Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.288.667
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
angel of fire kaže...
thedream kaže...
Danny_HR kaže...
thedream kaže...
i on i sinek mu koji agenciju vodi.

Ostavi se moje kćeri i mog sina. JESI ČUO?!?!?!??!

Zaboravio si napisati - ti si jedan kreten {#}{#}{#}, ali daleko je nenadjebivija ona - moj sin će raditi šta mu ja kažem, i kad mu ja kažem! {#}{#}

Uopće ne ide tak...{#}

"Moj sin će raditi ŠTO JA HOĆU, i što JA MISLIM DA JE U REDU!...

Jako važno kako ide {#}{#}{#}

Cemetary gates
16 godina
neaktivan

Najbolje mi je što se ovi debili s jahtama izvlače  da im je otkazala tehnika kad se sudare, a pravi razlog je ovaj: Ljudi na jahtama misle da su sami na moru, da im nitko ništa ne može i onda se odu u potpalublje yebat, a jahta nastavi plovit i evo nesreće.

F.C LIVERPOOL
17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Najbolje mi je što se ovi debili s jahtama izvlače  da im je otkazala tehnika kad se sudare, a pravi razlog je ovaj: Ljudi na jahtama misle da su sami na moru, da im nitko ništa ne može i onda se odu u potpalublje yebat, a jahta nastavi plovit i evo nesreće.

skoro bi se i složio s tobom,u svakom slučaju iritantne su mi sve te jahte ,samo zagađuju more i kurche se
i oni debilni skuteri ili kako se to već zove

17 godina
odjavljen
seneka kaže...

skoro bi se i složio s tobom,u svakom slučaju iritantne su mi sve te jahte ,samo zagađuju more i kurche se
i oni debilni skuteri ili kako se to već zove

Jet ski?

Ma to je milina, pogotovo ako si na otoku-odeš sa njim po špeceraj ili u kino.

Moj broj mobitela- 091 172 6697
17 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Jet ski?

Ma to je milina, pogotovo ako si na otoku-odeš sa njim po špeceraj ili u kino.

zar ne dižu oni nesnosnu buku?
ma općenito su mi ititantna ta morska prometala,a da ne govorim o bjesomučnoj eksploataciji mora od strane ljudi,bijelaca i japanaca

17 godina
odjavljen
seneka kaže...

zar ne dižu oni nesnosnu buku?
ma općenito su mi ititantna ta morska prometala,a da ne govorim o bjesomučnoj eksploataciji mora od strane ljudi,bijelaca i japanaca

Nikad mi nisu smetali a stalno su mi ulazili u zaljev. Nesnosnu buku diži pri velikim brzinama a pri tome glisiraju te je kao što je to svima poznato kažnjivo na udaljenosti manjoj od 300 m od obale.

Buku dižu turisti koji se kupaju na plaži, vozaju se autima, motorima i njihovi cucki.

17 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Buku dižu turisti koji se kupaju na plaži, vozaju se autima, motorima i njihovi cucki.

jedina buka koju dižem je kad zapljuskivajući plivam kraul,eventualno s pasarom kad se ide na udicu ili lignju
sve što proizvodi buku mi je potpuno neprihvatljivo,dapače buku smatram najvećim zagađenjem današnjice
 sjećam se onih talijana u zavratnici s tim jahtama (ne znam jel sad zabranjeno) koji su sustavno zagađivali taj prekrasan fjord kod jablanca

17 godina
odjavljen
seneka kaže...

jedina buka koju dižem je kad zapljuskivajući plivam kraul,eventualno s pasarom kad se ide na udicu ili lignju
sve što proizvodi buku mi je potpuno neprihvatljivo,dapače buku smatram najvećim zagađenjem današnjice
 sjećam se onih talijana u zavratnici s tim jahtama (ne znam jel sad zabranjeno) koji su sustavno zagađivali taj prekrasan fjord kod jablanca

Plivanjem se ne diže buka, ali deranjem i vrištanjem da. A kad se napiju pa po noći pjevaju {#}.

I kod mene se sidre jahte, gliseri, jedrilice pa u moru se nađu objekti koji rangiraju od kore od lubenice preko govana pa sve do pune vreće za smeće.

16 godina
protjeran
seneka kaže...

jedina buka koju dižem je kad zapljuskivajući plivam kraul,

Zar ti toliko smeta buka?

Ja nemam problema ako na plazi svira neki glasniji techno (sto je prava muzika za plaze, ponavljajuci ritmovi, a ne klape), niti pricam, niti se derem niti slusam muziku na zvucnicima. Kao i ti, plivam kraul jer se osjecam muskije i nije mi jasno zasto toliko ljudi u vodi u Makarskoj pliva s glavom iznad vode? Imam naviku da uzimam zrak svaki treci zamah i uopste nije toliko tesko.

Mozda ometam plivace jedino kad vrisnem od grca u pokusaju da napravim koji zamah u leptiru. Plivanje je zapravo jedini sport koji me ne boli.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
17 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Plivanjem se ne diže buka, ali deranjem i vrištanjem da. A kad se napiju pa po noći pjevaju {#}.

I kod mene se sidre jahte, gliseri, jedrilice pa u moru se nađu objekti koji rangiraju od kore od lubenice preko govana pa sve do pune vreće za smeće.

vjerujem da nije lako kad se sva ta bijesna masa sjati na more,ali hvala bogu to ne traje duže od par mjeseci,pa imate vremena za oporavak,meni je tako svaki dan jer živim u džungli ili ti zagrebu

Mentalist kaže...

Zar ti toliko smeta buka?

na isti način plivam,da užasno me smeta,ne u klubu ili kafiću,jer tu idem i znam šta me čeka
ali danas je buka sveprisutna,od iritantne muzike u dućanima,svi kose travu,čak sam vidio da su napravili i dječju kosilicu,automobili,motori,glasni ljudi iritantnih glasova,mobiteli,alarmi,preglasni smijeh,sve mi to ide na qurac opasno
buka me sustavno uništava{#}

17 godina
neaktivan
seneka kaže...

buka me sustavno uništava{#}

...sad mi je jasna sreća moje bake zbog slabog sluha, uvijek mi je govorila, čovjek previše čuje,

a premalo vidi...{#}

...kaos...
16 godina
neaktivan

Fučkaš sve dok imaš veliki magnet : http://danas.net.hr/znanost/page/2011/08/24/0311006.html?pos=n1 , onda sve možeš.

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 12:18 (woodgamesfx).
18 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Fučkaš sve dok imaš veliki magnet : http://danas.net.hr/znanost/page/2011/08/24/0311006.html?pos=n1 , onda sve možeš.

da taj magnet kaj valja, već bi jacu odvukao od nas.....

17 godina
neaktivan
Darky kaže...
woodgamesfx kaže...

A tko bi je to htio sebi privući?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan
Darky kaže...

Oba su negativni polovi..

18 godina
neaktivan
thuglife kaže...

pahor?

najbitnije u životu je sve
18 godina
Šprajc o Popijaču

Vrhunski prikaz našeg eminentnog ministra gospodarstva i gospodarstvenika Popijača: http://bigblog.tportal.hr/spranja

Međutim, po svoj prilici će HDZ opet dobiti izbore tako da bi se Šprajcu moglo obiti o glavu što je ovoga već implicitno proglasio političkim mrtvacem.

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 15:45 (Drago).
17 godina
(s)izgoreo kaže...
thuglife kaže...

pahor?

- Posljednji put je viđen u Jacinom društvu prilikom poljeganja kamena temeljca.. od tad mu se gubi svaki trag, neobična koincidencija, ali u novijoj USA povijesti, većina temelja je podzidana leševima mafije. Pošto smo jedna od rijetkih država u kojoj je maf.. na vlasti (kako ide zakonska formulacija za kriminalno udruživanje, tri ili više osoba?, ima ih više..), nebi se iznenadio u slične metode. Možda i Jahorica (pardon Jaca, Pahorova družica), nešto zna? Ili ga je pojeo lički medvjed oko Plitvica. Enivej, ako je to njegov svršetak, Jaca je uvijek u blizini... s osmjehom kao MonaLize i brošićem za svaku prigodu. (koji broš bi bio za ovu, lopata ili falus?)

Stvarno izvanredna žena, ta Jaca. Šteta što nije turbo folkuša. (šteta, za nas građane, jer tad nebi bila premijerka, nebi dočekivala zbunjene turiste na nekom nepoznatom inglišu, dej-tumorov....).

btw, jedna smiješna crtica, Pahor da bi joggirao, mora izaći iz Slovenije... (stvarno je mala).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
Re: Šprajc o Popijaču
Drago kaže...

Vrhunski prikaz našeg eminentnog ministra gospodarstva i gospodarstvenika Popijača: http://bigblog.tportal.hr/spranja

Međutim, po svoj prilici će HDZ opet dobiti izbore tako da bi se Šprajcu moglo obiti o glavu što je ovoga već implicitno proglasio političkim mrtvacem.

To bi bila točka na i, ako u ovom mandatu nisu imali 574 afere, nisu u nijednom, i neće u više nijednom.

Cemetary gates
15 godina
neaktivan

Ljudi vi pričate o politici mislim da je to off :P

18 godina
neaktivan
ihush kaže...

btw, jedna smiješna crtica, Pahor da bi joggirao, mora izaći iz Slovenije... (stvarno je mala).

tsss, na džoging s pasošom... svašta, ali tjerati i dvojicu tjelesnih čuvara na dosadnjikavu aktivnost i nošenje putovnica je zločin, niko nije napomenuo u tekstu da su osim njega i ti jadni uposlenici otrčali polumaraton... taj pahor je mučko đubre

najbitnije u životu je sve
17 godina
Drago kaže...

.. Šprajcu moglo obiti o glavu ..

- hmm, još jedan ''glavati'' novinar, a da nije talkingheads (dnevnik). Šteta, jer baseball palica je obično ta koja pobjeđuje argumentima.

Inače je sam tekst izvrstan, bolji od romana Agathe C., čitkiji. Ostavlja gorčinu, gorčinu jer govori o našoj realnosti, banana (ili nekog drugog voća-povrća ... cvijeća) republike.

Opet (si) postavljam pitanje, očigledno ''svi sve znamo'', međutim i dalje idemo u istom smjeru, tonemo. Dokle?

- ma znam, do dna ili dublje, srećom eto nam novih izbora, 

... naravno, da će HDZ pobijediti, ako ne ovaj, onda idući mandat. Baš je ''blesav'' taj bezglavi novinar.

i sutra je novi dan, Zameo ih vjetar. (takve Popijače).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 17:31 (ihush).
17 godina
neaktivan
Drago kaže...

reci da se šališ ?

18 godina
seneka kaže...
Drago kaže...

reci da se šališ ?

Vidi istraživanja: http://www.vjesnik.hr/Article.aspx?ID=5D8109DC-D757-4F94-BFD2-CFB4B853EEB8.

Ono što sam već rekao - imaju bolju završnicu.

Nije sigurno, ali može biti. Osobno sam osupnut nakon ove serije "otvaranja" radilišta, peljeških mostova, ove sramote s Jandrokovićem koji proziva Josipovića i te fore, ali očito se ekipi to sviđa...

This space for rent!
17 godina
neaktivan
Drago kaže...

Nije sigurno, ali može biti. Osobno sam osupnut nakon ove serije "otvaranja" radilišta, peljeških mostova, ove sramote s Jandrokovićem koji proziva Josipovića i te fore, ali očito se ekipi to sviđa...

da,samo se pitam koliko će glasova sdp izgubiti i zbog nepopularnosti milanovića,još nisam čuo da netko afirmativno govori o njemu
no uostalom nakon keruma ništa me više ne može iznenaditi

17 godina
neaktivan
Drago kaže...

Što mediji rade.. Nisam zapravo niti imao neko mišljenje, ali da me netko na prvu zaskoči, rekao bi da je Šprajc balvan. A kad ono - ugodno me iznenadio s ovim tekstom.

Skeptičan sam prema ovim djelatnostima. Sve mi to vuče na onu, svaki cigo svoga konja hvali..

18 godina
moderator
bed kaže...
Drago kaže...

Skeptičan sam prema ovim djelatnostima. Sve mi to vuče na onu, svaki cigo svoga konja hvali..

Malo pogledaj novine u zadnje vrijeme - Kosorica se sve više spominje u nekakvih pozitivnim kontekstima, a sve manje u negativnim. Sve ide u tom smjeru. HDZ zna dobiti izbore, a izgleda da će sad biti HDZ=Kosorica i lako bi mogla unovčiti svoju popularnost (koja joj, čini se, raste).

16 godina
neaktivan

Kome je u interesu da mi je znati samo da dobiju još jedan mandat..Ah,pardon, državnoj rastrošnoj upravi, kupljenim braniteljima, kupljenim seljacima i kurvinjskim poticajima, desnici koja to nije, EU - jer Kosoricu smatraju Sanaderovim oponentom i prokazateljem umjesto desnom rukom u godina i godina vremena i zapisničarkom itd..

Koji sam ja kreten šta pitam.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 18:30 (thedream).
18 godina
moderator
thedream kaže...

Kome je u interesu da mi je znati samo da dobiju još jedan mandat..Ah,pardon, državnoj rastrošnoj upravi, kupljenim braniteljima, kupljenim seljacima i kurvinjskim poticajima, desnici koja to nije, EU - jer Kosoricu smatraju Sanaderovim oponentom i prokazateljem umjesto desnom rukom u godina i godina vremena i zapisničarkom itd..

Koji sam ja kreten šta pitam.

Ima i onih koji razmišljaju:

• ovi su se već dosad dosta nakrali pa ne buju više
  • svi su isti pa - da oni drugi (komunisti, jelte) dođu na vlast bili bi još gore
  • HDZ je stvorio državu - ako on ne može voditi državu, ne može ni itko drugi

I vjerojatno postoji još hrpa drugih razloga.

16 godina
neaktivan

Dragi Bože opet će pobijediti.{#}

Cemetary gates
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice