The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.496.730
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
The Friendzone Club

ma ta @Deep-ova bi sjedila na 3 stolice, tako da mi je sve jasno

ti i frend ju trebate odhebat i to je to

13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Veliki Brat kaže...
Deep kaže...

... rekla mi je isto tako da se dakle dvoumi,troumi šta god , izmedju mog najboljeg prijatelja,druzili smo se nas 3 isto ponekad, te onog novog kom se javila što sam spominjao...

Eto koje komplikacije odjednom boze. Vidite? Žensko.

...

Deep kaže...

... zna da joj on ne moze doći u pola noći kad zatreba, ...

WTF, dude?!

Nisam ju dovoljno predočio da bi ti znao kakva je ona osoba,no da iz priloženog ne znam šta bi drugo zaključili, predočio sam onoliko koliko je smatram dovoljno da mi vi date prijedloge kako započeti to ili ne započeti, ako sam to tražio znači da sam svjestan njenog karaktera te kakva bi veza bila no o tome ću se valjda ja brinuti.. U svakom slučaju hvala za odgovor 

odnosilo se na to da ako budu oni zajedno, on se ne može "stvoriti" kod nje kad se nađe u mukama kao što sam ja mogao kad je trebalo. Te sve dok znam da bi ona učinila isto nikad neću odbiti pomoći kad već mogu

@Del_Boy97 - Da želi to ,ne bi onda spomenula meni ništa, nego bi šutala i koristila priliku dok može 

21.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2015 10:25 (Deep).
17 godina
Deep kaže...
@Del_Boy97 - Da želi to ,ne bi onda spomenula meni ništa, nego bi šutala i koristila priliku dok može

OK, kako to suptilno reći? Da probam... Žena ima emocionalnih problema, i to ozbiljnih.

Ako se ne možeš dovoljno distancirati od njih da ju samo pukneš i odeš svojim putem OK, ali onda se bar makni od nje.

Njoj ne treba pomoć, njoj treba tata. Želiš li joj ti biti tata?

Gledam te!
13 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
Deep kaže...

OK, kako to suptilno reći? Da probam... Žena ima emocionalnih problema, i to ozbiljnih.

Ako se ne možeš dovoljno distancirati od njih da ju samo pukneš i odeš svojim putem OK, ali onda se bar makni od nje.

Njoj ne treba pomoć, njoj treba tata. Želiš li joj ti biti tata?

Pa znam da ima emocionalnih problema,svjestan sam toga, da bit ću joj tata 

21.
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Kakvo ti je to zadovoljstvo kad cura nije sto posto sigurna da hoće baš tebe?

Losing all hope was freedom
15 godina
piksic kaže...

Fakat, da mi neka kaze da se dvoumi, ne bih je vise pogledao.

You better run, you better take cover!
15 godina
Smucek kaže...
piksic kaže...

može se ona i četveroumiti ali ne treba o tome pričati nijednom od njih na taj nezbiljan način. rješenje je da on toj curi predloži grupnjak sa svom trojicom gdje će se oni kroz par seksualnih testova nadmetati za njenu naklonost. da cura drži do sebe, sama bi to već predložila na nekom zajedničkom ručku ili odlasku u kazalište.

Potpis!
17 godina
Ezio kaže...
rješenje je da on toj curi predloži grupnjak sa svom trojicom gdje će se oni kroz par seksualnih testova nadmetati za njenu naklonost. da cura drži do sebe, sama bi to već predložila na nekom zajedničkom ručku ili odlasku u kazalište.

Zapravo, s takvim tipom osobe, jedino rješenje je upravo to - biti joj tata.

Deep, a što da ti kažem? Probaj pa javi kako je završilo (a prognoziram da će završiti brzo i ne na način na koji bi ti htio). Stvarno ti najiskrenije želim da sam sve krivo skužio.

Gledam te!
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ali čekaj, zar ne ide mala u Švabiju?

...meh, meni to sve s njom (barem kako ti pričaš) zvuči kao ona američka serija "Bačerolet" u kojoj se ona mala plavuša pred kraj čak i seksa sa njih tri ili četiri da bi se na kraju odlučila sa kojim će kao ostati --- i onda ispadne da nevalja pa dođe i u novu sezonu ...

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Smucek kaže...
piksic kaže...

može se ona i četveroumiti ali ne treba o tome pričati nijednom od njih na taj nezbiljan način. rješenje je da on toj curi predloži grupnjak sa svom trojicom gdje će se oni kroz par seksualnih testova nadmetati za njenu naklonost. da cura drži do sebe, sama bi to već predložila na nekom zajedničkom ručku ili odlasku u kazalište.

Hahahha Trial by combat

It's not about the money...It's about sending a message
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

takvu moze samo zadovoljiti triple penetration,jer joj je skakanje od jednog do drugog po redu dosadno i nezasitno...

Epistula non erubescit
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kako nemam predavanja, a sestri je raspust, nekako sam bio malo vise u kontaktu s tom buducom ucenicom generacije i ponosom obitelji.

Pitao sam ovo vise puta, ali evo opet je to pitanje stavljeno pred mene, da li postoji normalna cura?

Procitala je Dervis i smrt, sate i sate potrosila i nema pojma sta se desava u knjizi 3 dana poslije.

Svoje glupo ponasanje opravdava argumentima "I ona to radi", "To je moje" i "Ja tako hocu" i za 3 sedmice je nisam mogao nauciti da stavlja ruku na usta dok zijeva.

Ima li nade?

15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Uvijek ima nade...

Svi smo mi Mentalist.
17 godina
Onjegin kaže...
Ima li nade?

Uz ovaj gore opis svakako ima, ali (osim lake dostupnosti) incest ti baš i nema nekih prednosti pred drugim tipovima veza :D

Gledam te!
13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Kako nemam predavanja, a sestri je raspust, nekako sam bio malo vise u kontaktu s tom buducom ucenicom generacije i ponosom obitelji.

Pitao sam ovo vise puta, ali evo opet je to pitanje stavljeno pred mene, da li postoji normalna cura?

Procitala je Dervis i smrt, sate i sate potrosila i nema pojma sta se desava u knjizi 3 dana poslije.

Svoje glupo ponasanje opravdava argumentima "I ona to radi", "To je moje" i "Ja tako hocu" i za 3 sedmice je nisam mogao nauciti da stavlja ruku na usta dok zijeva.

Ima li nade?

Imam tako nešto doma.. i mogu ti reci da ima nade, ima nade kao i za gospodarski oporavak države

I will not let an exam result decide my fate
13 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
Ezio kaže...
rješenje je da on toj curi predloži grupnjak sa svom trojicom gdje će se oni kroz par seksualnih testova nadmetati za njenu naklonost. da cura drži do sebe, sama bi to već predložila na nekom zajedničkom ručku ili odlasku u kazalište.

Zapravo, s takvim tipom osobe, jedino rješenje je upravo to - biti joj tata.

Deep, a što da ti kažem? Probaj pa javi kako je završilo (a prognoziram da će završiti brzo i ne na način na koji bi ti htio). Stvarno ti najiskrenije želim da sam sve krivo skužio.

Hvala

21.
11 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Počinje se mi sviđati jedna cura za koju se još nisam upoznao, znam joj samo ime i radi kao admin, jednom kada sam ju pozdravio, nasmijala mi se,drugi put počela me je prva pozdravjeti, a sada više ne jer me je vidjela sa drugom curom, kao da se povrijedila, ponovno kad se vidimo ja nju pozdravim i ona meni uzvrati, ali vidi se na njenom licu da je nekako ozbiljna, što da napravim, nemam ni njen broj ni fejs, uvijek mi nekako pobjegne jer radi, a ja student.

15 godina
keyofdestiny13 kaže...

Počinje se mi sviđati jedna cura za koju se još nisam upoznao, znam joj samo ime i radi kao admin, jednom kada sam ju pozdravio, nasmijala mi se,drugi put počela me je prva pozdravjeti, a sada više ne jer me je vidjela sa drugom curom, kao da se povrijedila, ponovno kad se vidimo ja nju pozdravim i ona meni uzvrati, ali vidi se na njenom licu da je nekako ozbiljna, što da napravim, nemam ni njen broj ni fejs, uvijek mi nekako pobjegne jer radi, a ja student.

sljedeći put kad te vidi da hodaš s drugom napravi neku gestu kojom ćeš pokazati da ti do druge nije emotivno stalo. Recimo uhvati administratoricu za stražnjicu ili dojku pred tom drugom. Nakon što tu gestu ponovis nekoliko puta možeš prec na sljedeći nivo i reci im: hej, sta kazete na seks u troje? Ako ti ne uspije iz prve, opet pokušaj. Kad td će doći do trojca.

Potpis!
11 godina
odjavljen
Ezio kaže...
keyofdestiny13 kaže...

sljedeći put kad te vidi da hodaš s drugom napravi neku gestu kojom ćeš pokazati da ti do druge nije emotivno stalo. Recimo uhvati administratoricu za stražnjicu ili dojku pred tom drugom. Nakon što tu gestu ponovis nekoliko puta možeš prec na sljedeći nivo i reci im: hej, sta kazete na seks u troje? Ako ti ne uspije iz prve, opet pokušaj. Kad td će doći do trojca.

Haha, kralju!

17 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Smucek kaže...
piksic kaže...

Ezio legendo! Haha :D

Why so serious?
11 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Jel tko citao knjigu Tajna komunikacije? Vaša mišljenja?

13 godina
neaktivan
keyofdestiny13 kaže...

Jel tko citao knjigu Tajna komunikacije? Vaša mišljenja?

Ako je u nekoj knjizi, više nije tajna.

15 godina
The Friendzone Club

cuj cito...drzo je u ruci

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Čuj držao u ruci... grijao sobu dobra dva sata njome.

15 godina
4ucker kaže...
win4crazzy kaže...

Čuj griao sobu s njome.... Prešao herbarij s njome

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
15 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
4ucker kaže...
win4crazzy kaže...

Čuj prešao herbarij s njome... Izgubio razum zbog nje.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
12 godina
protjeran
explorer 4 kaže...
nul-3 kaže...
4ucker kaže...
win4crazzy kaže...

Čuj prešao herbarij s njome... Izgubio razum zbog nje.

kako sam se nasmijao boze dragi ... stvarno ste kraljevi . Od kud vam te silne ideje , svaka cast . Obozavam citat ovu temu radi ovakvih postova  ;) Zivjeli 

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 13:17 (Adict).
16 godina
mar123 kaže...

cura je zgodna, pametna, zabavna al mene nista ne privlaci da budem s njom

Hmm šta bi ti još, da računa Pi na 350 decimala? :)

Uvijek ti ostaje opcija da probas s kakvim dečkom kad ti cura iz tvog opisa ne odgovara (čime odskačeš od 90% muške populacije). Ili možda da probaš kakvu sa suprotnim osobinama, možda bude imala to nešto (ali će joj, gle vraga, faliti sve ovo što si nabrojao nakon što "to nešto" prođe).

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn --- Gaap#2615 --- http://eu.battle.net/wow/en/character/tarren-mill/Gaap/simple
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

bok, cura ovdje!

vidim da je dosta decki aktivno na ovoj temi pa se nadam da ce mi mozda rec kak oni vide ovo kaj cu sad napisat :)

godinu dana sam viđala jednog lika na faksu, nikad nismo ni rijec progovorili jer sam mislila da on brije nes totalno deseto i da nit ne zeli upoznat nove ljude. nakon toga se samo ''stvorio'' i poceo se druzit sa mnom (i s drugim ljudima al sa mnom nekak vise). i tak se sad druzimo vec cca pol godine, bez beda i sami idemo na kavu i sve je to super. al poceo mi se svidat. u pocetku sam mislila da se ja njemu svidam, al tad je meni bilo nekak svejedno. nakon tog perioda mi je spomenuo neku curu (s kojom nis nije ozbiljno jer kao u drugom je gradu i daleko je i on ne zeli opet bit u vezi i blabla) i rekao mi da zeli da ju ja upoznam. i dalje je ta cura ajmo rec nebitna al ne kuzim zas je onda htio da ju upoznam, a druga stvar, bilo bi mi logicno da je to reko nekoj najboljoj frendici koju ipak bolje i duže poznaje nego meni. kako god bilo, to sam shvatila kao friendzone (iako su frendice sve me hrabrile s onim ''ma spominje ju da te testira'')

s druge strane, salje cudne signale, al ne zelim uopce mislit da su to signali jer vjerujem da ak mu se svidam da bi nes poduzeo. osim ako misli da sam ja njega friendzonala jer zapravo sam se u meduvremenu pocela navlacit s njegovim frendom, ups. 

mogla bi napisat ovo 7x duze iako se nis konkretno nije dogadalo al sve u svemu super mi je s njim, i dalje mi se svida, ne znam jel bi mu rekla jer ako me i odjebe ja bi da se nastavimo druzit jer ipak se krecemo u istim krugovima ljudi. dakle, dal da mu ista govorim, i jel mislite da mu se svidam da bi pokusao nesto sa mnom bez obzira na to sto smo i on i ja bili s drugim ljudima neobavezno? 

tocnije, ako je decko basbas zagrijan, probat ce nesto s tobom pa kud puklo da puklo? ili to bas i nije tako?

15 godina
odjavljen

Bok, curo!

Ta cura koju si trebala upoznati ili ne postoji ili mu se svida manje od tebe. Mozda je ona samo plod njegove maste jer je negdje procitao kako trebas osjetiti da ti izmice u zagrljaj druge da bi shvatila koliko ga zapravo zelis i ne mozes bez njega. Ono vjerojatnije, nije htio da ju upoznas, samo ju je spomenuo da se pohvali kako je trazen i da ti vidis koliko si bolja od nje i koliko imas vece sanse. Bilo kako bilo, nece nju nego tebe.

S druge strane, sigurno mu se manje svidas jer navlacis frenda, ups. Znam, neka budala je izmislila mit kako to privlaci decke, ali to je samo mit. Ako ti se on svida, nemoj navlaciti frenda jer jedino sto ces time postici je udaljiti ga od sebe, ups. Poduzmi nesto!

Steta sto nisi napisala malo vise i konkretno nam rekla koje signale ti salje. Mozda je to najvise sto se usudi napraviti jer se boji ostati povrijeden. Siguran sam da on u glavi kuje mnoge planove kad i kako ce te osvojiti, ali to se nece ostvariti jer mu je previse stalo i previse ga je strah. Zato ti ucini prvi korak jer mozda je bas on onaj pravi!

Losing all hope was freedom
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice