Ne znam jeste i vi dobili istu stvar ali T-com je poslao pismo u kojem kaze kako ce sredinom treceg mjeseca doci i nešto mijenjati na modemima i ostalom, a usluga i cijena ostaju iste.
Kuži li itko o cemu se zapravo radi?
Ne znam jeste i vi dobili istu stvar ali T-com je poslao pismo u kojem kaze kako ce sredinom treceg mjeseca doci i nešto mijenjati na modemima i ostalom, a usluga i cijena ostaju iste.
Kuži li itko o cemu se zapravo radi?
nisam ništa dobio, baš me zanima što će napraviti
Baš papirnato?
Jel bi mogla bacit neki scan?
EDIT: Nekako se potajno nadam da je riječ o optici..=)
Poštovani,
kako bismo vam pružili još kvalitetniju uslugu, obavještavamo vas da je ht započeo nadogradnju mreze za uslugu HALO, a vi ste jedan od prvih korisnika kojemu će biti omogućen besplatan prelazak na IMS (ip multimedia subsystem) - teh. nove generacije.
...
slična tema već postoji: link
fino je objašnjeno
I koja korist od toga?
Zašto bi vrijedilo?
To je T-com
I koja korist od toga?
evo gledam malo u onoj temi, nije to optika, nego će telefon ići preko interneta, dakle VOIP (kao kod iskona)
prednosti su nikakve, a nedostataka ima, recimo kada nema struje nema ni telefona, modem stalno mora biti upaljen, a telefon mora biti spojen na njega
Hvala, procitala sam malo na linku u onoj temi. Ma nista od toga... Bye bye T-com.
Hvala, procitala sam malo na linku u onoj temi. Ma nista od toga... Bye bye T-com.
da, recimo nećeš moći ni 112 zvat ako struje nestane, nećeš moći koristiti custom fw na modemu, i hrpa stvari
treba to odbiti i ostati na ''klasičnom'' telefonu
i da, vjerojatno će trebati i kupiti VOIP telefon, koji će oni prodavati
da, recimo nećeš moći ni 112 zvat ako struje nestane, nećeš moći koristiti custom fw na modemu, i hrpa stvari
Je pa da veliki problem nazvat, 112 u današnjem svijetu Mobitela ko blata sa samog Mobitela ak krepa fiksna linija zamisli ti to.

Je pa da veliki problem nazvat, 112 u današnjem svijetu Mobitela ko blata sa samog Mobitela ak krepa fiksna linija zamisli ti to.

a fućkaj ga
svejedno prednosti ovoga su nikakve, a nedostataka ima puno
eventualno kada bi stavili niže cijene, ali to je t-com, tako da ništa od toga
Ja sam korisnik Iskonovih usluga i ne mogu reći da sam ikada, u preko 2 godine korištenja, imao ikakvih problema sa tom uslugom.
Za početak, dovoljan je najobičniji telefon.
Nikada mi nije ništa blokiralo.
I sviđaju mi se razne opcije vezane uz telefoniju, koje se podešavaju u routeru - korištenje običnog telefona za VOIP, dialing plans, quick dial, preusmjeravanje poziva, zabrana poziva prema određenom broju itd.
Što se tiče struje, u Zagrebu gdje živim, ne sjećam se kada sam zadnji put ostao bez struje, možda prije 6 godina, kada su rekonstruirali obližnju trafostanicu.
nećeš moći koristiti custom fw na modemu,
Kak ne..bubneš ovaj novi u bridge mode i ponovno koristiš stari router (pretpostavljam da misliš na router, ne modem)..
nećeš moći koristiti custom fw na modemu,
Kak ne..bubneš ovaj novi u bridge mode i ponovno koristiš stari router (pretpostavljam da misliš na router, ne modem)..
da, mislim na to, jer je to zapravo kombinacija routera i modema
Što se tiče struje, u Zagrebu gdje živim, ne sjećam se kada sam zadnji put ostao bez struje, možda prije 6 godina, kada su rekonstruirali obližnju trafostanicu.
Ja ostao prije tjedan ili tri. Cijeli kvart.
Iako imam bežični voip (bnet) telefon je radio - spojen je na UPS :)