Razoran potres u Japanu

poruka: 489
|
čitano: 82.214
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Razoran potres u Japanu
nidjo123 kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...
A što će biti s Kalifornijom...

Pošto je cijeli LA na rasjedu, vjerojatno će propasti u zemlju i postati još jedna Atlantida...

A jednom će se sigurno dogodit, samo je pitanje kada. I Zagreb će se jednom sravnit sa zemljom, opet je pitanje kada će taj potres pogodit to područje.

Bio je 1880 god, 6.3 stupnja

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
16 godina
Razoran potres u Japanu

Baš me zanima da li su već patentirali ime S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Fukushima

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
15 godina
neaktivan
Razoran potres u Japanu

Protiv prirode se ne možemo borit, a uostalom ni ne trebamo. Trebamo joj se prilagodit i iskoristit sve njene blagodati. Na kraju se borimo protiv nas samih i onoga što smo mi napravili.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica
15 godina
neaktivan
Razoran potres u Japanu

Vidim da je ovdje ( ne samo BOL forum već i gotovo pa svi mediji ) nastalo sveopće pijanstvo na temelju tuđe nesreće , ovo je kap koja je prelila čašu : http://danas.net.hr/svijet/page/2011/03/16/0378006.html?pos=n1 , naslov pratite uživo , jednostavno mogu prokomentirat kao BOLESNO !

Vidim da čak i neki ljudi ovdje hrane svoje komplekse s ovim zlom. 

Moj savjet vam je zalockajte temu, ovdje je napisano i više nego što treba , neki komentari su za medicinska istraživanja, ako želite pomoć i pokazat svoju dobrodušnost imate broj i žiro raćun kod HCK -a ili pošaljite pismo sućuti Japanskom veleposlanstvu i stvar rješena. 

I'm from Hollywood
15 godina
neaktivan
Razoran potres u Japanu

jako mi je zao Japanaca. zamislite da se nama sto sad dogodi..neki jaci potres i da unisti skoro sve. i bez potresa smo dovoljno jadni, a drzava bi vjerojatno bankrotirala.

Btw, izgleda da nosim nesrecu. Bas na 11.3 sam imao rodjendan.

http://www.youtube.com/beleudovice
16 godina
Razoran potres u Japanu

Oni su za razliku od nas napravili elektrane na bačvi baruta.Njemačka je odma promjenila politiku o svojim elektranama,vidit čemo njih.Japan je fanatično sumanuto napredovao ne obaziruči se na cijenu takvog napretka.Neka svima ovo bude pouka.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
15 godina
neaktivan
Razoran potres u Japanu

njemačka nije promijenila politiku prema nuklearkama zbog incidenta u japanu, nego je to bila jedna od stavki programa merkelice za izbore 2009. koja je bila i planirana provoditi se u ozjuku ove godine!!!

17 godina
neaktivan
Posve nestocno. Stara (!) njemacka vlada odlucila je ugasiti svih 17 nuklearki, ali je Merkelica odlucila prolongirati to gasenje, pa je sada odlucila prolongirati tu odluku na 3mj.
16 godina
Razoran potres u Japanu

Svjetla točka užasne tragedije..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Svjetla točka užasne tragedije..

Wow! Ova slika me podsjeca tako masivno na onaj grafit iz HalfLifea 2!!!

Predobra fotografija... predobra...

Nasao ga:

Back off I'll take you on, headstrong to take on anyone, I know that you are wrong, headstrong, I'm headstrong...
16 godina
neaktivan
SUPER :) kaže...

Radi i da se to dogodi nestala bi slovenija a mi bi bježali u bosnu

Ja bih se zahvalio Titu sto je sagradio bunkere, meni kao da su iza kuce,... :)

U NP Paklenica, ako koga zanima

Nego, odakle pratite vijesti? Ima li mozda neki twitter account s novostima ili neka stranica?

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
16 godina
neaktivan
Razoran potres u Japanu

AP prenosi riječi dužnosnika tokijske Kompanije za električnu energiju koji su navodno rekli da je novi strujni vod skoro gotov što bi moglo okončati krizu u nuklearki. Prekid dovoda struje u pumpe koje hlade reaktore je kriv za zagrijavanje reaktora

jos malo pa gotovo :D

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
16 godina
neaktivan

imas na www.24sata.hr live razvoj situacije

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
15 godina
neaktivan
Šef kaže...

Nego, odakle pratite vijesti? Ima li mozda neki twitter account s novostima ili neka stranica?

CNN{#}

16 godina
moderator
Šef kaže...

Reuters live

http://live.reuters.com/uk/Event/Japan_earthquake2

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
17 godina
ak oces kvalitetnije vijesti prati strane medije, nasi zaradjuju na panici i senzacionalistickim naslovima..nhk world ima livestream, kyodo, cnn, al jazeera..
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
protjeran
Razoran potres u Japanu

Ja vijesti pratim na televiziji i na BUGU

I will go on until the end
15 godina
protjeran
nidjo123 kaže...
Šef kaže...

CNN{#}

XXX-Man kaže...
Šef kaže...

Reuters live

http://live.reuters.com/uk/Event/Japan_earthquake2

Kakav pobogu reuters i CNN, samo jos jedni od neoimperijalistickih alata za kontroliranje masa.

Iako u princpipu bas i ne volim Arape, sta je jest - Al Jazeera pown.

Dok su ovi jos izvjestavali, bolje receno ko papagaji sirili sluzbenu zapadnu retoriku da nema mjesta panici jer nema nekih vecih ostecenja i da su nuklearke pod nadzorom Arapi su se bavili novinarstvom.

EOD

p.s. 24 sata bolje ne ic komentirat{#}

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 21:21 (dado8).
15 godina
Razoran potres u Japanu

Veliko srce Japanaca 

Što više reć, svaka im čast

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
15 godina
neaktivan
Razoran potres u Japanu

Ne kaže ništa protiv Al Jazeere, al CNN ima reputaciju koju ne želi pokvarit. Tamo je svaka informacija 5 puta provjerena prije objave. {#} offtopic.

15 godina
protjeran
nidjo123 kaže...

Ne kaže ništa protiv Al Jazeere, al CNN ima reputaciju koju ne želi pokvarit. Tamo je svaka informacija 5 puta provjerena prije objave. {#} offtopic.

ne misle svi tako

http://www.google.com/hostednews/ap/article/ALeqM5gczZWPZpqavb_pUn8wOxh45n-DCQ?docId=09ec626f4bf547a0a0930de38fc40666  {#}

za mene CNN je imperijalisticko smece.

AMEN

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 21:28 (dado8).
15 godina
nidjo123 kaže...

CNN : 

http://dnevnik.hr/showbizz/film-tv/voditeljica-cnn-a-se-smijala-dok-je-govorila-o-tsunamiju.html

BE HAPPY xD : )
17 godina

Hourly Dose Examples:

Highest recorded radiation at reactor 2, Fukushima I: 8 mSv/hr
Recorded radiation at Fukushima I on March 15–16: 3–10 mSv/hr
Highest recorded radiation at Fukushima I: Reactor No. 3 - 1000 mSv/hr briefly on March 16, 2011
Highest recorded radiation at Fukushima I: Gate Area - 11 mSv/hr briefly on March 16, 2011
Typical dose near Chernobyl reactor 4 and its fragments, shortly after explosion: ≈ 10 000–300 000 mSv/hr

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 22:08 (nixass).
17 godina
neaktivan
Iliti ni blizu katastrofe u černobilu koju zazivaju...

Koliko je tamo ljudi poginulo... uf...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
15 godina
neaktivan

neponovilo se :(

Pain is temporaily,glory is forever!!
16 godina
protjeran
Iliti ni blizu katastrofe u černobilu koju zazivaju...

Koliko je tamo ljudi poginulo... uf...

pitao sam i u bircu dobio sam samo link wikipedije jeli ti što znaš o ovom? :P

Cekaj...ne kuzim što se tocno dogodilo nakon eksplozije tog 4. reaktora u Cernobilu,jeli ljude ubila radiacia ili je to bila ogromna nuklearna eksplozija?Sada sam gledao slike na googleu i vidim da je jos dio elektrane citav,kao i puno stvari u gradu.

17 godina
neaktivan
Nije to eksplozija per se...

To ti je vise... kako da kazem... potpuni raspad sveukupne zastite oko reaktora... nije bilo gljive onako kao u nuklearnim explozijama... I to ti je najgore...

Jer sva ziva radijacija se onda raspe... i sto je najgore jod i cezij koji su jedni od metala koji su prijeko potrebni nasem tijelu... a mi ih unesemo disanjem, hranom, picem... glavno... smrt ozračivanjem ne bi želio nikome...

Ja znam samo ono sto sam čitao i gledao dokumentarce o Černobilu... I tu je bila izrazito zakasnjela reakcija...

plus racunaj na to da Černobil nije imao NIKAKVIH zaštita... i da je curilo zračenje skoro 2 tjedna prije nego su zabetonirali reaktor...

Glavno nema žive šanse da fukušima da i svih 6 reaktora (iako mi nije jasno čemu toliko reaktora osim zbog štednje) grune ne bi bilo toliko problema koliko u Černobilu...

Ali to nimalo ne umanjuje samu katastrofu...
17 godina

u NE ne može doć do nuklearne eksplozije.. jedino vodena para može napravit belaja a time i oštetit jezgru što za sobom vuče ispuštanje radiajcije u prostor.. inače nikakva nuklearna eksplozija ne postoji.. tamo je dio elektrane ostao čitav zbog toga jer je vodena para odnijela krov u zrak (nešto slično kao i u japanu) no tamo je situacija bila puno gora, reaktor je također dobio po 3.14čki a vlasti nekoliko dana nisu ništa govorile, makar i da ljude rasele, pa još desetak dana da počnu sa saniranjem nuklearke.. kad se pročulo, bilo je kasno, radijacija je (u puno manjoj mjeri nego u okolici NE) poharala europu.. šlampavi ruski inženjerski dizajn.. na mjestu nekadašnje reaktorske zgrade možeš vidjet samo ogroman sarkofag koji čuva smeće koje je ostalo nakon eksplozije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 22:49 (nixass).
16 godina
protjeran
Nije to eksplozija per se...

To ti je vise... kako da kazem... potpuni raspad sveukupne zastite oko reaktora... nije bilo gljive onako kao u nuklearnim explozijama... I to ti je najgore...

Jer sva ziva radijacija se onda raspe... i sto je najgore jod i cezij koji su jedni od metala koji su prijeko potrebni nasem tijelu... a mi ih unesemo disanjem, hranom, picem... glavno... smrt ozračivanjem ne bi želio nikome...

Ja znam samo ono sto sam čitao i gledao dokumentarce o Černobilu... I tu je bila izrazito zakasnjela reakcija...

plus racunaj na to da Černobil nije imao NIKAKVIH zaštita... i da je curilo zračenje skoro 2 tjedna prije nego su zabetonirali reaktor...

Glavno nema žive šanse da fukušima da i svih 6 reaktora (iako mi nije jasno čemu toliko reaktora osim zbog štednje) grune ne bi bilo toliko problema koliko u Černobilu...

Ali to nimalo ne umanjuje samu katastrofu...

Pa jeli moguće da baš nuklearna elektrana eksplodira i da se dobije gljiva?

EDIT:vidim nixass je napisao

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 22:51 (SUPER :)).
17 godina
neaktivan
Nije...

Nema ti implozije TNT-a koja bi sabila dovoljno plutonij (odnosno uran) da se dobije dovoljno brza reakcija...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice