Vezano na vozačke ispite - a da se samo malo postrože psihološki testovi? Ne treba to samo za vozačku, može i inače:
http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2011/07/12/0193006.html?pos=n0
zadarsko zaledje - ah, divan jedan predio....
Bez uvrede al ajmo ovako jedan primjer:Znači ti mrziš zadarsko zaleđe i jednog dana otvoriš recimo firmu i tražiš što kvalificiranije ljude.I naravno jave ti se ljudi iz zadarskog zaleđa .Naravno da ćeš ih odbit jer ti mrziš vlaje.Hrvatsko društvo nikad neće napredovat zbog tih provincijskih podjela,to je sramota 
Ispravi me ako nisam u pravu!
BTW kako si na osnovu inicijala zakljucio odakle je covjek,pretpostavljam da u zadarskom zaleđu ima i kineza 
Znam ja da nije politički forum,al ja nisam započeo sa političkim pitanjima na ovoj temi.
Iznosim svoje mišljenje i nikog ne vrijeđam.
ne znam kako si to uopce izvukao - da ga mrzim. ne mrzim ali ga ni ne volim... jesi li ikada bio tamo okolo? ja da, i nisam se bas najbolje proveo... daleko od toga da su svi takvi ali 70% je zadrto do zla boga... mozes ti bit hrvatina, tompsonovac ili sto vec cini velikog hrvatinu ali jedna kriva rijec, pogled i dovidjena... to je jedno posebno mjesto nigdje to jos nisam vidio. dosta vremena sam proveo i u okolici sinja i po okolnim selima i tamo su ljudi puno drugaciji, da ne kazem bolji... tu ne vrijedi ona sto juznije to tuznije. sinj je prije bio najrokerskiji grad - danas ne znam kako je... dugo nisam bio.
imali smo i mi na pagu problema s njima. bibinjci pogotovo, nti iruda.