Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.950
|
čitano: 8.031.313
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Drago kaže...

Kaj kmečite "komunjare"? Nema nikakve promjene, jedna lignja zamijenila drugu, ne budite budale (kao ovi u mom kvartu šta pucaju iz svega živoga i vesele se... nečemu, a sve će im ostati isto).

Non-event.

Špansko???

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
14 godina
neaktivan
Drago kaže...

Kaj kmečite "komunjare"? Nema nikakve promjene, jedna lignja zamijenila drugu, ne budite budale (kao ovi u mom kvartu šta pucaju iz svega živoga i vesele se... nečemu, a sve će im ostati isto).

Non-event.

Sve stoji, samo je razlika što je Kolinda neobrazovana i neinteligentna, a stanje u državi ionako ne ovisi o njoj. Ali da ćemo gledati više glupih izjava u štampi, to definitivno.

Neki dan je izjavila da je Jugoslavija bila totalitarna država i da je komunizam totalitarni režim.

17 godina
AA-d00d kaže...
Drago kaže...

Non-event.

Špansko???

Zar je to bitno? Izbori su festival demokracije na nacionalnoj razini i svi se trebamo veselit!

This space for rent!
16 godina

Mene više ždere kaj je Atletico spušil od Barce.

Inače, proša upravo pored Savske - ako slučajno još netko ne vjeruje da su šatoraši produžena ruka HDZa, nek se prošeće do Zagrepčanke.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
neaktivan

Slušao sam i ja te pucnjeve samo nisam mogao točno pinpointat.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
13 godina
Ranko Kukumar kaže...
sstrmi kaže...

a kog su trebali na vlast staviti?crvene?bravo logike

Ne kužim koliko jadan možeš biti da prosudiš čovjeka samo na osnovu drugačije vjerske orijentacije? Koliko jadan? Koliko?

Ovoliko

Ubi bene, ibi patria.
15 godina

Najveći je problem što se ovime Karamarku otvaraju vrata prema SOAi, ako su mu ih ikada i dokraja uspijeli zatvoriti(što sumnjam).

Sam predsjednik nije nešto značajan, najveća mu je odgovornost VP.
A još smješnija je činjenica, da se danas slavi pad nekakvog regiona, jer kao Josipović hoće Jugoslaviju, a Kolinda neće ni pogledat Srbiju. Jea rajt.

Plesat će ona kako će još EU,NATO, Obama reći. Ako će im biti od značaja da Srbiju preokrenu prema Zapadu kontra Putina, onda će radit sve što treba. 

Uglavnom, promjene nema. Neće biti ni na parlamentarnim, jer kvalitetne treće opcije nema,barem u ovom trenutku.

Sinčić to sigurno nije, iako bi mogao pobrat određeni dio glasova samo zato jer se kod nas glasa protiv nekoga(osim naravno stranačke mašinerije). Možda čak i dovoljno da ni HDZ ni SDP ne mogu bez njega imati većinu.

btw. slobodno BUGovci napišete neki tekst/kolumnu o odlasku iz ove prčije u neku normalniju državu sa korisnim informacijama, gdje su najtraženiji poslovi u IT branši i sl.

12 godina
neaktivan

Žalosno je činjenica da se današnji izbor sveo na dva bezvrijedna kandidata. Ni prvi krug nije ništa bolji bio.
Sada se samo želim nadati da će KGK mahnuti HDZ-u i koristiti svoju funkciju da opominje one koji zapravo kroje sudbinu Hrvatske. Pa makar to bili i ovi njeni HDZ-ovci.
Kako god, meni dobro, barem novo lice. Neću više morati gledati Ivu. 

14 godina
protjeran

A demokracija je?

14 godina
13 godina

Drago ima pravo ljudi, ovo je pobjeda demokracije i nema mjesta tuzi. Otplesali smo taj ples i sutra se, mamurni, možemo vratiti kopanju po kontejnerima. Živjelo sutra!

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina
odjavljen
mystik kaže...

Sinčić to sigurno nije, iako bi mogao pobrat određeni dio glasova samo zato jer se kod nas glasa protiv nekoga(osim naravno stranačke mašinerije). Možda čak i dovoljno da ni HDZ ni SDP ne mogu bez njega imati većinu.

btw. slobodno BUGovci napišete neki tekst/kolumnu o odlasku iz ove prčije u neku normalniju državu sa korisnim informacijama, gdje su najtraženiji poslovi u IT branši i sl.

Jadni mi ako je ljudima jos uvijek bolja opcija HDZ i SDP od Sincica.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
11 godina

U britanskim kladionicama je 1.10 da ce nam biti gore..

11 godina
neaktivan

Ne brine mene Kolinda ni malo, brine me ovaj kriminalac kraj nje koji ce nam zasjesti na celo vlade. Taj je gori od svih do sada.

Kolinda je samo lutka kojom upravlja kradimarko.

I Don't Give A Damn
15 godina
Keops kaže...

O moj Bože... 

malo ti je kičasta

jel barem fina?

Potpis!
15 godina

Sa velikim zanimanjem čekam modno izdanje našeg Prvog gospodina na svečanoj inauguraciji.

I ne samo da smo prvi put dobili Prvog gospodina, nego imamo priliku vidjeti hoće li Sinčić očuvat svoju vjerodostojnost pred nacijom i pokušat spriječiti deložaciju Josipovića sa Pantovčaka.

Wow, so much circus, so much show.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
15 godina
neaktivan
Drago kaže...

Zar je to bitno? Izbori su festival demokracije na nacionalnoj razini i svi se trebamo veselit! 

Sve mi se čini da si već udario po rakiji od žalosti. Da si bliže, imam dobre domaće....

15 godina

šta ti dođe ova bijela zvijezda, dragi?

Potpis!
13 godina

Sad sam pročitao, na drugom forumu, nešto što me isprva nasmijalo, no ubrzo je prešlo u bolnu grimasu:

"Sutra očekujem pomilovanje Sanadera"

15 godina

Kapitulacija.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
12 godina
neaktivan

Da li mi može tko pomoć u iseljenju iz ove zemlje??

16 godina
Edge kaže...

A nis ljudi, bavite se poslom koji imate i brinite se da vama bude dobro, who cares.

Ova ti dobra  

13 godina

Nisam izašao na glasanje, ali ovo je nevjerojatno tijesan rezultat izbora - ne mogu vjerovati da je lignjun izgubio.

Uh, sad valja krvnički slomiti kralježnicu za seljenje koncertnog glasovira. Najviše mi je žao njegove kćeri, mala je 10/10.

Ipak ništa od palače za malu princezu na idućih pet godina.

Baš me zanima kako će barba Stipe komentirati novonastalu situaciju. On uvijek ima nešto mudro za podijeliti s narodom.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
14 godina

Ma to predsjednice, ovi naivci bi u inozemstvo, a ne shvaćaju kakav nas spas čeka što smo se riješili crvenih. Ma kakva Norveška, Švicarska, Švedska... 

Hahahaha, Kolindica nam je malo popila večeras

http://www.index.hr/vijesti/clanak/pobjednicki-govor-kolinde-obecajem-vam-hrvatska-ce-biti-najrazvijenija-na-svijetu/794493.aspx

17 godina
ElektričnaOvca kaže...

Sad sam pročitao, na drugom forumu, nešto što me isprva nasmijalo, no ubrzo je prešlo u bolnu grimasu:

Sumnjam, HDZ ga je i gurnuo u rešt.

This space for rent!
17 godina

Ma to je sve protokolarna funkcija, blebeću svi bezveze fraze. Bit će ko s Mesićem i vladama koje su tad vladale 
(i jedni i drugi). Malo prigovaranja i demonstrativnih govora na kojekakvim manifestacijama i prepucavanja
na relaciji pantovčak-banski dvori i to je to. Da se ima čime napunit dnevna kvota politike u novinama.
Sve po starom. Ajd buduća predsjednica ljepše izgleda i ima njegovaniju put, nije toliko blijeda... možda
iskamči koju promil povoljniju kamatu za neki novi kredit uz pomoć šarma 

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
Drago kaže...
ElektričnaOvca kaže...

Da bi spasili vlastite guzice.

17 godina
Akira kaže...

Ne brine mene Kolinda ni malo, brine me ovaj kriminalac kraj nje koji ce nam zasjesti na celo vlade. Taj je gori od svih do sada.

Misliš na Karamarkeca jel, ma jok nije ti on nikakav kriminalac, on je samo vrlo nesposoban čovjek u politici, a to je kod nas česta praksa.Karamarko na čelu vlade uh, to bi bilo tri puta lošije od jednog Zorana Milanoviča bez greške.Ja ti garantiram da Karamarko sigurno neče bit premijer, a ko če bit u ulozi premijera to je sad manje više nebitno.Treba bit realan idemo prema bankrotu i MMF uslugama, a onda glavne ekonomske poteze vuče MMF a ne hrvatski premijer+vlada to sigurno.

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 23:55 (rambox).
17 godina
rambox kaže...
Akira kaže...

Misliš na Karamarkeca jel, ma jok nije ti on nikakav kriminalac, on je samo vrlo nesposoban čovjek u politici, a to je kod nas česta praksa.Karamarko na čelu vlade uh, to bi bilo tri puta lošije od jednog Zorana Milanoviča bez greške.Ja ti garantiram da Karamarko sigurno neče bit premijer, a ko če bit u ulozi premijera to je sad manje više nebitno.Treba bit realan idemo prema bankrotu i MMF uslugama, a onda glavne ekonomske poteze vuče MMF a ne hrvatski premijer+vlada to sigurno.

Poruka se poduplala pa nek se ova poruka obriše.

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 23:57 (rambox).
13 godina
Drago kaže...

Ma znam, ta komedija ima već toliko slojeva da mi je teško pratit :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice