Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.950
|
čitano: 8.017.824
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Upravo sam dosao sa "cajanke" di je bila tema kamo ide ova nasa drzava...

I jedan od sudionika u debati je ostalima (di sam naravno bio i ja) pokazao video ojadjenog susjeda, covjeka "nizeg staleza" (sumnjam da su tu navodnici opce potrebni...)

, mozete se i nasmijat interpretaciji jada i cemera ovog Srbina, ali ipak, kada pogledas oko sebe, zbrojis dva i dva, vidis da sve ide preko ledja onog najmanjeg kojeg se ujedno i najvise je.be u zdrav mozak.

I sad te poplave, mislim, kad ljudi sami sebe uvjeravaju da gore ne moze bit, eto ti na...

I onako, a sad i ovako im je voda presla preko grla...

Kolko malen covjek moze pretrpit - to je fakat fenomen za uvrstit u "Sva čuda svijeta"...

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 23:07 (Batista).
17 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
Batista kaže...

Upravo sam dosao sa "cajanke" di je bila tema kamo ide ova nasa drzava...

I jedan od sudionika u debati je ostalima (di sam naravno bio i ja) pokazao video ojadjenog susjeda, covjeka "nizeg staleza" (sumnjam da su tu navodnici opce potrebni...)

, mozete se i nasmijat interpretaciji jada i cemera ovog Srbina, ali ipak, kada pogledas oko sebe, zbrojis dva i dva, vidis da sve ide preko ledja onog najmanjeg kojeg se ujedno i najvise je.be u zdrav mozak.

I sad te poplave, mislim, kad ljudi sami sebe uvjeravaju da gore ne moze bit, eto ti na...

I onako, a sad i ovako im je voda presla preko grla...

Kolko malen covjek moze pretrpit - to je fakat fenomen za uvrstit u "Sva čuda svijeta"...

A čuj človek je u praksi izdržljiviji od magarca,Nevinašce pa dokle izgura jel no ipak sve ima svoje granice ko obično fučkaj ga sad.{#}

Vezano za situaciju oko poplava, šta reči na ovo dole pa jel to moguče(hm jel to za jednu epizodu Monty Python-a ili možda Zona SumrakaNevinašce) da u Hrvatskoj krađa humanitarne pomoči nije kazneno djelo.Ak je to u praksi baš tak jel a izgleda da je, uostalom kaj se imamo čuditi pa ionak živimo u banana državi di imaš pun kamion rupa u zakonu.{#}{#}

http://www.index.hr/vijesti/clanak/utrpao-ukradenu-humanitarnu-pomoc-u-mercedes-policija-ga-pustila-jer-to-nije-kazneno-djelo/749341.aspx

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 23:48 (rambox).
17 godina

To je samo dio cijele price o zakonima koji su krojeni u takvu ili slicnu korist za vladajuce...

Ovo je sad bila samo sitnica koju je ovaj ser.onja probal iskoristit.

Truth in engineering.
17 godina

Štakor, to lukavo i mračno biće, može prevladati ljudskim umom. On vlada tajnama podzemlja gdje se krije.

Posjeduje moć mijenjanja vlastitog izgleda. Sa rukama i nogama, nose odijela, imaju lica, oči, kretnje tako

da se ni u čemu nerazlikuju od ljudi. Pogoduju im epidemije, glad, ratovi, najezde. Tada se štakori skupljaju

tajanstveno preobraženi radeći kao ljudi. Ti ćeš govoriti sa njima, neznajući tko su. Oni kradu i prodaju sa

dobitkom neshvatljivim za poštena čovjeka. Obmanjuju sjajem svojih odijela i mekoćom govora. Ubijaju, pale,

varaju i uhode. Okruženi su raskoši, jedu i piju dosta a iznad svega vole vlast.

U kriznim vremenima među njih stiže "Izbavitelj", veliki Gvinejski štakor. On im daje moć neshvatljivu za ljudska poimanja.

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
16 godina
segregator kaže...

..

U kriznim vremenima među njih stiže "Izbavitelj", veliki Gvinejskištakor. On im daje moć neshvatljivu za ljudska poimanja.

- obični domaći 'krznaš'. Daleko opasniji jer je prilagođen lokalnom podneblju, prehrani, kumstvima, bojom-mimikrijom prilagođen okolišu ili stranačkom, .. uvozni ne preživi ni jednu sezonu (pojedu ga domaći, osim par koji su uspjeli pobjeći...). Ponešto me to podsjeća na investitore...

al' nisli li malo zabrijao s izbaviteljem, prije par desetljeća je bio aktuelno štivo, danas je aktualan kao nakurnjak iz doba seljačke bune (može samo furištima na plitvicama). Ako je to iznad spomenuti prevoznik za osobne potrebe (recimo parola koju svaki obrt-firmica mora imati nakeljenu, ali mi je inače smisao nedokučiv), tj ako je on taj štakor, tad si ga izdigao iznad njegovog dometa, on je običan crkveni miš (samo za usporedbu, on je približne moći kao onaj gvinejski o kojem govoriš).

Pa jedno onako bezvezno pitanje, nisu li ga mogli kazniti... pa recimo zato jer nema naljepnicu ili nema račun prilikom izlaska iz trgovine ili nije platio RTV pristojbu (a ima radio)... itd. nisu li mu mogli bar kaznu za plavi dizel isčeprkati??

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 9:47 (ihush).
17 godina
ihush kaže...
segregator kaže...

..

U kriznim vremenima među njih stiže "Izbavitelj", veliki Gvinejskištakor. On im daje moć neshvatljivu za ljudska poimanja.

- obični domaći 'krznaš'. Daleko opasniji jer je prilagođen lokalnom podneblju, prehrani, kumstvima, bojom-mimikrijom prilagođen okolišu ili stranačkom, .. uvozni ne preživi ni jednu sezonu (pojedu ga domaći, osim par koji su uspjeli pobjeći...). Ponešto me to podsjeća na investitore...

al' nisli li malo zabrijao s izbaviteljem, prije par desetljeća je bio aktuelno štivo, danas je aktualan kao nakurnjak iz doba seljačke bune (može samo furištima na plitvicama). Ako je to iznad spomenuti prevoznik za osobne potrebe (recimo parola koju svaki obrt-firmica mora imati nakeljenu, ali mi je inače smisao nedokučiv), tj ako je on taj štakor, tad si ga izdigao iznad njegovog dometa, on je običan crkveni miš (samo za usporedbu, on je približne moći kao onaj gvinejski o kojem govoriš).

Pa jedno onako bezvezno pitanje, nisu li ga mogli kazniti... pa recimo zato jer nema naljepnicu ili nema račun prilikom izlaska iz trgovine ili nije platio RTV pristojbu (a ima radio)... itd. nisu li mu mogli bar kaznu za plavi dizel isčeprkati??

Više onako kao generalno važeći citat za čitavu temu

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
12 godina

Kaj kažete na Europske izbore? Ne čudi me mala izlaznost, nego za koga su glasali oni koji su izašli. Jučer je na TVu bila prikazana Hrvatska u plavo crvenoj boji. Crvena u Istri i oko Rijeke, te u Međimurju i oko Varaždina. Sve ostalo plavo. Ovo je dobra poruka Milanoviću od glasača. Izgubili i Zagreb i Split. Dobro je rekao Puhovski: "Koja se stranka prije riješi svoga vođe ta dobiva slijedeće parlamentarne izbore". Ako ovako nastave crveni, plavi će moći sami sastaviti slijedeću vladu bez pijavica.

A gle'te koji likovi će nas predstavljati u EU prlamentu: Ruža Tomašić, Marijana Petir, Dubravka Šuica, Ivan Jakovčić {#}

Svi smo mi djeca i igračke su nam od presudne važnosti za očuvanje duhovnog zdravlja.
11 godina
neaktivan

Osobno me najviše čudi kako iz izbora u izbore pokreti i stranke poput laburista, oraha i sličnih nikako da dobiju neku veću podršku.

Zar je naš narod toliko nesklon promjeni?  (odmah pada na pamet inicijativa U ime obitelji)

Ili je jednostavno objašnjenje da većini mama ili tata rade negdje po zasluzi HDZa pa se mora za njih glasati...

17 godina
veliki bebač kaže...

Kaj kažete na Europske izbore? Ne čudi me mala izlaznost, nego za koga su glasali oni koji su izašli. Jučer je na TVu bila prikazana Hrvatska u plavo crvenoj boji. Crvena u Istri i oko Rijeke, te u Međimurju i oko Varaždina. Sve ostalo plavo. Ovo je dobra poruka Milanoviću od glasača. Izgubili i Zagreb i Split. Dobro je rekao Puhovski: "Koja se stranka prije riješi svoga vođe ta dobiva slijedeće parlamentarne izbore". Ako ovako nastave crveni, plavi će moći sami sastaviti slijedeću vladu bez pijavica.

A gle'te koji likovi će nas predstavljati u EU prlamentu: Ruža Tomašić, Marijana Petir, Dubravka Šuica, Ivan Jakovčić {#}

S obzirom na situaciju u Hrvtaskoj jel,Nevinašce dakle upropašteno popljačkano i rasprodano sad je zapravo potpuno nebitno ko nas predstavlja u EU.Niti deset naših genijalaca sad ne može ništ napravit, ti bokca kaj bi neki genijalci sad napravili kad smo mi več odavno otišli u krivom smjeru.U EU ograde nisu opletene kobasama, dakle plačaj članarinu a ostalo kako ispadne bit če ili kak si posijal tak buš požnjel fučkaj ga i da živio nam naš Todorič Imperator.

Kolko ja vidim Grci su u EU zastupnike poslali tri člana neke svoje Ultradesničarske stranke točnije njihovi fašisti.Eto u EU parlament ušli su i trofazni Njemački Neonacisti e to je demokracija jezuš kristuš.{#} 

http://www.poslovni.hr/svijet-i-regija/njemacki-neonacisti-dobili-mjesto-u-europskom-parlamentu-272231

Suma sumarum u puno EU država, "Euroskeptici" su odnesli puno glasova to je kratki opis ovih izbora no ti bokca kaj da se radi sa ovim fašistima jel.{#}

http://www.bbc.com/news/world-europe-27559714

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 22:53 (rambox).
15 godina
Nisu svi ni siromašni. Ima se za skupe vrtiće, dobre aute i vrlo dobre kuće. Sigurno 80% tih ljudi su članovi dviju vodeći stranki. Naravno da će oni pobjediti, već su se raspodijelili. Svake četiri godine su drugi na vlasti. U biti su oni najveći kriminalci u ovoj državi, al to uljebima koji glasaju za njih nije bitno.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
17 godina
neaktivan

Reisman se vratila u naše krajeve.

Tražim dobru dušu koja bi mi rđavim šarafcigerom izvadila oči i skratila muke čitanja Poslanica Po Judith.

Javite se na PP pa pošaljem gdje ću piti Boilermakere (shot whiskeya ubačen u kriglu).

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
15 godina
neaktivan
wyks kaže...

Reisman se vratila u naše krajeve.

dafuq ova baba sere.. orgije po vrtićima? {#} ne jednostavno nemoguće do kraja pročitati.. tko takve ljude uopće pušta u državu?

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
neaktivan
You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
11 godina
neaktivan

Koje glupe prepirke glupih ljudi koji nisu imali dovoljno inteligencije pristupiti relevantnim znanostima pa su izmišljali toplu vodu kao ''seksologija'' (smijeh). Nije ni tarot daleko od znanosti.

15 godina

Ne vjerujem, da on moze biti toliki licemjer.  Najgore od svega, on jos ide snimati tu delozaciju da bi stavio cijelu obitelj na stup srama. Zanimljivo da on, koji toliko govori o strahotama delozacije, uopce nije svjestan tih strahota.

Delozacija je jako stresna i neugodna za obitelj koju treba delozirati. Sama cinjenica da ce ih izbaciti iz njihova doma je za njih vrlo ponizavajuca. Pernar, unatoc svemu tome, opet to snima i to razloga da bi javno ponizio obitelj, kao da im vec nije dovoljno tesko. I sve to uz poruku: Živi zid nije spriječio deložaciju obitelji Šepić, već je samo snimljena njihova deložacija kao opomena drugim članovima HDZ-a. Takvim postupkom, on dokazuje da on ovo sve radi samo zato da bi dobio paznju medija. Sprjecavanje delozacija, samo po sebi, vise nije toliko medijima zanimljivo, pa da bi vratio njihovu pozornost on radi ovo.

Ovakim slanjem opomene clanovima HDZ-a i SDP-a, pokazao je da nema ni malo politicke kulture, koju bi svaki gradanin, a posebice politicar, trebao imati. HDZ jest stranka osudena za kriminal, no sud ju je kaznio novcanom kaznom i nije ju ukinuo i ona je jos uvijek legitiman politicki izbor, kao i SDP.  Mi mozemo o tim strankama i o ljudima koji glasaju te stranke misliti sto god hocemo, no nikada ne mozemo reci da su njihova prava manje vrijedna samo zato to sto su oni glasali za te stranke.

16 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Ne vjerujem, da on moze biti toliki licemjer.  Najgore od svega, on jos ide snimati tu delozaciju da bi stavio cijelu obitelj na stup srama. Zanimljivo da on, koji toliko govori o strahotama delozacije, uopce nije svjestan tih strahota.

Samo je pokazao svoje pravo lice: dvolično govno željno samopromocije.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
16 godina
kizo2703 kaže...

- ''jednolično''.

btw, zar ga se nebi moglo npr 'zbog govora mržnje' ili biločega malo ispendričiti? npr Svaku osobu koju se paušalno prozove, 'crnac, židov..' bilo što spolno, rasno, vjersko, ... pa i politički-stranački, uz kontekst da je to 'opomena', u javnim medijima, moralo bi se snositi odgovornost, bar dok postoji zakon koji bi to tako mogao sankcionirati. Mamić i za 'manje lapsuse' sprema četkicu za zube.. (i vazelin), zašto neki 'aktivista' nebi prošao barem jednako? Možda se prvo mora zamjeriti nekome iz vlade?

17 godina
ihush kaže...
kizo2703 kaže...

- ''jednolično''.

btw, zar ga se nebi moglo npr 'zbog govora mržnje' ili biločega malo ispendričiti? npr Svaku osobu koju se paušalno prozove, 'crnac, židov..' bilo što spolno, rasno, vjersko, ... pa i politički-stranački, uz kontekst da je to 'opomena', u javnim medijima, moralo bi se snositi odgovornost, bar dok postoji zakon koji bi to tako mogao sankcionirati. Mamić i za 'manje lapsuse' sprema četkicu za zube.. (i vazelin), zašto neki 'aktivista' nebi prošao barem jednako? Možda se prvo mora zamjeriti nekome iz vlade?

Ako je aktivist i radi sve na dobrovoljnoj bazi, zašto ne bi mogao bit selektivan kod pomaganja?

16 godina
neaktivan
segregator kaže...

Ako je aktivist i radi sve na dobrovoljnoj bazi, zašto ne bi mogao bit selektivan kod pomaganja?

Da ,odmah mi na pamet pada jedna vrsta selektivnog aktivizma i ''pomaganja''.

A svi ti aktivisti su to radili na dobrovoljnoj bazi.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 14:46 (kizo2703).
17 godina
kizo2703 kaže...
segregator kaže...

Da ,odmah mi na pamet pada jedna vrsta selektivnog aktivizma i ''pomaganja''. A svi ti aktivisti su to radili na dobrovoljnoj bazi. 

Aaaaaaaaaand, the Hitler is in the game! {#}

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Aaaaaaaaaand, the Hitler is in the game! {#}

Ko je spomenul Hitlera?! {#} {#}

17 godina

Godwins Law!

16 godina
neaktivan
Dosle tri plavuse u kafic i dolazi konobar i pita sta zelite one ga
pitaju koja je sifra za wi-fi? On odgovara j3b3mvassve. One ga pitaju jel odvojeno ? Ne sve zajedno
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
15 godina
Jesi li siguran da nisu bili u pitanju ministri s premijerom?
Stručnjak za odmaganje...
16 godina
kizo2703 kaže...
segregator kaže...

Da ,odmah mi na pamet pada jedna vrsta selektivnog aktivizma i ''pomaganja''.

..

A svi ti aktivisti su to radili na dobrovoljnoj bazi. 

@ segregator,

-aktivist (ili bilo koji naziv) pomaže onima kojima je pomoć potrebna. Ne mora pomagati. Kakve to ima veze s 'opomenom' ili odbijanjem pomoći iz razloga političkih preferencija? Zar npr nijemci nemaju pravo kao i ostali ljudi (sa slike)? Što tad razlikuje takvog aktivistu od 'one druge strane'? Aktivista pomaže, crncima-bijelcima, lijevima-desnima.. ne pita ih, nego pomaže ako je potrebno.

ŠBB-KBB npr posljednja poplava, da je netko postavio bilo koje pitanje (od onih koje djelomično nabrajam) i u slučaju da mu se ne sviđa odgovor, kaže ''aaaa. ti si iz'' (stranke, narodnosti, rase...) tebi ne pomažem. Koliko je to različio od npr. natpisa ispred birtije/bilo koje javno dostupne institucije 'zabranjeno za...'. Nije li i ona crnkinja samo sjedila u busu? Mogla je biti bjelkinja iz neke pogrešne stranke ili vjere?? Dali bi jednako reagirao da je bilo koja druga stranka u pitanju, npr da je reako 'nisi iz HDZa i da zato neće pomoći'...

Koliko bi to govorilo o integritetu osobe, uz moguću kažnjivost (koja možda prođe je je 'pogrešna' stranka u pitanju, tj trenutna opozicija) za takvo javno nastupanje.

i btw, tu se radi o deložaciji, ne dal je sudac dosudio ofsajd u najsporednijoj stvari.

Neke stvari su za šalu, neke nisu. Nisi klinac pa da možeš lupetati..

17 godina
neaktivan

Ovakim slanjem opomene clanovima HDZ-a i SDP-a, pokazao je da nema ni malo politicke kulture, koju bi svaki gradanin, a posebice politicar, trebao imati. HDZ jest stranka osudena za kriminal, no sud ju je kaznio novcanom kaznom i nije ju ukinuo i ona je jos uvijek legitiman politicki izbor, kao i SDP.  Mi mozemo o tim strankama i o ljudima koji glasaju te stranke misliti sto god hocemo, no nikada ne mozemo reci da su njihova prava manje vrijedna samo zato to sto su oni glasali za te stranke.

Ja mislim da je on svjestan tih strahova vise nego ti i ja, koliko je on puta tome svjedocio a koliko puta mi?

Prava se brane na sudu (institucije itd.) a ne ispred kapije. To što on tvori živi zid je čisto njegova odluka, a zauzvrat je tražio samo da se žena odrekne članstva u kriminalnoj organizaciji!? I NIJE! Rađe će ostati bez krova nad glavom! Glupača glupa!

kizo2703 kaže...

Ma kako se usudi! Gori je od Sanadera!

{#} U svijetu je "in" biti hipster, kod nas je valjda pljuvati po Pernaru. On se barem usudio nešto učiniti na drugi način.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

{#} U svijetu je "in" biti hipster, kod nas je valjda pljuvati po Pernaru. On se barem usudio nešto učiniti na drugi način.

"Opomena članovima HDZ-a"

"Ja dužan braniti HDZ-ovce od deložacije? A HDZ koji ima 60 saborskih mandata ne miče prstom da im pomogne? Ja sam nemoralan, a oni su moralni? Zato ste na izborima glasali za HDZ, a ne za mene? Dobro. Onda ću promijeniti taktiku i prema HDZ-ovcima ću se ponašati kao i njihova vlastita stranka, možda onda shvate za koga treba glasati"

Ovo nije ništa drugo nego politička izjava.

I samo zbog toga i radi sve što radi.

12 godina
segregator kaže...
ihush kaže...
kizo2703 kaže...

- ''jednolično''.

Nemoj biti đubre od čovjeka.

Ako pomažeš onda pomažeš svima, čovjeku, ne ga diskriminirati/razlikovati po njegovoj vjeri, narodnosti, boji kože, spolu, invalidnosti, starosti, političkoj opredjeljenosti,... Ili pomaži svima ili se makni od tuda. Kaj ćeš slati pomoć, stradalima u poplavama u Slavoniji, u hrani, odječi, hrani za stoku,... ali ne želiš da ona ide hrvatskim Srbima, njihovoj stoki,...

(možda bi tu izostavio neke političare i instant bogataša {#}).

Ili kak bi to bilo da 'liječnici bez granica' primjenjuju te podjele - kakve koristi od njih onda.

ihush {#}

Svi smo mi djeca i igračke su nam od presudne važnosti za očuvanje duhovnog zdravlja.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 21:18 (veliki bebač).
17 godina
veliki bebač kaže...
segregator kaže...
ihush kaže...
kizo2703 kaže...

- ''jednolično''.

Nemoj biti đubre od čovjeka.

Ako pomažeš onda pomažeš svima, čovjeku, ne ga diskriminirati/razlikovati po njegovoj vjeri, narodnosti, boji kože, spolu, invalidnosti, starosti, političkoj opredjeljenosti,... Ili pomaži svima ili se makni od tuda. Kaj ćeš slati pomoć, stradalima u poplavama u Slavoniji, u hrani, odječi, hrani za stoku,... ali ne želiš da ona ide hrvatskim Srbima, njihovoj stoki,...

(možda bi tu izostavio neke političare i instant bogataša {#}).

Ili kak bi to bilo da 'liječnici bez granica' primjenjuju te podjele - kakve koristi od njih onda.

ihush {#}

Da li bi najprije kod poplave išao pomagati onome ko je digao dinamitom branu u zrak i izazvao poplavu (i kaže da će ih dizati i dalje)? Mislim da je čovjek ciljao u tom smjeru

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 22:30 (segregator).
15 godina
segregator kaže...

Da li bi najprije kod poplave išao pomagati onome ko je digao dinamitom branu u zrak i izazvao poplavu (i kaže da će ih dizati i dalje)? Mislim da je čovjek ciljao u tom smjeru

Daj razmisli još jednom. Govoriš o Pernaru, zašto uvlačiti čovjeka vulgaris u priču. Loš političar koji želi zajahati zmaja (čitaj: uhljebiti se na državne jasle).

Stručnjak za odmaganje...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice