Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.539.580
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Što se događa s našim društvom?
bole_vk kaže...
skank666 kaže...
Veliki Brat kaže...

Vezano na vozačke ispite - a da se samo malo postrože psihološki testovi? Ne treba to samo za vozačku, može i inače:

http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2011/07/12/0193006.html?pos=n0

zadarsko zaledje - ah, divan jedan predio.... 

Bez uvrede al ajmo ovako jedan primjer:Znači ti mrziš zadarsko zaleđe i jednog dana otvoriš recimo firmu i tražiš što kvalificiranije ljude.I naravno jave ti se ljudi iz zadarskog zaleđa .Naravno da ćeš ih odbit jer ti mrziš vlaje.Hrvatsko društvo nikad neće napredovat zbog tih provincijskih podjela,to je sramota {#}

Ispravi me ako nisam u pravu!

BTW kako si na osnovu inicijala zakljucio odakle je covjek,pretpostavljam da u zadarskom zaleđu ima i kineza {#}

minikdo5

Znam ja da nije politički forum,al ja nisam započeo sa političkim pitanjima na ovoj temi.

Iznosim svoje mišljenje i nikog ne vrijeđam.

ne znam kako si to uopce izvukao - da ga mrzim. ne mrzim ali ga ni ne volim... jesi li ikada bio tamo okolo? ja da, i nisam se bas najbolje proveo... daleko od toga da su svi takvi ali 70% je zadrto do zla boga... mozes ti bit hrvatina, tompsonovac ili sto vec cini velikog hrvatinu ali jedna kriva rijec, pogled i dovidjena... to je jedno posebno mjesto nigdje to jos nisam vidio. dosta vremena sam proveo i u okolici sinja i po okolnim selima i tamo su ljudi puno drugaciji, da ne kazem bolji... tu ne vrijedi ona sto juznije to tuznije. sinj je prije bio najrokerskiji grad - danas ne znam kako je... dugo nisam bio.

imali smo i mi na pagu problema s njima. bibinjci pogotovo, nti iruda.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Moja baka je najstarijeg ujaka rodila sa 16, mora da je bolesna kad se seksala s 15. I to je bilo potpuno normalno tada.

Nije bitno kada je rodila, nego da li je dijete začeto u, crkvenim obredom potvrđenom, braku {#}

Uvijek me fascinirala zabrinutost društva time tko, kada i komu gura.

tnakir kaže...

Znas, ako poljubis curu nece ostat trudna. Ako koristis kondom jako su male sanse da ce ostat trudna.

...a ako imaš dečka, potpuno si siguran {#}

Danny_HR kaže...

Fora je što roditelji mahom ne žele pričati s djecom o tome. Često zbog toga što smatraju da su još premlada, da još nije vrijeme, neki zato jer im je neugodno, a neki jer jednosavno nemaju potrebu - što je tužno.

Roditelji mogu samo zaje*at' stvar. U današnje vrijeme, kada im je baš sve dostupno na internetu, bolje ih je pustiti da sami skopčaju što i kako. Ionako su napredniji od roditelja :D

BTW, uvijek me zanimalo - što je to vođenje ljubavi? Kuda ju vodite i zašto? {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 13:40 (eevek).
15 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
minikdo5 kaže...
kaj onda ce ispast da sa 18 necu moci pronaci neku koja se nikad nije? po tome ce sve biti ku***, shvacas?

Zašto bi bila kurba ako se seksala prije tebe?

nije ku***, al ako se vec sa 10 razlicitih osoba u toj dobi ona je

Gle ko je iza tebe!
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
thedream kaže...

Zato šta svaki put svršimo prije njih i smijemo im se u facu. {#} Taj,jedan put jel..se smijemo. Drugi put i ne dočekamo.{#}{#}{#}

Amater {#}

Lažov {#}{#}{#}

Cemetary gates
16 godina
neaktivan
minikdo5 kaže...
Veliki Brat kaže...
minikdo5 kaže...
kaj onda ce ispast da sa 18 necu moci pronaci neku koja se nikad nije? po tome ce sve biti ku***, shvacas?

Zašto bi bila kurba ako se seksala prije tebe?

Štraca.

Cemetary gates
18 godina

Znaci seks vas rajca. Da sam znao da cete se ovako raspisat bio bih ga spomenuo jutros u 8. Cijeli dan mi je laganica na poslu, neznam di bi sa sobom {#}

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
18 godina
neaktivan
thedream kaže...

Ali zašto bi to radio sa 16,17g ako ga vode pritom potpuno pogrešni motivi - primjerice zato što je to svatko iz njegovog društva već prakticirao?

Pa ako te vode pogrešni motivi ne trebaš to raditi ni s 30. Ništa u životu ne treba raditi zato samo zato da budemo "jednaki" onima koji nas okružuju. To radi ekipa s nedovoljno samopouzdanja koja misli da je manje vrijedna ako nije onakva kakvu društvo od nje očekuje.

thedream kaže...

IMHO,može se samo shebati takvim razmišljanjem seks je seks, pa šta. Nek se štiti i šarafi onda koju stigne, ali prije ili kasnije će se spustiti na zemlju, ili će mu to netko drugi uraditi.

Pa ne nužno. Nije trebalo ispasti tako jednostavno kako je protumačeno. Ovo samo znači da seks ne povezujem s emocijom i smatram da ga ne moraju prakticirati samo dvije osobe koje se vole.

Možda netko ima osobu s kojom se seksualno slaže u potpunosti ali ni jedno ni drugo ne žele biti u vezi. I to je potpuno u redu. Seksualna veza =/= ljubavna veza.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 13:42 (Danny_HR).
15 godina
minikdo5 kaže...

{#}

Svašta.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
thedream kaže...

Zato šta svaki put svršimo prije njih i smijemo im se u facu. {#} Taj,jedan put jel..se smijemo. Drugi put i ne dočekamo.{#}{#}{#}

Amater {#}

minikdo5 kaže...

ne ne ne i ne. ne mislim da je faker. mislim bas suprotno. mislim da je budala i da bi se netko trebao malo porazgovarat s njim. i svi uzivaju u tome, al ne treba pretjerivat

Lazes

bole_vk kaže...? 

Ne brinite ,perverznije su one od nas ,samo to uspješno sakrivaju{#}

Kaze covjek sa iskustvom :) Ali istina :)

jos vam nije jasno da ne lazem. to ne shvacate valjda jer to vama nije pojmljivo, jer vi mislite da su takvi face

Gle ko je iza tebe!
16 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
Danny_HR kaže..

Fora je što roditelji mahom ne žele pričati s djecom o tome. Često zbog toga što smatraju da su još premlada, da još nije vrijeme, neki zato jer im je neugodno, a neki jer jednosavno nemaju potrebu - što je tužno.

Pogotovo u katoličkoj obitelji. Tamo ako živiš na selu i saznaju da si imao odnos sa nekom odmah si razvratnik, bludnik, sotonist, što još sve ne?

Metalika, puj puj..(drugi naziv seljačina za metalce,naime). Kad mi je stari od frendice rekao, a ja to čuo, opet ideš sa tom Metalikom van, ja sam se upišo..{#}

Cemetary gates
15 godina
protjeran

eevek

hahaha ,dobro si me nasmijao sada {#}

skank666

neznam ,mozda si jednostavno naletio na krive osobe,ja i dalje mislim da su te provincijske podjele glupost {#}

thedream

meni je gore kad sve zivo sto ima veze sa rockom i metalom svrstavaju u isti koš sa sotonistima

15 godina
neaktivan
bole_vk kaže...

eevek

hahaha ,dobro si me nasmijao sada {#}

skank666

neznam ,mozda si jednostavno naletio na krive osobe,ja i dalje mislim da su te provincijske podjele glupost {#}

thedream

meni je gore kad sve zivo sto ima veze sa rockom i metalom svrstavaju u isti koš sa sotonistima

nisu ni ti sotonisti ponekad losi. znam ih par koji se furaju da su sotonisti, al zapravo nisu. i ne stvaraju nikakve (vece :D ) probleme

Gle ko je iza tebe!
15 godina
protjeran

Na točno to i mislim,nemaju veze sa sotonistima al ih nazivaju sotonistima zbog stila.To je totalno jadno ,al eto ljudi su neupučeni {#}

18 godina
neaktivan
minikdo5 kaže...

Ne. Mislim da zapravo i ne znaš što znači kurva, jelda?

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
odjavljen
bole_vk kaže...

skank666

ja ni nisam tvrdio drugacije... niti je to provincija, zadarsko zaledje, jel? ne brini, nis bolje ni ne mislim ni o svojim pazanima...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
minikdo5 kaže...

Kurva to radi za pare {#}

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
minikdo5 kaže...

znam, davanje za novce. al kako da onda nazovem nekog ko to uglavnom daje besplatno? i isto tako znam neke svojih godina koje su se vec nudile za 200 kn

Gle ko je iza tebe!
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
thedream kaže...

Ali zašto bi to radio sa 16,17g ako ga vode pritom potpuno pogrešni motivi - primjerice zato što je to svatko iz njegovog društva već prakticirao?

Pa ako te vode pogrešni motivi ne trebaš to raditi ni s 30. Ništa u životu ne treba raditi zato samo zato da budemo "jednaki" onima koji nas okružuju. To radi ekipa s nedovoljno samopouzdanja koja misli da je manje vrijedna ako nije onakva kakvu društvo od nje očekuje.

thedream kaže...

IMHO,može se samo shebati takvim razmišljanjem seks je seks, pa šta. Nek se štiti i šarafi onda koju stigne, ali prije ili kasnije će se spustiti na zemlju, ili će mu to netko drugi uraditi.

Pa ne nužno. Nije trebalo ispasti tako jednostavno kako je protumačeno. Ovo samo znači da seks ne povezujem s emocijom i smatram da ga ne moraju prakticirati samo dvije osobe koje se vole.

Možda netko ima osobu s kojom se seksualno slaže u potpunosti ali ni jedno ni drugo ne žele biti u vezi. I to je potpuno u redu. Seksualna veza =/= ljubavna veza.

Za prvi dio citata je ipak pretpostavka da si veći debil sa manje godina, nego da imaš više godina i da debilizam raste progresivno. Debilizam bi u ovom slučaju značio povodljivost okolinom, društvom, frajerisanje itd. To je pogrešan motiv po meni.

Sa 30 ti može biti na pameti svašta, opet je pretpostavka - više toga nego sa 16,17. Osim ako si - debil. {#}Šalim se naravno, ali osobno mislim da te ne bi smjele iste stvari voditi ni ispunjavati kao dripca i kao formiranog muškarca. Mislim kvragu, pa žalosno ako ću isto razmišljati i sa 27, kao i kasnije sa 40.

Nisam ni sa 17 i 20 isto promišljao, a ne vs. 27.

Naravno, za drugi dio citata, slažem se. Ne želim se prikloniti tu nijednoj struji, ni ovoj seksovitoj, ni ljubavnoj, svakome je lijepo svoje. Ali osobno, mislim da je ljepše u ljubavnoj vezi. S puno seksa {#}

Cemetary gates
15 godina
protjeran
minikdo5 kaže...
Danny_HR kaže...
minikdo5 kaže...

znam, davanje za novce. al kako da onda nazovem nekog ko to uglavnom daje besplatno? i isto tako znam neke svojih godina koje su se vec nudile za 200 kn

Ove sto daju besplatno su drolje {#}

15 godina
neaktivan
bole_vk kaže...
minikdo5 kaže...
Danny_HR kaže...
minikdo5 kaže...

Ove sto daju besplatno su drolje {#}

meni je to sve isto

Gle ko je iza tebe!
16 godina
neaktivan
minikdo5 kaže...
Danny_HR kaže...
minikdo5 kaže...

Da se ne ide u buksu kupio bi ja 3 za 500 ako ide. Pravilo forumske tržnice,jedna 200, dvije logično 400, ali već tri bi mogli dogovoriti za 500. {#}

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
thedream kaže...
minikdo5 kaže...
Danny_HR kaže...
minikdo5 kaže...

Da se ne ide u buksu kupio bi ja 3 za 500 ako ide. Pravilo forumske tržnice,jedna 200, dvije logično 400, ali već tri bi mogli dogovoriti za 500. {#}

ti to ozbiljno ili? nisam znao da ima toga bas u hr

Gle ko je iza tebe!
16 godina
protjeran
minikdo5 kaže...
Danny_HR kaže...
To nije nikakav problem današnjice. Seksualna aktivnost je stvar pojedinca i potpuno je nebitno kad stupa u odnose. Naravno pod uvjetom da je u potpunosti svjestan svojih djela i da je spreman prihvatiti sve što taj odnos može donijeti.

Ne postoji univerzalna odgovarajuća (ispravna) dob za to niti će ikada postojati.

ne slazem se s time da nije problem. je problem jer zna biti i na tv-u ono romkinja rodila s 12 god -.-

i mnogi nisu svjesni posljedica kad to idu radit, a po meni sigurno nije nije pametno sa 15-16

nije sreća imat snošaj u nejasnoj vezi. sreća je imat ga u braku u kojem su dvije normalne osobe koje služe jedna drugoj i imaju nesalomljivu vjernost.

minikdo5 kaže...
bed kaže...
minikdo5 kaže...

ma pitam zato jer su vec neke rekle da se jesu. pa mi to nije jasno jer prije 2 godine sve su bile dobre curice sa odlicnim uspjehom u skoli, a sad ih svaku subotu mogu naci vani sa casom vina i cigaretom u ruci.

Curice su naprednije i zato je to za njih ok. Ti si još premlad i nemoj to raditi. Zapravo, reci svim svojim frendovima da je to loše..

(potencijalno više cura za nas :o)

nisam baš shvatio. želiš nevinu? to je u redu ako si i ti takav. ne traži ništa bolje i ništa više nego što možeš dati.

bole_vk kaže...

tnakir -e {#}

Što se tiče seksa i maloljetnika,sve je to stvar odgoja.Pusti dijete da radi šta hoće i sigurno ćeš postat djed {#}

danas je prosjek u hr snošaj u dobi od 15 godina. ništa čudno što imamo ovakvo društvo. svatko misli da može radit što želi. posljedice se vide na svakom koraku.

HDZ = SDP
16 godina
Peace means I'm reloading my gun.
17 godina
neaktivan
bole_vk kaže...

Na točno to i mislim,nemaju veze sa sotonistima al ih nazivaju sotonistima zbog stila.To je totalno jadno ,al eto ljudi su neupučeni {#}

kako ne,pogotovo kad se smjesti u kontekst,poslušaj ovo i pročitaj komentare ispod videa
a nakon toga ukucaj ime autora muzike - slim whitman i pogledaj slike pa će ti sve biti jasno{#}

edit: karakteran druže stari ti si žena!?{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 14:05 (seneka).
16 godina
neaktivan
minikdo5 kaže...
thedream kaže...
minikdo5 kaže...
Danny_HR kaže...
minikdo5 kaže...

ti to ozbiljno ili? nisam znao da ima toga bas u hr

Nema e, samo napreduju pipice s godinama, pa valjda u srednjoj naplaćuju u kunama a na faksu spoznaju valutnu klauzulu pa si hebo ježa kad prebaciš cifru u eure. {#} Predlažem da izađeš koji put petkom i subotom u Gallery, na stočni sajam. Nema pretjerane razlike, samo fali stočna vaga.

Cemetary gates
16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Milfača, trpa se samo tako.

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
karakteran kaže...
minikdo5 kaže...
Danny_HR kaže...
To nije nikakav problem današnjice. Seksualna aktivnost je stvar pojedinca i potpuno je nebitno kad stupa u odnose. Naravno pod uvjetom da je u potpunosti svjestan svojih djela i da je spreman prihvatiti sve što taj odnos može donijeti.

Ne postoji univerzalna odgovarajuća (ispravna) dob za to niti će ikada postojati.

ne slazem se s time da nije problem. je problem jer zna biti i na tv-u ono romkinja rodila s 12 god -.-

i mnogi nisu svjesni posljedica kad to idu radit, a po meni sigurno nije nije pametno sa 15-16

nije sreća imat snošaj u nejasnoj vezi. sreća je imat ga u braku u kojem su dvije normalne osobe koje služe jedna drugoj i imaju nesalomljivu vjernost.

minikdo5 kaže...
bed kaže...
minikdo5 kaže...

ma pitam zato jer su vec neke rekle da se jesu. pa mi to nije jasno jer prije 2 godine sve su bile dobre curice sa odlicnim uspjehom u skoli, a sad ih svaku subotu mogu naci vani sa casom vina i cigaretom u ruci.

Curice su naprednije i zato je to za njih ok. Ti si još premlad i nemoj to raditi. Zapravo, reci svim svojim frendovima da je to loše..

(potencijalno više cura za nas :o)

nisam baš shvatio. želiš nevinu? to je u redu ako si i ti takav. ne traži ništa bolje i ništa više nego što možeš dati.

bilo bi lijepo da nadem takvu, normalnu, iako po ovim postovima zakljucujem da ce to biti malo teze

Gle ko je iza tebe!
16 godina
protjeran
minikdo5 kaže...
bilo bi lijepo da nadem takvu, normalnu, iako po ovim postovima zakljucujem da ce to biti malo teze

ne treba gubiti nadu. ako si ti takav imaš velike šanse da nađeš isto takvu. blizanačka duša čeka na tebe. svatko je ima pa i ti. zato ne treba gubiti vjeru, istraj u čestitosti i moralu i imaš sve šanse da ti bude dobro kad se oženiš.

HDZ = SDP
15 godina
neaktivan
karakteran kaže...
minikdo5 kaže...

ne treba gubiti nadu. ako si ti takav imaš velike šanse da nađeš isto takvu. blizanačka duša čeka na tebe. svatko je ima pa i ti. zato ne treba gubiti vjeru, istraj u čestitosti i moralu i imaš sve šanse da ti bude dobro kad se oženiš.

heh, najnormalniji komentar koji sam do sad procitao, hvala :)

Gle ko je iza tebe!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice