Uspio si prijatelju svaka cast i ja bio htio isto tako i ja dobro jedem ali neudebljam se bas puno pokusat cu opet jesti sto vise cuo sam da domaci sir sa sela dobro djeluje i sirutka :) djeluje na masu
Što je više moguće mesa :)
Gotta eat meat to get meat :)
ok :)
potrebna mi je pomoc..ukratko,pre par godina cura mi je silovana...naravno ispricala mi je to i ja sam sve razumela..u nasoj vezi za ovih vise od pola godine koliko smo skupa, sve je funkcionisalo do dana kad smo putem poruka pokrenule temu sex i napisala mi je Ja sam tebi rekla i znas od pocetka kako i sta..ali jbga naravno da se glupo osijecam kad uvijek pokusavas a znas da nesmim.. znam da ti dodje..i razumijem te..i mozda zbog toga nemamo redovno sex..neznam..
Nas seksualni zivot je sve redji i redji...ne znam kako se to desilo...zelim da resim taj problem jer mi mnogo znaci,postujem je,cuvam,pazim i naravno volim do neba..
da li je problem u tome sto sam ja naletna ili ?
potreban mi je savet ??
Unapred hvala..
Ostalo je samo pretvaranje
Vjeruj da nema od te veze nista kada se javi sumnja i slicno to je samo patnja i produzavanje koje ce 99posto ispast negativno za tebe
Nadji si novu djevojku do 18 19 god i ispocetka
I sam sam trenutno s drugom curom i isti problem imam jer je prosla svasta a mi emotivci ne mozemo to podnijeti
Pozdrav i sretno
Sinoć sam se dopisivala sa najboljim frendom sa kojim se vidjam cesto skoro svaki dan,ii juce kad smo se dopisivali ja sam odjednom osjetila njegov miris kao da je kraj mene,sta to znaci.
Mozda to znaci da bi samnom na kavu, pa da popricamo o kripto valutama?
ahahahah da da
ahahahah da da
Nikada ne znaš!