Koliko vidim mislim da će prije izumrijet dlake oko čmara nego na jajima,hehehe
Koliko vidim mislim da će prije izumrijet dlake oko čmara nego na jajima,hehehe
Da evoluiramo,sta to znači po tvom?Da će pederi evoluirat pa moć rađat djecu?
Čovjek pokušava reći da konstantno evolutiamo, da se mjenjamo, nemožeš reći da je homoseksualnost neprirodna kad je došla s evolucijom, a i primjećena je kod nekih životinja?
Nisam vidio ni jednog muzjaka da se bori s drugim muzjakom za muzjaka, ali sam vidio one koji se za zenku bore skoro pa do smrti.
Svi mi znamo da homo znaci covjek, a ne peder.
To je valjda njihov nacin da te pretvore u bolesnika jer si normalan.
Ti se smatraš normalnim?
Anyway, odstupanja ima puno više, kao i faktora koje ovdje nisi naveo, po tome je svatko od nas bolestan, na ovaj ili onaj način, te odskače od orginalnog koncepta.
Smatram da nije bilo potrebno.
Na bold-ano sam mislio u pogledu seksualnosti.
Evolucija je nesto sto obozavam, ali nesto sto nije moguce ispuniti na ovoj razini drustva. Bolesna riba ce otici iz jata da umre... Peder ce usvojiti dijete kojem ce to biti normalno.
Pa sto vasi roditelji rade, a u djetinjstvu ste mislili da to ne radi svi? Odgovor je nista, roditelj je valjda djetetu savrsena slika. Jer je, u slucaju postovane evolucije, onaj tko ima djecu i sposoban je hraniti uspio i ima dobre gene.
Puno toga nije bilo potrebno, došli smo do te faze kada nam se interesi šire van granica potrebe i instnikta, uživamo, na ovaj ili onaj način.
Kako misliš da evoluciju nije moguće ispuniti, ona se događa konstastno, sve se mijenja, no takvim tempom da se ne primjećuje.
Puno toga nije bilo potrebno, došli smo do te faze kada nam se interesi šire van granica potrebe i instnikta, uživamo, na ovaj ili onaj način.
Kako misliš da evoluciju nije moguće ispuniti, ona se događa konstastno, sve se mijenja, no takvim tempom da se ne primjećuje.
Pogledaj koliko je bolesnih ljudi oko nas, nepotrebni/bolesni i losi geni nastavljaju dalje i kvare nas.
@thuglife thx, to sam zaboravio. ako imate iole prihvatljivu dioptriju vidjeli ste makar jednom u zivotu kako cucek meće drugom cuceku na sred zebre.
i molim lijepo ljude bez smisla za dosjetku i koristenje metafora, da moje postove ne dozivljavaju suvise "banalistički" već vise figurativno.
@thuglife thx, to sam zaboravio. ako imate iole prihvatljivu dioptriju vidjeli ste makar jednom u zivotu kako cucek meće drugom cuceku na sred zebre.
i molim lijepo ljude bez smisla za dosjetku i koristenje metafora, da moje postove ne dozivljavaju suvise "banalistički" već vise figurativno.
Ja to nisam nikad vidio(muškog + muškog )
Moguče da si ti vidio nekog avlijanera-seoskog đukelu -mješanca (loši geni) koji od gladi nije ni skužio da je drugi ker muško.
Čovjek pokušava reći da konstantno evolutiamo, da se mjenjamo, nemožeš reći da je homoseksualnost neprirodna kad je došla s evolucijom, a i primjećena je kod nekih životinja?
To je psihicki poremecaj a ne evolucija.
Ukoliko je javlja kod dosta jedinki iz različitih sredina ( staništa, kada već idemo u tom smjeru ), ne možemo je nazvati poremečajem, promjenom iz nekog razloga.
Po Darwinu, da je poremećaj, već bi bio il' na pragu iskorijenja ili na padu, no očito nije tako, svijet se prilagođava na seksualnost sve bržim tempon čime se može zaključiti da su homofobi ugroženi u ovom slučaju.
Nisam vidio ni jednog muzjaka da se bori s drugim muzjakom za muzjaka, ali sam vidio one koji se za zenku bore skoro pa do smrti.
Evo, čovjek uči tok je živ.
Samo sada nemoj argumentirati tvrdnju poviše razlikama ( kao što si sada spomenuo borbu ), pričamo o spolnosti, ne idi van toga.
Nemaš ti šta ispunjavati evoluciju ili ne i društvo nema veze s time. Evolucija je skup pogrešaka..
I ne bore se mužjaci radi ženki, već radi prijenosa svojih gena.
Moguče da si ti vidio nekog avlijanera-seoskog đukelu -mješanca (loši geni) koji od gladi nije ni skužio da je drugi ker muško.
Lupetaš ili si ćorav. To se zove dominacija.
Već sam dao mentalistu link, no evo ti ga opet, nije problem.
Usput, mješanci većinom slučajeva dobijaju bolje gene od čistokrvnih životinja ( oni koji opstanu, naravno ), no vidim koliko predznanje o tome imaš pa se u to neću ni uplitati.
Samo sada nemoj argumentirati tvrdnju poviše razlikama ( kao što si sada spomenuo borbu ), pričamo o spolnosti, ne idi van toga.
Gay lobby?
I ne bore se mužjaci radi ženki, već radi prijenosa svojih gena.
Zenku dakle...
takodjer nije primjereno "los gen" okrivit za gay-dog inda hood, jer dosta losih gena ima i nasa vrsta,pa smo ustrojili posebne centre za ljude sa posebnim potrebama.
za razliku od nas cuceki nemaju mengelea da to sredi.
Pogledaj koliko je bolesnih ljudi oko nas, nepotrebni/bolesni i losi geni nastavljaju dalje i kvare nas.
Ne, nego se razvijamo u njihovom prisustvu, što polako postaje normalno, i vodi evoluciju u drugom smjeru, kada bih sada istrebili po sve po tebi bolesne nebi ih puno ostalo.
I još jedno pitanje, smatraš li ti da si ti psihički potpuno zdrava osoba, pitam bez ataka ili flejmanja, samo me zanima.
Aj ljudi otvorite novu temu, dosta ovdje više sa samoseksualcima.
POdsjeća me ovo na jednu crno bijelu skrivenu kameru,
kad ja pokojni autor
hodao titovim zagrebom i propitivao ljude kako bi reagirali
da doznaju da im je blizak susjed ili rođak homosapiens.
Bome, zgražali su se i rekli da bi ga prijavili na liječenje :P

Valjda je svima jasno da nitko neće promijeniti svoje mišljenje i stav, zato ajmo dalje.
Smatram da nije bilo potrebno.
Na bold-ano sam mislio u pogledu seksualnosti.
Evolucija je nesto sto obozavam, ali nesto sto nije moguce ispuniti na ovoj razini drustva. Bolesna riba ce otici iz jata da umre... Peder ce usvojiti dijete kojem ce to biti normalno.
Pa sto vasi roditelji rade, a u djetinjstvu ste mislili da to ne radi svi? Odgovor je nista, roditelj je valjda djetetu savrsena slika. Jer je, u slucaju postovane evolucije, onaj tko ima djecu i sposoban je hraniti uspio i ima dobre gene.
pa jesi li ti izašao stvarno iz pećine, pa koj kuac je ljudski mozak i njegovi produkti i promišljanja, jel oni nisu prirodni odnosno što su natprirodni i nisu dio čovjekove evolucije? zar ćeš bolesno dijete ostaviti da se samo bori protiv bolesti a nećeš iskoristiti najviši produkt evolucije mozak, čovjek odavno svoj put sam oblikuje a evolucija mu je za to dala alat u obliku mozga, u današnje vrijeme ti bi se zadovoljio samo pukim preživljavanjem... siđi sa drveta više... i otkud više vadiš te debilane o seksualnoj uvjetovanosti djeteta homoseksualaca, barem deset puta je na ovoj temi i u znanstvenoj javnosti taj debilizam osporen. čitaj i ne gnoji glupostima i mengeleizmima
Usput, mješanci većinom slučajeva dobijaju bolje gene od čistokrvnih životinja ( oni koji opstanu, naravno ), no vidim koliko predznanje o tome imaš pa se u to neću ni uplitati.
btw tnx za jos jedan podsjetnik. uzgajam baštarde. mjesavina kanarinke i tate grdelina (carduelis ili siskin). nenadmasivi pjevaci i pobjednici po natjecanjima.
a sada me mozete optuzit i za maltretiranje ptica pjevica,jer to je takav forum.
To je psihicki poremecaj a ne evolucija.
Ukoliko je javlja kod dosta jedinki iz različitih sredina ( staništa, kada već idemo u tom smjeru ), ne možemo je nazvati poremečajem, promjenom iz nekog razloga.
Po Darwinu, da je poremećaj, već bi bio il' na pragu iskorijenja ili na padu, no očito nije tako, svijet se prilagođava na seksualnost sve bržim tempon čime se može zaključiti da su homofobi ugroženi u ovom slučaju.
pod br 1. Ne javlja se kod dosta jedinki ,mislim da u cijeloj hrvatskoj ima jedva 2000-3000 gayeva (moje misljenje i mislim da sam barem priblizno pogodio)
ostajem kod tvrdnji da je to poremečaj koji se javlja u 0.1 % slucajeva u prirodi i kod ljudi,a i kao sto je kolega rekao ,izumrijet če.
Nego šta si ti htio reć? Da je pedera sve više i više?
U svakom slučaju mala manjina nameće svoje zamisli večini.Neka rade šta hoče u svoja 4 zida,nemoraju me bombardirat vijestima o njima.
BTW i bilo bi dobro neka sami placaju troskove onih svojih parada,sto bi ih mi ostali financirali?
Nema gay pasa, barem ne u pravom smislu riječi. Nema seksa i penetracije, kad muški pas skače na muškog radi se o dominaciji.
pa jesi li ti izašao stvarno iz pećine, pa koj kuac je ljudski mozak i njegovi produkti i promišljanja, jel oni nisu prirodni odnosno što su natprirodni i nisu dio čovjekove evolucije? zar ćeš bolesno dijete ostaviti da se samo bori protiv bolesti a nećeš iskoristiti najviši produkt evolucije mozak, čovjek odavno svoj put sam oblikuje a evolucija mu je za to dala alat u obliku mozga, u današnje vrijeme ti bi se zadovoljio samo pukim preživljavanjem... siđi sa drveta više... i otkud više vadiš te debilane o seksualnoj uvjetovanosti djeteta homoseksualaca, barem deset puta je na ovoj temi i u znanstvenoj javnosti taj debilizam osporen. čitaj i ne gnoji glupostima
Ekipa ne razumje da ono što se evolucijm dobijalo prije par stotina godina nije isto što imamo danas, prihvaćamo bolesne, proemećen i slično ( ne prozivam nikoga, samo dajem primer ), i idalje postojimo i razvijamo se.
Neki jednostavno žele ostati na stadiju životinje po tim pitanjima, živiti na osnovnim potrebama i instinktu i onda se ovdje quriti da shvaćaju pojam evolucije.
Ne, nego se razvijamo u njihovom prisustvu, što polako postaje normalno, i vodi evoluciju u drugom smjeru, kada bih sada istrebili po sve po tebi bolesne nebi ih puno ostalo.
I još jedno pitanje, smatraš li ti da si ti psihički potpuno zdrava osoba, pitam bez ataka ili flejmanja, samo me zanima.
Ne mislim da sam zdrava osoba jer sam imam bolestan um, sto sam davno prihvatio. Reci cu samo jedno u vezi toga, serija Monk je malkice pretjerana.
Sto se tice tijela, isto tako nisam normalan, neopisava je i nepokolebljiva bol u mom lijevom koljenu i kicmi. I zbog toga sto glavom dodirujem plafon svakog automobila, a oni se prave po standardima.
I da, ne zelim imati djecu jer ne zelim svoje gene u njima.
pod br 1. Ne javlja se kod dosta jedinki ,mislim da u cijeloj hrvatskoj ima jedva 2000-3000 gayeva (moje misljenje i mislim da sam barem priblizno pogodio)
ostajem kod tvrdnji da je to poremečaj koji se javlja u 0.1 % slucajeva u prirodi i kod ljudi,a i kao sto je kolega rekao ,izumrijet če.
Moguće da su tako protumačio, onda sam se krivo izrazio, mislip sam reći da ih društvo sve više i više prihvaća, za stotinjak, dvjesto godina bit će normalna pojava i ljudi poput tebe smatrat će se manjinama po tom pitanju i vii ćete biti oni s poremećajem, osim ukoliko se naravno ubrzo potpuno ne iskorjeni nekom igrom slučaja.
ostavi se mišljenja kada postoje znanstveni dokazi, tvoje mišljenje je pored njih potpuno nevažno i zrelo za kartoniranje jer trolaš glupostima
A otkud ti znas da ce tvoji geni preovladavati?
Moguće da su tako protumačio, onda sam se krivo izrazio, mislip sam reći da ih društvo sve više i više prihvaća, za stotinjak, dvjesto godina bit će normalna pojava i ljudi poput tebe smatrat će se manjinama po tom pitanju i vii ćete biti oni s poremećajem, osim ukoliko se naravno ubrzo potpuno ne iskorjeni nekom igrom slučaja.
Hmmm moram priznati kako je svijet krenio da ce mozda tako i bit za 100 - 200 godina,ma koliko god meni bilo krivo.
A bili bi dobro da odsad oni svoje gay parade financiraju,a ne da mi ostali moramo plačat njihove pothvate.
Ne mislim da sam zdrava osoba jer sam imam bolestan um, sto sam davno prihvatio. Reci cu samo jedno u vezi toga, serija Monk je malkice pretjerana.
Sto se tice tijela, isto tako nisam normalan, neopisava je i nepokolebljiva bol u mom lijevom koljenu i kicmi. I zbog toga sto glavom dodirujem plafon svakog automobila, a oni se prave po standardima.
Rođen si, preživio si u današnjem društvu, nisi "izumro", dakle nisi ništa manje vrijedan od nekog atletičara ili tako nešto, on prenosti svoje gene sa svojim pozitivnim stranama, a ti sa svojim, tako nastaje društo koje dobija "obje strane", budući da je danas sve manje po tebi savršenih, stvara se novo društvo, nastalo od po tebi nesavršenih jedinki, koje su, unatoč svim boljkama opastle, prilagodile se.
A otkud ti znas da ce tvoji geni preovladavati?
Jer se jos nije desilo da se spolnim razmnozavanjem klonira majka.
Hmmm moram priznati kako je svijet krenio da ce mozda tako i bit za 100 - 200 godina,ma koliko god meni bilo krivo.
A bili bi dobro da odsad oni svoje gay parade financiraju,a ne da mi ostali moramo plačat njihove pothvate.
I ja bi da mi nismo morali plaćati dolazak pape, već vatikan, ne manjka im para ( al' u ovo sada stvarno nebi ulazio ), pa što češ, katkad treba pregrist.
ostavi se mišljenja kada postoje znanstveni dokazi, tvoje mišljenje je pored njih potpuno nevažno i zrelo za kartoniranje jer trolaš glupostima
Ni tvoje mišljenje ni mišljenje ostale gay populacije i onih koji ih podupiru nije za mene i 90 % ljudi bitno .
BTW ne trollam ,prihvati da ste u manjini ,zasad 
slažem se i to za papu,dobrodošao je,al vatikanu zbilja ne manjka para...
Ni tvoje mišljenje ni mišljenje ostale gay populacije i onih koji ih podupiru nije za mene i 90 % ljudi bitno .
BTW ne trollam ,prihvati da ste u manjini ,zasad 
Zapamti, ako se to promjeni, kako sam "predvidio", to bi se moglo dogoditi ljudima poput tebe, odmah kažem, da me nebi krivo shvatio, neće svi postat homići, već će ih prihvatiti, a vi ćete biti drugačiji.
svako izopcavanje iz "copora" na osnovu izmjerenih "nepisanih vrijednosti standarda" je cisti naci-recept. bili to zidovi ili ljudi sa sexualnim sklonostima koje ne zadiru u krsenje zakona.
kada pojedinac sa predrasudama prevazidje takav oblik razmisljanja,on je evoluirao iz copora i dobio je mozak sa bistrijom svijesti "free of minde".
svi ostali "coporativci" i dalje plaze u kaljuzi trazeci celo na koje ce naljepit etiketu, peder, srbin, komunjara i sto sve ide u tom njihovom aranzmanu.
ili prevedeno, svaki oblik radikalnog desnicaranje sa parolama sto grdo zvuce,su nista drugo doli oblik retardacije.
ili prevedeno, svaki oblik radikalnog desnicaranje sa parolama sto grdo zvuce,su nista drugo doli oblik retardacije.
Da, to smo evolucijom prešli, oni koji su na tom stadiju ostali su oni koji su zapeli.