...18 000 i još nešt sitno epizoda 

Neg kad već tu kenjarim, pitanje za malo stariju gardu koja ovdje drijema po čoškovima: Kako uvjerit frajera da je trenutno stanje stvari koje možemo nazvati "neobaveznom zayebancijom"  čisto uredu i da ga nema potrebe pretvarati u odnos sa ugovornom obvezom? 

Zadnjih par mjeseci je bilo sve pet a sad mi baljezga o tome da ne želi propustiti priliku i da je u godinama kad treba razmišljati o budućnosti. Mislim kužim ja da njega puca kriza srednjih godina, al nemam ja živaca za ljubavne happily ever after priče i meni je dobro i ovako. Kojim argumentom bi se čovjeku dalo objasnit a da to ne izazove nuklearni rat? 

Jednom riječju(sorry Ar ak je netočno,nepismen sam,ne tuci me ;) ), nemoguće.

Današnji "muškarci" su ti ko tinejdžerke nekoć.....

Uglavnom, dok ide-ide,  poslije razlaz.

Uglavnom,ne znači  da ga ne možeš razuvjerit,al to je Sizifov posao.

Uglavnom,kad stignem,opisat ću ti jednu od mene provjerenu metodu,bit će opet roman....

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Neću joj se više ja javljati. Poslat ću joj pusu samo ako mi kaže dobro jutro, ili ako pričamo navećer(kod mene Sunce izlazi sa zapada, i zalazi na zapad). Ako vidim da bude htjela pričati, ako pita nešto uvijek, pokušat ću smuvati neku kavu, ako me navodi na film, ponudit ću film(ove) kod mene, kupit čokoladu, ružu ukrast od komšije itd... Umoran sam od ovih sranja, depresija. U zadnji par dana me ništa ne može usprećiti, ništa mi se ne radi, refrešujem par stranica, vamo tamo.

Zapravo, jedino što bi me moglo usrećiti je ona, i/ili nekakav Kawasaki/Yamaha, da malo zareve, ili da sjednem na njega. Jebaji ga, nuklearno-kvantna fizika, nema što.

11 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže... 

Uglavnom,kad stignem,opisat ću ti jednu od mene provjerenu metodu,bit će opet roman....

Znači ne gine mi "nisi ti, ja sam" govor 

9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
fer-de-lance kaže... 

Znači ne gine mi "nisi ti, ja sam" govor 

Gle,nabavi ljubavnu ljuljačku i uništavaj ga dok ne  pobjegne....

Najlakše je tak.

Kruha i igala...
9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ovak, osnovno za znati je kad zenska nije zainteresirana (a ni ti ne bi bio), zamisli da ti nekoj curi ne odgovaraš cijeli dan, da niti ne seenaš, da se ne javljaš uopće (ili samo dok nekaj trebaš ili te nešto zanima, ali ne da bi pokrenuo razgovor). I bi ti htio u vezu s takvom curom? Ja sam dozivio da mi je cura u stranoj drzavi bez bilo kakvog paketa za internet odgovorila na fejsu makar joj je cijeli bon ubilo, tak da ako je stvarno zagrijana ce naci barem 5 sekundi koliko treba da odgovori ili 1 sekunda koja treba da seena. Mozda je ovo moje ekstremniji primjer, ali kad su zainteresirane to se na njima vidi, javlja se, ispituje te stvari, slatkasta je itd.

14 godina
odjavljen
SMA Solar kaže...

Ovak, osnovno za znati je kad zenska nije zainteresirana (a ni ti ne bi bio), zamisli da ti nekoj curi ne odgovaraš cijeli dan, da niti ne seenaš, da se ne javljaš uopće (ili samo dok nekaj trebaš ili te nešto zanima, ali ne da bi pokrenuo razgovor). I bi ti htio u vezu s takvom curom? Ja sam dozivio da mi je cura u stranoj drzavi bez bilo kakvog paketa za internet odgovorila na fejsu makar joj je cijeli bon ubilo, tak da ako je stvarno zagrijana ce naci barem 5 sekundi koliko treba da odgovori ili 1 sekunda koja treba da seena. Mozda je ovo moje ekstremniji primjer, ali kad su zainteresirane to se na njima vidi, javlja se, ispituje te stvari, slatkasta je itd.

Kaže da je na YT-u pa ne vidi poruke. Možda i ima istine to što vi kažete.

9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pa da, a iskreno i dosta je zajebana situacija kod tebe, ali ovo za YT da ne vidi - cisti primjer koliko ju ne zanimas.

EDIT: i daj nemoj biti u depri il nesto, mi te volimo, cijeli Bug, kaj ce te jedna cura tak nervirati, ne zasluzuje te, mozes bolje

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2016 22:39 (SMA Solar).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice