Evo tema puna review-a(ako hoces stavi linkove na postove a ne temu jer ima dosta pitanja).
Evo tema puna review-a(ako hoces stavi linkove na postove a ne temu jer ima dosta pitanja).
Hvala na javljanju, ali nazalost ta temu je tutorijal, a ne osobni review i usporedba perfomansi i isticanje specifikacija. Review mora biti tvoj osobni pregled tog hardvera ili softvera.
Jedino mi je malo čudno što ima tako malo reviewa,mislio sam da ih je cijela hrpa.
Uskoro će još jedan, Athlon II X4 630 by ATiGamer :)
Takoder uskoro još 5 reviewa, od kojega su tri top modela iz Logitech-a (Miševi), te jedan najbolji bezicni, te Katana 3 Review.
Uskoro će još jedan, Athlon II X4 630 by ATiGamer :)
Odlično,inače sam i ja mislio napisati review još kad sam ga kupio,negdje u 5.mjesecu,ali pošto nemam 1920x1080 monitor/TV sam odustao,tako da jedva čekam tvoj review.

Pa nemam ni ja Full HD, testirat ću na 1680x1050. Oly će upogoniti nešto svoje tako da će vjerojatno biti i usporedba s konkurentom u reviewu.
Kad dođem kući (na putu sam),padaju Reviewi na temu mog proca,a uskoro možda čak i novog proca (Q8400)!
EDIT:Weky,sada sam bacio oko na Bug Online i skužim fotiće i mobitele - slobodno i njih uvrsti,mogu napravit jedan za neki Canon!
Ivo stavljaj ovo u sticky stvarno zasluzuje ... :)
EDIT:Weky,sada sam bacio oko na Bug Online i skužim fotiće i mobitele - slobodno i njih uvrsti,mogu napravit jedan za neki Canon!
Kad se pojavi prvi review, uvrstit cu svakako.
Ivo, preimenuj mi temu, molim te.
Evo i jedan Canon A480 review by me.
Samo je izostao video koji ću dodati kasnije ili sutra ovisno o YouTubeu i njegovom uploadu.
Evo i jedan Canon A480 review by me.
Samo je izostao video koji ću dodati kasnije ili sutra ovisno o YouTubeu i njegovom uploadu.
Dodano.
Dodani su još 2 review-a od Oly_E3 (4870 CF, te Olympus E3), te molim sve oni koji znaju da ima još neki review a da nije na ovoj listi da jave
Bilo bi dobro da se uz same kategorije,
reviewi svrstaju po abecedi i godinama.
Primer:
MBO i CPU-i:
2008:
- ABC
- FGH
- XYZ
2009:
- AFD
- LMO
- XGH
2010:
- CSC
- RANDOM
- XD
To bi mi se jako sviđalo, jer bi tad, kad bi primjerice, tražio review neke 4850HD ili 3870HD,
te recimo 3200+ 939, znao otprilike u kojoj godini da tražim.
Ok, to sad nije toliko vidljivo i zbrkano, jer je malo review-a.
Ali ako ih bude 100+ ili možda 500+, bit će se teško snaći,
a CTRL+F nije uvjek od koristi, ovisi kako tko nazove temu...
Mi ispunjavamo zelje korisnika To je svakako u planu, ali znaš da tako moram sve iz nule raditi i ponovno sve poveznice strpavati. Stoga, strpljenja molim.
Evo ja sam našo jedan review nokie 5800 malo je kratak pa neznam dali češ staviti link .
Ovakve reviewe nepriiznam.
Reviewe poptu Hyperionovog 5850, micromanove GTX 470, i slične, takve priznajem.
Dakle detaljan opis uredaja, usporedba sa drugim, te slike.
Što se tiče mojih review-a, mnogi pitaju gdje je zapelo (od ploča, RAM-ova, napajanja, miševa itd...).
Problem su slike... Bile su na MicroSD kartici, koja je u banani (bad sektori, testirano preko SD adaptera i čitača kartica).
Pola mi slika fali, tako da je glupo objaviti bez slika...
Kartica je kod kolege na vraćanju podataka, tako da to traje i traje...
Uglavnom to mi nije toliko bitno, nego imam par video uradaka, tako da je to greda,
i želim ih nazad...
Damn kingston...
Želje ispunjenje - Sve je poredano po abecednom redu.
Ne radi ti link na Samsung LE32C630
Ajmo modovi promijenite naziv teme,sticky i promjena podforuma! Ovo stalno čeka!
Evo moj review NZXT lexa s http://www.bug.hr/forum/topic/kucista-napajanja/review-nzxt-lexa/64489.aspx
Želje ispunjenje - Sve je poredano po abecednom redu.
Hlađenja -> Vodena bi trebala biti zadnja.. Fix it now, or burn down with Thermi..
EDIT: Zašto nebi Admini dodali opciju, kad se otvara tema, "Review" ili "Recenzija",
kao u tržnici, recimo "Kupujem" "Prodajem" "Mijenjam" itd,
i nakon toga tema ostaje obična dok ju Weky, ili neki Admin ne odobri.
Samim time bi tema dobila nekakvu drugačiju sličicu/boju u imenu, i otišla na vrh,
te se automatski povezala sa ovom temom, i dodala na popis...
To bi zaista bilo korisno, i nebi bilo potrebe raditi dodatan podforum za review-e forumaša,
nego bi ovo bila sticki tema za sve review-e, a oni sami bi bili istaknuti (ne sticki, ali bar bi se lakše našli u mnoštvu tema).
Eto preimenovao sam temu na zahtjev, stavio sticky i premjestio (mada neznam di bi je bilo pametno smjestit jer ima softvera, hardvera...) u ostalo.
Ako netko ima pametniji prijedlog nek javi.
U svakom slučaju lijepo je vidjet sve na jednom mjestu.
Molim samo autora teme da prati i po potrebi dodaje nove linkove.
http://www.bug.hr/forum/board/vijesti-by-forumasi/105.aspx?sort=act
Ovdje to staviš.
Podforum se preimenuje u "Vijesti i recenzije by Forumashy" i ubio si dvije muhe sa jednim udarcem.
Dakle dodaju se dvije opcije u tom podforumu, kod kreiranje teme:
"[Vijesti]" (može i novosti bla bla) i "[Recenzija]" (može i review bla bla).
Zar nisam sexy...
Hlađenja -> Vodena bi trebala biti zadnja.. Fix it now, or burn down with Thermi..
Sredeno
@IVO: Hvala, odrzavat cu up to date listu.
Eto preimenovao sam temu na zahtjev, stavio sticky i premjestio (mada neznam di bi je bilo pametno smjestit jer ima softvera, hardvera...) u ostalo.
Ako netko ima pametniji prijedlog nek javi.
U svakom slučaju lijepo je vidjet sve na jednom mjestu.
Molim samo autora teme da prati i po potrebi dodaje nove linkove.
Napokon! Hvala IVO!
...premjestio u ostalo...
Jbg Veky, ovim ti propade ona silna hvala u prvom postu..
...premjestio u ostalo...
Jbg Veky, ovim ti propade ona silna hvala u prvom postu..
Neš ti gumbova, meni je glavno da je tema pregledna i da drugi imaju koristi od toga.
Uskoro ocekujte recenziju od yasye
evo kad mi dode nova konfa napravit cu i ja rewiew zalman performa , mozda cm 690 2 kucista i jos par stvari , napravit cu i video rewiew cijelog sistema.