The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.491.434
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: The Friendzone Club
Galt kaže...
wyks kaže...

Lako za ovo drugo, ali ako si (ste) iz knjige morali saznat da zene vole seks....

Ili ste mudonje koje gledaju samo sebe ili ste seks vidjeli samo u toj istoj knjizi.

Debilniju izjavu nisam pročitao u temi.

Pazi! ŽENE USTVARI VOLE SEKS!

Ja sam tudum do sad mislio da im je to ko otštropavanje wc-a. Ono muškom se volja pa ona ritmičnim potezima to obavi.

Pa iz medija i sa reklama se dobije dojam da im je to neka vrsta nagrade i da njima to nije važno kao nama. 

Ak ćemo gledat reklame  muškarci se skupljaju u fancy odijelima i rokaju po votkama ko da su zadnje, okupljaju se uz masnu hranu i pive svaki put kad na tv-u neko šutne loptu i mogu zbarit sa određenim proizvodom koga god požele..

Dok žene imaju perwoll, calgon, spremaju klince za školu- rade lunch pakete, kuhaju i tu i tamo nalete na dotičnog našvasanog u crnom odijelu i kao slučajno imaju Persil za crno odijelo pa ajde me onda kresni kad se već poklopilo. 

{#}

15 godina
neaktivan
Galt kaže...
Pa iz medija i sa reklama se dobije dojam da im je to neka vrsta nagrade i da njima to nije važno kao nama. 

Istina, nedavno sam u Men's Healthu kojeg sam smatrao ozbiljnim časopisom vidio članak "Više seksa, manje moljakanja". :D Umro sam od smijeha kad sam to vidio. Ali nemoj vjerovati svemu što vidiš u novinama jer je 99% toga glupost, kao i ovo.

lGRACINA kaže...
Prevrti nekoliko stranica u nazad i vidjet ćeš kako virtuoz govori, samo što mi se više neda jer nitko ovdje nije zapravo sposoban primjenit išta sto bi moglo imati veze sa vjestinom, decki se ovdje zapravo dolaze izjadati a nastave radit po svom jer se boje... mnogima je to sve konfuzija i komplikacija pa tu pisete eseje i enciklopedije a zene su tako jednostavne{#} kad ih shvatis.

Hahahaha, obožavam ovo sa "shvaćanjem žena". Pogotovo kad takvu glupost čujem od nekog tko ima 16-17 godina. Ne znam, ali tako zvučiš, ono sve znam, imam pravila i vještine za osvojiti ženu, glupost ovakva, glupost onakva, tipični know-it-all stav jednog tinejdžera.

Sad sam shvatio da si ti obični trol i da si došao ovdje sprdati se s ljudima.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pa ne znam sto mislim nismo se ni upoznali a gubimo vrime po fb do 2 ujutro... Imam osjećaj da tu curu znam 100 godina ali opet ima neke cudne epizode ... Ocito necu sve ni znat dok je ne upoznam dakle cokolada nije nista lose ako donesem ili choko bonse ili pak sto slicno? :)

15 godina
Horatio_Hornblower kaže...

Pa ne znam sto mislim nismo se ni upoznali a gubimo vrime po fb do 2 ujutro... Imam osjećaj da tu curu znam 100 godina ali opet ima neke cudne epizode ... Ocito necu sve ni znat dok je ne upoznam dakle cokolada nije nista lose ako donesem ili choko bonse ili pak sto slicno? :)

jestive gaće joj donesi. muške, naravno.

Potpis!
13 godina
The Friendzone Club

@pandza94

Neznam zasto al eto iz znatizelje sam provirio u temu

I moram ti jedno pitanje postavit

Ovako ja sam vjernik i sve to stoji ali jedna mi stvar nije jasna

Ja sm i ljudsko bice i imam seksualne potrebe i nagone 

I sad ti kazes nema sexa do braka pa kako onda rjesavas potrebe svoje? Jel drkas?

Mislim oprosti ako ovo grubo zvuci i to sve

I da imam 17 godina i imam curu i na tu svoju vezu negledam kao sex veza ja nju volin i sve ali opet iman potrebe

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
15 godina
neaktivan

Čokolada nije ništa loše. Čoko bonsi su super, većina ljudi ih voli, ne vjerujem da ćeš fulati s tim. A opet, moguće da je baš jedna od 1000 ljudi koji ne vole čoko bonse, možda je alergična na kakao ili laktozu pa ne jede čokoladu ili barem ne mliječnu, možda ne voli Kinder jer joj je netko u familiji radio u Kinderu i dobio otkaz pa prezire sve njihove proizvode. Hoću reći "you're overthinking it". Ako pokušaš uzeti sve varijable vezane za čokoladu u obzir narednih mjesec dana ćeš razmišljati trebaš li joj donijeti čokoladu i koju donijeti. :D Probaj se opustiti, vjerojatno će joj biti simpatično što si joj kupio čokoladu čak i u slučaju da totalno fulaš u odabiru i uzmeš neku koju ne voli, kako kažu, namjera je bitna. ;)

Ako priča s tobom do 2 ujutro to vjerojatno znači da joj se sviđa pričati s tobom. Ne vidim što bi tu moglo biti loše ili što bi drugo to moglo značiti. I to što imaš osjećaj kao da je znaš 100 godina je definitivno pozitivna stvar. A što ti znače "čudne epizode"? Općenito svi mi imamo čudne epizode, tako da bi bilo korisno da malo konkretiziraš tu izjavu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2014 23:36 (Mirko935).
11 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Što bi značilo kada cura jednu te istu riječ više puta ponavlja, kao da je zaboravila da je to spominjala,  jel joj to dosadno što priča sa mnom ili ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2014 23:59 (keyofdestiny13).
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Pa ne znam, po meni bi to bio znak da želi razgovarat sa tobom. Da nije zainteresirana lako bi završila razgovor. Potrudi se malo, razgovaraj tako da slušaš, pitaš ju, ona priča, vidi da ju slušaš, da si zainteresiran i ideš na daljnje korake

15 godina
neaktivan

Ne.

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
12 godina
neaktivan

Nakon što si pročitao pokusaje dramatiziranja oko nebitnih stvari poput cokolade i kojekakvih opisa vrijeme je da konkretno raspravimo sto trebas i koji je najbolji nacin za to kao i za onu curu koja te iznenadno ostavila, dakle za pocetak bi bilo pozeljno da se kanes virtualiziranja, facebookovanja i tipkanja, ovo sto ti se cini da ju znas 100 godina i nije bas dobar znak jer tako isto se i njoj cini da te zna isto toliko, moguce da nisi jedini sa kojim se tako dopisuje sto te stavlja u kategoriju u kojoj nezelis biti, ako nesto zelis sa njom vrijeme je da se istaknes i pokazes dami da si ti najbolji odabir za nju, kako to napravit, prvo prevrti svoje promasaje i nemoj ih ponovit, dnas mnogi preferiraju tipkanje preko svih mogucih aplikacina i skype samo da se nemoraju naci sa dragom osobom sto je potpuno krivo, ti se istakni na naci da pokazes da preferiras face to face odnos umjesto FaceToBook, sva ta dopisivanja ce vam ovo uzivo sto zelis ucinit malo neobicnim jer prvi domvi se pamte najvise tako da treba izbjeci da prvi dojmovi budu virtulne naravi pogotovo treba izbjeci dopisivanje sa emotivnim i osobnim konotacijama koje se realno prenose sa neverbalnom komunilacijom koja preko tipkovnice nije moguca a i imat ces osjecaj da ste to vec sve ispricali ali na pola kad o tome uzivo budete razgovarali pa ce upoznavanje izgubit draz i brzo ces postat njezin proslost a vezano za chokoladu, nije losa ideja ali ti ni 100 cokolada nece pomoci ako nenapravis sve kako treba a nije ti potrebna ni jedna cokolada ako napravis kako treba, kako god bilo fokus mora biti u odnosu uzivo sa tobom, vec sam spomenuo jednostavna pravila koja uvjek funkcioniraju, budi iskren, budi opusten, budi fin, ne ogovaraj, nehvali se, pricaj o svojim manama, o svojim promsajima, sali se na svoj racun, pohvali druge, budi zgodan itd ali sve to uzivo preferiraj a facebook i pokloni su potpuno sekundarni, jer zgodne cure imaju poklone i facebok gotovo sa svima ...

keyofdestiny13 kaže...

Što bi značilo kada cura jednu te istu riječ više puta ponavlja, kao da je zaboravila da je to spominjala,  jel joj to dosadno što priča sa mnom ili ?

Obrati pozornost da li je koncentrirana na ono sto prica, ako je koncentrirana dok ponavlja stvari znaci da je zaboravna, ako nije koncentrirana onda uopce nije mentalno u razgovoru i ponavlja jer nezna sto je rekla, u tom slucaju joj reci da moze produzit jer je to pokazatelj nepostovanja prema tebi, ako je koncentrirana i nije zaboravna tada obrati pozornost na to sto joj ti odgovaras na njezino ponavljanje jer moze biti da misli da si ti zaboravan pa ponavlja

i zadnje sto moze biti je da ona misli da ti nisi koncentriran dok ju slusas, to ces najlakse uocit ako ona pri ponavljanju neostavlja period izmedju izjava i pri ponavljaju podize intenzitet komunikacije, jedan od ta 4 modela je - lako ces utvrdit koji je i onda znas sto treba

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2014 3:10 (lGRACINA).
15 godina
keyofdestiny13 kaže...

vjerojatno tourettov sindrom

Potpis!
15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Ne.

Čekaj, baš nikad ne masturbiraš? I nikad nisi? Ne provociram, samo diskutiramo. Nema tog znanstvenog istraživanja koje nije potvrdilo koliko je to korisna aktivnost, a nema nijedan minus u smislu da nećeš nikoga ozlijediti ili povrijediti time pa ne kužim zašto bi se netko opirao takvom nečemu. I nisi odgovorio na moj post s prošle strane, nije valjda da sam te nečim uvrijedio?

lGRACINA kaže...

Čekaj, i ti onda pričaš o tome kako drugi kompliciraju i teoretiziraju? Ti ne chataš s nekim bez seta nekih glupih pravila.

Uglavnom, Horatio, samo ti chataj ako nemaš drugog komunikacijskog kanala na raspolaganju. Uživo je uživo, naravno, i ima hrpu prednosti, ali pismena komunikacija može biti sasvim dobra zamjena, a neke stvari može i olakšati, poput početnih neugodnosti, traženja tema za razgovor itd. Proveo sam beskonačne sate na Skypeu sa svojom curom prije nekoliko godina (iako smo se poznavali i uživo otprije) i tamo smo i počeli pričati o tome kako se sviđamo jedno drugome, smišljali zajedničku budućnost itd., dječja posla, još prvi put kad smo počeli nešto petljati. O ozbiljnijim stvarima, tome koliko nam je i na koje načine stalo jednom do drugog, kako bismo stvarno trebali napokon biti zajedno, kako će ona ostaviti dečka s kojim je do tad već bila 8 godina isto smo pričali prvo preko Whatsappa. A uživo nastavili u istom smjeru i sad živimo zajedno, planiramo vjenčanje i djecu. "Bazirano" na riječima rečenim preko internetskih kanala.

S trenutnom najboljom prijateljicom (budući da mi je bivša promovirana u curu :) ) sam se znao iz viđenja jer smo išli u istu školu no nismo nikad pričali, nismo bili u istom razredu i kaže da me se bojala tada. :D Nebitno, nekom blesavom prilikom smo se svatko u svom društvu počeli zaje****ti na Facebooku, nakon toga smo počeli svaki dan se dopisivati na MSN-u dok je bio živ i kad smo se prvi put našli smo imali o čemu pričati 5 sati, kao i svaki put nakon toga, između ostaloga i zato što smo već dosta znali jedno o drugom zbog toga što smo se dopisivali preko interneta. Niti je upoznavanje imalo manje draži niti sam postao njena prošlost. Dapače, da nemam curu s kojom vidim bolju budućnost vjerojatno bih razmišljao o budućnosti s njom. A sve je počelo preko interneta. S drugom jako dobrom prijateljicom sam isto tako uglavnom komunicirao preko tadašnjeg MSN-a i nikad nije kad bismo se vidjeli otišla od mene prije 2 sata ujutro, a nije bilo neobično ni da zajedno dočekamo zoru. No tu nikad nije bilo ničeg više pa možda nije toliko relevantno.

Oh, skoro zaboravih, i s curom s kojom sam prije bio, s kojom sam išao u razred dok sam bio srednjoškolac, sam razvijao odnos (u početku primarno prijateljski) preko MSN-a i klela se da nikad ne bi bila s prijateljem. Kasnije je ispalo da ipak nije toliko odlučna u tome.

Zaključio bih samo da nije toliko bitno gdje gradiš odnos, nego kako ga gradiš, gradiš li ga jer ti je stalo i jer ti se osoba stvarno sviđa na više razina nego samo onoj seksualnoj itd. Nema tu potrebe za taktikama, pravilima, smjernicama, ničim. Možda joj iz svega toga postaneš prijatelj, upadneš u friendzone, kako se kaže, ali niti je to strašno (dapače, možda dobiješ jako dobru prijateljicu), niti je strašno teško izaći iz toga ako to poželiš. Barem meni nije bilo u više navrata. No o tom-potom.

I ne pišem ovo zato što imam potrebu hvalisati se kao naš prijatelj Igracina ovdje, nego zato što sam godinama prolazio kroz slične dvojbe ovima koje ljudi ovdje imaju, mislio da ja nemam dovoljno dobre načine zavođenja i pravila ili whatever od gluposti koje mnogi ljudi poput našeg prijatelja ovdje i mediji propagiraju, razbijao glavu pitanjima gdje i kako komunicirati, jesam li "krivi muškarac" jer me zanimaju teme koje nisu samo nogomet i auti itd., kako preći preko problema što sam relativno introvertiran tako da mi je i teže upoznati curu jer me ne lože izlasci i nije mi skroz cool samo tako uletiti i početi pričati s nepoznatom osobom, neovisno o tome tko je i što je. Tako da se samo nadam da mogu reći nešto pametno i možda pomoći nekome tko se nalazi u situaciji sličnoj onima u kojima sam se sam nalazio.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2014 12:23 (Mirko935).
12 godina
neaktivan

Uglavnom, Horatio, samo ti chataj ako nemaš drugog komunikacijskog kanala na raspolaganju. Uživo je uživo, naravno, i ima hrpu prednosti, ali pismena komunikacija može biti sasvim dobra zamjena, a neke stvari može i olakšati, poput početnih neugodnosti, traženja tema za razgovor itd. Proveo sam beskonačne sate na Skypeu sa svojom curom prije nekoliko godina (iako smo se poznavali i uživo otprije) i tamo smo i počeli pričati o tome kako se sviđamo jedno drugome, smišljali zajedničku budućnost itd., dječja posla, još prvi put kad smo počeli nešto petljati. O ozbiljnijim stvarima, tome koliko nam je i na koje načine stalo jednom do drugog, kako bismo stvarno trebali napokon biti zajedno, kako će ona ostaviti dečka s kojim je do tad već bila 8 godina isto smo pričali prvo preko Whatsappa. A uživo nastavili u istom smjeru i sad živimo zajedno, planiramo vjenčanje i djecu. "Bazirano" na riječima rečenim preko internetskih kanala.

S trenutnom najboljom prijateljicom (budući da mi je bivša promovirana u curu :) ) sam se znao iz viđenja jer smo išli u istu školu no nismo nikad pričali, nismo bili u istom razredu i kaže da me se bojala tada. :D Nebitno, nekom blesavom prilikom smo se svatko u svom društvu počeli zaje****ti na Facebooku, nakon toga smo počeli svaki dan se dopisivati na MSN-u dok je bio živ i kad smo se prvi put našli smo imali o čemu pričati 5 sati, kao i svaki put nakon toga, između ostaloga i zato što smo već dosta znali jedno o drugom zbog toga što smo se dopisivali preko interneta. Niti je upoznavanje imalo manje draži niti sam postao njena prošlost. Dapače, da nemam curu s kojom vidim bolju budućnost vjerojatno bih razmišljao o budućnosti s njom. A sve je počelo preko interneta. S drugom jako dobrom prijateljicom sam isto tako uglavnom komunicirao preko tadašnjeg MSN-a i nikad nije kad bismo se vidjeli otišla od mene prije 2 sata ujutro, a nije bilo neobično ni da zajedno dočekamo zoru. No tu nikad nije bilo ničeg više pa možda nije toliko relevantno.

Oh, skoro zaboravih, i s curom s kojom sam prije bio, s kojom sam išao u razred dok sam bio srednjoškolac, sam razvijao odnos (u početku primarno prijateljski) preko MSN-a i klela se da nikad ne bi bila s prijateljem. Kasnije je ispalo da ipak nije toliko odlučna u tome.

Zaključio bih samo da nije toliko bitno gdje gradiš odnos, nego kako ga gradiš, gradiš li ga jer ti je stalo i jer ti se osoba stvarno sviđa na više razina nego samo onoj seksualnoj itd. Nema tu potrebe za taktikama, pravilima, smjernicama, ničim. Možda joj iz svega toga postaneš prijatelj, upadneš u friendzone, kako se kaže, ali niti je to strašno (dapače, možda dobiješ jako dobru prijateljicu), niti je strašno teško izaći iz toga ako to poželiš. Barem meni nije bilo u više navrata. No o tom-potom.

I ne pišem ovo zato što imam potrebu hvalisati se kao naš prijatelj Igracina ovdje, nego zato što sam godinama prolazio kroz slične dvojbe ovima koje ljudi ovdje imaju, mislio da ja nemam dovoljno dobre načine zavođenja i pravila ili whatever od gluposti koje mnogi ljudi poput našeg prijatelja ovdje i mediji propagiraju, razbijao glavu pitanjima gdje i kako komunicirati, jesam li "krivi muškarac" jer me zanimaju teme koje nisu samo nogomet i auti itd., kako preći preko problema što sam relativno introvertiran tako da mi je i teže upoznati curu jer me ne lože izlasci i nije mi skroz cool samo tako uletiti i početi pričati s nepoznatom osobom, neovisno o tome tko je i što je. Tako da se samo nadam da mogu reći nešto pametno i možda pomoći nekome tko se nalazi u situaciji sličnoj onima u kojima sam se sam nalazio.

Ok, eto, ovo je ono o čemu sam pisao ali mi je post obrisan (isprika ako je bio off topic).

Dakle sad si potvrdio da su se tvoji odnosi sa ovih nekoliko cura bazirali na komunikaciji putem raznih aplikacija, sto će reci da si ti usamljen zapravo, jer dokazano je da su osobe koje baziraju svoje odnose na drustvenim mrezama zapravo cesto usamljene.

Druga srvav koju sam uocio je da nabrajas da ti se dogodilo da te zenske osobe na koje ciljas u seksualnom ili emotivnom smislu doživljavaju kao prijatelja sto kasnije navodis da je prihvatljivo.

To naravno nije prihvatljivo i pokazalo se da je kod mladih muskaraca to jedna od najvecih bojazni, dakle da ih cura za koju se interesiraju dozivi kao prijatelja, za tebe je to prihvatljivo jer si ti kao osoba blag i dobrocudan te si u fazi zasnivanja braka kako si naveo.

Samim time sto si u toj fazi nisi kompetentan da odgovaras na pitanja koja se ovdje postavljaju, a to je na koji nacin osvojit curu i uci u osnos, tvoj odnos je vec uozboljnoj fazi i tvoji savjeti su te naravi sto je ok, ali nisu funkcionalni jer osobe koje osvje postavljaju pitanja nezele odmah uci u brak, nezele se sprijateljit sa curama koje ih zanimaju sto si ti naveo kao prihvatljivo, nezeli cjele dane provodit na msn-u itd. To je dio koji moras shvatit, ocito je da si do sada imao mozda 2 ili 3 cure da se tako izrazim i ne izlazis kako si rekao, time nisi stekao iskustvo postupanja i savjeti koje dajes nece vodit zeljenom cilju osoba koje postavljaju pitanja.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ne ja nikad ne volim pricat priko fbjer u stvanosti moze bit totalno stoto... Ali opet ako ti je gust sa nekim pričat gušt je... Iako eto službeno ćemo se upoznat za malo više od tjedan dana pa ćemo sve uživo vidit... Iskreno bivšu san baš nekako prebrzo i preboli jednostavno me nije više ni briga za nju jer imam doslovno par prijatelja koji su unistili zivot ...Jedan je posta kronični alkoholicar sa 21 godinom drugi je propa na fakultetu i u depresiji je takvoj da njemu sunce nikad vise nece izac... Ne zelim to za sebe jer mislim da su oni tužno upozorenje iako san i ja 7 dana bio više pijan i loše nego normalan... jednostavno vidit cemo sve kako ce to ic kazem vam za sad se sve cini ok a sto ce bit kad se upoznamo i dont know...

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nitko nije rekao da nikada nisam to radio,naprotiv,zna se dogoditi i sada,no iznimno rijetko.

Ponovi pitanje.

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Zlocko

Losing all hope was freedom
15 godina
neaktivan
lGRACINA kaže...

Ok, eto, ovo je ono o čemu sam pisao ali mi je post obrisan (isprika ako je bio off topic).

1. Dakle sad si potvrdio da su se tvoji odnosi sa ovih nekoliko cura bazirali na komunikaciji putem raznih aplikacija, sto će reci da si ti usamljen zapravo, jer dokazano je da su osobe koje baziraju svoje odnose na drustvenim mrezama zapravo cesto usamljene.

2. Druga srvav koju sam uocio je da nabrajas da ti se dogodilo da te zenske osobe na koje ciljas u seksualnom ili emotivnom smislu doživljavaju kao prijatelja sto kasnije navodis da je prihvatljivo.

3. To naravno nije prihvatljivo i pokazalo se da je kod mladih muskaraca to jedna od najvecih bojazni, dakle da ih cura za koju se interesiraju dozivi kao prijatelja, za tebe je to prihvatljivo jer si ti kao osoba blag i dobrocudan te si u fazi zasnivanja braka kako si naveo.

4. Samim time sto si u toj fazi nisi kompetentan da odgovaras na pitanja koja se ovdje postavljaju, a to je na koji nacin osvojit curu i uci u osnos, tvoj odnos je vec uozboljnoj fazi i tvoji savjeti su te naravi sto je ok, ali nisu funkcionalni jer osobe koje osvje postavljaju pitanja nezele odmah uci u brak, nezele se sprijateljit sa curama koje ih zanimaju sto si ti naveo kao prihvatljivo, nezeli cjele dane provodit na msn-u itd. To je dio koji moras shvatit, ocito je da si do sada imao mozda 2 ili 3 cure da se tako izrazim i ne izlazis kako si rekao, time nisi stekao iskustvo postupanja i savjeti koje dajes nece vodit zeljenom cilju osoba koje postavljaju pitanja.

1. Ne, ne znači da sam usamljen, dapače, u to sam vrijeme imao jako ispunjen socijalni život te baš zato nisam mogao i s tim ljudima se viđati uživo koliko bi bilo zgodno nego bih kad bih došao doma, vidio da je online osoba s kojom mi se priča, počeo pričati s njom. Jer, vidi čuda, nisam izmišljao pravila kad i zašto pričati s ljudima koji su mi dragi nego sam s njima pričao kad bi mi se pričalo, i to bilo kojim dostupnim mi komunikacijskim kanalom. Da mi je znati tko je tebi rekao da imaš ikakvog pojma o psihologiji...

2. Da, to je vrlo prihvatljivo ako netko želi imati dubok i smislen odnos. Nikad nisam bio tip koji bi se frajerisao s brojem žena koje je odveo u krevet niti sam ikad ciljao na to. Uvijek sam ciljao na to da se povežem s curom ozbiljno. I vidi čuda, ja sam s osobom koja mi je i prije značila sve na svijetu i koju ne bih mijenjao za 100 drugih. Dok ćeš ti vjerojatno ići s barenja jedne na barenje druge po vani i s 35 ćeš shvatiti da si sam i godinama usamljen i da još uvijek bariš klinke od 18 jer u konačnici svaka cura, kao i svaka osoba, traži nekoga s kim će biti duboko povezana, a ne nekoga tko se hvali s tim kako je imao (što god to značilo) svaku ženu u roku od 20 minuta. Ili će ti se dogoditi da ćeš biti u vezi gdje će ti cura pobjeći, pogodi s kim, s najboljim prijateljem, onim koji ju sluša kad joj je teško jer se netko poput tebe ponaša kao seljačina prema njoj (sjetimo se tvoje izjave da ženu treba kontrolirati), onim kojemu je stvarno stalo do nje. Ili će si naći nekog novog takvog.

3. Zašto to ne bi bilo prihvatljivo? Možda je to bojazan mnogih, ali zato želim reći takvima da se toga ne treba bojati jer su ishodi takvih situacija uglavnom pozitivni. Prema mojem viđenju, ne očekujem da će se svatko složiti.

4. Pa zapravo jesam, jer znam kako je to izgraditi (ozbiljnu) vezu s nekim tko im se sviđa kao cjelokupna osoba (newsflash za tebe, žene/cure su ujedno i osobe, ne samo objekti koje treba kontrolirati) na temelju prijateljstva, međusobnog poštovanja i drugih tebi, čini mi se, nepoznatih stvari. Možda sam ja krivo shvatio naslov i bit teme, u kojem se slučaju ispričavam, ali čovjek koji se sjeti kupiti čokoladu curi kad je ide upoznati mi se ne uklapa u profil ljudi sličnih tebi i ne znam zašto bih mu rekao da to postane ili glumi nešto što nije. Vjerojatno neće ući u brak, ali zašto bi trebao imati meaningless odnos kao što su ovi na koje ti ciljaš ako može imati nešto ozbiljnije što bi ga moglo više i dugoročnije usrećiti? Tko želi zbariti pokoju klinkicu vani i kasnije se hvaliti time na forumu jer nema nikoga drugoga kome je stalo će možda i proći bolje s tvojim "pravilima".

pandza94 kaže...

Nitko nije rekao da nikada nisam to radio,naprotiv,zna se dogoditi i sada,no iznimno rijetko.

Ponovi pitanje.

Vjerovao sam da je jasno da su pitanja one rečenice koje završavaju s upitnikom ("?"), no ok. Očito s vjernicima nema rasprave o dogmama i tim stvarima, iako sam se nadao da ćeš mi moći objasniti kako i zašto funkcioniraju neke stvari kod vas. nhf.

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club
Ja neznam zasto se uopce ja i ti raspravljamo, tj. zasto stalno potenciras razgovor sa mnom i postavljas mi mnogo pitanja ako je kod tebe vec sve super. Ako pogledas poruke uocit ces da si do sada o sebi napisao stvarno mnogo a o meni isto toliko mnogo predpostavki od kojih nisam niti jednu porekao niti potvrdio. Jedina korist je sto si temu upoznao sa sobom.
Ja u potpunosti razumijem tebe kao osobu i postujem te, ali mi sa tobom neda dopisivati.
Stvari koje ja radim i kako ih ja radim imaju određeni smisao i nacin, primam mnoge upite u inbox i razjasnjavam mladicima kako sto napravit. Tvoje predlostavke su krive o meni isto kao da dođes u osnosvnu skolu i cujes profesora kako objasnjava djeci koliko je 2+2 i kako to zbrojit i kazes ovaj tip se ponasa ko neki nezreli tinejđer koji zeli ispasti pametan, jer svi znaju koliko je 2+2 to uopce netreba spominjati nego cemo odmah objasnjavati algebarske razlomke.
Dakle da bi nekome objasnio kako uci u prve odnose sa curama i kako ih zadrzati potrebno se prilagodit razini na kojoj je postavljen upit, to je ustaljena pedagoska metoda o kojoj mi se sada neda, jer mladi ljudi doslovno neznaju sto treba reci i ucinit u konkretnim situacijama, mozda si ti znao kad si bio mlad ali mnogi mladi neznaju i kad ti citas moj tekst zvuci ti sirovo i mladunjavo ali ne iz razoga sto je on takav nego jer sam ga ja tako namjerno napisao da osoba ima konkretne smjernice za postupanje nakon cega mi pitanja dolaze u inbox, ja i ti se razilazimo u tome sto ti mozda nisi dovoljno iskusan da shvatis da određene domene osoba (djeca, tinejđer, adolescenti) zahtjevaju da im govoris na "njihovoj razini" da bi te shvatili, i onda se događa da ti tinejđeru u kojem se događa zestoka eksplozija hormona govoris o whatsappu i kako je ok da te cure gledaju ko prijatelja sto je njima totalno neprihvatljivo sto sam vec naveo, ili govoris o tome kako si ti mladici trebaju trazit osobe sa kojima ce gradit svoj zivot, nerazumijes neke stvari i nezele svi isto sto i ti u zivotu, i nemoj pravit predpostavke o menj jer su evidentno krive.
15 godina
neaktivan

Nisam prvi u ovoj temi koji je primijetio da pričaš gluposti i da nemaš blagog pojma o psihologiji, a uporno pokušavaš prodati priču kako si ne znam kakav stručnjak za žene i međuljudske odnose.

Druga stvar, koliko sam primijetio, ljudi s kojima sam pričao su u studentskim danima, dakle nisu djeca, tinejdžeri ni adolescenti i smatram da bi bilo u redu da u tim godinama znaju da ženu smiju gledati kao sebi jednaku, poštivati je i osvojiti je iskrenošću, a ne igricama, a ti propagiraš nešto drugo s čime se ne mogu nikako složiti i smatram da je uvreda svim ženama ovog svijeta. A i rekao sam da bi ljudima koji traže stvari koje ti tražiš možda bilo bolje slušati tvoje savjete, gdje je tu problem?

Koliko si sirov i koliko poštovanja zaslužuješ, kao i koliko ga imaš za mene, a vjerojatno bi tako bilo i za druge neistomišljenike, si dokazao u onim postovima koji su ti obrisani. Šteta što ih nisu ostavili, ali očito i moderatori smatraju da nekim tvojim porukama nije mjesto ovdje.

I da, mislim da bi si ljudi trebali tražiti osobe s kojima će im odnos nešto značiti, jer znam ljude poput tebe i znam ljude poput sebe i imam dosta jasnu sliku kojima je život ispunjeniji. Možda je i stvar moje percepcije, ali možda sam i u pravu.

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nikakvu psihologiju nepokusavam prodati, nikakvu filozofiju, nikave fore, slazem se sa tobom u dosta toga ali imam svoja pravila i svoje nacine i toga se drzim, uopce nisam komentirao tvoje poruke dok me nisi uvukao u raspravu, pisem po svom dok ti konstantno donosis kojekakve negativne predpostavke o meni, komenetiras moje stavove itd. Neznam zasto imas potrebu za time. Sad sam ti pokusao objasnit na normalan nacin a ti opet isto. A nije moj stil ovo razvlacenje poruka. Vezano za brisanje poruka od strane Moderatora to je iz razloga jer samu tekstu jedne poruke napisao u stihovim da mi moderatori brisu poruke tako da je razumljiv postupak moderatora, naravno ti si opet pogrijesio sa predpostavkom.

Ja o sebi necu pisati kakav sam a dojam kakav sam ostavio je ovisan i o tvojoj interpretaciji.
Nema potrebe za raspravom kad je sve jasno, ti imas svoj nacin ja svoj, razlika je sto ja tvoj nacin nekomemtiram a ti moj da, a to trebas sam sa sobom rjesit jer ovo nije mjesto za osobne rasprave.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2014 19:13 (lGRACINA).
15 godina
neaktivan

Budući da forumi uopće nisu stvoreni za rasprave, i tema nije o vezama i započinjanju istih, apsolutno je smisleno ne raspravljati o tome ovdje. :)

Ali ova između tebe i mene stvarno ne vodi nikud i služi samo vrijeđanju i stvaranju spama ovdje, tako da je definitivno dobro da smo završili. Pozdrav! :)

14 godina
The Friendzone Club

Nekad je ova tema bila zanimljiva...

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Joj Mirko kako ti neke stvari izvlačiš iz konteksta i vrtiš vodu na svoj mlin pa to  prestrašno! :)

Kao prvo,to što je Crkva radila u prošlosti,to nije tvoja briga a niti je moja.

Svi koju si to radili,već su davno imali svoj sud i završili su ondje gdje su trebali,kako ćeš i ti,tako ću i ja.

No Crkvu ODVOJI od ljudi tadašnjeg doba.Crkva je i sama dala puno više dobrih stvari nego loši,

no u svakom žitu postoje kukolji naravno,ili ti to ne smatraš za Crkvu generalno,jer tebi svi kršćani

trebaju biti svetci,nema sive zone,crno ili bijelo.

Ne volim kada netko počne pametkovati,no nađe se samnom raspravljati o tome.

Eto,barem voliš osuđivati ljude,barem one mrtve,što su radili,i naravno sadašnji vjernici su krivi radi toga,žalosno,zar ne?

Da,seks prije braka smatram GRIJEHOM i ne služi za zbližavanje nego za ispunjenje FIZIČKIH potreba, a ne duhovnih.

Svaki odnos bi trebao biti uvjetovan s time da je u braku,da je otvoren novom životu,te da nije čista fizička potreba,

nego OBOSTRANO davanje supružnika u činu ljubavi.

Joj o toj "kompatibilnosti",dobit ću čir na želudcu od tolike priče.To je samo izvlačenje i pokušaj opravdanja

grijeha,pokušaj bjega od odgovornosti te maskiranja savjesti.

Slušaj sada,kompatibilnost i ostale seksualne fantazije koje sam imaš mi samo govore da te više brine fizičko nego duhovno.

Znaš koliko brakova znam,koji su čekali do braka,i koji su najsretniji ljudi kada ih vidiš? Svi!

Znaš koliko brakova znam,koji nisu čekali do braka,i sretni su? Par u mnoštvu!

Te,ako se Bog pobrinuo da upozna nas dvoje,sigurno će se pobrinuti i da sve među nama radi.

I to je to,priča gotova.Ona je prava,s njom će sve doći na svoje i u tome nema nikakve sumnje.

I jedva čekam svoju prvu bračnu noć,a prije svega jedva čekam svoj sakrament ženidbe i potpuno predanje njoj.

I vjeruj mi,svaka veza koja čeka do braka,njih malo,garantiram ti da imaju veći nivo povezanosti nego što

ćeš ti s svojom djevojkom ikada imati.

Pax et bonum :)

16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

BLA BLA BLA BLA BLA BLA HURR DURR HURR DURR

Ti si i ne baš najpametniji kao penis. Eto.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2014 21:51 (4ucker).
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

PLEASE DO NOT FEED THE TROLLS!!!

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
14 godina
pandza94 kaže...

Da,seks prije braka smatram GRIJEHOM i ne služi za zbližavanje nego za ispunjenje FIZIČKIH potreba, a ne duhovnih.

Svaki odnos bi trebao biti uvjetovan s time da je u braku,da je otvoren novom životu,te da nije čista fizička potreba,

nego OBOSTRANO davanje supružnika u činu ljubavi.

Po toj 'logici' je i mastrubacija grijeh, a ti to radis.

WordPress ❤
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Svi muškarci masturbiraju osim možda eunuha i sedamdesetogodišnjaka+

Jednostavno tako je ako ne masturbiraš od mjesec na više dogodi se sperm buildup i ejakuliraš spontano ili najčešće u snu što nije baš prigodno.Svaki pop išamara majmuna tu i tamo sigurno.Osobno prije sam imao problem s masturbacijom pa sad apstiniram no kako je prošlo više od mjesec dana ne vjerujem da ću dugo izdržati sve što je potrebno je jedan seksi san da kap prelije čašu(figure of speech)

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

{#}..

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Uopće se neću zamarat čitat troll postove... A što se tiče igrica znam prijateljicu koja se neće prva javit momku i onda cvili pila mene da di je on zašto se neće da javi jeli naša drugu i slično... Svaka njoj čast ali da je to kojim slučajem meni cura ajde doviđenja ću ja sad razmišljat kad da ti poruku pošaljem kad da ti se javim... MOžda je to krkanski pristup ali ako ti se neko sviđa nečeš ga odbijat od sebe a to je baš taj tip ponašanja...

15 godina
neaktivan

Preduge su mi poruke ovdje postale... Užas, ispričavam se iskreno. I'll try and keep it as short as possible.

pandza94 kaže...

Ako nije naša briga što je Crkva radila u prošlosti na temelju riječi tvoje svete knjige, zašto te je briga za odredbu o seksu prije braka? To je u toj knjizi napisano vjerojatno da se spriječi pojava vanbračne djece jer nisu poznavali kontracepciju, da se očuvaju obiteljske loze i slične gluposti.

Ili misliš, slikovito da prikažem, sry ako zvuči vulgarno, da je tvoj pimpek tako bitan tvom bogu da te gleda dok se seksaš da vidi nosiš li gumicu ili ne i svršavaš li u curu ili ga vadiš van? A ako mu je tvoj pimpek i kako iskazuješ ljubav s curom prioritet dok postoje milijuni gladne djece, onda... Neću ulaziti u čisto vjerske rasprave, nije mjesto.

Ti i tvoji preci u vjeri se slažete da trebam gorjeti u paklu jer se potpuno dajem svojoj djevojci i našoj ljubavi. Oprosti, ali jednako si kriv i zloban kao oni, a glumite da propagirate ljubav.

Samo se ti nemoj brinuti o kompatibilnosti, iskreno se nadam da nećeš osjetiti na svojoj koži o čemu pričam.

Stalno pričaš o potpunom davanju svojoj djevojci, ali se kočiš pri tome. Ako toliko čekaš taj "sveti sakrament" i toliko ti je bitan bog u tome, očito se želiš dati svom bogu, a ne curi. Ili?

Kakav je to bog koji ti priječi sreću i tjera vas da se mučite i suzdržavate? Ne kužim.

Ti pričaš o duhovnosti i davanju, a gledaš na seks samo kao fizički čin za stvaranje djeteta umjesto da vidiš koliko on dublje značenje može imati. A ako je fizičko loše, zašto se ljubite i grlite? Na to mi nisi odgovorio.

Ovo zadnje, ne, nećeš imati veći nivo povezanosti, jer ćeš ti uvijek voljeti zbog boga, raditi stvari zbog boga i ne znam šta. Ja sve što radim i sve što ću ikada raditi u vezi ću raditi samo zbog svoje cure, njene sreće i naše veze. Dok ćeš ti svojoj curi, sebi, vašoj vezi, a vjerojatno i djeci uskraćivati stvari jer sebično razmišljaš hoćeš li zaslužiti kraljevstvo nebesko.

Ikarus01 kaže...

Osobno prije sam imao problem s masturbacijom pa sad apstiniram no kako je prošlo više od mjesec dana ne vjerujem da ću dugo izdržati sve što je potrebno je jedan seksi san da kap prelije čašu(figure of speech)

Kakav problem imaš s masturbacijom? Kako masturbacija može biti problem, osim ako se diraš u javnosti? :D

Uopće se neću zamarat čitat troll postove... A što se tiče igrica znam prijateljicu koja se neće prva javit momku i onda cvili pila mene da di je on zašto se neće da javi jeli naša drugu i slično... Svaka njoj čast ali da je to kojim slučajem meni cura ajde doviđenja ću ja sad razmišljat kad da ti poruku pošaljem kad da ti se javim... MOžda je to krkanski pristup ali ako ti se neko sviđa nečeš ga odbijat od sebe a to je baš taj tip ponašanja...

Jesi ti njoj rekao da pokuša biti normalna i javiti se momku umjesto da okolo pita gdje je on? Slažem se s tobom, takvi ljudi ne zaslužuju vrijeme ni trud.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice