The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.484.484
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Onjegin kaže...
Deep kaže...

Ne pamtim kad sam zadnji put pročitao lektiru , i eto ne znam odakle mi se javi želja da pročitam sadašnju , bit će da je od interpretacije na času ,kad sam načuo o ljubavi neko dvoje , činila se zaniljmiva i eto uzmem i pročitam , pored toga dopala mi se i u cjelini općenito , al nije to sad bit nego , ta ljubav ,ti citati , način na koji ženska osoba priča pa 80% su ličili na moju prijateljicu ne znam da li ce se ko sjetiti,al eto razlog zašto sam u ovoj temi , i kad šta hoće sanjam ju baš preksinoć , a scene neke ko iz romana tog , pa me baci u neka razmišljanja eto , pod dojmom sna sam malo još uvijek , ispričam to kolegici drugoj , povjerljiva je ,a ujedno je i njena kolegica, te mi ona reče kako je i prijateljica ta isto sanjala mene,istu tu noć , drugačiji san skroz naravno ,ali eto ko bi rekao da se potrefi baš na istu noć da sanjamo jedno drugo , i kako može ovako jedan san probuditi hrpu misli u čovjeku , *bem ti lektiru sad sam našao da ju čitam {#} .. i tako eto redovno prolazimo jedno pored drugog , u busu, u školi , na cesti , a ne poznajemo se , a u svakom susretu priča se priča između nas , i tako to .. {#}

Sine moj, znaš li po čemu je romantizam dobio ime?

Još nisi objasnio, možda ima ljudi koji ne znaju. {#}

Why so serious?
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club
Po romantici xD
fra Krsto Narkoman
14 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
Po romantici xD

po romanima?

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
cod4gamer kaže...
kivic15 kaže...
Po romantici xD

po romanima?

Po Romima?

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
13 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
cod4gamer kaže...
kivic15 kaže...
Po romantici xD

po romanima?

Po Romima?

Po romanima koji su dobili naziv po tome što su prvi pisani nekim od romanskih jezika , mislim da je tako bilo {#} , a za ovog onjegina,ili vam mentalista , očito nisam čuo ranije ,vidim neki poznat lik , igra neke igre {#}

21.
11 godina
neaktivan
The Friendzone Club
Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

jao... oplakao sam sa ovim reviewom veze... is this real life...

Ke?!
17 godina
neaktivan
Deep kaže...

a za ovog onjegina,ili vam mentalista , očito nisam čuo ranije ,vidim neki poznat lik , igra neke igre {#}

Nisi čuo za Mentalista???

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
13 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...
Deep kaže...

a za ovog onjegina,ili vam mentalista , očito nisam čuo ranije ,vidim neki poznat lik , igra neke igre {#}

Nisi čuo za Mentalista???

čuo sam za seriju , al ovog sa foruma nisam 

edit: pogledao 2 navedena linka, zabavan neki lik {#}

21.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2014 2:12 (Deep).
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club
S koliko ste godina počeli izlazit tj. tražit ženke? xD
14 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
S koliko ste godina počeli izlazit tj. tražit ženke? xD

sa 16...tj prije godinu dana..a kako je krenilo prije cu nac crnu kutiju boeinga nego dobru zensku

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

nekidan vidim ja žensku i neku dvojicu kako šetaju(meni su poznati,naravno) i tako oni sjednu na klupu,jedan od ove dvojice zagrli žensku,a drugi ih uslika....popodne na fejzbuku njihova slika i "ljubavni" opis...sreća da sam na školjci bio,pa se bar nisam u gaće usra od smijeha,ćaća ih munjeni yeba....i onda ja tražim nešto ozbiljno i normalno,ma goni sve to u qurac....

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

kad sam u bio u disku prisla mi je dobra zenska.i ja budala sam je odbio jer sam zaljubljen u zensku koja ocito nece nista imat sa mnom.nekad mi dodje da ga i u uticnicu metnem samo da bi nju napravio ljubomornom

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

bolje i utičnica,nego alimentacija....

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

hahaha dobro kazes :D

a forumasi da vas pitam jel se vrijedi trudit oko zenske ili da je pustim i pokusam zaboraviti?

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

kupiš joj vibrator,sačekaš ju negdje,pružiš "poklon" i kažeš joj nek se yebe.....

p.s. može i bez poklona....

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 0:31 (kivic15).
14 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

kupiš joj vibrator,sačekaš ju negdje,pružiš "poklon" i kažeš joj nek se yebe.....

p.s. može i bez poklona....

kivic trazio sam neki dobar odgovor, tvoj nije :D

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

nije dobro ni pitanje :P

14 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

nije dobro ni pitanje :P

a hebat ga.mislio sam da nikad necu upast u ljubavne probleme.ovo mi je nova situacija u zivotu 

13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

hahaha dobro kazes :D

a forumasi da vas pitam jel se vrijedi trudit oko zenske ili da je pustim i pokusam zaboraviti?

E jarane , ako je vrijedna truda , trudi se,ako znaš ne 100% nego 200% da ce se isplatiti i da će i ona tebi uzvratiti , onda možeš , al ako je ona nesigurna, bolje nemoj , radi sebe , jer ako kasnije bude sve uzalud , bit ce ti teze nego da si sad ostavio sve.. eto to ti ja kazem onako , koji sam pola godine ulozio u ništa i sad evo trebat ce mi ne znam koliko da se riješim osjećaja svih 100% {#}

p.s. koliko godina imaš

21.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 0:45 (Deep).
14 godina
neaktivan
Deep kaže...

E jarane , ako je vrijedna truda , trudi se,ako znaš ne 100% nego 200% da ce se isplatiti i da će i ona tebi uzvratiti , onda možeš , al ako je ona nesigurna, bolje nemoj , radi sebe , jer ako kasnije bude sve uzalud , bit ce ti teze nego da si sad ostavio sve.. eto to ti ja kazem onako , koji sam pola godine ulozio u ništa i sad evo trebat ce mi ne znam koliko da se riješim osjećaja svih 100% {#}

p.s. koliko godina imaš

pa ja mislim da je vrijedna truda jer je prva zenska u koju sam skroz zaljubljen.ja cu pokusat pa sta bude da bude.nemam sto izgubit

imam 17 godina.

13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
Deep kaže...

E jarane , ako je vrijedna truda ...

pa ja mislim da je vrijedna truda jer je prva zenska u koju sam skroz zaljubljen.ja cu pokusat pa sta bude da bude.nemam sto izgubit

imam 17 godina.

Ako samo zbog toga misliš da je vrijedna truda sj*bo si se odmah u startu , kažem ti , ukoliko znaš da i ona osjeća bar nešto prema tebi ,pa onda da bi mozda i moglo nešto , možeš se potruditi ,al ako nije , ne znam, rizik ti je , možda ti ja sad ne dajem najispravnije odgovore jer  trenutno ja imam takav odnos prema curama , hoćeš-nećeš , one koje su onako ko i zainteresovane pa se dvoumim ,pitam za mišljenje,spominjao sam ovdje nedavno ... uglavnom, to je moje mišljenje jer znam kako je kad daješ 100% od sebe i na kraju nemaš ništa od toga , + duševna bol {#}

21.
17 godina

probaj, nemas kaj izgubit samo dobit. ak ne probas, kasnije u zivotu ce ti biti zao, a ak i ne uspije znat ces da si barem pokusao.

Ride or die, remember?
14 godina
neaktivan
Deep kaže...
cod4gamer kaže...
Deep kaže...

E jarane , ako je vrijedna truda ...

imam 17 godina.

Ako samo zbog toga misliš da je vrijedna truda sj*bo si se odmah u startu , kažem ti , ukoliko znaš da i ona osjeća bar nešto prema tebi ,pa onda da bi mozda i moglo nešto , možeš se potruditi ,al ako nije , ne znam, rizik ti je , možda ti ja sad ne dajem najispravnije odgovore jer  trenutno ja imam takav odnos prema curama , hoćeš-nećeš , one koje su onako ko i zainteresovane pa se dvoumim ,pitam za mišljenje,spominjao sam ovdje nedavno ... uglavnom, to je moje mišljenje jer znam kako je kad daješ 100% od sebe i na kraju nemaš ništa od toga , + duševna bol {#}

problem je sto ja ne znam jel ona ista osjeca prema meni.ja sam se zaljubio na prvi pogled u nju.a bile su se upletale i trece osobe koje su me sabotirale pa to sad sve ispadne komplicirano.uglavnom rekla je bila da sam ostavio dobar dojam  kad smo se upoznali al kao sto sam rekao drugi su se upletali pa je sad promjenila misljenje.inace volio bi da imam odnos s curama hoces neces al ne ide to tako kad si zaljubljen u nekog.

Lord_Marko kaže...

probaj, nemas kaj izgubit samo dobit. ak ne probas, kasnije u zivotu ce ti biti zao, a ak i ne uspije znat ces da si barem pokusao.

dobro kazes.ako me odbije dusa ce mi bit mirna jer sam pokusao.ako ne pokusam nikad necu saznat jesam li mogao imat nesto s njom ili ne.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pa dobro onda prvo provjeri nekako da li osjeca ista i da li imas sanse,ako ima ,onda se potrudi naravno i probaj , pa šta bude bude .. 

a to što kažeš "inace volio bih da imam odnos sa curama  hoces neces al ne ide to kad si zaljubljen u nekog." , znam takav sam ti bio i ja , pa eto sad .. 

tako da ,što brže skontaš nešto sa njom to bolje za tebe , ako budeš predugo čekao vjerovatno ćeš imati jače osjećaje i bit ce teze ostaviti sve

21.
14 godina
neaktivan
Deep kaže...

Pa dobro onda prvo provjeri nekako da li osjeca ista i da li imas sanse,ako ima ,onda se potrudi naravno i probaj , pa šta bude bude .. 

a to što kažeš "inace volio bih da imam odnos sa curama  hoces neces al ne ide to kad si zaljubljen u nekog." , znam takav sam ti bio i ja , pa eto sad .. 

tako da ,što brže skontaš nešto sa njom to bolje za tebe , ako budeš predugo čekao vjerovatno ćeš imati jače osjećaje i bit ce teze ostaviti sve

a potrudit cu se izvuc to iz nje.u jedno sam siguran da svaki dan sve vise i vise se zaljubljujem xD ako ne upali ovo s njom morat cu mjenat plocu i pokusat bit hladan sa zenskima.mozda tako i uleti koja.

13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
Deep kaže...

a potrudit cu se izvuc to iz nje.u jedno sam siguran da svaki dan sve vise i vise se zaljubljujem xD ako ne upali ovo s njom morat cu mjenat plocu i pokusat bit hladan sa zenskima.mozda tako i uleti koja.

Pa probaj , a još bi ti bilo dobro ovako ,ako stalno pričaš sa njom i to sve, uvijek,svaki dan, probaj 2-3 dana da joj se ne javljas , da budeš malo nezainteresiran pa da vidiš reakciju jer ako je imalo zainteresovana ili nešto javit ce ti se u 2-3 dana ,ne znam eto pricam sad malo naslijepo jer ne znam kako to kod vas ide , ja znam kad sam tako par dana bio dignuo ruke od svega, zenska poludila , onda ona mene pocela zvati svako malo,javljati se prva non stop i tako to , i eto opet k na kraju :D haha .. 

21.
14 godina
neaktivan
Deep kaže...

Pa probaj , a još bi ti bilo dobro ovako ,ako stalno pričaš sa njom i to sve, uvijek,svaki dan, probaj 2-3 dana da joj se ne javljas , da budeš malo nezainteresiran pa da vidiš reakciju jer ako je imalo zainteresovana ili nešto javit ce ti se u 2-3 dana ,ne znam eto pricam sad malo naslijepo jer ne znam kako to kod vas ide , ja znam kad sam tako par dana bio dignuo ruke od svega, zenska poludila , onda ona mene pocela zvati svako malo,javljati se prva non stop i tako to , i eto opet k na kraju :D haha .. 

probao sam ne pali.problem je sto je ova cura mladja od mene i nikad joj niti jedan decko nije ni prisao tako da ne zna kako se ponasat.da skratim pricu sav teret je na mene pao.o hebem ti zene na usi ce mi znoj krenit izlazit koliko razmisljam o njoj.

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Neku noc sam sanjao jednu curu koja se jako bila zaljubila u mene, a naposlijetku i ja u nju. Problem je bio u tom sto sam jako jako jako bio sramezljiv, u toj mjeri da je ona sve pokusala da bude samnom a ja nisam htio bit s njom, a na kraju nisam ni bio, a bio sam i ja zaljubljen u nju. To je bilo prije 4 godine. I sad sam ju sanjao, negdje je hodala po ulici i samo otisla u daljinu, bio sam zbediran u snu :D .. I sad vec par dana razmisljam o njoj. Nisam se puno puta u zivotu zaljubio al znam da se tada jesam jako u nju. Pomisljam na to da joj se javim, al neznam jeli dobra ideja? Evo nakon toliko vremena nisam ni blizu toliko sramezljiv, dosta sam samopouzdanja dobio, al i dalje neiskusan pa me to malo sputava. Sad imam 19 god btw

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 3:53 (icip).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice