Problem sa plejstejšnom 3 zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.648
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem sa plejstejšnom 3

Pozdrav,

Trazio sam po forumu gdje bi mogao otvoriti ovu temu, ali nisam nasao pa sam odlucio otvoriti ovde. Ako sam pogresio premestite temu tamo gdje joj je mjesto. 

Pitanje:

Imam plejstejšn 3 već sedam mjeseci. Prije dva dana sam primjetio da mi džojstik ili plejstejšn ne radi kako treba.

Znači, kada listam po meniju plejstejšna, džojstik radi, ali čim udjem u nešto slike/video/internet odmah džojstik zablokira. Zatim prodrmam džojstik i opet radi. Ex, sada mi kažite vi kako to da mi džojstik radi u meniju plejstejšn, a ne radi u pretraživaču za internet/slika/video, ...

Hvala! 

14 godina
Re: Problem sa plejstejšnom 3
Slaven23 kaže...

Pozdrav,

Trazio sam po forumu gdje bi mogao otvoriti ovu temu, ali nisam nasao pa sam odlucio otvoriti ovde. Ako sam pogresio premestite temu tamo gdje joj je mjesto. 

Pitanje:

Imam plejstejšn 3 već sedam mjeseci. Prije dva dana sam primjetio da mi džojstik ili plejstejšn ne radi kako treba.

Znači, kada listam po meniju plejstejšna, džojstik radi, ali čim udjem u nešto slike/video/internet odmah džojstik zablokira. Zatim prodrmam džojstik i opet radi. Ex, sada mi kažite vi kako to da mi džojstik radi u meniju plejstejšn, a ne radi u pretraživaču za internet/slika/video, ...

Hvala! 

Nabavi od frenda novi i testiraj, ja mislim da je do kontrolera.

Peace!
14 godina
neaktivan
Playstation 3*
vatefak is going on :D
16 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
Playstation 3*

Plestešin?

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj populističke komentare.
13 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
Slaven23 kaže...

Pozdrav,

Pitanje:

Hvala! 

Nabavi od frenda novi i testiraj, ja mislim da je do kontrolera.

Uredu, hvala "XVII Mini"

13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
Playstation 3*

Pametnjakovicu zaobidji ovu temu. Ako se nerazumes u PS 3 onda nemoj pisati nista!!!

13 godina
neaktivan
Random. kaže...
bancic123 kaže...
Playstation 3*

Plestešin?

Prijatelju ne kaze se "plestesin" nego plejstejsn! Zaobidji ovu temu!!

ADMINI, tema moze lock. Problem rijesen!

14 godina
odjavljen

ti si lud

http://revohd.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice