Ima li netko možda link ili podatak o ukupnoj sumi love potrošene na ove izbore od strane svih stranaka i države.
EDIT: Znam da nije slušaona ali mislim da ovo ide svim političarima u HR:
Ima li netko možda link ili podatak o ukupnoj sumi love potrošene na ove izbore od strane svih stranaka i države.
EDIT: Znam da nije slušaona ali mislim da ovo ide svim političarima u HR:
Ček, a za koga je Ivo Sanader glasovao?
-za Remetinački (ogranak), jedan od jačih (brojnijih)...
Pa, ja bih na primjer volio vidjeti da mi sva svjetla po gradu svijetle.
Ček, a za koga je Ivo Sanader glasovao?
Mislim da je glasao u izbornoj jedinici Remetinec, najuglednija izborna jedinica a glasovi se pribrajaju dijaspori.
Pa, ja bih na primjer volio vidjeti da mi sva svjetla po gradu svijetle.
Onda se zali gradonacelniku, a ne vladi jer vlada sa tim nema nista.
Kerum?
Kerum?
Za ne falit cak ni njemu... za split bi to trebalo mome tetku.
Sad koji je to točno ogranak gradske uprave nemam pojma, ali promjena gradonačelnika na to uopće nema utjecaja.
A tko kontrolira tog gradonačelnika? Ministarstvo. Ministarstvo=Vlada.
Gradonačelnik i je svemu kriv.
BTW,radi se Dinku Pintariću.
Ne samo da je Sanader nositelj u 13. izbornoj jedinici - Remetinec, već je tamo HDZ osvojio sve mandate :D
A ova bi onda mogla za narod?
Nisam glasao danas. Sramota. Tak' sam neodgovoran za sebe i drustvo da me treba tuci. Cestitke pobjednicima svakako i neka nas opljackaju do kraja mozda se onda promjeni nesta. Samo onda mozemo vikati po Zagrebu koliko hocemo kada nas nasi buduci sefovi u Brusselsu nece cuti. Eh da
A tko kontrolira tog gradonačelnika? Ministarstvo. Ministarstvo=Vlada.
Gradonačelnik i je svemu kriv.
BTW,radi se Dinku Pintariću.
Opet krivo, gradonačelnika kontrolira gradska skupština.
(hint: Zagreb, Bandić vs SDP).
-e to su prava pitanja, od vitalne važnosti za budućnost .. barem sudeći koliko puta je u medijima prokomentiran broš naspram konkretnog posla.
- lako za to što je kisela, iznenađujuće, ČO je budan! btw, preživio je glavosjek iskljućivo svojim fizičkim predispozicijama, nizak je.. ipak, (nadam se) da će i on do zapadnog kolodvora, pa pješice jednu stanicu..
-btw2, jel netko objasnio Šekiyu da je izgubio fotelju?
Ne znam jel je još netko primijetio defanzivan pristup a la Ivo Josipović u govoru Milanovića. Napokon je sazrio pa ima potencijala da bude miljenik naroda. Bila je pogreška staviti na čelo SDP-a tada neiskusnog Milanovića nakon Račanovog odlaska iz SDP-a.
Ono što me malčice brine je Čačić. Cijelu večer kisela faca, neraspoložen... Ne znam koliko će mu pasati biti Milanovićeva sjena. A prema Čačićevom dosadašnjem stilu, moglo bi se dogoditi da počme raditi probleme.
Pa i nebi bas rekao, ne volim Ruzu Tomasic dapace ide mi na jetru, ali kao clan HCSP-a duzan sam im dati potporu. Josip Miljak je izvrstan covjek i steta sto on nije voda koalicije nego ta rospija jer se on ne voli provlaciti po medijima pa i nije previse poznat. Pametan, obrazovan, ne zavarava lazima nego govori istinu a i ugodno je biti u njegovu drustvu.
I također, nisam dao svoj glas ni HSP-u a bogami ni HSS-u. Samo sam napomenuo da nema toliko netrpeljivosti u pravaskim redovima i da malo mucnu glavom ujedinili bi se, i gotovo sigurno izborili nekakvo znacajnije mjesto na politickoj sceni.
Nije mi jasno koaliranje Miljka sa Ružom s obzirom kako se on protivi ulasku Hrvatske u EU a ona je promijenila mišljenje i nema ništa protiv ulaska Hrvatske u EU.
Tek sad vidim ovo, pa da podijelim, ako ima još tko da nije vidio... Baš šteta što Vuco ili Schwartz ili ova plavuša nisu upali u Sabor...
No dobro, Braco i Seka su unutra, pa je zabava zagarantirana!
Jadranka Kosor rasplakala Šeksa
neloša parola, štoviše sviđa mi se...
Plakao bih i ja da znam da sam vjerovatno jedan korak bliže remetincu
Uplakani Šeks, pokisla Jaca, najpametniji čovjek Kerum a najodmjereniji Hebrang, SDP i koalicija na vlasti, Josipović predsjednik, šta je ovo, sanjam jbt..
Uplakani Šeks, pokisla Jaca, najpametniji čovjek Kerum a najodmjereniji Hebrang, SDP i koalicija na vlasti, Josipović predsjednik, šta je ovo, sanjam jbt..
Ja iskreno ne vidim što on s ovim mjestom u saboru dobiva i što mu je to u konačnici i trebalo.
Ja iskreno ne vidim što on s ovim mjestom u saboru dobiva i što mu je to u konačnici i trebalo.
kravatu s konjom
Kako interpretiate ono ne čestitanje Kukuriku koaliciji od strane Kosor ?
Meni iskreno djeluje da Kosorica nema dovoljno zrelosti nositi se s porazom te previsoka doza umišljenosti i nepoštivanja suparnika/neistomišljenika.
Upravo to, bahatost, nedostatak kulture, prepotentnost... Jbg...
jednostavno je zaboravila, žena je u godinama.
..a i da su vas proganjali mediji, da je vama Bajić uvaljivao zvrčke taman pred izbore, sve u suradnji s kukurikašima, mislim da ni VI ne biste nikom čestitali.
..a i da su vas proganjali mediji, da je vama Bajić uvaljivao zvrčke taman pred izbore, sve u suradnji s kukurikašima, mislim da ni VI ne biste nikom čestitali.
Zločesti nepristrani i kritični mediji, državni odvjetnik koji je za promjenu nakon godina i godina počeo raditi svoj posao za koji je dobro plaćen usput, opozicija kojoj je posao pljuvanje i kritiziranje vladajuće strukture, puj puj..sve naopako kod nas..
Da je SDP pošten kao HDZ trebao je splitsku rivu 2 organizirati, i ja kažem, ali ovaj put sa pokojom smrtnom posljedicom na štetu neprijatelja..
Borba protiv korupcije? Pa svi koji su pod istragom radi korupcije su iz redova HDZa. I sad su oni kao "good guys" jer se bore protiv korupcije. Oni bi bili good guys da su sprijecili tu korupciju u nastajanju. Ovako nisu nista napravili.
Cime su zasluzili glasove? Sto su napravili u ovom mandatu? Zemlja je jos vise zaduzena, nezaposlenost je veca, gospodarski rast je negativan. Tko je tu kriv? Nije moja mater.
Jedino kao "dobro" je potpisivanje pretpristupnih ugovora sa EU ali mislim da bi to jednako dobro odradila bilo koja proeuropska stranka/koalicija.
Politika koju su vodili je politika ostajanja u foteljama bez obzira na sredstva.
Sto se tice kukuriku, nadam se da ce imati muda provesti potrebne rezove, jer mi je lakse stisnit se par godina pa onda duzi period zivjeti u sigurnosti i prosperitetu, nego zivotariti cijeli zivot.
Neka nasi mediji tjeraju parolu: Hrvatska je izabrala promjenu
Ista stvar kao i u SAD - sa Obamom. Narod se uvjerava kao prvo da je izabrao nekoga (doduse je nakon sustavno planiranog pranja mozga i politicke igre nakon koje je sdp bio jedina realna opcija) a onda ga se uvjerava da smo izabrali "promjenu".
Pod parolom promjene posrnuti cemo kao i ostale zemlje Europe. Samo da nam nakon toga za rijesavanje problema ne postave bankare iz Trilatelisticke skupine, kao u Grckoj i u Italiji.