The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.473.962
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
pr0n_addict kaže...
QuidZz kaže...
Ferritin kaže...

Ma daaj, sta san to propustio{#}... kolko sam zakasnio? 

Posalji PP pr0n_addict-u, siguran sam da je brzo pohranio slike :D

Već sam mu poslao PP, brži sam od tebe {#}

S obzirom da samo buljis u p0rn na netu, i da izbjegavas cure ( kao sta si rekao jednom ) ni ne cudim se da si jaaaaako brz na djelu, if you know what I mean {#}

:D

http://forum.pcekspert.com/member.php?u=18841
15 godina
peterstern9 kaže...

Tog mi je i najviše žao, sama pomisao 4 mjeseca biti totalno free i provoditi koliko želim vremena s njom je san.

Problem mi je kaj sam samo u gimnaziji vidio preko 1000 cura i od svih tih sam pronašao samo jednu jedinu. Gdje ću opet u životu pronaći toliko cura pa da mogu izabrat?

Sad da vidite curu s kojom bi mogao biti i koje su me zvale plesat, rekli bi da sam lud jer i dalje vidim samo ovu, a ostale me ne privlače.

Ponasas se ko emotivno neinteligentno dijete. Trebao si do sad nauciti nesto s obzirom na godine. Pronac ces jos dosta takvih, od još dosta ces dobit nogu, od nekih neces. Jedna ce bit prava i to je to. Ponasas se kao da ti se ovo nikad nije desilo. Meni se ponovilo toliko puta da sam jednostavno prihvatio kako moram tih par tjedana proc sam sa sobom i ic dalje. Da, lakše je kazat nego napravit al bar ne mislim gluposti ko ti. Gdje cu opet u zivotu pronac... Aha, kad vidis iducu iznenadit ces se koliko brzo mijenjas misljenje. Da, sad ti ona izgleda SAVRŠENA i to ne mozes promijenit ali svjestan si da nije ni savrsena ni jedina. Tj trebas bit svjestan iako si to sad ne mozes pojmit. 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Najveci problem danas je upravo Facebook, vjerujte mi, to s*anje je sve pokvarilo.

14 godina
The Friendzone Club

ahahha umirem kako QuidZz ubija p0rn-a (nhf samo mi je smijesno) i lijepo od tebe sto se das salit na svoj racun, malo je takvih danas :)

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

ahahha umirem kako QuidZz ubija p0rn-a (nhf samo mi je smijesno) i lijepo od tebe sto se das salit na svoj racun, malo je takvih danas :)

Moram ovak malo prek neta covjeka pripremat kako ce se postavit u situaciji kad ga neko prca, da danas sutra kad covjek izade iz sobe u svijet realnosti zna kako reagirati :D :* 

13 godina
win4crazzy kaže...

Ma meni je smješnije vaše roštiljanje s tim trebicama jedno pet puta {#} Zato i pratim temu...

Ali dobar je QuidZz, u Sinju vidim sve sami zayebanti.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 17:01 (pr0n_addict).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Može meni neko poslati tu sliku {#} Sad kad ste se toliko raspisali volio bi vidjeti kak cura izgleda :D Možda i ja poslije podjelim svoju priču s vama

Potrudi se dobiti ono što voliš jer ćeš inače biti prisiljen voljeti ono što si dobio
13 godina
ilija2010lukic kaže...

Može meni neko poslati tu sliku {#} Sad kad ste se toliko raspisali volio bi vidjeti kak cura izgleda :D Možda i ja poslije podjelim svoju priču s vama

Moram opet ja ili? Dosta vas već ima linkove - ne budite lijenčine {#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Stari moj, ak je istu večer bila s nekim likom (koji je šarao po svakoj koja je imala suknju), a i kao viđa se s nekim, ženska ti je učinila uslugu. Goni to ;)

A i možda si si sam upropastio priliku kad si se hvatao s ostalim curama, išao po zahodima itd... Nije da si oličje morala :p

Ko zna. Bu bolje.

Can't find a better Jam!
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Vidio sam nekakve cetiri slike, samo facu, ali da ti velim, ganjaj!

Nemas za izgubiti ama bas nista. Samo pricaj s njom, zovi ju van, ali sve umjereno, nemoj k'o napaljeni kopun.

Znas onu sa pijetlom i plamencem, "Ne jebe lep nego uporan"!

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
13 godina
chutac kaže...

Vidio sam nekakve cetiri slike, samo facu, ali da ti velim, ganjaj!

Nemas za izgubiti ama bas nista. Samo pricaj s njom, zovi ju van, ali sve umjereno, nemoj k'o napaljeni kopun.

Znas onu sa pijetlom i plamencem, "Ne jebe lep nego uporan"!

Već ga je na finjaka otkantala, zar ne vidiš da je čovjek sav utučen?

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ako zapne, mozda se i toga rijesi.

A mozda i ne.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Odem malo biciklirat i propustim sliku žemske o kojoj ste propisali stranicu postova.
Bam, što imam sreće. {#}

@peter, šteta što nisi otišao do nje na toj maturalnoj, i još veća šteta što si joj se javio preko fejsa i pitao direkt.
Idući put hladnije glave, ništa prebahato, ništa prenježno.
Sretno ti bilo dalje i idi ohladit glavu na more malo. {#} 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
13 godina
The Friendzone Club

Dajte neko sliku u pm da vidimo,pas m.. sto nisam prije došao..{#}

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Brzo sam primio PP, sa slikama.

Stvarno je lijepa, ali nije ni sve u iskorištavanju(sad ću dobit TD), neki muškarci jednostavno zavole cure, nije im samo na pameti uguravanje(oprostite na izrazu).
Ako te je već jednom odbila stvarno šteta, mislim da nebi više trebao isprobavati? To je samo moj stav. 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
13 godina
neaktivan
.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:45 (peterstern9).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Uf, ajmo ovako! Za čime ti točno zališ?!?!? Šta si ti to točno imao konkretno sa njom? Da li je tu bio i jedan ozbiljan razgovor koji bi vodio do možebitne veze ili barem ozbiljno dao do znanja da ti se sviđa (naravno, na ne pre napadan način)?

Koliko sam ja shvatio iz hrpe teksta, ti nju stalno gledaš, razmišljaš o njoj i imaš razne planove, a gdje je išta konkretno (druženja, razgovori)?

I da, došao si na maturalnu u skupom odjelu i BMW-u, a stalno pričaš kako je cura mirna. tiha i povučena! Razmisli, odječa+auto=cura sa kojom si i završio u WC-u! Točno?

I da, di su te slike? {#} 

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Meni se više i ne da trpat, draže su mi veze il bar ove poluprijateljske sheme, otić vikend na vikendicu i tako, sami seks na jednu noć... pa većinom ga se ni ne sjećam kad se dogodi Smijeh

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 8:44 (Mitsuoka).
14 godina
The Friendzone Club

Zabrovaih pitati, što je bilo u wc-u?

Nemoj je*at da si umočio, a žališ za drugom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 22:08 (Keops).
16 godina
neaktivan

Ma boli ga kita, mlad je bit će još žaljenja za drugim ženama.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
.
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Dečki hvala za slike!

Nego daj ti probaj malo konkretnije s njom! Ali u glavu i u četiri oka! Više nećete biti u razredu (možda na fasku, pazi na to) pa nema dosadašnjih strahova.

Možda možeš i njezine prijateljice iskoristiti! Ako ti nije zgodno za prijateljice direktno i konkretno, probaj barem saznati gdje će preko ljeta izlaziti i dali će ona biti s njima!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
15 godina
moderator
The Friendzone Club

ehh...

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
13 godina
neaktivan
.
16 godina
The Friendzone Club

sad sam vidio slike curke i mala je stvarno zgodna, reko si da nije bas jako, po meni daleko iznad prosjeka. steta sto nisi uspio, bio sam u totalno istoj situaciji, mislio sam za jednu curu isto sto i ti i u isto vrijeme mi se to dogodilo(pocetak ljeta) i bio sam u ku*cu par tjedana, ali onda sve normalno. sad sam si super s njom ko frend, uopce me ne zanima vise na onaj nacin i super. poslije toga sam naso drugu curu i tako.

15 godina
peterstern9 kaže...

Naravno da žalim kad jedino nju volim

Kako istrošena fraza, prestrašno nešto...niti ne poznaš curu, a "voliš je"...sure..

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Kako istrošena fraza, prestrašno nešto...niti ne poznaš curu, a "voliš je"...sure..

Ovo se moram složiti, to nije ljubav nego zaljubljenost :)

S vremenom ćeš naučit razliku

Can't find a better Jam!
15 godina
The Friendzone Club

Pa gdje je ta slika 5 stranica pricate o njoj :)

Elem, nista te ne kosta pokusati opet, ako te odbije budi hladan, ne izbjegavaj je previse, ali je ignorisi, dovoljno da spozna sve tvoje vrline, a da ne pomisli da si kreten. Djevojkama treba vremena da shvate sta zele i kakav im momak treba (a vjerujem da si to ti, po tvojoj prici, super momak).

Zato smo mi muskarci tu da ih izvedemo na pravi put :)

You better run, you better take cover!
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja mislim da ima vise ljudi koji su vidli sliku, nego onih koji nisu {#}

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan
Evo ne pisem gotovo nista, samo citam :P
Razumin kolegu u potpunosti, bio sam u dosta slicnoj situaciji.. Koju god pogledas sjestis se nje.
Savjet: rascisti sam sa sobom da od toga nema nista, nadji drugu i zaboravi je.. Najbolje!
Provjereno radi xD
;)
One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice