The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.496.960
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: The Friendzone Club
CyberPlague kaže...

Zar ste vi toliko ''zaglibili'' da pod hitno morate pronać curu?
Ista stvar je i s ostalim stvarima,ili ih negdje zagubiš,pa ih pronađeš kad ti ne treba ili su na zadnjem mjestu na kojem tražiš.
Najjači su mi oni što idu u disko pa traže poštenu,normalnu i pametnu žensku,to da je normalno ne bi golo šetalo po disku i trljalo dupe o svaku motku na koju naleti.
Ako sam išta naučio sa ženskima to je da moraš uvijek bit svoj,koji ćeš se k... pretvarat pred osobom s kojom želiš život provest?Možeš ti lagat i mazat sve živo,pravit se gospodin,a kad se otkrije prava strana,onda ćeš dobit qrc.

Zato treba bit svoj,imat svoje ''ja'' i ne pretvarat se pred nikim,dok ne naleti prava,ako si toliko očajan,druži se sa Brazzersom.

Najbolji savjet ikada ponuđen u povijesti muško-ženskih odnosa - "Just b urself, brah!".

Tema može slobodno pod ključ.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Ajde bok.

Losing all hope was freedom
13 godina
neaktivan
piksic kaže...

Ajde bok.

Ovo se piksic pozdravio s forumom? Baš u ovoj temi?

Zbogom prijatelju, nikad nisi bio u pravu. Imaj uspjeha.

Što me podsjeća, sinoć sam uključio Moonmeander stream i tip priča o steroidima i hormonima (iako nema pojma o tome) i kaže:

Using steroids, you become a woman. You get mood swings, start being bitchy, you get boobs, you lose balls. It's because testosterone makes you a normal human being.

That's why, once in a while, like, once in a blue fucking moon you'll meet a normal woman.

It's because she's a dude.

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Danas sam vidio jednu curu u crkvi, ljepa curka, vidao sam ja nju i prije al sad mi se bas nekako posebno svidjela. Znam da se druzi s jednom curom koju imam na fejsu pa sam ju probao naci preko njezinih slika i pojavljuje se na par njih al nije oznacena iako ove druge cure koje su skupa s njom na slikama jesu. To bi vjerojatno znacilo da nema fejs. Sta cu sad  kako ju pronac i osvojit

13 godina
neaktivan
icip kaže...

Danas sam vidio jednu curu u crkvi, ljepa curka, vidao sam ja nju i prije al sad mi se bas nekako posebno svidjela. Znam da se druzi s jednom curom koju imam na fejsu pa sam ju probao naci preko njezinih slika i pojavljuje se na par njih al nije oznacena iako ove druge cure koje su skupa s njom na slikama jesu. To bi vjerojatno znacilo da nema fejs. Sta cu sad  kako ju pronac i osvojit

I mene je danas predobra ženska iz Karitasa pitala Imate li nešto za bolesnu djecu? kad sam izlazio iz Konzuma.

A baš sam prije toga odsjekao dlake iz nosa, trebao sam napraviti move.

13 godina
icip kaže...

Ponudi se da ćeš joj na misi platiti milodar, čini mi se kao vrlo inovativan ulet uzevši okolnosti u obzir. Ja sam inače znao ubacivati SFRJ dinare (i to papirnate, da ispadnem baja) dok sam morao ići na misu zbog krizme.

Sigurno ćeš je pronaći na udaljenosti od svega nekoliko metara od oltara. Ne možeš pogriješiti.

Samo pazi, takve ženke su nerijetko frigidne.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2015 1:00 (pr0n_addict).
16 godina
The Friendzone Club

Ja sam imao jednu takvu koja je znala bit sa mnom vani do 5:30 i onda me s 3 promila otfurala na zornicu gdje su dosli njeni starci..nije bilo veselo samo cu to rec

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
13 godina
Mitch kaže...

Ja sam imao jednu takvu koja je znala bit sa mnom vani do 5:30 i onda me s 3 promila otfurala na zornicu gdje su dosli njeni starci..nije bilo veselo samo cu to rec

E, to već zvuči kao prava pustolovina!

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Jos uvijek ne dobih odgovor... 

16 godina
icip kaže...

Zasad ju samo promatraj i zapamti 2 najvažnije stvari : 
1) Dal voli pokleknut u znak molitve

2) Na koji način prima tijelo kristovo - dal stavi ruku ili samo otvori usta

Šalim se ajde, pa što joj ne priđeš nakon mise, porazgovaraš? Od kad je lakše biti "stalker" i tražiti je na fejzbuku, nemojmo biti ta generacija, ne još.. 
Znači sad lagano u crkvu i čekaj kad ćeš je opet sresti, nakon mise dođi do nje i spomeni "drago mi je da vidim mlade ljude ovdje, od mojeg društva nitko ne želi ići samnom na misu (možda se ponudi kao dobar građanin i katolik pa idući put idete zajedno). Nakon toga 2. ili 3. put dogovori kavicu, krunicu, kaj god. 

10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Djevojko oborila si me s nogu kao Jošua Jerihonske zidine,bi li voljela da ti proletim kao mojsije kroz crveno more?

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nisam ekspert, ali...

Nije tagirana - nema fejs? Mora vrijediti?

Pogledaj frendove od frendice, ili je pitaj za tu curu...

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2015 15:22 (godo).
12 godina
neaktivan

ne zbog tog.. mislio sam samo vidjeti dal je single da vidim jel se uopće isplati truditi.. nista, sutra idem na misu opet pa cu je valjda vidjeti. mislim da cu je stalkat zasad pa onu tamo nedjelju iza pokusat nesto

17 godina

A zašto se ne bi isplatilo truditi ako i nije singl? Pa nije to tvoj problem.

Gledam te!
13 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

Da su naši preci prije više tisuća godina dozvoljavali ljubavima svog života da budu s nekim drugi tipovima bez borbe, sad bi mi bili aseksualni nerdovi koji traže ljubavne savjete na forumu.

17 godina
Onjegin kaže...
Veliki Brat kaže...

Da su naši preci prije više tisuća godina dozvoljavali ljubavima svog života da budu s nekim drugi tipovima bez borbe, sad bi mi bili aseksualni nerdovi koji traže ljubavne savjete na forumu.

Ma super su mi ovi koji ženu doživljavaju kao nečije vlasništvo, pa ne žele ulijetati drugaru "na teren". Sve neki veliki džentlmeni...

Gledam te!
17 godina
The Friendzone Club

I što ima ekipa?

Ispričavam se što nisam dugo bio u temi. Fali mi prijateljska atmosfera ovdje :/

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
13 godina
neaktivan

Grr, evo nas , redovno uletim u temu da vidim imal šta ,slabo nešto

21.
13 godina
neaktivan
wyks kaže...

I što ima ekipa?

Ispričavam se što nisam dugo bio u temi. Fali mi prijateljska atmosfera ovdje :/

Moram priznati da se i meni ne ulazi u temu kad znam da zadnjih 20 strana nisam dobio preko 50 TU za neki post...

Čini se da su svi sretni i zadovoljni.

Veliki Brat kaže...

Ma super su mi ovi koji ženu doživljavaju kao nečije vlasništvo, pa ne žele ulijetati drugaru "na teren". Sve neki veliki džentlmeni...

Ti doživljavaš ženu kao?

Ako gospođica već dijeli svoj život s nekom muškom osobom, tj. ako su u vezi, zašto li ja da im kvarim sreću? Da li ta dama, u slučaju da će tog trenutnog partnera zamijeni za mene, samo krati svoje vrijeme beznačajnim vezama? 
Da li uopšte želiš biti s curom koja uživa i prakticira beznačajne veze?

Ili ako odabere tebe preko njega zato jer imaš bolje odlike, hoće li i tebe zamijeniti sljedećim boljim? Da li to znači da ne zna odabrati ili nema nikakvih osobnih preferencija? Ako nema osobnih preferencija da li je uopšte izgrađena kao osoba?

Da, postoji šansa da je on samo slučajno loš odabir i da si ti baš slučajno onaj pravi, ali to je dovoljno slučajnosti da ne bih želio imati veze s tim.

Zato je bolje ne biti rasturač veza.

17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
...Zato je bolje ne biti rasturač veza.

Kaže ona stara "Ako vara s tobom, varat će i tebe"

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
17 godina
The Friendzone Club

Nitko ne priča o varanju (iako nekome možda odgovara upravo takav odnos).

Pričam o tome da, ako mi se ženska svidi, imam obavezu dati joj to do znanja. Svakome je drago čuti da se nekome sviđa, ne?

Žena ima pravo izbora, kao i svako ljudsko biće.

Možda je nesretna, možda samo ne zna što je prava stvar dok nije upoznala baš tebe... Ali svakako se slažem, ako želiš održati jednu stabilnu, predvidivu vezu, bez puno talasanja, onda nemoj ulijetati nekome oko koga ćeš se možda morati truditi i kada budeš imao pedeset.

Problem je samo u tome što se često upravo takve, stabilne (zapravo učmale, samo što to rijetko tko sam sebi može/želi priznati) veze na krajunispostave kao one u kojima dolazi do - varanja.

Gledam te!
16 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

Izlike, izlike, bla, bla bla, kvazi-moralizam, bla bla bla.

17 godina
The Friendzone Club

LOL, da baš iz mojih postova izviru moral, čednost i općenito poruke svetosti.

Gledam te!
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

pozz ekipa

da se prikljucim malo u temu

znaci ovako..od ponedjeljka primjecujem da me gleda jedna zenska, pogled ne skida s mene..u skoli pod odmorom pusimo i stalno me gleda, ulazim ja u skolu a ona izlazi, i onak ispod oka me gleda i smijeska se ..na fejsu mi lajkala sve zivo..i ajd ja njoj malo polajko, i javila mi se.. i razmjenili par poruka, i kaze da sam sladak, ovo ono.. zenska se cini super, lijepa je, nije umisljena.. sad glavni problem u svemu tome je što ona ima decka, a s tim frajerom znam vani zapalit, popricat i otic na pivu(dode s mojim kolegom iz razreda).. prico mi je taj frajer kak bi je najrade ostavio, ovo ono, ali da mu je to zao jer mu zenska stalno govori da ga voli ovo ono, pa onda saznam od kolege da on nju ne "*ebe" ni pet posto.

sad, sta bi vi napravila na mom mjestu? nastavili se dopisivat, otic na kavu i bas me briga za njenog, ili pricekat ako ce je ovaj odjebat? (inace decko joj nije nesto, malac, nema ga se sta vidjet, tak da ga se nemam razloga bojat...jedino se bojibojim da cu se osjecat jadno sto sam tipu oteo curu)

17 godina
SuperDox kaže...

pozz ekipa

znaci ovako..od ponedjeljka primjecujem da me gleda jedna zenska, pogled ne skida s mene..u skoli pod odmorom pusimo i stalno me gleda, ulazim ja u skolu a ona izlazi, i onak ispod oka me gleda i smijeska se ..na fejsu mi lajkala sve zivo..i ajd ja njoj malo polajko, i javila mi se.. i razmjenili par poruka, i kaze da sam sladak, ovo ono.. zenska se cini super, lijepa je, nije umisljena.. sad glavni problem u svemu tome je što ona ima decka, a s tim frajerom znam vani zapalit, popricat i otic na pivu(dode s mojim kolegom iz razreda).. prico mi je taj frajer kak bi je najrade ostavio, ovo ono, ali da mu je to zao jer mu zenska stalno govori da ga voli ovo ono, pa onda saznam od kolege da on nju ne "*ebe" ni pet posto.

sad, sta bi vi napravila na mom mjestu? nastavili se dopisivat, otic na kavu i bas me briga za njenog, ili pricekat ako ce je ovaj odjebat? (inace decko joj nije nesto, malac, nema ga se sta vidjet, tak da ga se nemam razloga bojat...jedino se bojibojim da cu se osjecat jadno sto sam tipu oteo curu)

Ja bi se ostavio cigareta , a piva može proć 

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 22:13 (lllnuclearlll).
11 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

pozz ekipa

gle cura ti se svidja, ti se ocigledno svidjas njoj... frajer ti je i sam rekao da je hoce ostavit.. tak da poduzmi korak i rijesi posao :)

Clueless gamers shouldn't judge
14 godina
SuperDox kaže...

pozz ekipa

Ti joj se sviđaš,ona ga voli,on je ne šljivi,ona ti se sviđa.

Duboko ću meditirati o ovome ovu noć  Sutra čuješ moje mišljenje

12 godina
The Friendzone Club

čeka se mudrost svima dragog nam mentalista

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

evo jutros sazno da ju je decko sinoc ostavio. tak da sad mi je put slobodan

Tomy, pozuri!  

i usputno, mozete li mi reci gdje da ne grjesim? jer ovo je tek druga zenska s kojom nesto pokusavam. s proslom sam bio 3-4 dana hahah..a ne zelim da tako bude i s ovom, ako uopce udemo u vezu

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 14:17 (SuperDox).
16 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

pozz ekipa

Mislim da tvoj prijatelj i njegova djevojka žele threesome sa tobom, šta ti misliš?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice