Šta Slovenci misle o Hrvatima

poruka: 6
|
čitano: 4.102
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Šta Slovenci misle o Hrvatima i obratno

Pozrav. 

Na nekem Slovenackem forumu sam video neku anketu "Dali imate dobro mnenje o Hrvatima kao ljudima" i interesantan je bio rezultat ove ankete (anketa nije još završena). 

REZULTATI ANKETE

LINK ANKETE

Pričali su i o tome, šta Hrvati misle o Slovencima. Šta mislite vi? 

EDIT: source slo-tech.com

11 Imam dobro mnenje
4 Nemam dobro mnenje
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.5.2017 15:25 (Beslic).
11 godina
neaktivan

Pitanje:

Što će Slovenac prvo napraviti u dvorištu kad kupi kuću 50 metara od mora?

...

*Meni su Ok. Imam ih dosta u susjedstvu na viksi u Krku, nešto su zatvoreniji ali kad uđu u đir obično su super društvo. Ovi moji zagrepčanci nerijetko mi idu na jetra s prenemaganjima.

13 godina
neaktivan
Re: Šta Slovenci misle o Hrvatima
maximilian kaže...

Pitanje:

Što će Slovenac prvo napraviti u dvorištu kad kupi kuću 50 metara od mora?

...

*Meni su Ok. Imam ih dosta u susjedstvu na viksi u Krku, nešto su zatvoreniji ali kad uđu u đir obično su super društvo. Ovi moji zagrepčanci nerijetko mi idu na jetra s prenemaganjima.

Istina, znam ih nekoliko i za popričat su stvarno okej ljudi, znaju se dobro i našalit :D

I u Sloveniji mi se recimo sviđa kad vidim kako čitava obitelj zajedno biciklira...djedovi bake, mame i tate, djeca, svi... tamo to viđam dosta često a kod nas nisam primjetio baš.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.5.2017 21:53 (Motorino).
14 godina

Pa vjerovatno jer imaju normalno radno vrijeme za razliku od nas u Hrvatskoj.

11 godina
neaktivan
Motorino kaže...

I u Sloveniji mi se recimo sviđa kad vidim kako čitava obitelj zajedno biciklira...djedovi bake, mame i tate, djeca, svi... tamo to viđam dosta često a kod nas nisam primjetio baš.

I ovdje ne mijenjaju navike, ima dosta uređenih staza. Ali će zato moj purger mrcinom 300 metara do pekare.

13 godina
neaktivan

I ovdje ne mijenjaju navike, ima dosta uređenih staza. Ali će zato moj purger mrcinom 300 metara do pekare.

Moj susjed vozi kćer u školu svaki dan, vrati se doma na sat vremena i tek onda ide na posao(dakle nije mu usput)..a škola 7 minuta hoda od kuće. To me fascinira ta opsjednutost vožnjom...strah me šta ćemo postat zbog ovog 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice