Kakvog je imovinskog stanja ženska?
a od kud da ja znam xd, neces kad naletis na nju pitat jel ima para, a znate na kakav tip zena mislim, one sto se loze na bmw, i ta sranja, ne znam kako se zovu jednom rjecju
a od kud da ja znam xd, neces kad naletis na nju pitat jel ima para, a znate na kakav tip zena mislim, one sto se loze na bmw, i ta sranja, ne znam kako se zovu jednom rjecju
Sponzoruše. :D
Uglavnom...vrijeme uvijek pokaže je li žena u vezi s tobom zbog novca i interesa ili zbog tebe samog...mislim, radi se o osjećajima, tako da - osjetiš kakav je tko prema tebi...sad da možeš teorizirati o tim stvarima - teško.
pretpostavimo da imate dobar auto i da se imucnijeg stanja, kako ona prepoznati ljubav jer znamo da su cure spremne na sve i svasta kako bi vas pridobile(znat vec i sami) a i poznato je da vrlo dobro znaju odglumiti tu ljubav
valjda ste shvatili na sta mislim, je malo glupo pitanje ali bolje ista nego nista
ajmo rec ne tako dobrog kao decko.
Citas gluposti jer ili nema sta pametno rec ili kao svaka driga cura nema pojma o cemu mi pricamo nego radi automatski sta joj mozak kaze. Ne shvacaju one koncept friendzonea ali ga imaju u glavi. To kad njima pokusas nesto obijasnit je sve WTF , o cemu ti pricas? Da li ce znat pametni razlog zasto su zavrsile s nekim u vezi a ne s tobom, rijetko i nikad. Zato sta si im "ti" neprivlacan. Zasto si im ti neprivlacan je nuklearna fizika i tema o kojoj se moze napisati znanstveni rad. Zato se ne treba zamarat njom nego trazit curu kojoj ces bit privlacan. Anshika gubi vrijeme u ovoj temi jer joj nista nije jasno niti ce joj bit.
Ja mislim da imaš totalno promašeno mišljenje...manje je bitno ovo što seruckaš u vezi mene, nego se primjeti kako zapravo nemaš pojma o životu općenito, a pametuješ.
Tako treba, potvrdi ono sto kazem. Ja neznam ko si ti tako da ja seruckam u vezi hrpe teksta na nekom serveru,ne protiv tebe osobno.
ajmo rec ne tako dobrog kao decko.
Mislim da je ženama bitno osjećati se sigurno uz muškarca, kako fizički tako i materijalno...ne govorim u ime svih žena. Ono, korijene takvog ponašanja vjerojatno možemo naći kod naših predaka koji nisu hodali uspravno na 2 noge, i u društvu koje je i dalje patrijarhalno, žena je domaćica i brine o djeci, mušakac privređuje.
Meni osobno nikad nije bilo bitno da mi dečko ima novaca, AAALI mislim da je ljepše vidjeti dečka koji radi i može brinuti sam o sebi, nego o nekom koji ovisi o maminoj sisi do 40e.
eee...upravo to. Ženi trebaš biti velik u očima zbog samog sebe, a kad vidi da si dobro potkožen, onda ćeš joj još više stavit osmijeh na lice.
mislio sam prvenstveno na ljubav, kako da mi to znamo, ima nekih cura koje su s tobom samo sto imas bmw(i onda ti govore volim te, ne mogu bez tebe bla bla, seru o tome) a recimo da imas neki losiji auto ili da ga uopce nemas, nebi te ni pogledale, a u drugu ruku vjerovatno postoje i iskrene djevojke koje nisu s tobom samo zbog auta. Kako prepoznati takve koje vjesto glume
edit: potpuno se slazem s tobom peterstern9 od rijeci do rijeci
ne zelim je ni ja dobiti na taj nacin, pitanje je bilo hipotetski :)
to pitanje nisam postavlio zato sto imam bmw ili zato sto ga kanim kupit, uopce ga nemam niti imam para za ratkape od bmw a kamo li za cijeli bmw, nego su me zanimala vasa stajalista
mislio sam prvenstveno na ljubav, kako da mi to znamo, ima nekih cura koje su s tobom samo sto imas bmw(i onda ti govore volim te, ne mogu bez tebe bla bla, seru o tome) a recimo da imas neki losiji auto ili da ga uopce nemas, nebi te ni pogledale, a u drugu ruku vjerovatno postoje i iskrene djevojke koje nisu s tobom samo zbog auta. Kako prepoznati takve koje vjesto glume
Daj ti meni reci, koje su tebi 3 najbitnije karakteristike kod cure?
Daj ti meni reci, koje su tebi 3 najbitnije karakteristike kod cure?
ne kuzim kakve to veze ima s ovim, pitanje je bilo opcenito i hipotetski
ali eto, pametna, lijepa i da imamo dosta toga zajednickog
ne kuzim kakve to veze ima s ovim, pitanje je bilo opcenito i hipotetski
ali eto, pametna, lijepa i da imamo dosta toga zajednickog
Da sam ja muško bilo bi mi najbitnije da je cura iskrena i poštena.
da sam ja u tvojim godinama i meni bi to bilo bitno, trenutno ne trazim nista za ozbiljno, vise manje zabava i to, a sve ostalo bi trebalo doci s vremenom
zasto smo uopce dosli na mene
Da si muško bilo bi ti najbitnije da ima velike sise
Meni bi bilo bitno da sise ne vise haha :D
htio sam samo pristojan ispast
htio sam samo pristojan ispast
I call it like I see it :)
Uf, koliko se djece ovdje skupilo, i unistilo ozbiljnu i kvalitetnu temu za odrasle...
P.S. Zasad su dvije osobe dovoljno priglupe da ne kuze sarkazam
Uf, koliko se djece ovdje skupilo, i unistilo ozbiljnu i kvalitetnu temu za odrasle...
slazem se s tobom neovisno o sarkazmu, i sam sam dijete(doduse ja sam od pocetka tu) i tvrdim da je tema bila kvalitetnija dok je bila manje poznata
slazem se s tobom neovisno o sarkazmu, i sam sam dijete(doduse ja sam od pocetka tu) i tvrdim da je tema bila kvalitetnija dok je bila manje poznata
kao i svaka na ovom forumu.
Peterstern danas je točno 2 tjedna, držimo fige:D
Unatoč svemu tome, jučer sam pitao curu preko fb dal imam kakve šanse da bude nešto i da mi odgovori samo sa da ili ne na što mi je odgovorila "ne jer ima nekoga s kim se kao viđa". Zahvalio sam joj se na iskrenosti. Drago mi je da me ne zavlači nego mi je iskreno odgovorila i uklonila svaku nadu. Iskreno, ovo mi je najteži odj*b ikada, kad te cura otkanta mi inače nebi bio toliki problem ako nikada nisam imao ništa s njom, ali ovo me stvarno pogodilo jer sam jedino u njoj vidio "ono nešto posebno" i curu koja mi se jedina sviđa iako sigurno ima ljepših cura. Zato mi je jučer bio najgori dan u životu, nisam baš mogao ni spavat unatoč neispavanosti od maturalne. Sama pomisao da nikada neću biti s njom me ubija, trebao bi biti sretan jer su mi završile sve obaveze uz školu i imam ispred sebe najduže slobodno ljeto u životu, fakultet počinje tek krajem 9. ili početkom 10. mjeseca, ali osjećam se prazno. Imao sam planove s njom, otići na more i slično, ali sve je palo u vodu.
Cura s kojom sam imao "avanturu" na maturalnoj je prelijepa, ali iskreno mi to ne znači jer ju ne vidim kao curu s kojom bih bio sretan kao s curom koja me odbila. Svjestan sam da cura vjerojatno neće promijeniti mišljenje i uvijek sam svima preporučao da se ostave cure koja ih jednom odbije, ali barem za sada si još to ne mogu oprostiti i podsvjesno se nadam da će promijeniti mišljenje. Sigurno je više neću nikada opet pitati, jedino ako sama promijeni mišljenje.
Bit ce bolje za koji tjedan. Iznenadit ces se koliko bolje. Ali da, što više znas o njoj to ju je teze zaboravit. Zato su prijateljice komplicirana stvar. I ja sam skuzia da je razgovaranje s tinejđericom nakon sta te od_ebe tj objasnjavanje stvari besmisleno 1. zato sto se njima ne moze nista obijasnit, one ce klimat glavom i onda opet zavrsit s nekim idiotom , ženskarošem kojeg nije briga za nju. Također zato sto razgovorom slusas nijene probleme i dobivas sve vise informacija. Svaka informacija dodatno produzuje vrijeme koje ce ti bit potrebno da prođeš preko nje. Kad kaze ne, treba se ODMA maknit. Da, mozda se tako eventualno unisti neka mala sansa koja postoji ali nema veze jer ju se brzo zaboravi i ide na iducu curu s kojom u stvari ima prave šanse. Također, ne postoji NIŠTA što vise pomaze s zaboravljanjem cure nego nalaženje duge cure. Samo izlazis s nekom drugom koja ti se sviđa i gledajuci nju zaboravis ovu sta te odjeb_ala u roku od par dana. Naspram uobicajenih par tjedana/mjeseci koji ce bit potrebni ako odlucis lezat doma i plakat nad sobom.
a zbog cajki sam više puta otišao van ili na mjesto, em jer ih ne znam većinu, em jer mi se ne sviđaju ni najmanje. Muzika je bila toliko loša da je bilo žalosno vidjeti i one koji obožavaju cajke kako samo sjede za stolom od dosade.
Ma daj nemoj zahebavat, DJ puštao cajke na maturalnoj? Jadno, jadno...
Ono, IMO na plesu je najlakše probiti taj "friend zone", a zato treba prava muzika :D (no shit Sherlock:)
Stvarno šteta, na našoj maturalnoj je bio "domaći" rock (ex yu) tu i tamo neka strana... Prljavo kazalište, Bijelo dugme, Crvena jabuka, Divlje jagode, nešto od Azre etc.
nama su isto cajke pustali, tu i tamo domace severina, rozga, magazin i ta sranj*
meni nisu smetale posto ih volim i slusam (molim bez uvreda znam da vas vecina ne slusa ali jbg stvar ukusa ja ih slusam od kad znam za sebe tako da si ne mogu pomoci)
nama su isto cajke pustali, tu i tamo domace severina, rozga, magazin i ta sranj*
meni nisu smetale posto ih volim i slusam (molim bez uvreda znam da vas vecina ne slusa ali jbg stvar ukusa ja ih slusam od kad znam za sebe tako da si ne mogu pomoci)
sad si gotov vamo ti je priznat da slusas cajke kao da nekom ubijes roditelje pred ocima..bitno da je metalurgija a cajke
..mos mislit haha