ali daj shvati (ne znam kako mislis) da posvajanje djece u homeseksualnim parovima nije zdravo. 
Po kojoj osnovi? Opet te pitam - Što određuje "što je zdravo" a što ne?
djete ce npr posvojit 2 muskarca, a kad djete malo sazrije vidjet ce da svi imaju i mamu, a ne dvojicu tate. kako ce mu to objasnit? i takoder, djete sve sto nauci nauci od roditelja, a tom ce djetetu roditelji biti homoseksualci. stoga je vrlo vjerojatno da ce i djete postati homoseksualac. zato po meni nebi trebali imati nikakva prava. nemaju se oni sta zeniti tj vjencat jer nisu musko i zensko nego musko i musko ili zensko i zensko. kako nas je majka priroda stvorila, muskarac + zena, znas kako spolovila izgledaju, logicki zakljucis. a sad da spojis 2 ista spola nemaju kaj raditi zajedno, osim to raditi rukama. shvacas? ako im je to lijepo, neka. ja im to ne branim, ali neka onda ne pokusavaju unistit nekom djetetu zivot. znam, oni mu sigurno zele najbolje, ali nije i oni to ne mogu shvatit. zvat ce nekog tata, koji da se sad okrene? jednostavno nismo takvi dosli na svijet. suprotnosti se privlace.
zato bi im po meni sva prava trebalo zabranit, nikakva posvajanja i vjencanja. ako zele biti takvi, neka to budu doma, a ne da zateknes 2 lika kako se zvale nasred ceste, omfg
sad da ne ispadne da odobravam zenske brakove, npr kako se nama gade gay muskarci, tako se zenama gade lezbe.
a) Kako će mu objasniti - Sam če shvatiti. Isto kao što su djeca koja su odrasla bez ijednog roditelja shvatila kako nemaju ni mame ni tate (a takvih i ima).
B) "Stoga je vrlo vjerovatno da će dijete postati homoseksualac" - Glupost. Kako će homoseksualac postao homo, a odrastao je u hetero obitelji?
c)"Kako spolovila izgledaju" - To nije bitno uopće.
d) a ne da zateknes 2 lika kako se zvale nasred ceste, omfg - I sad ćeš reći da nisi homofob?
I na kraju: Ta prava nisu ni odobrene, a kamoli da budu još i zabranjena. Oni se bore da ih odobre.

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx