Sve o ljubavi i o njenim problemima.

poruka: 69
|
čitano: 25.828
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Sve o ljubavi i o njenim problemima.

Uspio si prijatelju svaka cast i ja bio htio isto tako i ja dobro jedem ali neudebljam se bas puno pokusat cu opet jesti  sto vise cuo sam da  domaci sir sa sela dobro djeluje i sirutka :) djeluje na masu

14 godina
odjavljen

Što je više moguće mesa :)

Gotta eat meat to get meat :) 

12 godina
neaktivan

ok :)

10 godina
neaktivan
Zdravo prijatelji...
potrebna mi je pomoc..ukratko,pre par godina cura mi je silovana...naravno ispricala mi je to i ja sam sve razumela..u nasoj vezi za ovih vise od pola godine koliko smo skupa, sve je funkcionisalo do dana kad smo putem poruka pokrenule temu sex i napisala mi je Ja sam tebi rekla i znas od pocetka kako i sta..ali jbga naravno da se glupo osijecam kad uvijek pokusavas a znas da nesmim.. znam da ti dodje..i razumijem te..i mozda zbog toga nemamo redovno sex..neznam..
Nas seksualni zivot je sve redji i redji...ne znam kako se to desilo...zelim da resim taj problem jer mi mnogo znaci,postujem je,cuvam,pazim i naravno volim do neba..
da li je problem u tome sto sam ja naletna ili ?
potreban mi je savet ??
Unapred hvala..

8 godina
neaktivan
Pozdrav ,vidim 2013 god.je tema otvorena, kasnim ali mozda ti pomogne ako jos uvijek imas problem..ista situacija mi se desila s djevojkom i vjeruj mi instikt je cudo ,,,nesto slicno mi se desilo i na kraju veze djevojka se u roku 3 4 mj i upoznala i udala za drugog,zapravo s kojim je bila u isto vrijeme kad i samnom ali decko je bio stariji 32god a meni 25 tako da njemu nije smetalo,a tjesio sam se jer je imala proslost ruznu koju sam progutao kontao biloo prosloo,,to nema danas ili si rodjen posten ili ne ..
Ostalo je samo pretvaranje
Vjeruj da nema od te veze nista kada se javi sumnja i slicno to je samo patnja i produzavanje koje ce 99posto ispast negativno za tebe
Nadji si novu djevojku do 18 19 god i ispocetka
I sam sam trenutno s drugom curom i isti problem imam jer je prosla svasta a mi emotivci ne mozemo to podnijeti
Pozdrav i sretno
7 godina
neaktivan

Sinoć sam se dopisivala sa najboljim frendom sa kojim se vidjam cesto skoro svaki dan,ii juce kad smo se dopisivali ja sam odjednom osjetila njegov miris kao da je kraj mene,sta to znaci.

17 godina

Mozda to znaci da bi samnom na kavu, pa da popricamo o kripto valutama?

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
7 godina
neaktivan

ahahahah da da

17 godina
Zaljubljena djevojka kaže...

ahahahah da da

Nikada ne znaš!

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice