T-Mobile i mali znaci pažnje

poruka: 2
|
čitano: 2.862
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Stvarno su mi uljepšali dan. Priča ide vako.
Kupio nekidan kod njih P1 uz produženje ugovora, prošao sam stvarno povoljno, dobio i GPS-BT modul. Dva dana sam ga proučavao i pomalo se navikavao na njega i ustanovio da je na njemu prastari softver iz 2006. Krenuh da ću ga apdejtat, al se ipak predomislio jer što ako krene po zlu i zahebem telefon, pa me ovi zbog toga počnu prcat za garanciju. Pošao ja fino kod njih da vidim mogu li to oni obaviti, kaže nema problema, poslat ćemo ga u servis i oni će to besplatno napraviti. Ja u Rijeci, servis u Splitu, kaže potrajaće par dana. Ok. Prošlo već dva tjedna, niko ništa ne javlja, i ja nebudi lijen idem naći telefonski broj poslovnice gdje sam ga odnio. Na njihovim stranicama nađem tri poslovnice u Rijeci, i svi na istom broju 08001550. Nazvao ja, javi mi se operater, ja mu reko da trebam poslovnicu u Tower-Centru, a on meni kaže da njihove poslovnice ne možeš kontaktirati putem telefona, jer to je njihova politika jer oni tamo imaju jako PUNO posla. Poslovnicu telefonske kompanije nemereš dobit telefonom, WTF? Sad ja trebam vozit 10 km da bi ih pitao da li su možda zaboravili javit da je telefon stigao živ i zdrav. E pa stvarno sam se nasmijao, svaka čast kako nas lijepo rade budalama i još nam uzimaju pare za to Namigiva

17 godina

To su ti monopolisti svi takvi.

Najbolje podrzat nekog manjeg internet providera, oni ce i ubit za tebe samo da te zadrze za kupca. Tcom boli urac za tebe.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice