Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.950
|
čitano: 7.997.807
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

98 milijardi kuna. Dobro da još ikako ova država napreduje.....A to je samo od 2004-2009. A što je sa 1991-2003....još 50milijadi...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 8:27 (amater_2).
15 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
(s)izgoreo kaže...

{#}

sizgo, čemu ovakav video na forumu tj. temi na kojoj je 99% homofoba nestalo (odustali, banirani), a ostala samo gay friendly ekipa ?

Raditi, raditi i samo raditi... ...dodatno osnažiti... ...vjetar u leđa... , 100 puta ponovljena laž postaje istina.
17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
Diplomat kaže...
To što je homoseksualnost normalna ne znači da je heteroseksualnost abnormalna. {#} Po kojoj logici jedno isključuje drugo? Tim više što nas je na Zemlji zaista previše, tako da bi u ovom trenutku homoseksualnost bila zapravo - prirodnija - bar dok ne spadnemo tamo ispod milijarde ljudi.

Baksa izvrčeš pitanja/odgovore, ako je normalno to znači da sljedečih 100 godina svi mogu biti homo i da je dalje bude sve normalno ( put prema sve više ljudi itd...)...

Što se tiče pitanja seksualnosti, normalno, prirodno, bio bi svaki onaj odnos hetero:homo koji će brojnost ljudi na Zemlji držati u okvirima koje Zemlja može izdržati bez posljedica - jer bi u suprotnom uništili sami sebe, što bi značilo da smo pali na evolucijskom ispitu. Zemlja ne može izdržati 7 milijardi ljudi bez teških posljedica - dakle u ovom trenutku prirodnije bi bilo da je većina stanovništva homoseksualna (kad nas već prirodni neprijatelji ne mogu potamaniti - jer ih nemamo!), dok broj ljudi kroz nekoliko generacija ne padne na neku normalnu razinu (dakle, na broj koji neće štetiti Zemlji), a to je definitivno broj debelo ispod milijarde ljudi.

Jesi ti gay?

Msm, zastupaš ih sa prelošim argumentom..

Ti smatraš da je homoseksualnost prirodna jer se s time smanjuje populacija na Zamelji?

Frende, ti si nešto gadno pobrkao...

Po biologiji, temeljni nagon svake vrste je održavanje te iste vrste...Pošto frajer frajeru ne može napraviti dijete, dakle, ne mogu nastaviti svoju vrstu, tu već nešto nije prirodno...

Da li je onda normalno i da se baci koja nuklearna bomba, jer, hej, s njom će se smanjiti broj stanovniak Zemlje na puno manji broj nego što nas sad ima...    {#}

Psssssst Zecovi spavaju
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 10:35 (angel of fire).
15 godina
neaktivan

Prosječnog nezaposlenog Hrvata je jako inače briga ima li 7 ili 77 mlrd. stanovnika na planeti, kad on već nema za gaće. Strašno bitno, i tko je topđija a tko straight. Osobno ne mogu spavat radi toga.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 10:20 (thedream).
13 godina
odjavljen

Ma nije on gay, nego wana be EU, moderan cool tip koji želi vjerovati da je sve to normalno! {#}

17 godina
moderator
angel of fire kaže...
Jesi ti gay?

Ako negay izjavi da je 1+1=2, prihvatit ćeš to, zar ne? Ako gay izjavi da je 1+1=2, to nećeš prihvatiti zato jer je to iznio gay?

angel of fire kaže...
Ti smatraš da je homoseksualnost prirodna jer se s time smanjuje populacija na Zamelji?

Frende, ti si nešto gadno pobrkao...

Ti si nešto gadno pobrkao. Odakle si ti to izvukao da ja smatram da je "homoseksualnost prirodna jer se s time smanjuje populacija na Zamelji?" Kao prvo, nebitno je smatram li ja da je homoseksualnost prirodna, nego je bitno da to smatraju znanost i znanstvenici. Kao drugo, jasno je da je prirodna jer je ima po čitavom životinjskom svijetu. Dakle, kod onih živih bića koja ne biraju svjesno s kim će spolno općiti, nego to rade nagonski. Nagonski = pod utjecajem majke prirode, a ne po tome kako im se prohtije.

angel of fire kaže...
Po biologiji, temeljni nagon svake vrste je održavanje te iste vrste...Pošto frajer frajeru ne može napraviti dijete, dakle, ne mogu nastaviti svoju vrstu, tu već nešto nije prirodno...

Nemoj spominjati biologiju jer su ti stavovi neznanstveni i jer nemaš o bilogiji baš nikakvog pojma. {#} Da, sav živi svijet ima nagon za održanjem vrste, no to ne znači da je homoseksualnost neprirodna i da na neki svoj način ne sudjeluje u održanju vrste i evoluciji. Da je neprirodna i da onemogućava održavanje vrste, već davno bi nestala s lica Zemlje.

angel of fire kaže...

Da li je onda normalno i da se baci koja nuklearna bomba, jer, hej, s njom će se smanjiti broj stanovniak Zemlje na puno manji broj nego što nas sad ima...

Ja sam za humaniji način smanjenja populacije - ograničiti na jedno dijete po obitelji, kao što to rade u Kini. {#} Iako i to sa sobom nosi određene probleme. A zašto je tebi prvo palo na pamet bacanje nuklearne bombe - samo bog zna. {#}

16 godina
mbaksa kaže...
..

Ja sam za humaniji način smanjenja populacije - ograničiti na jedno dijete po obitelji, kao što to rade u Kini. {#} Iako i to sa sobom nosi određene probleme. ..

-humanizam i takvo rješenje? winky daje nadu da se 'šališ'. Dolaziš do situacije da će novac određivati brojnost, .. mada je defacto stanje suprotno. Ideja za rješenje gladi, zabraniti siromašnima jesti? također winky...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
moderator
ihush kaže...
mbaksa kaže...
..

Ja sam za humaniji način smanjenja populacije - ograničiti na jedno dijete po obitelji, kao što to rade u Kini. {#} Iako i to sa sobom nosi određene probleme. ..

-humanizam i takvo rješenje? winky daje nadu da se 'šališ'. Dolaziš do situacije da će novac određivati brojnost, .. mada je defacto stanje suprotno. Ideja za rješenje gladi, zabraniti siromašnima jesti? također winky...

Humanije od bacanja atomske bombe - je. Idealno rješenje - nije. No, postoji li idealno rješenje? Postoji li bolje rješenje? U savršenom svijetu dovoljna bi bila edukacija - od toga što ljudska brojnost znači za ovaj planet, do toga kako se pravilno koristi kontracepcija (dakle, treba ići posve suprotno crkvenim učenjima).

Doduše, mora se reći da smo mi Hrvati iznašli bolje rješenje. Ne znam točno o čemu je riječ (o sirotinjstvu, gubitku nade, indiferentnosti?), no eto - kod nas se rađa manje djece nego starih umire (barem je tako bilo ovih godina, ne znam je li se statistika okrenula). Eto, bar nešto znamo dobro napraviti. {#}

15 godina

Iskreno mene zaboli ona stvar ko je tetkica,a tko ne.

Zaboli me ona stvar za gay parade,zastavice duginih boja i ta sranja.

Mislim da je prosjecan Hrvat danas zabrinut zbog nastale situacije,i cemu sve to vodi.

Dok gay udruge paradiraju,obican covjek smislja nacine kako prezivit,kako skuckat koju kunu za kredu,hranu,rezije,kako poslat dijete u skolu.

I jos na sve to ostanes bez posla kao sto se meni dogodilo. 

Sto mislite da mi je onda vazno ko koga,gdje i zasto gadja,j... mi se.

Nije mi vazno to sto neki gay urlajuci na ulici iznosi svoje gay parole i svoju sexualnu opredjeljenost.Sto bi onda ja trebao hodat po ulicama i uzvikivat kako sam heterosexualac.Mos mislit koda to nekoga boli kifla.

Ovo sam gore pisao na malo vulgarniji nacin,jer cemu uljepsavanja,lijepe geste kad je svijet oko nas tako iskavaren i okrutan.Jednostavno otisao je u k.

Vjerujte mi da mi je na kraju pameti razmisljat o problemima gay populacije.

Pa evo,to je samo misljenje jednog priucenog bravara(zavrsena stucna sprema Opca Gimnazija,i knjige prve godine Ekonomskog fakulteta).

Ovaj drugi dio nije sastavni dio teme ali eto nazovimo ga jos jedan pokusaj pronalasaka zaposljenja.

5 godina radnog iskustva na bravarskim poslovima.Samostalo izradjujem inox ogradice,metalne konstrukcije,nastresnice i ostale bravarske proizvode.... 

Ovim putem molio bih da mi javite za bilo kakvo radno mjesto,moze u mojoj struci(nije uvjet).Radit cu bilo sto.Sto god imate javite.

Hvala svima unaprijed.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 15:53 (tadic).
17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
I vidi ti sad to. Umjesto da se raspravlja o nebrizi za zdravlje ljudi Hrvatskog zavoda za javno faking ZDRAVSTVO, vi sad tu raspalili o tome hoće li biti korupcije ili kako će se određivati kriteriji kod tog natječaja na kojem se dodjeljuje nagrada od faking 10 hiljada kuna. Ono... Nisu u pitanju milijuni da bi itko u tome trebao gledati na moguću korupciju. Mada, brijem da je svrha postignuta natječaja postignuta. Koja god bila. Pokazati javnosti da se HZJZ ipak ko fol brine za zdravlje ljudi, bez da išta konstruktivnoga napravi?

Ja ne tražim od HZJZ-a da se brine za moje zdravlje ukoliko nisam bolestan :D Cigarete su, kao i alkohol, crveno meso, smog, zračenje antena, sjedenje za kompom, štetne. Više ili manje od drugih štetnih stvari, nije bitno. Znači li to da bi HZJZ trebao nešto poduzeti oko toga? Ne. Nije na njima da se brinu za uzroke bolesti, nego da se brinu za posljedice bolesti. Ostalo ovisi o pojedincu i njegovom odabiru i samokontroli.

Raspravljao sam o korupciji zato što je i vrapcima na grani jasno da je ova nagradna igra samo predizborni trik te je dodatno raspravljanje o potrebitosti ove nagradne igre bespotrebno. S druge strane, pouzdano znam -- to mi nažalost možeš vjerovati samo na riječ -- da nagradne igre s malim fondom dobitaka vrlo često ne idu prema random izboru, nego neka "viša sila" odlučuje tko će dobiti. Ne bih išao u detalje tko i kako, vjerojatno zato što tvrtka za koju znam kako radi nagradne igre, ne radi ovu. No, postoji vjerojatnost da će i ova nagradna igra biti lažirana. Jest da je u igri samo 10'000 kn, ali korupcija je korupcija.

~~~ Прво Хрват, тек онда човек! ~~~
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 11:43 (i_rambo_plache).
16 godina
(s)izgoreo kaže...

1. onda izvoli u društvu koje imamo omogućiti da nose ono što žele

2. druga rečenica je u suprotnosti sa izjavom koju si dao mentalistu, drugo manjak odgoja nije problem samo roditelja jer roditelji nisu neovisne instance koje ne žive u društvu, opet, društvo je onakvo kakvo jest, treba ga mijenjati a to je dugotrajan proces, na žalost nama trebaju kratkoročne mjere, ja sam za uniforme u školama kao kratkoročno rješenje
3. dignitet osobe treba poštovati i u njezinoj smrti, ako ništa drugo neka hoda sa prepariranom glavom radi sanitarnih problema {#}

1. A što sam ja, bog? {#} Zar je moj posao popravljati neadekvatan odgoj? Čak u sjebanim obiteljima bi se izrodilo pametno biće, kada bi se djecu učilo samostalno razmišljati i pomoći im da prošire svoje vidike i da ih se nauči samostalno promišljati neke stvari, a ne ih programirati kao robote. Nažalost, u ljudima još uvijek tinja nenormalna želja od djece napraviti presliku sebe, kao da nije dovoljno što dijete već samo ima potrebu kopirati roditelje.

2. Manjak odgoja je itekako problem roditelja, jer roditelji usmjeravaju dijete u najbitnijem razdoblju života. Dobro odgojeno dijete neće baš samo tako prihvatiti norme ponašanja koje mu nisu usadili roditelji. Sve je postalo uvrnuto...roditelji trče za svojom djecom, paze svaki milimetar koji prijeđu kako se ne bi fizički ozlijedili, ali mentalnu komponentu najčešće zanemaruju. Trebalo bi biti obrnuto. Uniforme u školama su nakaradno rješenje, koje to i nije, a zlostavljanje ne počinje, niti završava isključivo u školskim hodnicima.

3. Ja se pitam, što ako je to bila bakina želja? Tko smo mi da joj uskratimo posljednju zamolbu? {#}

17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Ja ne tražim od HZJZ-a da se brine za moje zdravlje ukoliko nisam bolestan :D Cigarete su, kao i alkohol, crveno meso, smog, zračenje antena, sjedenje za kompom, štetne. Više ili manje od drugih štetnih stvari, nije bitno. Znači li to da bi HZJZ trebao nešto poduzeti oko toga? Ne. Nije na njima da se brinu za uzroke bolesti, nego da se brinu za posljedice bolesti. Ostalo ovisi o pojedincu i njegovom odabiru i samokontroli.

Ne slažem se. Upravo je preventiva bolesti ono na čemu trebaju raditi. Efikasnije je i jeftinije (i pametnije) baviti se uklanjanjem uzroka, nego liječenjem posljedica. Uzmi za primjer  AIDS-a, šta nije bolje educirati kako se ne zaraziti, nego kasnije liječiti? Može i banalniji primjer, šta nije bolje "natjerati" nas da se maknemo od monitora, nego kasnije ispravljati nam dioptrije, kičme, karpalne sindrome... (ovo dvoje sam naveo primjera radi, nemojte sada o uzrocima kratkovidnosti i kifoza)

iddqd
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 11:59 (badmad).
17 godina
neaktivan
eevek kaže...
1. A što sam ja, bog? {#} Zar je moj posao popravljati neadekvatan odgoj? Čak u sjebanim obiteljima bi se izrodilo pametno biće, kada bi se djecu učilo samostalno razmišljati i pomoći im da prošire svoje vidike i da ih se nauči samostalno promišljati neke stvari, a ne ih programirati kao robote. Nažalost, u ljudima još uvijek tinja nenormalna želja od djece napraviti presliku sebe, kao da nije dovoljno što dijete već samo ima potrebu kopirati roditelje.

2. Manjak odgoja je itekako problem roditelja, jer roditelji usmjeravaju dijete u najbitnijem razdoblju života. Dobro odgojeno dijete neće baš samo tako prihvatiti norme ponašanja koje mu nisu usadili roditelji. Sve je postalo uvrnuto...roditelji trče za svojom djecom, paze svaki milimetar koji prijeđu kako se ne bi fizički ozlijedili, ali mentalnu komponentu najčešće zanemaruju. Trebalo bi biti obrnuto. Uniforme u školama su nakaradno rješenje, koje to i nije, a zlostavljanje ne počinje, niti završava isključivo u školskim hodnicima.

3. Ja se pitam, što ako je to bila bakina želja? Tko smo mi da joj uskratimo posljednju zamolbu? {#}

1. problem je što ni u natruhama ne predlažeš rješenje već daješ golu činjenicu, da bi djeca trebala nositi što god žele... naravno da bi trebali nositi što god žele i ne samo oni i već bi skupa sa roditeljima i bakama i stričevima etc. trebala nositi što god žele

2. zašto bi uniforme bile nakaradno rješenje? nisam još čuo razlog... nisam ni ja rekao nešto drugo već sam proširio na činjenicu da roditelji nisu neovisni od društva u kojem žive i u kojem su pravila nakaradna i u kojem se cijeni čovjeka/dijete po tome što i koliko ima, predložio sam kratkoročno rješenje kojim se barem u školi (na što školski sustav ima utjecaja) gdje djeca provode najdulji dio dana izvan kuće izbjegnu posljedice činjenice da u ovom društvu vladaju naopaka mjerila, dakle zašto su uniforme nakaradno rješenje?

3. ne, imputiraš, nisi se ti okomio na baku već na čovjeka unuka koji bolesno nosa njezinu glavu

magicmist kaže...
(s)izgoreo kaže...

{#}

sizgo, čemu ovakav video na forumu tj. temi na kojoj je 99% homofoba nestalo (odustali, banirani), a ostala samo gay friendly ekipa ?

zato jer se to događa u društvu i htio sam pozdraviti to događanje i to sam i učinio...

autori koje ignoriram: Sinatra, Ezio, alen-c, Viator, Talalej, epos, Lazarus Long
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 12:51 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan
badmad kaže...

Ne slažem se. Upravo je preventiva bolesti ono na čemu trebaju raditi. Efikasnije je i jeftinije (i pametnije) baviti se uklanjanjem uzroka, nego liječenjem posljedica. Uzmi za primjer  AIDS-a, šta nije bolje educirati kako se ne zaraziti, nego kasnije liječiti? Može i banalniji primjer, šta nije bolje "natjerati" nas da se maknemo od monitora, nego kasnije ispravljati nam dioptrije, kičme, karpalne sindrome... (ovo dvoje sam naveo primjera radi, nemojte sada o uzrocima kratkovidnosti i kifoza)

Da, edukacija je bitna. Tu se apsolutno slažem. No ukoliko netko unatoč svim negativnim činjenicama ima želju pušiti, neka mu bude. Stvar je u tome da nikakve nagradne igre ili porezi na duhanske proizvode ili zabrana pušenja neće spriječiti čovjeka da puši, ukoliko on ne želi prestati.

~~~ Прво Хрват, тек онда човек! ~~~
16 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...

Da, edukacija je bitna. Tu se apsolutno slažem. No ukoliko netko unatoč svim negativnim činjenicama ima želju pušiti, neka mu bude. Stvar je u tome da nikakve nagradne igre ili porezi na duhanske proizvode ili zabrana pušenja neće spriječiti čovjeka da puši, ukoliko on ne želi prestati.

Edukacija je bitna?

Ja bih sad sebi pucao u nogu.

Kad kazete da biti homoseksualan nije potrebno, ali je hedonizam u nasem drustvu jedina bit zivota i kad kazete da je to normalno, ja pomislim, ok, necu vise nocit kod prijatelja i gotovo, to je zdravo.

Kad kazete da nije potrebno pusiti, ali hedonizam je u nasem drustvu jedina bit zivota i da je to bolesno, da to steti, da je to opasno, ja pomislim da cijela moja familija pusi, od pradjeda do oca, i nitko nije umro ni od raka pluca, niti problema sa srcem i pucam si u nogu.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 13:12 (Mentalist).
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

ma gle, meni je svejedno koja ti je vjersko uvjerenje te da li si peder ili ne

problem nastaje kad mi počneš turati pod nos da si ti peder i da samim time zaslužuješ neka veća prava

zašto bi netko tko kaže da je peder samom tom izjavom imao veća prava? radi čega?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 13:23 (Darky).
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Edukacija je bitna?

Kad kazete da biti homoseksualan nije potrebno, ali je hedonizam u nasem drustvu jedina bit zivota i kad kazete da je to normalno, ja pomislim, ok, necu vise nocit kod prijatelja i gotovo, to je zdravo.

Kad kazete da nije potrebno pusiti, ali hedonizam je u nasem drustvu jedina bit zivota i da je to bolesno, da to steti, da je to opasno, ja pomislim da cijela moja familija pusi, od pradjeda do oca, i nitko nije umro ni od raka pluca, niti problema sa srcem i pucam si u nogu.

Da ,bitna je! Zašto u nogu kukavico ,želiš našem jadnom zdrastvenom sustavu prirediti dodatne troškove? {#}

Kakve veze ima homoseksualnost s tvojim noćenjem kod prijatelja (osim ako je to razlog noćenja)? {#}

Ko kaže da je hedonizam jedina bit života u našem društvu (osim tebe)?

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 13:23 (kizo2703).
16 godina
protjeran
Darky kaže...

problem nastaje kad mi počneš turati pod nos da si ti peder i da samim time zaslužuješ neka veća prava

Stvar je u tome sto gay populacija (NE PEDERI) nema ista prava:

• Zene se ne mogu zeniti
  • Muskarci se ne mogu udati
  • Gay parovi ne smiju imati djecu
  • Omalovazava ih se
  • Gay muskarci ne smiju hrabro braniti svoju drzavu u ratu

Ali eto, idu u muske zatvore iako su gay...

kizo2703 kaže...

Ko kaže da je hedonizam jedina bit života u našem društvu (osim tebe)?

Molim?

Pa to je filozofija homoseksualaca.

P.S.

Sad ispada da sam ja nametnuo ovu, temu, sto ustvari jesam, ali bio sam malo ljut zbog drugih razloga.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Ovaj dio ne razumijem. Bilo bi zgodno, ali nije potrebno ? Tko je to rekao ?

Raditi, raditi i samo raditi... ...dodatno osnažiti... ...vjetar u leđa... , 100 puta ponovljena laž postaje istina.
16 godina
(s)izgoreo kaže...

1. problem je što ni u natruhama ne predlažeš rješenje već daješ golu činjenicu, da bi djeca trebala nositi što god žele... naravno da bi trebali nositi što god žele i ne samo oni i već bi skupa sa roditeljima i bakama i stričevima etc. trebala nositi što god žele

2. zašto bi uniforme bile nakaradno rješenje? nisam još čuo razlog... nisam ni ja rekao nešto drugo već sam proširio na činjenicu da roditelji nisu neovisni od društva u kojem žive i u kojem su pravila nakaradna i u kojem se cijeni čovjeka/dijete po tome što i koliko ima, predložio sam kratkoročno rješenje kojim se barem u školi (na što školski sustav ima utjecaja) gdje djeca provode najdulji dio dana izvan kuće izbjegnu posljedice činjenice da u ovom društvu vladaju naopaka mjerila, dakle zašto su uniforme nakaradno rješenje?

3. ne, imputiraš, nisi se ti okomio na baku već na čovjeka unuka koji bolesno nosa njezinu glavu

1. Već rekoh, nije na meni da predlažem rješenja. Komu da ih predložim, velikom vijeću BUG Foruma? {#}

2. Zato što su škole već sada dovoljno zatupljujuće i od djece rade klonove koje školuju kao na industrijskoj traci, ne trebaju ih još više blokirati nekakvim uniformama. Problemi oko zlostavljanja, kako već rekoh, ne počinju i ne završavaju u školi. Nekakve uniforme, kao da su u logoru ili vojsci, nemaju nikakvog smisla, osim ako misliš da djecu treba držati u uniformi od jutra do spavanja. Uniformama se jednostavno glumi nekakva jednakost, ali i nakon škole po neke tata dolazi BMW-om, a po neke tramvajem i uniforme imaju iste džepove, ali iz njih se ne vade isti mobiteli.

Ne treba uporno štititi i roditelje, nego treba jasno i glasno reći da je ogroman broj roditelja jednostavno podbacio i točka.

17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

1. Zene se ne mogu zeniti
  2. Muskarci se ne mogu udati
  3. Gay parovi ne smiju imati djecu
  4. Omalovazava ih se
  5. Gay muskarci ne smiju hrabro braniti svoju drzavu u ratu

prvo instituciju braka su smislili za muškarac + žena

dakle odgovori:

1. žene se nikada ne žene, već udaju... {#}, ako joj je toliko stalo da se uda nek si nađe muškarca (pa makar i pedera)

2. isto ko i ovo gore

3. tko im brani? nek se seksaju i imati će djece, to kaj koriste krive rupe nije moj problem, osim toga nake peder napravi djete lejzbi i svi sretni i zadovoljni (od države, njihovih roditelja pa čak i do crkve)

4. oni sami sebe omalovažavaju turajući na nos svima oko sebe da su pederi

5. vrlo vjerojatno jer više gledaju pozadinu svoga suborca od neprijatlja...

bio ti peder ili ne ti si muškarac - bez obzira kaj ti misliš da si žensko....

15 godina
neaktivan
Darky kaže...

Greška. Imaju pravo i branili su. Ako prihvaćamo činjenicu da je gayeva 10% u populaciji, onda ih je 10% bilo i u Domovinskom ratu (da, dobro ste pročitali, 10% branitelja su pederi).

10% ih je i radnika i poštene inteligencije, policije, sudaca, nogometaša... što god hoćeš.

Last but not least, u ratu se najviše gleda vlastita pozadina.{#}

16 godina
protjeran
magicmist kaže...
Ako prihvaćamo činjenicu da je gayeva 10% u populaciji

To znaci da je u Hrvatskoj 429 061 homoseksualac i da je svaki deseti covjek kojeg vidis na cesti gay.

Cestitam, Hrvatska je najgey zemlja na svijetu.

16 godina
neaktivan

Evo jedan dobar članak na stanje stvari u EU i o tome kako se te stvari (ne)prikazuju kod nas...

http://www.znanost.com/clanak/istina-o-kojoj-se-u-hrvatskoj-suti/

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 14:40 (Šef).
17 godina
Šef kaže...

Evo jedan dobar članak na stanje stvari u EU i o tome kako se te stvari (ne)prikazuju kod nas...

tl;dr - odnosno, odustao sam negdje nakon Bugarske jer je već tu očito da tip barata krivim podacima. Bugarska jako puno izvozi poljoprivrede u EU, a ne obratno, tako da mi je nakon ovako očitog krivog podatka i bezveznog ranta ponestalo volje za čitanjem. 

Osobno sam protiv EU, ali ovo je drek od članka.

This space for rent!
17 godina
magicmist kaže...
Ako prihvaćamo činjenicu da je gayeva 10% u populaciji

Ne prihvaćamo tu činjenicu jer je svjetski prosjek od 3-10% populacije, tako da ih je možda 3, a možda i 10% i sve između.

This space for rent!
13 godina
Darky kaže...
Mentalist kaže...

1. Zene se ne mogu zeniti
  2. Muskarci se ne mogu udati
  3. Gay parovi ne smiju imati djecu
  4. Omalovazava ih se
  5. Gay muskarci ne smiju hrabro braniti svoju drzavu u ratu

prvo instituciju braka su smislili za muškarac + žena

dakle odgovori:

1. žene se nikada ne žene, već udaju... {#}, ako joj je toliko stalo da se uda nek si nađe muškarca (pa makar i pedera)

2. isto ko i ovo gore

3. tko im brani? nek se seksaju i imati će djece, to kaj koriste krive rupe nije moj problem, osim toga nake peder napravi djete lejzbi i svi sretni i zadovoljni (od države, njihovih roditelja pa čak i do crkve)

4. oni sami sebe omalovažavaju turajući na nos svima oko sebe da su pederi

bio ti peder ili ne ti si muškarac - bez obzira kaj ti misliš da si žensko....

1. Nije ženama stalo da se udaju samo zato da dobiju status udanih već da učvrste svoju vezu s osobom do koje im je stalo (bez obzira na spol).

2. Prvo ti i tak ne drži vodu.

3. Djeca nisu proizvod i ne štancaju se skup s tvorničkim brojem i rokom trajanja stoga kad kažeš da netko nekome napravi dijete i svi zadovoljni dovoljno govori o tvojem stupnju shvaćanja obitelji te kako i zašto se ona točno zasniva. Što je s parovima koji se seksaju u "prave" rupe, a ne mogu zatrudnjeti? Koga ćemo njima naći?

4. To što traže ravnopravnost i određena druga prava u društvu je jedna stvar, to što jedino kod njih ljudi vide samo njihove seksualne navike to je problem društva. Vjerovo ili ne, ne svodi se sve na seks. To što ti otvaraš kategoriju gay na pornhubovim i sličnim stranicama i govoriš da ti to nabijaju na nos i čudiš se ko pura dreku kaj rade, jednostavno prestani to radit .

5. Ne želim komenirati.

I tko su točno ONI koji su smislili instituciju za muškarac+žena? I want names.

17 godina

Ja sam za EU jer zivim jako siromasno i nize od toga nemrem tako da ce mi neke benificije koje dolaze sa EU ipak znaciti da ce mi se standard (moj) porasti.

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
16 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Ja sam za EU jer zivim jako siromasno i nize od toga nemrem tako da ce mi neke benificije koje dolaze sa EU ipak znaciti da ce mi se standard (moj) porasti.

Ne nadaj se ,i znaš kak se kaže - uzdaj se u se! Benificije iz EU? {#}

Previše gledate one reklame na TV-u!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

ma daj o čemu pričaš,

prvo mulci neinformirani (u to uključujem i novinare) ne razlikuju EU i eurozonu

dalje, uvozni lobi je protiv EU jer može jeftino eu smeće uvoziti u RH, jer kad uđemo u EU to smeće se više neće smjeti prodavati kod nas

već će moći samo izvoziti dalje na istok

a pitanje za protivnike EU

znači eu ne valja, ali adz valja???

znači bolje da imamo glad i bijedu nego normalne uvjete za život ?

znači bolje da nas 30 adzovaca izrabljuje nego da imate novi auto svakih par godina

pričate da će iz EU doći i sve po kupovati?

pa to su upravo protivnici EU priskrbili, umjesto da ojačaju gospodarstvo da ulaskom u EU mi kupujemo, oni su nas opljačkali

evo danas spominju vrlog premijera da je maznuo samo 98 milijardi kuna ili 13 milijardi eura ili za nostalgičare 26 milijardi DEM

cijeli jedan godišnji proračun su ukrali, a da su to uložili u naše gospodarstvo onda ne bi bilo toliko sirotinje

i sad mi nek neko priča o samostalnosti države, a za par godina budemo ko grčka i opet će nam sve uzeti jer smo idioti i stoka sitnog zuba kako nam je vrli predsjednik rekao i drugo nismo ni zaslužili,

nažalost

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 14:58 (Darky).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice