The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.487.376
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
The Friendzone Club

To je kita od frenda, been there, done that, isto mi se desilo i odhebao sam lika kojeg sam znao citav zivot i koji mi je bio kao brat, na kraju se ispostavilo da nisam pogrijesio, cak iako sam sa zenskom kratko bio i nastavio dalje.

Taj nit je bio s njom nit ista, sta sad svaku zensku na koju se on pali njegovi jarani ne smiju pogledati da on ne bi digao nos. Nek odraste.

You better run, you better take cover!
14 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club

On se svako malo čuo s njom i kaže da je nešto planirao imat. Da sam ja samo kao uletio i preuzeo curu. Kaže da nek imam s njom dalje što hoću, al mu vidim u očima da hoće da prekinem s njom. Ne kaže on to onak hladno: "Il budeš prekinul s njom pa bumo si dobri il ko te jebe.", nego je baš onak jadan jbg.

PSN - Axtross
13 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

On se svako malo čuo s njom i kaže da je nešto planirao imat. Da sam ja samo kao uletio i preuzeo curu. Kaže da nek imam s njom dalje što hoću, al mu vidim u očima da hoće da prekinem s njom. Ne kaže on to onak hladno: "Il budeš prekinul s njom pa bumo si dobri il ko te jebe.", nego je baš onak jadan jbg.

Izvini što ti ovo moram reći, ali ako mala studira, a vi ne tada vas vjerojatno doživljava kao nezrele momke i živi život na moru dok vas drži na chatu da joj ne bude dosadno kad dođe kući za vikend.

A vi se toliko mučite oko nje. Najbolje je da ju obojica otpišete.

Tražim anime shoegaze djevojku. Slonovi, žbljohe i grobovi neka se ne javljaju.
17 godina
The Friendzone Club

LOL, ja se pak ne mogu prestat cerit na "on je nešto planirao imat"   :D

Gledam te!
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Planirao sam i ja ić jebat Oliviu Wilde, ali onda sam se sjetio. NE IDE

Pa je netko drugi to učinio.

Tak i ti.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
16 godina
The Friendzone Club

Onjegin je stvarno osoba koja moze pricat o prijateljstvu, pravog prijatelja valjda nije nikad imo, covjek zivi sam na svijetu i daje drugima savjete. Nhf onjegine

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kc ste vi oboje planirali ako je ona samo svaki drugi vikend doma!

Kad ste je uopće uspjeli uočit? 

Inače, ako ste pravi prijatelji morate još malo otvorenije porazgovarati, jer ovako uvijek ostaje da si ti htio napraviti nešto što njemu nije bilo po guštu, a on je reagirao kako ti nisi očekivao - dakle sa tim teretom morate nastaviti ozbiljno i pravo prijateljstvo? 

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ma upoznao nas je dok smo na vikend išli na nekakav koncert na more. Pa smo usput išli k njoj i cimericama u stan na kavu.

Sad ste me skroz izbezumili, što napraviti sad na kraju, što njemu reć, što njoj?

PSN - Axtross
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

post samo da mi bude u ''teme u kojima sudjelujem'' ispricavam se :)

pjeva i treat you like a real lady a rijanu vratio na tvorničke postavke
16 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Ma upoznao nas je dok smo na vikend išli na nekakav koncert na more. Pa smo usput išli k njoj i cimericama u stan na kavu.

Sad ste me skroz izbezumili, što napraviti sad na kraju, što njemu reć, što njoj?

A gle,porazgovaraj s frendom i vidi ako mu jako smeta, jer i on mora shvatit da ona ne želi biti s njim i dal budeš ti s njom ili ne, to nebu niš promjenilo.

Ak je zaljubljeni,to je veći problem,al ak mu se sam sviđa nek malo i on stisne zube i prođe kroz to. A ti se trudi da mu ne namećeš taj svoj odnos s njom.

--------------------------------------------------------------------------------------------
16 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Spavaj s njegovom majkom.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Bile i cimerice, a vi se oko nje jedne svađate? 

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Biće neka fatalna ... žene su bile krive i za raspade najvećih mafija, a da neće za neka dva tamo...

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Bile su dvije cimerice. Jedna turbo debela, a druga čist u redu cura, al jbg ovaj je baš za susjedu zapeo . Vidjet ćemo kak će se dalje situacija odvijat.

PSN - Axtross
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Jeste li znali da imamo ovakvog romantičara na forumu?

15 godina
Onjegin kaže...

a da probamo iz njega izvući na koju točnu lokaciju ide, pa da mi to dodatno začinimo 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
Onjegin kaže...

a da probamo iz njega izvući na koju točnu lokaciju ide, pa da mi to dodatno začinimo 

PM-ao sam mu da umjesto horrora prelista pred malom koju stranicu ove teme.

17 godina
Onjegin kaže...

Veceras je ta noc, ako me poslije ovog stavi u friendzonu ludja je od mene

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ako te ikad više pogleda u oči nakon što ju odvedeš u napušteno selo da bi ju plašio, luđa je od tebe.

13 godina
neaktivan
systemize kaže...
Onjegin kaže...

Good luck m8! Javi kako je prošlo :)

I always tell the truth.Even when I lie.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2015 0:06 (Bruno_K!ng).
16 godina

Ponesi lopatu, vreću vapna i dildo

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja stvarno ne kuzim te probleme i polemike oko cura. Prosjecnog sam izgleda (cak bi rekao i ispod prosjecnog), a imovinsko stanje bi mi se moglo opisati sa trenutnom situacijom u Grckoj. Nikad nisam imao problem sa friendzoneom. Ne, nisam douchebag ali isto tako sam jako iskren i direktan, ako mi se neka cura sviđa priđem joj i ako "kliknemo" kazem joj da mi se sviđa i pozovem ju na pice. U slucaju da me odbije (nije mi se jos dogodilo, ruku na srce odbijale bi me tek nakon tog prvog sastanka) ne brinem se oko toga, ta necu plakati ako joj se ne sviđam. Ima svoje razloge bilo bi potpuno egocentricno i razmazeno od mene da ocekujem da pasem svakome, idemo dalje.

Tako da, taktiku sastrane. Budite iskreni, otvoreni i rijeciti :)

Gamers Don't Die, They Respawn.
13 godina
neaktivan
GimmieCorsair kaže...

Ne, nisam douchebag ali isto tako sam jako iskren i direktan, ako mi se neka cura sviđa priđem joj i ako "kliknemo" kazem joj da mi se sviđa i pozovem ju na pice. 

-Nisi douchebag

-Jako si iskren i direktan

Odaberi jedno.

Što se tiče momka s horror dejtom, svi znamo kako će proći: Sjest će u auto i kada budu trebali krenuti prema tom napuštenom selu on će se ustrtariti i uspaničariti, ona će pitati "Što je?", a on će odgovoriti "Ma ništa, idemo u onu našu kafanu"...

15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
GimmieCorsair kaže...

Ne, nisam douchebag ali isto tako sam jako iskren i direktan, ako mi se neka cura sviđa priđem joj i ako "kliknemo" kazem joj da mi se sviđa i pozovem ju na pice. 

-Nisi douchebag

Odaberi jedno.

Jeli u zivotu sve crno/bijelo? To sto sam direktan ne znaci da mi nije stalo do osobe s kojom razgovaram. Kad nebih imao postovanja za tu individuu s kojom razgovaram moja iskrenost bi bila ta stavka koja me sprijecava.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 22:14 (GimmieCorsair).
13 godina
neaktivan
GimmieCorsair kaže...
Onjegin kaže...

-Nisi douchebag

Odaberi jedno.

Jeli u zivotu sve crno/bijelo? To sto sam direktan ne znaci da mi nije stalo do osobe s kojom razgovaram. Kad nebih imao postovanja za tu individuu skojom razgovaram moja iskrenost bi bila ta stavka koja me sprijecava.

Uvrijeđeni douchebag detektiran.

15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
GimmieCorsair kaže...
Onjegin kaže...

-Nisi douchebag

Odaberi jedno.

Jeli u zivotu sve crno/bijelo? To sto sam direktan ne znaci da mi nije stalo do osobe s kojom razgovaram. Kad nebih imao postovanja za tu individuu skojom razgovaram moja iskrenost bi bila ta stavka koja me sprijecava.

Uvrijeđeni douchebag detektiran.

Zapravo Onjegine, uz duzno postovanje ti imas nastup kao douchebag sudeci po zadnjih par poruka upucenih meni.

16 godina
The Friendzone Club

ma onjegin se cijelo vrijeme preserava po forumu.

17 godina
Bruno_K!ng kaže...
systemize kaže...
Onjegin kaže...

Good luck m8! Javi kako je prošlo :)

Proslo je puno bolje nego sto sam ocekivao. Ostali smo do pola pet i definitovno nisam u friendzoni, adrenalin cini cuda :-) jos da nisam.isparao auto i da ne moram sad na posao...

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Jeste poderali straznju klupu ili si drapio u zidic? 

17 godina
chutac kaže...

Jeste poderali straznju klupu ili si drapio u zidic? 

Bodljikava ograda, horor zivi

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice