Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.950
|
čitano: 8.001.899
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Ima li netko možda link ili podatak o ukupnoj sumi love potrošene na ove izbore od strane svih stranaka i države.

EDIT: Znam da nije slušaona ali mislim da ovo ide svim političarima u HR:

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 23:11 (mario.L_hr).
16 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
ivan dragi kaže...

Ček, a za koga je Ivo Sanader glasovao?

-za Remetinački (ogranak), jedan od jačih (brojnijih)...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Za promjenu stanja u zemlji nije dovoljan ni cijeli mandat. Za neke osnovne pomake možda prva godina.

Šta ćemo vidjeti za mjesec dana? Apsolutno ništa.

Pa, ja bih na primjer volio vidjeti da mi sva svjetla po gradu svijetle. {#}

SK crew
15 godina
ihush kaže...
ivan dragi kaže...

Ček, a za koga je Ivo Sanader glasovao?

Mislim da je glasao u izbornoj jedinici Remetinec, najuglednija izborna jedinica a glasovi se pribrajaju dijaspori.

17 godina
Pranja kaže...
Danny_HR kaže...
Za promjenu stanja u zemlji nije dovoljan ni cijeli mandat. Za neke osnovne pomake možda prva godina.

Šta ćemo vidjeti za mjesec dana? Apsolutno ništa.

Pa, ja bih na primjer volio vidjeti da mi sva svjetla po gradu svijetle. {#}

Onda se zali gradonacelniku, a ne vladi jer vlada sa tim nema nista.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
15 godina
tnakir kaže...

Kerum? {#}

16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
tnakir kaže...

Kerum? {#}

Za ne falit cak ni njemu... za split bi to trebalo mome tetku.

Sad koji je to točno ogranak gradske uprave nemam pojma, ali promjena gradonačelnika na to uopće nema utjecaja.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
odjavljen
tnakir kaže...

A tko kontrolira tog gradonačelnika? Ministarstvo. Ministarstvo=Vlada.

Gradonačelnik i je svemu kriv.

BTW,radi se Dinku Pintariću.

SK crew
15 godina
ihush kaže...

Ne samo da je Sanader nositelj u 13. izbornoj jedinici - Remetinec, već je tamo HDZ osvojio sve mandate :D

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
15 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Ima li netko možda link ili podatak o ukupnoj sumi love potrošene na ove izbore od strane svih stranaka i države.

EDIT: Znam da nije slušaona ali mislim da ovo ide svim političarima u HR:

A ova bi onda mogla za narod? 

Nisam glasao danas. Sramota. Tak' sam neodgovoran za sebe i drustvo da me treba tuci. Cestitke pobjednicima svakako i neka nas opljackaju do kraja mozda se onda promjeni nesta. Samo onda mozemo vikati po Zagrebu koliko hocemo kada nas nasi buduci sefovi u Brusselsu nece cuti. Eh da

15 godina
Pranja kaže...

A tko kontrolira tog gradonačelnika? Ministarstvo. Ministarstvo=Vlada.

Gradonačelnik i je svemu kriv.

BTW,radi se Dinku Pintariću.

Opet krivo, gradonačelnika kontrolira gradska skupština.

(hint: Zagreb, Bandić vs SDP).

14 godina
Kultura kod Jace?

Gubitnicki priznati poraz?
A sto je s brosom? Nesto je kisela.
Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
sudy_freak kaže...
..A sto je s brosom? Nesto je kisela.

-e to su prava pitanja, od vitalne važnosti za budućnost .. barem sudeći koliko puta je u medijima prokomentiran broš naspram konkretnog posla.

- lako za to što je kisela, iznenađujuće, ČO je budan! btw, preživio je glavosjek iskljućivo svojim fizičkim predispozicijama, nizak je.. ipak, (nadam se) da će i on do zapadnog kolodvora, pa pješice jednu stanicu..

-btw2, jel netko objasnio Šekiyu da je izgubio fotelju?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 23:55 (ihush).
17 godina
neaktivan
evo bas sad malo čitkaram temu, sto se dešava sa nasim drustvom - hercegovci. kolko vidim prema nekima stali smo u red sa silovateljima, maloljetnim delikventima, židovima :-) ... vidim da vecini hrvatske mladeži mozak ispiru današnji ,slobodni mediji,. nedavno kad su ubili casnu sestri u misiji u africi na nacionalnom dnevniku (pogledajte priloge o ostalim umrlima) su rekli da je to casna sestra iz hrvatske. niti da spomenu da je iz zidina kod tomislavgrada. da je ona nekoga ubila tomislavgrad bi bio proglasen nekakvim genocidnim ustaskim mjestom. za mamica stalno govore da je hercegovac zar ne. kod nas je danas biti nacionalist sramota. pogledajte francuze, evo polako i njemci dolaze do sebe. hrvatski narod se danas srami samog sebe. pogledajte o cemu pisu i izvjestavaju sve novine i tv kuce. teme su samo homoici, tetkice sa modnih dogadjanja, kako je u indiji koza okotila mlado sa 5 nogu. mislim da dozivljavamo totalno zatupljivanje od strane medija, i jos malo pa cemo postat ko ameri, necemo znat gdje nam je susjedno selo i kako se zove... ja sam prvenstveno hrvat i svojom bracom smatram sve hrvate ma gdje god bili... ne dam svoje, postujem i ne diram tudje, jednostavna definicija nacionalizma. sve drugo je fasizam.
ćufta
17 godina
neaktivan
ps. danas mi nijedan rodjak nije posto zombij pa otiso glasat danas. samo da kazem za dusebriznike kojima su mozak napumpali da je ovo najveci problem hrvatskog drustva, i hercegovci su im krivi za sve zivotne probleme
ćufta
17 godina
protjeran
Pobjeda Laburista i Grubišića je tim veća kada se pogleda odaziv birača i konkurencija u vidu dvije najjače stranke HDZ-a i SDP-a odnosno Kukuriku koalicije.
HSS je izdao seljake i Stjepana Radića, kao što je Đapić bio grobar HSP-a, tako je trgovac Friščić grobar HSS-a. Sada si može dijeliti fotelju sa Petirkom s obzirom da se u banana državi omogućava dijeljenje fotelje na dvije godine.
Umirovljenici su pokazali svojom glupošću da zaslužuju kopanje po smeću i da ih vozaju oni na vlasti, umjesto da su svi glasali za Klarića (Akcija Socijaldemokrata Hrvatske, Blok Umirovljenici zajedno) čime bi bili respektabilan faktor u Saboru i Hrvatskoj kao što je slučaj u slovenskom parlamentu, oni rasprše svoje glasove na razne druge stranke čime će i dalje će ovisiti o milostinji vladajućih.
sudy_freak kaže...
Kultura kod Jace? 
Gubitnicki priznati poraz? 
A sto je s brosom? Nesto je kisela.
Nije normalna. Svi su drugi krivi za poraz a ne ona i njeno uže vodstvo. Jaco, propast HDZ-a je isključivo krivnja Sanadera, tebe i negativne selekcije, poltrona i ulizica. Uostalom, ukoliko HDZ ne počne čistiti svoje redove od debila (u to uključujem kompletnu HDZ vrhušku) koji su rezultat negativne selekcije, je osuđen na propast. 
"Sve za Hrvatsku, Hrvatsku nizašto", u prijevodu "Sve za nas, Hrvatsku za sve".
17 godina
neaktivan

Ne znam jel je još netko primijetio defanzivan pristup a la Ivo Josipović u govoru Milanovića. Napokon je sazrio pa ima potencijala da bude miljenik naroda. Bila je pogreška staviti na čelo SDP-a tada neiskusnog Milanovića nakon Račanovog odlaska iz SDP-a.

Ono što me malčice brine je Čačić. Cijelu večer kisela faca, neraspoložen... Ne znam koliko će mu pasati biti Milanovićeva sjena. A prema Čačićevom dosadašnjem stilu, moglo bi se dogoditi da počme raditi probleme.

~~~ PRAVI HRVAT KORISTI CAPS-LOCK ~~~
17 godina
protjeran
dedaa kaže...

Pa i nebi bas rekao, ne volim Ruzu Tomasic dapace ide mi na jetru, ali kao clan HCSP-a duzan sam im dati potporu. Josip Miljak je izvrstan covjek i steta sto on nije voda koalicije nego ta rospija jer se on ne voli provlaciti po medijima pa i nije previse poznat. Pametan, obrazovan, ne zavarava lazima nego govori istinu a i ugodno je biti u njegovu drustvu.

I također, nisam dao svoj glas ni HSP-u a bogami ni HSS-u. Samo sam napomenuo da nema toliko netrpeljivosti u pravaskim redovima i da malo mucnu glavom ujedinili bi se, i gotovo sigurno izborili nekakvo znacajnije mjesto na politickoj sceni.

Nije mi jasno koaliranje Miljka sa Ružom s obzirom kako se on protivi ulasku Hrvatske u EU a ona je promijenila mišljenje i nema ništa protiv ulaska Hrvatske u EU.

16 godina
neaktivan

Tek sad vidim ovo, pa da podijelim, ako ima još tko da nije vidio... Baš  šteta što Vuco ili Schwartz ili ova plavuša nisu upali u Sabor...

{#}

No dobro, Braco i Seka su unutra, pa je zabava zagarantirana!

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 1:03 (Šef).
17 godina
neaktivan
ihush kaže...

Jadranka Kosor rasplakala Šeksa

the_tux kaže...
...u prijevodu "Sve za nas, Hrvatsku za sve".

neloša parola, štoviše sviđa mi se...

autori koje ignoriram: Sinatra, Ezio, alen-c, Viator, Talalej, epos, Lazarus Long
17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
ihush kaže...

Jadranka Kosor rasplakala Šeksa

Plakao bih i ja da znam da sam vjerovatno jedan korak bliže remetincu{#}

pr0n lesbians Y U NO EXIST IN RL?! ლ(ಠ益ಠლ)
15 godina
neaktivan

Uplakani Šeks, pokisla Jaca, najpametniji čovjek Kerum a najodmjereniji Hebrang, SDP i koalicija na vlasti, Josipović predsjednik, šta je ovo, sanjam jbt..

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Uplakani Šeks, pokisla Jaca, najpametniji čovjek Kerum a najodmjereniji Hebrang, SDP i koalicija na vlasti, Josipović predsjednik, šta je ovo, sanjam jbt..

Ja iskreno ne vidim što on s ovim mjestom u saboru dobiva i što mu je to u konačnici i trebalo.

15 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
thedream kaže...

Ja iskreno ne vidim što on s ovim mjestom u saboru dobiva i što mu je to u konačnici i trebalo.

kravatu s konjom

Cemetary gates
15 godina
neaktivan

Kako interpretiate ono ne čestitanje Kukuriku koaliciji od strane Kosor ?

Meni iskreno djeluje da Kosorica nema dovoljno zrelosti nositi se s porazom te previsoka doza umišljenosti i nepoštivanja suparnika/neistomišljenika.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 8:21 (woodgamesfx).
17 godina

Upravo to, bahatost, nedostatak kulture, prepotentnost... Jbg... 

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
13 godina
protjeran

jednostavno je zaboravila, žena je u godinama.

..a i da su vas proganjali mediji, da je vama Bajić uvaljivao zvrčke taman pred izbore, sve u suradnji s kukurikašima, mislim da ni VI ne biste nikom čestitali.

Ne volim opterećene ljude. Preduvjet opterećenosti je primitivizam a preduvjet primitivizmu je glupost.
15 godina
neaktivan
Skot kaže...

..a i da su vas proganjali mediji, da je vama Bajić uvaljivao zvrčke taman pred izbore, sve u suradnji s kukurikašima, mislim da ni VI ne biste nikom čestitali.

Zločesti nepristrani i kritični mediji, državni odvjetnik koji je za promjenu nakon godina i godina počeo raditi svoj posao za koji je dobro plaćen usput, opozicija kojoj je posao pljuvanje i kritiziranje vladajuće strukture, puj puj..sve naopako kod nas..

Da je SDP pošten kao HDZ trebao je splitsku rivu 2 organizirati, i ja kažem, ali ovaj put sa pokojom smrtnom posljedicom na štetu neprijatelja..

Cemetary gates
17 godina
Skot kaže...

Borba protiv korupcije? Pa svi koji su pod istragom radi korupcije su iz redova HDZa. I sad su oni kao "good guys" jer se bore protiv korupcije. Oni bi bili good guys da su sprijecili tu korupciju u nastajanju. Ovako nisu nista napravili.

Cime su zasluzili glasove? Sto su napravili u ovom mandatu? Zemlja je jos vise zaduzena, nezaposlenost je veca, gospodarski rast je negativan. Tko je tu kriv? Nije moja mater. 

Jedino kao "dobro" je potpisivanje pretpristupnih ugovora sa EU ali mislim da bi to jednako dobro odradila bilo koja proeuropska stranka/koalicija.

Politika koju su vodili je politika ostajanja u foteljama bez obzira na sredstva.

Sto se tice kukuriku, nadam se da ce imati muda provesti potrebne rezove, jer mi je lakse stisnit se par godina pa onda duzi period zivjeti u sigurnosti i prosperitetu, nego zivotariti cijeli zivot.

15 godina
neaktivan

Neka nasi mediji tjeraju parolu: Hrvatska je izabrala promjenu

Ista stvar kao i u SAD - sa Obamom. Narod se uvjerava kao prvo da je izabrao nekoga (doduse je nakon sustavno planiranog pranja mozga i politicke igre nakon koje je sdp bio jedina realna opcija) a onda ga se uvjerava da smo izabrali "promjenu".

Pod parolom promjene posrnuti cemo kao i ostale zemlje Europe. Samo da nam nakon toga za rijesavanje problema ne postave bankare iz Trilatelisticke skupine, kao u Grckoj i u Italiji.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice