Smak Svijeta 21.12.2012
- poruka: 134
- |
- čitano: 19.347
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Ja sam sebi našao podzemni bunker u sred brda, primam samo ženske, do 30 godina
Ne kuzim smisao te rupe, ti mislis da ti je bolja zaštita pod zemljom, omđene zemljom, nego meni u podrumu, omeđen betonom i onda tek zemljom?
ništa mu neće pomoći jer će zemaljska koogla eksplodirati. može on kopati koliko hoće.
A ako prokopa tunel do Marsa ?
ništa mu neće pomoći jer će zemaljska koogla eksplodirati. može on kopati koliko hoće.
Ne znam, daj zamisli da svi "nestanu" i ti ostaneš sam jer eto jedini si ti rupu skopao bilo bi grozno :(
Rec cete da bacam hejt bezveze ali ja stvarno ne mogu povjerovat da netko vjeruje u ovo nakon 5 blefova i gluposti vezane za kalendar Maja bez ikakvih argumenata. Nikakv komet se ne približava Zemlji,znali bi to.
I onda još da netko stvarno gubi život na kopanje rupe i donošenje namirnica u nju? Uostalom kakvu bi zaštitu ta jadna rupica trebala pružit u slucaju ikakve imalo ozbiljnije katastrofe? Di je logika i pamet isla?
Ja stvarno ne mogu vjerovat da sam to procitao.
lol, pa tko još vjeruje u taj smak svijeta 21.11 ili 12. kad je već, pa šta će smak svijeta samo tako doć, ništa ga neće uzrokovat, samo jedan dan nači 20. u 23 sata i 59 minu tai 59 sekundi, sekundu nakon ćemo svi umrijeti sve će nestat. Kakav smak svijeta ne trabunjajte bezveze.
lol, pa tko još vjeruje u taj smak svijeta 21.11 ili 12. kad je već, pa šta će smak svijeta samo tako doć, ništa ga neće uzrokovat, samo jedan dan nači 20. u 23 sata i 59 minu tai 59 sekundi, sekundu nakon ćemo svi umrijeti sve će nestat. Kakav smak svijeta ne trabunjajte bezveze.
A ne zelim nikoga uvrijedit ali za mene svatko tko može popit tako nešto vec 3. put je izuzetno neinteligentna i zatucana osoba koja vjeruje u nadrealne gluposti. Sve se može zdravim razumom i logikom objasnit. Smak svijeta bi se desio u obliku nekakve prirodne katastrofe kao sudara s kometom a za komet bi se znalo godinama prije nego nam se približi.
ma kakav smak svijeta? dajte se uozbiljite, ako se ikad desi nece bit na dan kad su neke inke odredile vec kad On odredi.... Ali ima i dobra strana toga (koju ja i frendovi zelimo iskoristiti na dan kad bi se smak trebao desiti)
i to sto velis navuc trebi i tuci hahah ;3
Da, da, jako smiješno.
Rec cete da bacam hejt bezveze ali ja stvarno ne mogu povjerovat da netko vjeruje u ovo nakon 5 blefova i gluposti vezane za kalendar Maja bez ikakvih argumenata. Nikakv komet se ne približava Zemlji,znali bi to.
I onda još da netko stvarno gubi život na kopanje rupe i donošenje namirnica u nju? Uostalom kakvu bi zaštitu ta jadna rupica trebala pružit u slucaju ikakve imalo ozbiljnije katastrofe? Di je logika i pamet isla?
Ja stvarno ne mogu vjerovat da sam to procitao.
A kako ti znaš da se neće desiti?
Na kraju krajeva, ja ću nastaviti sa projektom, i preživjeti.
Ajde bar ces se imat cemu smijat za kojih 10 godina.
Samo ti nas izvjestavaj svaki dan, da se mi skeptici bar posteno nasmijemo.
Ne treba otvarati temu za svaku moguću bedastoću.