The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.484.954
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: The Friendzone Club
chutac kaže...

Wyxs, zašto imaš čarape sa žnirancima?

Nebrojeno razloga.

Bolji stabilitet i trakcija.

Ne spadaju s nogu i teže ih je ukrasti.

Ne ostavljaju tragove mučenja kao neke čarape s gumom i omogućavaju bolju cirkulaciju.

Noge ne zebu po noći.

Baka je sretna jer kako kaže bose noge i goli bubrezi su otvorena vrata za sve boleščine.

A zbog odvojenih prstiju mogu wiggelat prstima.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nešto slično ima moj rođo za parkour. Odvalio sam kad sam prvi puta to vidio

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

tip je nešto gadno ujebo,mislim da ga ni medvjedić Miško neće iskopat,al yebiga.....

fra Krsto Narkoman
16 godina
The Friendzone Club

Sad kad ljudi krenu prakticirat ovakav ples u klubovima 

LINK

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
15 godina
AmonZero kaže...

Sad kad ljudi krenu prakticirat ovakav ples u klubovima 

LINK

To je Bolt tu od nasih pokupio kad je sa Sammirom tulumario po klubovima

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Evo malo nesto i od mene , mrsko mi dodavat ovu temu u teme koje pratim,posto ne pratim nijednu nego samo pregledam ove u kojima ucestvujem u zadnjih mjesec dana,pa da mi se ne izgubi :D

Ahmm nedavno sam spomenuo da sam upoznao neku novu ,poceli pricat malo ovo ono , prije nekih 10 dana pitao sam ju da odemo na kafu ,bio je vikend,lijepo vrijeme pa da u idemo u ponedjeljak poslije skole, kaze da ce me zvati kad zavrsi sa skolom , i ko u inat meni e snijeg bolan poce padati pa to nije normalno u decembru onolike pahuljice nisu bile , tako da sam kuci otisao mokar ,a nista dirnuo nisam :D .. proslo par dana nakon tog,nisam odmah htio da pitam opet za kafu pa sam pricekao, i tako nakon par dana ja nju pitam kad ona meni kao, hoces biti u tom kaficu tad i tad , reko hocu ,znas da sam svaki dan tu u to vrijeme, kaze doci cu da te pozdravim , ja onako gledam wtf sta imam od tog, i pitam ju da odemo nas 2 sami na kafu ,a ona prica kao pa nemam vremena bas ,stalno sa prijateljicama, ja ju pitam pa sta ti ne smijes otici od prijateljica pola sata , ona rekla pa ne znam haj vidjet cemo , uglavnom, od tad joj se nisam javio , nema tu kruha vidim , iako se doduse ona meni javi i dalje ponekad , i kad god se sretnemo, ja bih da prodjem pored nje bezveze ,nezainteresirano a ona uvijek baci osmijeh i pozdravi me , znaci sad ja vas pitam da li da nastavim ovako kako sam ,da dignem ruke od tog ili da se strpim malo pa vidim ako bi nesto bilo ? 

{#}

21.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 21:16 (Deep).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

O kojim se tu godinama/godištima radi?

Nije to uvijek samo tako; poziv na kavu - and one thing led to another - i evo me sad se na inforamtičkom forumu, hvalim se da mi se posrečilo (bilo sa poljupcem ili stražnjim sjedalom)!

Ako te nije na neznam kako isključiv način odbila i ako tu ima pozdrava, osmijeha i očenito nekakve komunikacije (ali kažem ovisi o godinama) nemoj samo tako odustati i moglo bi to dobro završiti! Prvi poziv za kavu je upućen i sad joj daj da malo razmisli! Nisi uvijek ti u centru pa da to što nije pristala ima neke posebne veze s tobom, nikad ne znaš kako ona vidi taj poziv (ovisi koliko znaš o njoj).

Ali najvažnije, ovisi u kojoj si ti fazi (stanje u glavi), tj. "za što je želiš"!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
11 godina
neaktivan
Deep kaže...

Evo malo nesto i od mene , mrsko mi dodavat ovu temu u teme koje pratim,posto ne pratim nijednu nego samo pregledam ove u kojima ucestvujem u zadnjih mjesec dana,pa da mi se ne izgubi :D

Stavi ju na klupicu za pričuve i u međuvremenu traži neku drugu. Nevinašce

Ona bi, al ipak nebi, al možda opet bi...a možda su u šumi. Uglavnom ne zna di joj je glava di guzica tak da ne očekuj da će se uskoro odlučit.

Prije razgovora samnom za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika :D
13 godina
neaktivan
godo kaže...

O kojim se tu godinama/godištima radi?

Nije to uvijek samo tako; poziv na kavu - and one thing led to another - i evo me sad se na inforamtičkom forumu, hvalim se da mi se posrečilo (bilo sa poljupcem ili stražnjim sjedalom)!

Ako te nije na neznam kako isključiv način odbila i ako tu ima pozdrava, osmijeha i očenito nekakve komunikacije (ali kažem ovisi o godinama) nemoj samo tako odustati i moglo bi to dobro završiti! Prvi poziv za kavu je upućen i sad joj daj da malo razmisli! Nisi uvijek ti u centru pa da to što nije pristala ima neke posebne veze s tobom, nikad ne znaš kako ona vidi taj poziv (ovisi koliko znaš o njoj).

Ali najvažnije, ovisi u kojoj si ti fazi (stanje u glavi), tj. "za što je želiš"!

17 godina , oporavljen od neke malo čudne i teške frendzone ,jos malo tragova nekih ostalo ali su zanemarivi ,pa sad ne trazim ništa posebno , neko za zabavu te neku vezicu bi bio pozeljan , ne planiram baš nešto sad full ozbiljno zato mi se i ne ulaže previše truda baš..

pa dobro mogao bih se sloziti sa tobom u vezi te zadnje rečenice , a o njoj znam eto osnovne stvari , znam da nije cura ovako za jednu noc ili te neke stvari ali nije ni neka teška sad da joj se moraš zaklesti na vjecnu ljubav i te stvari haha, znam i da joj je posljednja veza u kojoj je bila prije 3 mjeseca trajala 18 dana , to mi je sama rekla sve ,i tako , ne zelim da se upoznajem dublje preko dopisivanja , ne da mi se gubiti vrijeme na to ,to bi moglo nakon te neke kafice ako vidim da je dovoljno zainteresirana za dalje neštoo.. 

hvala na odgovoru u svakom slucaju :)

@ddarknessfairyy nisam vidio odgovor taman u isto vrijeme smo pisali , pa tako nekako bi i moglo biti ako ništa drugo vidjet cemo 

21.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 22:55 (Deep).
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ne yebete se 2% i to međusobno......

Prof.Dr.Sc. Kivic15

fra Krsto Narkoman
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Evo meni je za prvi april bilo točno 500 dana odkad sam zadnji put bio vani sam sa nekom curom, ironija jelda, ljudi bi pomislili da se šalim pošto se potrefilo na prvi april al danas je bilo 501 dakle za mene je to realnost)))) Žalosno.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ali nije realnost da brojiš do 500, ajde do 30-40.

Kako ti to pratiš? {#}

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
11 godina
neaktivan
Deep kaže...

posljednja veza u kojoj je bila prije 3 mjeseca trajala 18 dana

veza 18 dana {#}{#}{#} vreća 3kg praška za veš traje dulje od te veze {#}

Simon_says kaže...

Evo meni je za prvi april bilo točno 500 dana odkad sam zadnji put bio vani sam sa nekom curom, ironija jelda, ljudi bi pomislili da se šalim pošto se potrefilo na prvi april al danas je bilo 501 dakle za mene je to realnost)))) Žalosno.

Nije žalosno to što 500 dana nisi bio s curom...žalosno je to što znaš točan broj dana. Smijeh

Jel precrtavaš dane na kalendaru? {#}

500 dana, 50 dana ili 5 sati uopće nije bitno. Svi (il bar većina) ste još jako mladi. Stignete imat još 500 cura u idućih 500 dana Osmijeh

Prije razgovora samnom za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika :D
17 godina
Simon_says kaže...

1. Kupi Levisice.

2. Pridruži se Imperijalnoj Armiji Klonova

3. Javi se na natječaj u arhitektonskoj firmi.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
13 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Oke, dakle neznam kako da ovo sročim pa ću probati najjednostavnije moguće.

Bivša, dakle želi da joj budem prvi. Bez obaveza, ali kao mene je najviše zavoljela i ne želi to prepustiti nekome tamo pedesetome liku nego baš meni.

Trenutna, želi da joj budem prvi, ali samo da ju probijem bez seksa jer se ne osječa spremna za seks u pravom smislu ali bi htjela probati.

Buduća (nadam se) me zove drugi vikend da rezerviramo sobu u hotelu za vikend i da budemo zajedno.

S tom budućom sam se dosta trudio i nisam pretjerivao u ničemu dosad samo se nismo vidjeli zadnjih mjesec dana a sa trenutnom sam toliko.

I eto ti dileme, kresnuti sve 3 ili ? :D

17 godina

Kresni redom prvu, pa zadnju. Onoj srednjoj kozi kupi krastavac, pa nek si isprobava do mile volje.

Gledam te!
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Savjet

Sa super curom sam vec u vezi 4 godine i stvarno super je ali ........... dosadilo mi je pogotovo jer imam par cura sto se tu vrte oko mene a meni je bas bezveze upropastit vezu zbog neke avanture pa sad nemam pojma sto da napravim.. Kao poslije bi mi moglo bit zao sto nisam proba nista sa tim supljacama ali ce mi svakako bit zao ako ovo propadne sto sad imam zbog neke polovnjače...... 

Pa  da vidim sto bi forumasi napravili na mome mjestu :)

17 godina
neaktivan
Horatio_Hornblower kaže...

...ali ce mi svakako bit zao ako ovo propadne sto sad imam zbog neke polovnjače...

Eto sam si sebi odgovorio. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani u svakom slučaju.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
17 godina
dark_wizz kaže...

...ali ce mi svakako bit zao ako ovo propadne sto sad imam zbog neke polovnjače...

Eto sam si sebi odgovorio. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani u svakom slučaju.

Ma kakav vrabac u ruci... Ako mu je stvarno stalo do cure i od nje očekuje vjernost, onda bi bilo glupo to prokockati zbog bimbače. Drugo je sad što se meni čini da je on dovoljno mlad da mu se nešto što traje 4 godine čini kao prava stvar, samo zato jer traje 4 godine i navikao se na curu. Da je to TO, ne bi tu bilo puno ideja opaliti nešto sa strane.

Gledam te!
16 godina
neaktivan
Phantom_RI kaže...

Oke, dakle neznam kako da ovo sročim pa ću probati najjednostavnije moguće.

Bivša, dakle želi da joj budem prvi. Bez obaveza, ali kao mene je najviše zavoljela i ne želi to prepustiti nekome tamo pedesetome liku nego baš meni.

Trenutna, želi da joj budem prvi, ali samo da ju probijem bez seksa jer se ne osječa spremna za seks u pravom smislu ali bi htjela probati.

Buduća (nadam se) me zove drugi vikend da rezerviramo sobu u hotelu za vikend i da budemo zajedno.

S tom budućom sam se dosta trudio i nisam pretjerivao u ničemu dosad samo se nismo vidjeli zadnjih mjesec dana a sa trenutnom sam toliko.

I eto ti dileme, kresnuti sve 3 ili ? :D

Javi koliko sexual disease achievementa si pokupio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.4.2014 21:16 (4ucker).
11 godina
neaktivan

Savjet

Sa super curom sam vec u vezi 4 godine i stvarno super je ali ........... dosadilo mi je pogotovo jer imam par cura sto se tu vrte oko mene a meni je bas bezveze upropastit vezu zbog neke avanture pa sad nemam pojma sto da napravim.. Kao poslije bi mi moglo bit zao sto nisam proba nista sa tim supljacama ali ce mi svakako bit zao ako ovo propadne sto sad imam zbog neke polovnjače...... 

Pa  da vidim sto bi forumasi napravili na mome mjestu :)

Svaka veza nakon nekog vremena postane monotona, počne ić na živce, dođe ti da partnera/partnericu nabiješ u top i lansiraš na mjesec samo da ga ne trebaš gledati. To je normalno, pitanje je samo da li je to prolazna faza ili se "veza" pretvorila u mučenje iz navike.

Nije uopće pitanje dal se isplati upropaštavat vezu zbog druge cure već je pitanje dal ovakva veza ima budućnost.

Razmisli dobro jer čim postavljaš takva pitanja po forumu znači da nešto ozbiljno ne štima.

17 godina
Phantom_RI kaže...

Stvarno postajem zabrinut za novu generaciju tinejđera.

Nekad su bar j*ebali kak spada. Bar su uživali u svojoj "dekadenciji" i "delikventnosti".

Ti odi sa one druge dve u hotel, jer ak si frajer onda to valjda možeš, osim ako nisi frajer ({#}), a ovu dovedi tu na forum da nam ona objasni kak se to buši bez seksa, i ako je moguće nek objasni filozofske razlike između bušenja seksom i bez seksa.

16 godina
neaktivan
Simon_says kaže...

Digni kredit, kupi bugatija, pojebi ih 20, umri od gladi jer nemaš love da otplatiš kredit {#}

Šalu na stranu, 500 dana da nisi bio VANI sa NEKOM curom? Šta si radio jarane 500 dana, sjedio kući igrao igrice? Nemam djevojku već 2 godine, ali bar sam van s nekom curom svaku drugi dan {#}

EUW: iPLAY Murloc
15 godina
odjavljen

2 godine NEMAŠ djevojku? Pa kaj radiš 730 dana, igraš igrice?

Losing all hope was freedom
17 godina
The Friendzone Club

Nije problem to što nema djevojke ako djevojku ni ne želi.

Nemam ni ja djevojku već dugo vremena, doduše bilo je i ozbiljnih prilika, no ne ispade sve uvijek kako je planirano.

Problem je ako on to sebi predbacuje kao užasno velik životni hendikep.

15 godina
odjavljen
wyks kaže...

ako djevojku ni ne želi.

to je veliki problem

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 13:10 (piksic).
17 godina
piksic kaže...
wyks kaže...

ako djevojku ni ne želi.

to je veliki problem

Zašto? Tebi se nikada nije dogodilo da iako i postoji neki temelj za čvršći odnos ne želiš se upustiti u njega?

Više puta mi se dogodilo da između posla, hobija i druženja sa prijateljima jednostavno ne želim otići na druženje s nekom djevojkom. Možeš sad reći da je cura bila vrijednija da bih onda imao volje, no moram naglasiti da nije bilo razloga za odbijanje osim to što nisam htio upoznavati još jednu osobu i za nju odvajati vrijeme.

Meni je upoznavanje prijatelja nekada vremenski nemoguće, dok veze zahtijevaju ne samo vrijeme nego i trud.

Upoznaš nekog, dobiješ broj, no u subotu koju jedva dočekaš, nekad bih radije proveo vrijeme sa prijateljima nego na kavi koja može i otići u potpuno razočaravajućem smjeru.

15 godina
odjavljen
wyks kaže...
Više puta mi se dogodilo da između posla, hobija i druženja sa prijateljima jednostavno ne želim otići na druženje s nekom djevojkom. Možeš sad reći da je cura bila vrijednija da bih onda imao volje, no moram naglasiti da nije bilo razloga za odbijanje osim to što nisam htio upoznavati još jednu osobu i za nju odvajati vrijeme.

Da je cura bila vrijednija, htio bi ju upoznati i za nju odvojiti vrijeme.

13 godina
neaktivan
wyks kaže...
piksic kaže...
wyks kaže...

ako djevojku ni ne želi.

Meni je upoznavanje prijatelja nekada vremenski nemoguće, dok veze zahtijevaju ne samo vrijeme nego i trud.

Uza sve nabrojeno treba ponekad imat i zivce jer nije bas lako sve uskladit..Netko ima posao neko fakultet pa prijatelji pa veza pa ako jos trenira neki sport covice cili dan ti je jednostavno prekratak za sve obavit...A vikendi prođu ko da ih i nema. Nekad je teško to sve uskladit ali eto s vrimenom uspiješ...

15 godina
piksic kaže...

2 godine NEMAŠ djevojku? Pa kaj radiš 730 dana, igraš igrice?

I da ima curu igro bi igrice

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice