Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.352
|
čitano: 1.258.770
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
12 godina
Privatni torrent trackeri P&O

Ejla ekipa.Samo da vas obavjestim imam jos 2 pozivnice za CrnuBerzu.Pa ako ima tko za zamjenu kakav tracker dobar,gdje ima filmova i serija dobrih.Trenutno sam na YuwaBits,THR(cekam potvrdu) i CrnaBerza.Javi te se u PM

17 godina
neaktivan

Moze li samo jedan info koji domaci tracker je najbolji za stripove osim Torrent HR-a?
Kakav je Balkan Elite i Crna Berza po tom pitanju?

12 godina
neaktivan
Re: Privatni torrent trackeri P&O

thr 464 torenta, crnaberza 125 što se stripova tiče. za ostale neznam.

14 godina
ervin121 kaže...

thr 464 torenta, crnaberza 125 što se stripova tiče. za ostale neznam.

Balkan Elite čitavih 10

12 godina

Jedno pitanje.Kako se kupuju/dobivaju pozivnice za torrentHR tracker?

17 godina
Endymon kaže...

Kupuju se pomocu karme. Jenda pozivnica = 100.000,0 karme.

Vjerojatno ako "pljunes" stagod kuna kao donacija, mozda se dobije pozivnica (ovo ne znam) 

Xbox: Muskarcina
12 godina
protjeran
Endymon kaže...

Dokaži mi da si uredan seeder i napravit ću ti ja jednu pozivnicu.

12 godina

Problem je sto frend me pita za jednu pozivnicu.A on jos nikada nije nista skidao sa privatnih trackera.Eh sada...Ja bi radje da ja imam neku pozivnicu da mu je dam,nego da nekoga jos i zeznem u stilu da lik slabo seeda.Ipak hvala

14 godina

Vidi pp :)

quieter you become the more u are able to hear
12 godina

Pozz ljudi.Jel ima tko kakvu stranicu za muziku?Posto na CrnaBerza,Yuwabits i THR su dosta slabi sto se tice toga.

11 godina

Ne znam hoće li ti biti od koristi, ali baci pogled OVDJE. Moožda bude od koristi.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
12 godina

Pozzz.Imam jednu pozivnicu za CrnuBerzu.Pa ako koga zanima.Javite se u mail.

15 godina
neaktivan

Otvorene registracije na BitGameru, neće biti dugo otvorene, zato požurite.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
8 godina
protjeran

Šta je sa balkanelite ?? Ugašen tracker ? 

9 godina
neaktivan
sh92 kaže...

Šta je sa balkanelite ?? Ugašen tracker ? 

Taman i ja htio pitat. Već par dana mu se ne može pristupit.

15 godina
neaktivan

evo vratio se BE ponovo. Nadajmo se da ce potrajati :)

The villian strikes, The world is thorn. A war begins, a Hero is born, The Nemesis sets the sky alight. A Hero's sacrifice sets everything right. - Drake's epitaph
17 godina
protjeran

Izgleda da neće još dugo, pa iskoristite to vrijeme maksimalno 

Evo citat sa njihova foruma:

Kako svemu dode kraj tako je doslo i vrijeme da se nase druzenje zavrsi. Nakon sest godina staff trackera oducio je zauvijek zatvoriti vrata. Razlog je u prvom redu financijske prirode a potom i nedostak volje ljudi koji su godinama aktivno sudjelovali u radu trackera. Ukoliko se netko osjeca spreman nastaviti dalje neka se slobodno javi,jedini uvjet za to je da je poznata osoba staffu na bilo koji nacin i biti ce mu sve ustupljeno bez ikakve naknade. Hvala u prvom redu svoj ekipi koja je ovih godina potrosila jako puno novaca i svoga zivota kako bi ovaj projekt gurao,potom svim donatorima koji su sa vremena na vrijeme nesto pripomogli. Isto tako hvala svim vjernim korisnicima,ekipi sa irca i da sad ne nabrajam dalje...Hvala svima. Tracker ce biti up dok ne istekne server.

You are like the Michael Jordan of being a son of a bitch.
17 godina

Taj post je iz 2016. godine, u međuvremenu je neka druga postava preuzela tracker

17 godina
protjeran

Je imaš pravo. Valjda me zbunio friški post, koji je digao temu. 

You are like the Michael Jordan of being a son of a bitch.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.6.2017 23:21 (memulica).
8 godina
neaktivan

Pozz. Molim pozivnicu za THR.

Poklanjam 6 pozivnica za Crnu Berzu.

Hvala

12 godina

Pozzz.Imam jedan problem pri seedanju fileova na THR ili bilo koji drugi site.Znaci ovako.Jucer sam spojio VIP HomeBox i izmjerio sam si brzinu downloada i uploada.Po speedtestu,kaze da bi trebao imati oko 40/50/mb.s a upload oko 26mb/s.Ali evo ja seedam sada fileova i seed jedva da i ide.Nekih 5kb/s max.Mislio sam da sam nedostupan ili nesto,ali vidim kvacice kako na utorrentu tako i po siteovima na kojima seedam.Znaci do dostupnosti nije,posto sam vidljiv i ljudi mogu skidat od mene.Zna mozda netko do cega bi mogao biti problem.Portovi su u ruteru namjesteni,tako da tamo ne bi trebalo biti problema.I da.Kada idem pot Utorrent da testiram otvorenost porta,pod download bude zelena kvacica a pod port zuta kvacica sa zvjezdicom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.6.2017 6:34 (Endymon).
12 godina
neaktivan

vjerojatno niko ne skida fajlove koje seedaš.

testiraj sa malo većim i friško uploadanim torentima, iako na THR možda čak i nećeš iskoristit cijeli upload bandwidth.

12 godina
ervin121 kaže...

vjerojatno niko ne skida fajlove koje seedaš.

testiraj sa malo većim i friško uploadanim torentima, iako na THR možda čak i nećeš iskoristit cijeli upload bandwidth.

Evo sada sam krenuo skidat neki drugi file i skida se poprilicno brzo.Oko 6mb/s.Takodjer i upload ide 7kb/s.Ali i dalje ne spojiv.Bas ne kontam.Kada idem pod zelenu kvacicu u torrentu,idem testirat propusnost,pojavi mi se zuta kvacica sa zvjezdicom.A po ostalim trackerima sam dostupan.

14 godina
neaktivan

Kao sto je kolega rekao, vjerojatno nitko ne skida (provjeri broj leechera) te torrente koje seedas. Na THR-u ti je najlakse provjeriti svoj seedtime.

Dakle, stisnes na svoje korisnicko ime i onda - Skinuti torrenti. Tamo imas seedtime i ako se brojke mijenjaju, seedas. :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.6.2017 0:27 (Neznam nadimak..).
12 godina

Ugl,od kada sam roknuo Vip HomeBox,nemogu nikako postat dostupan na THRu.A cisto sumnjam da sam dostupan i po ostalim siteovima iako pise zelena kvacica.Nece nikako da se poveze kako spada.Konstantno mi se na utorrentu mjenja ona zelena kvacica,cas u zuti trokutic,cas u zelenu kvacicu.Kada kliknem na to,pod Bandwith mi nema nicega i moram stavljat obliznju lokaciju za test.Kada napravim test,prodje i budu zelene kvacice.Ali ja i dalje nisam dostupan po nekim stranicama.A ma...

17 godina
neaktivan

A što se opterećuješ time jel si dostupan ili ne. Ako držiš seed koliko treba nitko te za nedostupnost neće kažnjavati. Također, ima masu korisnika koji iz raznih razloga nisu dostupni, a leecheri sasvim normalno preuzimaju od njih. Čak se događa da skripta na THRu označi nedostupnost korisniku koji ima seedbox, a na svim drugim trackerima je taj korisnik s tim seedboxom dostupan. 

Plehani vikleri
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.7.2017 11:06 (Jura iz druge galaksije).
12 godina
Jura iz druge galaksije kaže...

A što se opterećuješ time jel si dostupan ili ne. Ako držiš seed koliko treba nitko te za nedostupnost neće kažnjavati. Također, ima masu korisnika koji iz raznih razloga nisu dostupni, a leecheri sasvim normalno preuzimaju od njih. Čak se događa da skripta na THRu označi nedostupnost korisniku koji ima seedbox, a na svim drugim trackerima je taj korisnik s tim seedboxom dostupan. 

Neznam koliko si upoznat sa politikom THR-a,ali oni i YuwaBits imaju foru da moras biti dostupan 3 dana sa tim torrentom.A kako da budem dostupan,kada me to sranje zafrkava?Sad sam dobio H&R poruku da nisam seedao torrent.I evo sada po ostalim stranicama seedam,ali seed je dosta spor.Sad neznam dal je kod mene problem ili do same osobe koja skida od mene?

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.7.2017 9:44 (Endymon).
14 godina

Ne moraš biti dostupan na THR-u broji se seed time bio ti dostupa ili ne. H&R si dobio najvjerovatnije jer nisi seedao torrent 72h unutar 14 dana, sada samo ostavi taj torrent na seedu 240 sati i H&R će nestati. Ako si izbrisao taj torrent skini ga ponovo i seedaj ga 240 h ili do ratia 1:1. Što se tiće dostupnosti imaš na THR forumu tutorijale kako biti dostupan. Idi ovim redosljedom (sve imaš na THR forumu)

1. podesi stalnu IP adresu računala ,te podesi windows firewall

2. podesi utorrent klijent prema tutorijalu

3. otvari port na routeru ,iskljući firewall na routeru i na svojoj korisničkoj stranici od T-coma također isklući firewall (ako si njihov korisnik)

4. podesi firewall u AV sofrwareu koji koristiš

Nadam se da sam bio od pomoći

17 godina
Endymon kaže...

Neznam koliko si upoznat sa politikom THR-a,ali oni i YuwaBits imaju foru da moras biti dostupan 3 dana sa tim torrentom.A kako da budem dostupan,kada me to sranje zafrkava?Sad sam dobio H&R poruku da nisam seedao torrent.I evo sada po ostalim stranicama seedam,ali seed je dosta spor.Sad neznam dal je kod mene problem ili do same osobe koja skida od mene?

Ne moraš biti dostupan na THR-u, bitno je da seed-aš.

Xbox: Muskarcina
12 godina
Virty kaže...
Endymon kaže...

Ne moraš biti dostupan na THR-u, bitno je da seed-aš.

A ok.Ali ne zelim biti idiot,koji ce skinut nesto i biti nedostupan.Zelim da i od mene ljudi neki klinac skinu.Evo sada sam sa port forwarding programom takodjer provjerio port dal je otvoren i on takodjer kaze da je sve u redu.Ja vise nisam pametan koji vrag je....

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice