ja nisam ginekolog,al svejedno mogu pogledat... XD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Plot twist 2:
isprobala je cijelo selo (ukljucujuci i one od 40 godina), i okolno, te se odlucila za malo gradckog mesa...
Malo podhebavam, ali cinjenica je da seoske cure bije glas da imaju iskustva
Okeeee...rasplet priče je taj da je cura 100%-na dijevica(provjerio sam ). I nema hopa cupa dok nebude punoljetna
Horoskopski su djevice jedne od zeznutijih ljubavnih partnera. Jesi siguran da nije neki drugi horoskopski znak?
Tko zna, možda je bila na rekonstrukciji himena. Bogami, napredno neko devojče
zasto nema keksa do 18? mislis cekat do faking 18? kazes skoro ce 17, 17 su vec oke godine.
ja sa curama iz razreda otvoreno pricam, i pitam ih bez srama o svemu, i tako sam ih i pito kad su dale prvi put, odgovori su redom, 13,14,15 godina, a decki su im svi punoljetni. iskreno gadi mi se to, moja sestra ima 14 godina i kad bi sazno da mi neki usrani 18 godisnjak zeli kresnut sestru koja je jos dijete, pa polomio bi ga prvo ja a onda stari.
zasto nema keksa do 18? mislis cekat do faking 18? kazes skoro ce 17, 17 su vec oke godine.
ja sa curama iz razreda otvoreno pricam, i pitam ih bez srama o svemu, i tako sam ih i pito kad su dale prvi put, odgovori su redom, 13,14,15 godina, a decki su im svi punoljetni. iskreno gadi mi se to, moja sestra ima 14 godina i kad bi sazno da mi neki usrani 18 godisnjak zeli kresnut sestru koja je jos dijete, pa polomio bi ga prvo ja a onda stari.
Mislim jer je vrijedna toga, a uostalom, da mi je do keksa stalo nebi bio s njom kao niti ona sa mnom, jesu, oke su godine. ali tako je odgajana i ona i njezina sestra i meni to uopče ne predstavlja problem. Realno gledajući, ako je cura takva kakva je, i ako je vrijedna čekanja, dapače, i drago mi je što ču imati tu čast kad navrši 18.
pa dobro ako ti je ona tako rekla ali mislim da ce se predomislit.
Samo pričekaj da zasvrbi malo intenzivnije
Izgleda da tebe svrbi več intenzivnije.
ja sa curama iz razreda otvoreno pricam, i pitam ih bez srama o svemu
Ja sam se jednom našao u pola takvog ženskog razgovora i čini se da je moj razred potpuno drugačiji. Ne vjerujem da bi sve to tako krile samo zbog mene. Živimo u gradu slične veličine.
Samo je jedna rekla, ima momka od 22 godine, da bi ga radije 100 puta oralno zadovoljila već izgubila nevinost na što sam ja roflao i otišao.
Izgleda da tebe svrbi več intenzivnije.
Ne, nego su mi smiješne te koje odustaju od vlastitih fizioloških potreba zbog religioznosti, morala, bla bla - pa valjda ne postoji imbecilniji razlog od toga.
Ja bar imam nekakav razlog, a to je mizantropija.
ja sa curama iz razreda otvoreno pricam, i pitam ih bez srama o svemu
Ja sam se jednom našao u pola takvog ženskog razgovora i čini se da je moj razred potpuno drugačiji. Ne vjerujem da bi sve to tako krile samo zbog mene. Živimo u gradu slične veličine.
Samo je jedna rekla, ima momka od 22 godine, da bi ga radije 100 puta oralno zadovoljila već izgubila nevinost na što sam ja roflao i otišao.
ma ovdje kod mene one o tom otvoreno pricaju, sve se zna, svako zna, ja ih jos i pitam i sve mi kazu bez srama, cak su mi rekle nakon kolko su mu dale.
Horoskopski su djevice jedne od zeznutijih ljubavnih partnera. Jesi siguran da nije neki drugi horoskopski znak?
Nismo zeznutije, nego kinky ;-)
Volimo light bondage, spanking, javna mjesta, quicky ispred prozora i slicno
...iskreno gadi mi se to, moja sestra ima 14 godina i kad bi sazno da mi neki usrani 18 godisnjak zeli kresnut sestru koja je jos dijete, pa polomio bi ga prvo ja a onda stari.
Nikad necu razumjeti ovako razmisljanje.To je u rangu kada covjek uhvati zenu u preljubu i onda ide tuci preljubika.Pa nije je on kriv sto je ona pristala na to.Jer da nije pristala onda bi to bilo silovanje.
Tako bi ti bilo bolje da krenes sestru odgajati kako treba pa se neces brinuti hoce li biti radodajka.Najlakse je sutnuti djecu napolje da ih ulica odgaja i onda ocekivati da sami od sebe postanu andeli.
A i teško bi ti sa 65 kg nekoga polomio

hahaha ja imam 85kg i 181cm a mlađi sam od njega
Mislim ne bi ni meni bilo drago da imam mlađu sestru i da se okolo troši s dečkima starijim 5 godina, ali govoriti da ćeš nekoga polomiti, a nemaš ni visinu ni masu, je glupo. Evo ja na primjer imam 18 godina, 182 cm i 78 kg i da me nađe sa sestrom, sumnjam da bi me polomio.

Dok sa druge strane svi bi vi htjeli imati MILF-icu, a sestra ne smije imat starijeg od sebe?
On ima 17-18, tebi u profilu stoji da si 1989. godište, što znači da imaš 23-24 godine, pa si stariji od njega.
Dok sa druge strane svi bi vi htjeli imati MILF-icu, a sestra ne smije imat starijeg od sebe?
Tu se radi o 14-godišnjim sestrama koje praktički ni u srednju nisu krenule, a daju 19-godišnjim seljacima. Jer ne znam koji normalan dečko bi pored svih onih studentica bio s curom koja niti ne izgleda kao cura.

On ima 17-18, tebi u profilu stoji da si 1989. godište, što znači da imaš 23-24 godine, pa si stariji od njega.
i tebi piše da si kukumar....
Tu se radi o 14-godišnjim sestrama koje praktički ni u srednju nisu krenule, a daju 19-godišnjim seljacima. Jer ne znam koji normalan dečko bi pored svih onih studentica bio s curom koja niti ne izgleda kao cura.
Koliko sam ja upoznat takvi likovi nisu baš uspješni kod svojih vršnjakinja.
gadljivo je na to i pomislit...ker te posro,to je kao one sponzoruse sta naganjaju dedu od 80 godina...
Pa velim da nešto valjaju bili bi s curama svojih godina i normalno da ti nije drago ako ti se sestra/kći vucara okolo s takvom propalicom

Pa velim da nešto valjaju bili bi s curama svojih godina i normalno da ti nije drago ako ti se sestra/kći vucara okolo s takvom propalicom
Kako se usuđuješ takve ljude zvati propalicama? Imaju i oni svoje kvalitete:
- Revnosno rade u omanjoj lokalnoj kafani u kojoj oni vladaju što pokazuju tako što uvijek puštaju svoje pjesme (nekad jednu 10 puta za redom) i, na njihovo preveliko oduševljenje, puštaju cure iza šanka (tko bi vjerovao?)
- Marljivo prate stanje u svom omanjem gradiću sa smrljdive klupe na ćošku i daju umjesne komentare prolaznicima, staricama pomažu nositi kese, kupiti lijekove itd.
- Uvijek su lijepi i mirisni, prate modu te imaju pomodne frizure (često sa jako lijepim izbrijanim dijelovima i neuspješnim pokušajima frizera)
- Imaju mačo hod u kojem čudno zabacuju određeni dio tijela
- Ponekad, kada obuku košulju, podignu kragnu do ušiju
- Nisu u mogućnosti pustiti bradu
- Nose bijele tene
Nemoj olako suditi ljudima.
Mislim ne bi ni meni bilo drago da imam mlađu sestru i da se okolo troši s dečkima starijim 5 godina, ali govoriti da ćeš nekoga polomiti, a nemaš ni visinu ni masu, je glupo. Evo ja na primjer imam 18 godina, 182 cm i 78 kg i da me nađe sa sestrom, sumnjam da bi me polomio.
ti mislis da tebe tvojih 78 kg spasava od svih ljudi koji imaju manje? mislim neznam sto napisat na ovaj glupi post, vjerojatno nikad nisi ni bio u sukobu kad mislis da je masa bitna. a inace, postoje razne napravice koje jednim udarcem lome kost. da, moze moja sestra imat starijeg, 2 godine, ali da cu dopustit da se sa 14 godina vucara s punoljetnom osobom necu, ona je premlada da shvati nas muski mozak al ja tocno znam sto taj smetlar oce od nje. ta razlika u godinama nije velika ako se radi o tom da ona ima npr 20 godina, a on 24, tako nesto mi uopce nebi smetalo, ali pedofile ne mislim dopustat a taj moze imat i 100 kila i bit ufc borac ako oce. neznam dal imas mladu sestru ili brata, ja imam i ponasam se zastitnicki prema njoj.
Meni isto nebbi bilo drago da mi se sestra vidja sa nekim likom koji je stariji 4-5 godina. Kad bi saznao da ju je pokusao iskoristit onda nebih birao sredstva, napao bih ga da je ne znam tko.
ovo o masi i visini ne drzi vodu