The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.474.048
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: The Friendzone Club
Hacker002 kaže...

sad si gotov vamo ti je priznat da slusas cajke kao da nekom ubijes roditelje pred ocima..bitno da je metalurgija {#} a cajke {#}..mos mislit haha

nadam se da je bio sarkazam, ne vidim poantu u raspravljanju o okusima, ti volis to ja volim ovo i gotovo, dosta off topica drzimo se teme da nam je ne zakljucaju {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:44 (peterstern9).
15 godina
peterstern9 kaže...

A sad za kraj, jel može savjet, za otprilike 2 tjedna bi trebala bit podjela svjedodžbi pa ne znam kaj da s tim napravim, dal da dođem ili ne? Iako mi je rekla jučer da mi ne treba bit neugodno, mislim da joj više ne mogu pogledat u oči.

Ako je vise ne mozes pogledat u oci saljes poruku da iskrenost nije dobra stvar. Sta je glupo. Ponasaj se normalno, ne zelis bit u bliskim prijateljskim odnosima s njom i to je to. Ne znaci da je trebas izbjegavat. 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

odbila te jer si bio predobar i mislio da je posebna. nije dobro biti previse bahat ali mora se znati tko je glavni. u nasoj dobi ti ne treba ljubav, samo trebas zadovoljiti potrebe. zato zaboravi emocije i idi dalje.

ja ju nebi ni pogledao nakon kaj je bila s onim propalim likom. ako ti je vec bilo toliko stalo trebao si probati poslije njega uzivo, a ne na Facebooku. nemoj nikada zensku pitati da li imas sanse nego probaj i mozda zavrsi dobro.

kad ne bi dosao na tu podjelu znacilo bi da je ona pobijedila. to joj nemoj dozvoliti. nadji si neku drugu, pokazi da te ona vise ne zanima, slobodno budi bahat. najvaznije da vidi da nisi izgubio samopouzdanje.

BTW valjda je mutava, ako je ono tvoj BMW i ja bi izasao s tobom. i sad kad je gotovo mogao bi dati neku sliku da ju vidimo. 

HALA MADRID!
15 godina
piksic kaže...

odbila te jer si bio predobar i mislio da je posebna. nije dobro biti previse bahat ali mora se znati tko je glavni. u nasoj dobi ti ne treba ljubav, samo trebas zadovoljiti potrebe. zato zaboravi emocije i idi dalje.

Ovo prvo,true. Ovo drugo ne bih se slozio nikako. Radije necu imat curu nego imat curu da si zadovoljim potrebe. Problem je sto ako zelis doc do kvalitetne emotivne veze u nasim godinama u pocetku moras zanemarit emocije i prikazat se privlacnim hladnim MUŠKARCEM. A ne placljivom kujicom. Nakon toga ako udes u vezu se mozes polako pocet opustat i ugrat to u normalnijem kvalitetnom smijeru.

13 godina
The Friendzone Club

E stvarno daj neku sliku da vidimo je li uopće bilo vrijedno tog nadljudskog truda {#}

Znam, eye of the beholder i sve to, ali daj ti nama neku fotku sada kada više nije ni bitno prema tvojim riječima.

Btw, Hugo Boss odijelo, bembura... i to ne upali - pa ta se umislila da je neka fotomala!

Inače, na ovoj slici mi izgledaš malo prepognuto, digni malo ta ramena - ovako izgleda kao da ti fali samopouzdanja.

Samo moje mišljenje, NHF - ja isto tako hodam i buljim u pod, ali mene nije briga.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
15 godina
pr0n_addict kaže...
pa ta se umislila da je neka fotomala!

Kaj foto?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
DamageHigh kaže...
pr0n_addict kaže...
pa ta se umislila da je neka fotomala!

Kaj foto?

Kizo i Krpa legende {#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
14 godina
pr0n_addict kaže...

Inače, na ovoj slici mi izgledaš malo prepognuto, digni malo ta ramena - ovako izgleda kao da ti fali samopouzdanja.

Samo moje mišljenje, NHF - ja isto tako hodam i buljim u pod, ali mene nije briga.

slazem se, to sam i ja primjetio ali sam zaboravio napisat {#}

cekamo slike {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

.

13 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

Evo slike ću sad staviti, samo čekajte edit :)

i poruku...

a onda sve obrisati radi privatnosti...

Sad pola foruma nestrpljivo stisce F5 :D 

http://forum.pcekspert.com/member.php?u=18841
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

.

14 godina
The Friendzone Club

10 minuta čekam da neki lik kojeg ni ne znam objavi sliku ženske u koju je zaljubljen. What am I doing with my life ?!

EDIT:Not dissapointed.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 16:07 (Keops).
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

maznuo bih ju

edit: ja sam mislio to ono neka obicna zenska, casna sestra look, ali ovo je bomba. kaj su kod tebe decki pederi da ju ne primjecuju, u mojoj skoli bi bila glavna.

stari trebao si ju potrositi

edit: a ni ove frendice nisu za baciti

HALA MADRID!
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 16:13 (piksic).
14 godina
The Friendzone Club

potrudi se jos malo {#}

13 godina
The Friendzone Club

Ženskica je vrh vrhova, koja šteta...

EDIT: Da ju Pierre vidi uf {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 16:11 (pr0n_addict).
13 godina
neaktivan
Keops kaže...

10 minuta čekam da neki lik kojeg ni ne znam objavi sliku ženske u koju je zaljubljen. What am I doing with my life ?!

EDIT:Not dissapointed.

piksic kaže...

maznuo bih ju

win4crazzy kaže...

potrudi se jos malo {#}

Gle ova tri, kao da nikad slatku zensku nisu vidjeli :D

ajmo TD! :D 

Ni prva ni zadnja, bit ce i boljih i gorih od te. Glavu gore ;) 

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 16:10 (QuidZz).
14 godina
neaktivan

Nemas nista od tugovanja sad,jbg ni prvi ni zadnji odjeb,ima drugih ajdeee,nemoj gledat nju,pogledaj oko sebe koliko dobrih cura ima

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:45 (peterstern9).
13 godina
neaktivan
pr0n_addict kaže...

Ženskica je vrh vrhova, koja šteta...

EDIT: Da ju Pierre vidi uf {#}

Prikladna za tebe i tvoj nick.

http://img442.imageshack.us/img442/3140/fapw.gif

:D 

13 godina
neaktivan
,
14 godina

Jbg, problem je bio u sampouzdanju. Imao si odijelo, bemburu, dobro izgledaš(zaključujem na osnovu toga što su te zgodne cure tražile za dance) i normalan si po ponašanju kao i ona. Trebao si imati samopouzdanje i sad bi imao je*eno ljeto i dobro sjećanje na maturalnu. Ovako će ti ta maturalna ostati u lošem sjećanju.

Ali nije kraj svijeta, saberi se, oporavi se i život ide dalje. Na greškama se uči.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 16:19 (Keops).
14 godina

Gle ova tri, kao da nikad slatku zensku nisu vidjeli :D

ajmo TD! :D 

Ni prva ni zadnja, bit ce i boljih i gorih od te. Glavu gore ;) 

vidio i bolje a je*avo i gore

13 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

Možda se čini glupo što ovako govorim sa 18 godina jer bi netko rekao da sam nezreli balavac, ali jedino u njoj sam vidio sve najljepše i sreću u životu. Ponavljam, prošao sam gimnaziju gdje je 85% cura, bila je hrpetina lijepih, ali nijedna me nije privukla kao ova. Zato mi je žao do neba. Mogao bih pronaći curu vrlo lako, ali se bojim da nikada opet ovakvu u kojoj vidim sve.

Stari moj nista ti nisi vidio, jos si vruce glave i ne razmisljas realno. Sa 18 godina, citiram, " u njoj sam vidio sve najljepše i sreću u životu " hell no vjeruj mi. Ti jos nisi ni poceo zivjet, cura ces jos imat tko zna koliko sve dok ne dode "ona prava". Prema tome, nemas sta ocajavat i bit u bedu, glavu gore, nisi ni prvi ni zadnji.

15 godina
QuidZz kaže...
peterstern9 kaže...

Možda se čini glupo što ovako govorim sa 18 godina jer bi netko rekao da sam nezreli balavac, ali jedino u njoj sam vidio sve najljepše i sreću u životu. Ponavljam, prošao sam gimnaziju gdje je 85% cura, bila je hrpetina lijepih, ali nijedna me nije privukla kao ova. Zato mi je žao do neba. Mogao bih pronaći curu vrlo lako, ali se bojim da nikada opet ovakvu u kojoj vidim sve.

Stari moj nista ti nisi vidio, jos si vruce glave i ne razmisljas realno. Sa 18 godina, citiram, " u njoj sam vidio sve najljepše i sreću u životu " hell no vjeruj mi. Ti jos nisi ni poceo zivjet, cura ces jos imat tko zna koliko sve dok ne dode "ona prava". Prema tome, nemas sta ocajavat i bit u bedu, glavu gore, nisi ni prvi ni zadnji.

Jep. Peterstern, apsolutno mi je jasno u kakvoj si sad situaciji ali za par tjedana ces citat ove svoje poruke a faca ce ti bit:  http://25.media.tumblr.com/tumblr_lrdhw1Cnn81qakrapo1_500.jpg

To kako se sad osijecas trenutno ne mozes promijenit, za to ce trebat malo vremena,iduci tjedan ces vec bit nesto bolje. Ali to ne znaci da ne mozes racionalno razmisljat glavom i shvatit da ces ju zaboravit, da ce doc iduca koja ce ti se sviđat jednako toliko. I taj ciklus ce se ponovit jos ko zna koliko puta dok ne nađeš pravu. Jedna stvar je ono sto trenutno mislis druga stvar je ono cega si svjestan da je racionalna situacija. A racionalna situacija je da postoji jos cura koje su dobre kao ona pa i bolje i da ces s vremenom nac jednu od njih,koja te nece škartat.

15 godina
The Friendzone Club

Ma daaj, sta san to propustio{#}... kolko sam zakasnio? 

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
13 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

Posalji PP pr0n_addict-u, siguran sam da je brzo pohranio slike :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 16:39 (QuidZz).
13 godina
QuidZz kaže...
Ferritin kaže...

Posalji PP pr0n_addict-u, siguran sam da je brzo pohranio slike :D

Već sam mu poslao PP, brži sam od tebe {#}

13 godina
neaktivan
.
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ljudi zaboravljamo ono što je bitno u cijeloj priči, gdje je hebena slika?!? Ja je nigdje nevidim

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice