The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.483.167
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
The Unforgiven kaže...
Valentina Bogdan
Detective skills over 9000

damn u ...Idem ju upozorit nek se pripremi za friendship zahtjeve {#} 

LOL EUNE: h3lhunter v2, D&D Neverwinter: Lordh3lhunter
13 godina
neaktivan
glikoprotein kaže...

Jedna minuta šutnje će biti dostatna za ovog jadnika {#} 

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

U subotu sam vani zabrijo s jednom curom. Dodo sam je na fejsu i eto pricamo, uglavnom sutra idemo na kavu (nismo mogli prije jer joj je sestricna bila kod nje). Sad neznam kad ju vidim jel ju trebam poljubit u obraz ili u usta?

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
13 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

U subotu sam vani zabrijo s jednom curom. Dodo sam je na fejsu i eto pricamo, uglavnom sutra idemo na kavu (nismo mogli prije jer joj je sestricna bila kod nje). Sad neznam kad ju vidim jel ju trebam poljubit u obraz ili u usta?

Kad se nadete u obraz, kasnije sjednite negdje van na klupicu i kad bude zgodno poljubi je u usta. {#}
Sretno! javi kako je proslo.

15 godina
cuspajz kaže...

ovako najbolje

I like trains
13 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

U obraz prvo, a kasnije ako/kad se stvori prilika, u usta. Vidjet ćeš kako već stvari budu tekle.

Osjećam se awkward dok ovo pišem.

Kakva smo mi država Nikoli Tesli da je živ bi trebala veza da se zaposli u HEP-u.
16 godina
neaktivan
QuidZz kaže...

Evo sam da javim. Prvo smo bili na cugi i sve je bilo manje vise dobro, kasnije sam predlozio da se odemo prosetat. Onda smo sjeli na klupicu i kontam da je tu pravo vrijeme da je poljubim. Međutim butra gotovo nikad nije pravila eye contact, cjelo vrijeme je gledala ono pokraj mene. I tak proslo dost vremena i kaze ona mogli bi uskoro ic nazad. I onda sam u sebi mislio, poljubit cu ju kud poklo nek puklo. Na kraju je dobro ispalo {#}

BTW puno bolje izgleda uzivo nego na fejsu :)

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 1:48 (cuspajz).
16 godina
cuspajz kaže...
QuidZz kaže...

Evo sam da javim. Prvo smo bili na cugi i sve je bilo manje vise dobro, kasnije sam predlozio da se odemo prosetat. Onda smo sjeli na klupicu i kontam da je tu pravo vrijeme da je poljubim. Međutim butra gotovo nikad nije pravila eye contact, cjelo vrijeme je gledala ono pokraj mene. I tak proslo ono dost vremena i kaze ona mogli bi uskoro ic nazad. I onda sam u sebi mislio, poljubit cu ju kud poklo nek puklo. Na kraju je dobro ispalo {#}

tako treba, a ne ko onaj na motoru.

13 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Prvi

put

je

vidiš

uživo?

16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
cuspajz kaže...

Prvi

put

je

vidiš

uživo?

Drugi

ali

kao

da

je

prvi.

13 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
QuidZz kaže...

Evo sam da javim. Prvo smo bili na cugi i sve je bilo manje vise dobro, kasnije sam predlozio da se odemo prosetat. Onda smo sjeli na klupicu i kontam da je tu pravo vrijeme da je poljubim. Međutim butra gotovo nikad nije pravila eye contact, cjelo vrijeme je gledala ono pokraj mene. I tak proslo dost vremena i kaze ona mogli bi uskoro ic nazad. I onda sam u sebi mislio, poljubit cu ju kud poklo nek puklo. Na kraju je dobro ispalo {#}

{#}

16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
cuspajz kaže...

Prvi

put

je

vidiš

uživo?

Prvi put u subotu kad sam je vidio bio sam pos utjecajem alkohola pa ono...
13 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
Onjegin kaže...
cuspajz kaže...

Prvi

put

je

vidiš

uživo?

Prvi put u subotu kad sam je vidio bio sam pos utjecajem alkohola pa ono...

Sad pamet u glavu, nemoj da te vrti oko malog prsta, musko si. {#}

13 godina
neaktivan
Makar je od ovoga prošlo skoro mj. dana, svejedno ću ispričati događaje, nije mi se prije dalo pisati, a sad imam gomilu vremena.
Ugl., išao sam na put, u Englesku i to busom tako da je samo put trajao oko 24-25 sati (u Eng. smo bili skoro 3 tjedna). Sjedio sam sam jer volim sjediti sam u busu, imam 2 sjedala za rastegnuti i raskomotiti se. Sa kata je sišla neka cura, mojih godina (dakle 16) , plave kose dužine do vrata, sa zavidnom veličinom košarice. :) Nešto je išla pitati vozača i onda se vratila i pitala može li sjest pored mene. Naravno da može. Saznao sam da je zapravo starija od mene god. dana. Pričali smo oko sat vremena kad je rekla da ide natrag na kat. Prošlo je pola sata, razmišljam kako je simpatična kad se ona pojavi i sjedne opet samnom (na sreću), ovaj put trajno jer joj je gore bilo dosadno. Pričali smo do nekih 8 navečer kad je zaspala (vozili smo se od 3 ujutro) meni na ramenu. Ja sam bio u nekom čudnom položaju pa se nisam mogao puno namještati. Spavali smo oko sat vremena. Kad se probudila, samo je rekla "Udoban si :)". Izvukla je iPod i dala mi jednu slušalicu. Pustila je neku muziku koja mi se nije svidjela, ali sam uspio slušati to nekih 10 min. Krenuo sam izvlačiti slušalicu iz uha, a ona me primila za ruku i vratila mi slušalicu uz komentar "Još malo". Bilo je još par puta takvih "slučajnih" dodira. Oko ponoć mi se naslonila na rame i obgrlila mi ruku, ali smo za 5 min stali na benzinskoj radi WC-a. Ostali smo u busu ali smo se uspravili. Kad smo nastavili put, nekako smo se automatski uhvatili za ruku ispod pokrivača. Tako smo ostali dok se nisu ugasila svjetla i dok ostali nisu zaspali. Pogledali smo se i poljubili. Sve se dogodilo automatski, samo je teklo. Ljubili smo se do otprilike 2 i po, s tim da smo pričali između i radili još neke "stvari". Oko 3 i po smo zaspali, ona naslonjena meni na prsima. Sutra smo stigli u Eng. i imali smo slobodno u nekom dvorcu, sa puno pustih hodnika. :)
Uglavnom, bili smo zajedno većinu putovanja, ali smo se zadnjih par dana udaljili međusobno, prekinuli smo bez riječi makar ne mogu reći ni da smo bili zajedno u pravom smislu riječi, više kao nešto samo tijekom putovanja. Vjerojatno ćemo se vidjeti koji put još, neznam.
Kakva smo mi država Nikoli Tesli da je živ bi trebala veza da se zaposli u HEP-u.
12 godina
neaktivan
Unix kaže...
Makar je od ovoga prošlo skoro mj. dana, svejedno ću ispričati događaje, nije mi se prije dalo pisati, a sad imam gomilu vremena.
Ugl., išao sam na put, u Englesku i to busom tako da je samo put trajao oko 24-25 sati (u Eng. smo bili skoro 3 tjedna). Sjedio sam sam jer volim sjediti sam u busu, imam 2 sjedala za rastegnuti i raskomotiti se. Sa kata je sišla neka cura, mojih godina (dakle 16) , plave kose dužine do vrata, sa zavidnom veličinom košarice. :) Nešto je išla pitati vozača i onda se vratila i pitala može li sjest pored mene. Naravno da može. Saznao sam da je zapravo starija od mene god. dana. Pričali smo oko sat vremena kad je rekla da ide natrag na kat. Prošlo je pola sata, razmišljam kako je simpatična kad se ona pojavi i sjedne opet samnom (na sreću), ovaj put trajno jer joj je gore bilo dosadno. Pričali smo do nekih 8 navečer kad je zaspala (vozili smo se od 3 ujutro) meni na ramenu. Ja sam bio u nekom čudnom položaju pa se nisam mogao puno namještati. Spavali smo oko sat vremena. Kad se probudila, samo je rekla "Udoban si :)". Izvukla je iPod i dala mi jednu slušalicu. Pustila je neku muziku koja mi se nije svidjela, ali sam uspio slušati to nekih 10 min. Krenuo sam izvlačiti slušalicu iz uha, a ona me primila za ruku i vratila mi slušalicu uz komentar "Još malo". Bilo je još par puta takvih "slučajnih" dodira. Oko ponoć mi se naslonila na rame i obgrlila mi ruku, ali smo za 5 min stali na benzinskoj radi WC-a. Ostali smo u busu ali smo se uspravili. Kad smo nastavili put, nekako smo se automatski uhvatili za ruku ispod pokrivača. Tako smo ostali dok se nisu ugasila svjetla i dok ostali nisu zaspali. Pogledali smo se i poljubili. Sve se dogodilo automatski, samo je teklo. Ljubili smo se do otprilike 2 i po, s tim da smo pričali između i radili još neke "stvari". Oko 3 i po smo zaspali, ona naslonjena meni na prsima. Sutra smo stigli u Eng. i imali smo slobodno u nekom dvorcu, sa puno pustih hodnika. :)
Uglavnom, bili smo zajedno većinu putovanja, ali smo se zadnjih par dana udaljili međusobno, prekinuli smo bez riječi makar ne mogu reći ni da smo bili zajedno u pravom smislu riječi, više kao nešto samo tijekom putovanja. Vjerojatno ćemo se vidjeti koji put još, neznam.

Sad ces rec da neznas ni kako se zove ni odakle je....

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
13 godina
neaktivan

Znam dosta o njoj, možda i previše. :-)

12 godina
neaktivan
Unix kaže...

Jel bar iz tvog grada?

13 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
Unix kaže...

Jel bar iz tvog grada?

Nije, živi 60 km od mene. 

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Očigledno je da joj je bilo samo dosadno u busu...Probaj je nazvat ili pricat priko fejsa,mozda nesto i bude...Ali imaj na umu da priko fejsa neces nista napravit sve dok se ne sastanete uzivo...

13 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

Očigledno je da joj je bilo samo dosadno u busu...Probaj je nazvat ili pricat priko fejsa,mozda nesto i bude...Ali imaj na umu da priko fejsa neces nista napravit sve dok se ne sastanete uzivo...

Krivo si me shvatio, bili smo u Eng. skoro 3 tjedna i većinu toga smo bili zajedno osim zadnjih par dana kad smo prekinuli. Raspravili smo to zajedno 2 dana prije kraja puta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 17:19 (Unix).
13 godina
neaktivan
Unix kaže...

Prodaj scenario, ja ću režirati.

Oskar za najbolji strani film.

Samo bih stavio da ste malo stariji jer ne bih želio da to bude dječji film

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 19:48 (Onjegin).
15 godina
Unix kaže...

You lucky son of a b1tch -.-

16 godina
The Friendzone Club

jel bilo "onog" ili samo ljubljenje?

12 godina
neaktivan
mar123 kaže...

u autobusu,sigurno -.-

16 godina
kivic15 kaže...
mar123 kaže...

u autobusu,sigurno -.-

Zašto ne? Mislim, kad su već bili pod pokrivačem.  {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
16 godina
The Friendzone Club

nisam mislio samo na seks, nego i ostale stvari, sto ti znaci to " u autobusu sigurno", radio sam ja to u punom kaficu.

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

nisam mislio samo na seks, nego i ostale stvari, sto ti znaci to " u autobusu sigurno", radio sam ja to u punom kaficu.

cool story bro

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
12 godina
neaktivan
mar123 kaže...

pics or it didn't happened {#}{#}

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

radio sam ja to u punom kaficu.

I sto je bilo kad si se probudio? {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 20:55 (QuidZz).
15 godina
moderator
QuidZz kaže...

I sto je bilo kad si se probudio? {#}

Morao je u školu {#}

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice