Od tebe se uvijek može očekivati najbolji odgovor
Al ima jedan problem. Djeca su mala, a najgore od svega toga, pričaju samo Njemački, kojeg ja ne podnosim
Ali igraju minecraft....
Ako nemaš laptop, posudi od nekoga, i slučajno se pojavi tam gdje se igraju(ne moraš znati švabski).
Ali ne onak da ispadneš kao pedofil.
Mora biti normalnih ljudi uokolo.
I počni igrati blizu njih.
Kad primjete, počet će žicati.
Dopustiš im i praviš se da te interesira kaj igraju.
A ti,naravno, nisi svjestan koja su to djeca.
Pa popustiš, ipak su slatki(ako netko pita,ali opet pazi da ne zvučiš pedo).
Naravno, ona ne bude imala srca da te otjera u 3 PM pred njima.
A ne kuži kaj je upravo učinila....
Uglavnom,kad odete svatko na svoju stranu, uopće ne budu htjeli ni doma igrat Minecraft.
Toliko joj budu zavijali i maltretiralu ju da idu k tebi igrat da bude ti poslala poruku jel možeš doć do nje , kao klinci te traže.
Javiš da si sam doma, pa brineš o okućnici i tak to...
Uglavnom, nek se dođu igrat kod tebe.
Pristala bude(99%).
E sad, bez naglih uleta.
Pozdraviš se s njom kad dođu, onak kao da si ravnodušan prema njoj, a opet, krivo ti je kaj si ispao kreten....
Znaš taj pogled ziher.
Uglavnom, kad se svi smjeste, automatski više pozornosti posveti djeci, a nju ne napadaj.
Kad vidi kak ste dobro društvo, i ona će se htjeti pridružiti u igru.
Naravno, dopustiš joj, ali uz distanciranje nje od djece.
Ona će osjetiti povezanost tebe i djece, a ti izgradi stav da ju doživljavaš kao sekundarnu.
Bit će joj krivo kaj nije dio igre, i omekšat će jako prema tebi.
Kad se to dogodi,i ti kao malo omekšaj, ali i dalje glumi neugodnost.
I još ne odvračaj pogled od dječje igre.
Tad joj situacija,tj. boravak u tvojoj blizini, postaje ugodna.
Nakon par minuta, glumi zamor očiju ili nekaj tak i reci da ideš malo sjest na kauč i popit sok ili kaj već, i naravno klince prve ponudi premda znaš da ne kuže kaj im govoriš, al će se ona ubacit i pitat ih.
I obavezno nemoj nju zvat da dođe sjest k tebi, jer ako sama dođe, onda si na konju, a ako ne-još malo truda.
Vjerovatno bude i sama došla.
Onda lijepo počni šaltati programe na TV-u unedogled ali sporo, dok ona ne predloži kaj da gledate (uz iznimku ako je neki napeti film odmah na redu, to ne šaltaj).
I tak pomalo, uvukla se bude u gledanje i nakon nekog vremena se nesvjesno naslonila tebi na rame.
Ne reagiraj naglo, budi opušten i drži isti stav.
Nakon nekog vremena polako se opustiš prema njenoj strani glumeći prirodnu reakciju kičme, a njoj češ poništiti komfor položaja, a gleda film, pa će te nesvjesno zagrliti.
Naravno, zbog tvojih zajeba od prije ne smiješ radi prvi daljne korake, ali bez brige, bude ona.
Samo budi kao osjetljiv prema njoj i klincima,i u kratkom vremenu bude tvoja.
Ne isti dan,ali bude.
Ako je meni uspjelo, bude i tebi, bez brige.
S tim da je ova u mojoj situaciji dadiljala hrpu švicarske divljači, ali s djecom se uvijek da....
P.S. Nadam se da će i meni upalit i s ovom sad(iz prošlog posta), premda je sad puno nepovoljnija situacija, ali sam i iskusniji.