Teorije zavjere

poruka: 1.884
|
čitano: 310.692
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Teorije zavjere

Ako se obrati paznja na onu rijec koja vas lupa u celo,a ne vidite je,dakle rijec TEORIJA,jasno je da je u pitanju neka vrsta populizma..radi toga covjeka proglasavati kretenom,a lik na konto raspravi,knjiga,ovoga i onoga mlati milijune dolara i prodaje maglu,ili mozda logicnu istinu,je ipak manje relevantno..Ostaje cinjenica da mu se nista ne moze dokazati da je u krivu,a to sto nekome njegove ideje i TEORIJE zvuce ludo,pa cak i meni,ne znaci da MOZDA nije u pravu...

10 godina
odjavljen
Re: Teorije zavjere

Njegove su knjige plod fikcije. Vjeruješ li u škole vještičarenja kao što je Hogwarts ili u postojanje samog Harryja Pottera, Lorda Voldemorta i inih (stvarnih?!) junaka? I takvo se nešto može prozvati teorijom zavjere, no J. K. Rowling ipak nitko ne smatra stvarateljicom teorija zavjera već modernih bajki. Icke je nanjušio ljudsku glupost i osobinu da ljudi pojedu sva servirana govna pa sada štanca knjige u potrazi za još većom slavom i još više novca.

Rich bitch!
17 godina
moderator
roach kaže...

Nisam napisao da vjerujem u njegove teorije, nego sam tek jucer cuo prvi puta za njega. Evo citat s wikipedije o njemu: "Ispočetka su ga mnogi držali za luđaka i komedijaša, no nakon serije globalnih bestselera ... "Istina će te osloboditi" (And The Truth Shall Set You Free), "Djeca Matrice" (Children of the Matrix), "Alisa u zemlji čudesa i uništenje svjetskog trgovinskog centra" (Alice in Wonderland and the World Trade Center Disaster) te konačno "Najveća tajna" (The Biggest Secret), uz obilje video i audio izdanja, intervjua i predavanja na Brixton Academy u Londonu2006., na Ickea se počelo mnogo ozbiljnije gledati i o njegovim teorijama promišljati s dužnim poštovanjem."

Sjajan primjer lakovjernosti, naivnosti, nekritičkog razmišljanja, neprovjeravanja činjenica.

Prvo je nevjerojatno da se netko kome je stalo do činjenica "informira" na hrvackoj vikipediji, jer je ista pod kontrolom pretežito zatucane, ultradesnoorijentirane, fašističke, homofobne grupice admina, koji na hrvackoj vikipediji forsiraju svoju ideologiju.

Onda je nevjerojatno da kad pročitaš tako nešto, što smrdi nadaleko (gdje su reference u tom članku?!), ne ideš provjeriti na drugim izvorima. Najmanje što si mogao napraviti je kliknuti na članak o Ickeu na engleskom jeziku. I što bi tamo vidio? Da je to što se na hrvackoj vikipediji predstavlja kao nekakav opći stav zapravo Ickeova izjava!

Ono... Smrt mozgu. Kritičko razmišljanje - nula bodova.

10 godina
neaktivan

Zato jer iako je zemlja ravna ploča svejedno ima planine,nizine itd.Zato nevidiš cijeli brod,a i zbog kuta pod kojim gledaš i horizonta

15 godina
MadMax2015 kaže...

Zato jer iako je zemlja ravna ploča svejedno ima planine,nizine itd.Zato nevidiš cijeli brod,a i zbog kuta pod kojim gledaš i horizonta

slazem se, te planine i nizine usred mora su nocna mora svakog ko je pokusao promatrati brod s obale

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
10 godina
neaktivan

rekao sam ti vec zbog horizonta gledanja.Daj pogledaj taj vbideo pa buš vidio da čovjek ima pravo

17 godina
moderator
MadMax2015 kaže...

rekao sam ti vec zbog horizonta gledanja.

Objasni.

MadMax2015 kaže...

Daj pogledaj taj vbideo pa buš vidio da čovjek ima pravo

Ne znam o kojem videu pričaš, ali čim tako nastupaš jasno je da ni sam ne shvaćaš to čime su te natovili u tom videu.  Dakle, ne možeš objasniti zato jer ne shvaćaš. A ne shvaćaš zato jer se nema što shvatiti, kad je riječ o bedastoćama.

16 godina
odjavljen
MadMax2015 kaže...

rekao sam ti vec zbog horizonta gledanja.Daj pogledaj taj vbideo pa buš vidio da čovjek ima pravo

Kakvog božjeg horizonta? Uzmi loptu (ili naranču, balon, bilo šta), nalijepi žvakaću, kutiju šibica ili tako nešto sitno na nju i okreni od sebe taj zaljepljeni predmet. Lagano okreći loptu prema sebi i gledaj kako magično vidiš prvo vrh tog predmeta i onda cijeli, kako rotiraš tu stranu lopte prema sebi.

Sad probaj to isto sa komadom papira. Ili letvom dužine 10 metara, nebitno. Uvijek vidišcijeli predmet.

Ako ti iz toga nije jasno da je Zemlja okruga, meni je onda žao. Mora da si negdje jako bubnuo glavom ili ti je nekom prilikom predugo ponestalo kisika. Neka oštećenja jesu tu...

[edit] evo ti i sličkicu, da ti bude lakše. Crvena linija koja je tangenta na krug je tvoj line of sight, smjer u kojem gledaš. Aj sad ti meni nacrtaj istu stvar (objekt daleko na horizontu) a da imaš isti efekt, samo na ravnoj ploči. Samo nemoj reć da idem gledat onaj video jer to neću. Hoću da mi ti objasniš.

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.8.2015 12:34 (Sum_of_all_fears).
10 godina
odjavljen
Teorije zavjere

Nisam upućena - radi li se o Vsaceovu videu koji većina koristi za ovakve gluposti? :D

Rich bitch!
16 godina
Firef0X kaže...

Chemtrailsi su vec prezvakana tema.Avioni nisu ispustali takve dugacke tragove 50tih 60tih 70tih 80tih.Kad odjenom u 90tim i nadalje ispustaju dugacke tragove,ali samo na zapadu i njihovim satelitima,dok na istoku tog nema.Valjda se kemijski sastav vode promjeno u 90tim pa poso da ostavlja dugacke tragove.

Sad da se vratimo malo na nedavo rokanje u tunisu,naletih na ovu stranicu koja je prezentirala neke cinjenice,pa da cujem vase misljenje.

http://nodisinfo.com/hard-proof-of-the-use-of-fake-blood-and-moulage-in-tunisian-shooting-hoax/

http://nodisinfo.com/tunisia-beach-shooting-is-a-zionist-psyops-gunmans-death-was-staged/

http://nodisinfo.com/crisis-actor-arch-hoaxers-confirmed-in-tunisia-beach-shooting-hoax/

Jedan iznimno blizak član obitelji je poslan u Siriju, a prošle godine u Tunis...da je lažno ne bi išao tamo, kakve gluposti ljudi vi čitate lol

samo čekam da netko ovdje povuče izjavu da nismo sletjeli na Mjesec

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.8.2015 13:44 (Mitch).
11 godina
Teorije zavjere

Religija je najveća zavjera od svih. Tu nema teorije o teoriji zavjere  

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
15 godina
Arendelle kaže...

Nisam upućena - radi li se o Vsaceovu videu koji većina koristi za ovakve gluposti? :D

Njegov video govori o tome što bi bilo kad bi zemlja bila ravna ploca, nigdje ne tvrdi to

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
10 godina
odjavljen
win4crazzy kaže...

Njegov video govori o tome što bi bilo kad bi zemlja bila ravna ploca, nigdje ne tvrdi to

Jasno mi je, kolega, čim sam prvi put pogledala taj video znala sam da će biti svakakvih reakcija svakakvih ljudi. Oni koji tvrde da je Zemlja ravna ploča (tvrdi li to netko uopće?) će sadržaj zasigurno okrenuti na svoju stranu.

Rich bitch!
17 godina
neaktivan
Teorije zavjere

Jedan stariji test koji ide u korist toga da zemlja je ravna

Flat Earth Test Experiment

isječak iz dokumentarnog  filma "In Search of the Edge"(imdb)

i u 2015. se vrše istraživanja u vezi toga(potraži)

Documentary on the US polar expedition,Operation High Jump in 1947

The Secret Land (1950) Official report on operation High Jump(imdb)

Russian documentary Third Reich In Antarctica(imdb)

WW2: The Vril Society

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2015 16:57 (tunder).
16 godina
odjavljen

Tema nije linkomat! Objasni, ispričaj, nacrtaj nešto! Tu si nabacao neka s*anja i da će to netko gledati....

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
17 godina
neaktivan
Teorije zavjere

Nema se tu šta objašnjavat, stavi ti neki zanimljiv link na video

ili dokumentarac ja ću ga pogledat, ako ću imat što za komentirat onda ću komentirat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2015 22:22 (tunder).
17 godina
moderator
tunder kaže...

Nema se tu šta objašnjavat, stavi ti neki zanimljiv link na video

ili dokumentarac ja ću ga pogledat, ako ću imat što za komentirat onda ću komentirat.

Stavi ti neki zanimljiv link na video! Ili barem na dokumentarac, a ne na pseudodokumentarce.

12 godina
protjeran
Teorije zavjere

Imam i ja teoriju zavjere, da ovaj forum treba maknut!!

16 godina
odjavljen

Lakše je tebe maknuti sa foruma...

16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Lakše je tebe maknuti sa foruma...

grabs popcorn 

battletag:MasnaKrvavic#2275
16 godina
neaktivan
Teorije zavjere

Ja vjerujem da su avioni laž. Da je bog htio da čovjek leti dao bi mu krila. Ovo što vidimo u zraku su laži i obmane moćnika, 3d projekcije sotone.

Istina je da ja nisam zanstvenik. Zapravo nikad nisam išao u školu. Ali, ovo je čista logika. Zalijepi si krila na ruke i skoči sa zgrade - sigurno nećeš poletjeti! A ono kao avion ima 300 tona pa leti. LOL!

Nema nikakve dokaze za ovo, ali tko je pametan razumjeti će a tko nije - što mu ja mogu.

NHF, pozz!

SoSlI' bopummeH motlhbogh val.
12 godina
protjeran

Ne znam, ja vjerujem u to da čovjek voli pisati na kompjuteru...

10 godina
neaktivan

napokon još netko tko razumije da je Zemlja ravna ploćča https://www.facebook.com/groups/earth.is.flat/?fref=ts evo naše grupe, pa se priduži

16 godina
odjavljen
Jos nisam dobio odgovor...
14 godina
neaktivan
Teorije zavjere

10 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
Jos nisam dobio odgovor...

Nećeš ga ni dobiti, zar si se nečemu nadao? Generalizacija, iako je načelno loša stvar, kod takvih se ljudi može vrlo lako iskoristiti. Svi su, naime, ili dobri komičari ili budale.

bolje.hr - Bolje je hrvatski!
17 godina
neaktivan
martinXD kaže...

evo još jedna teorija

NASA logo = ?

ISS Hoax  Fake Space

17 godina
neaktivan
Teorije zavjere

Sinister psyops symbols

17 godina
neaktivan
Teorije zavjere

-

17 godina
neaktivan
Teorije zavjere

-

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2015 9:29 (tunder).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice