Problem sa Maestro njemačkom karticom

poruka: 3
|
čitano: 10.258
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problem sa Maestro njemačkom karticom

Naime riječ je o Maestro njemačkoj kartici (Sparkasse banka), napravio sam je u 2. mjesecu ove godine dok sam radio u Njemačkoj. Pitanje je sljedeće, mogu li ja ikako provjeriti stanje računa u Hrvatskoj pošto ću ovdje biti duže vrijeme (koji god bankomat da sam isprobao da mi sljedeći odgovor: "Transakcija nije moguća" (na zahtjev provjere stanja)). Novce dižem normalno na svakom bankomatu bez ikakve provizije. Postoji li negdje u Hrvatskoj ikakva banka u koju ja mogu otići, a da ima "partnerstvo" sa navedenom bankom (provjeravao sam na web stranici, ali nijedna nije navedena)? Ako je itko imao sličnih problema pa ih riješio zamolio bih ga da mi ponudi nekakvu soluciju.

Tarzan skače u mekinje.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2015 1:36 (ray_OGF).
17 godina
neaktivan
Re: Problem sa Maestro njemačkom karticom
ray_OGF kaže...

Naime riječ je o Maestro njemačkoj kartici (Sparkasse banka), napravio sam je u 2. mjesecu ove godine dok sam radio u Njemačkoj. Pitanje je sljedeće, mogu li ja ikako provjeriti stanje računa u Hrvatskoj pošto ću ovdje biti duže vrijeme (koji god bankomat da sam isprobao da mi sljedeći odgovor: "Transakcija nije moguća" (na zahtjev provjere stanja)). Novce dižem normalno na svakom bankomatu bez ikakve provizije. Postoji li negdje u Hrvatskoj ikakva banka u koju ja mogu otići, a da ima "partnerstvo" sa navedenom bankom (provjeravao sam na web stranici, ali nijedna nije navedena)? Ako je itko imao sličnih problema pa ih riješio zamolio bih ga da mi ponudi nekakvu soluciju.

Znaci ako imas maestro karticu to ti je ec karta kako je zovu ovde ili ziro racun ,kad si je vadio dobio si i e-banking tako da mozes proveriti na internetu na sajtu tvoje banke sa tvojim username i paswordom!

16 godina
Re: Problem sa Maestro njemačkom karticom

Je, ec kartica je, ali nisam dobio online banking jer se kod njih mora podnjeti posebno zahtjev za online banking.

Tarzan skače u mekinje.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice