Pozivnice za privatne torrent trackere izdvojena tema

poruka: 5.324
|
čitano: 1.843.243
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Privatni torrent trackeri P&O
14 godina
neaktivan
Pozivnice za privatne torrent trackere

Nudim

TorrentLeech x2

XtremeZone  x5

BalkanElite   x3

IPTorrents    x3

Tražim

Bilo što da je dobro

14 godina

Ima netko invite za torrentHR?

14 godina
Re: Pozivnice za privatne torrent trackere

Pozivnice na THR-u su ukinute do daljnjega...

14 godina
strong8472 kaže...

Pozivnice na THR-u su ukinute do daljnjega...

Shvaćam. Hvala!

13 godina

Jako tesko ga je dobiti jer su ukinuli pozivnice. Imaju ih samo VIP i Donatori afaik.. u FAQ pise da l33t useri i vise klase mogu kupiti karmom pozivnicu, medutim ja sam l33t user i imam 170k karme i nema takve opcije..

16 godina
neaktivan
smola3005 kaže...

Može objašnjenje, jesam zatražio nešto nezamislivo da bih zaslužio onakvu reakciju? Ne može se dobiti invite za torrentHR?

Da si pročitao stranicu prije shvatio bi da nema pozivnica za thr, a svaku stranicu se nađe jedan biser koji traži pozivnicu, a pozivnice su ukinute. Izvini još jednom za ono, posalo sam moderatorima da obrišu poruku. 

14 godina
neaktivan
Minneyar kaže...

Jako tesko ga je dobiti jer su ukinuli pozivnice. Imaju ih samo VIP i Donatori afaik.. u FAQ pise da l33t useri i vise klase mogu kupiti karmom pozivnicu, medutim ja sam l33t user i imam 170k karme i nema takve opcije..

ja sam uploader imam  i 1.119.338,7 karme i nemam mogućnost kupovine pozivnica karmom

15 godina
protjeran

Zna li netko kvalitetan privatan tracker koji uz standardna lossless FLAC izdanja ima i ISO SACD izdanja ripana preko PS3?

Znači baš full ISO izdanja SACDova me zanimaju.

EDIT: sad vidim da sam trebao postati u PiO temu, molim moderatore da prebace. Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.9.2015 17:10 (makimakimaki).
15 godina
neaktivan
msrnec kaže...

ja sam uploader imam  i 1.119.338,7 karme i nemam mogućnost kupovine pozivnica karmom

Nista dok se ne donira, djaba karma, djaba sve

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
15 godina
Haker_x kaže...
msrnec kaže...

Nista dok se ne donira, djaba karma, djaba sve

Mehemed u potpunosti se slazem s tobom 

http://postimg.org/image/66ddp72db/
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2015 0:19 (zagy15061984).
13 godina
neaktivan

Ima li itkog da mi moze pomoc u vezi torrent hr-a? Korisnim sam vec vise od 3 godine,nikad nisam imo problema sa bananjem ili takvim cim,nisam bio aktivan 5 mjeseci da thr zbog toga sto sam radio vani i sada se idem logirat i pise mi da mi akaunt vise nepostoji :S .Neznam razlog tomu.Moze li itko tamo na forumu da pita zasto?

11 godina

Account ti je izbrisan upravo zbog razloga kojeg si naveo: nisi bio aktivan. THR svako malo čisti korisnike, pa tako oni koji su dugo neaktivni se brišu. Nažalost, sad je kasno, ali ako ćeš ubuduće koristiti THR (kad ponovno budu omogućene pozivnice) postoji opcija da ''parkiraš'' account i tako spriječiš brisanje istoga ukoliko si duže neaktivan.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
15 godina
neaktivan
Igzy20 kaže...

Account ti je izbrisan upravo zbog razloga kojeg si naveo: nisi bio aktivan. THR svako malo čisti korisnike, pa tako oni koji su dugo neaktivni se brišu. Nažalost, sad je kasno, ali ako ćeš ubuduće koristiti THR (kad ponovno budu omogućene pozivnice) postoji opcija da ''parkiraš'' account i tako spriječiš brisanje istoga ukoliko si duže neaktivan.

nije istina...

neaktivni korisnici se brisu nakon 60dana (osim ako su power user+ klasa) oni su imuni i to radi skripta automatski

nitko se rucno ne brise osim na osobni zahtjev..

:D

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
13 godina
neaktivan
thabigjc kaže...
Igzy20 kaže...

nije istina...

neaktivni korisnici se brisu nakon 60dana (osim ako su power user+ klasa) oni su imuni i to radi skripta automatski

Znaš li možda kad bi mogle biti otvorene registracije?

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
11 godina

Ma dobro, ja sam se krivo izrazio u gornjem  postu. Ali poanta je ista. Izbrisan je zbog nekorištenja.

Što se registracija tiče, isto kao i svi drugi korisnici THR-a: nemam pojma. 

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
14 godina
neaktivan

u vrijeme Božića svi darivaju, možda tada

9 godina
neaktivan

Postovani,trebala bi mi pozivnica za Crowarez,imam malo djete pa bi mi trebali crtani filmovi.Hvala.

15 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
thabigjc kaže...
Igzy20 kaže...

nije istina...

a sto ti provjeravas pm stvarno svasta....

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
17 godina
odjavljen
thabigjc kaže...

Zašto na THR-u ne stavite da pozivnica košta milijun karme i gotovo...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan

pozivnice su najviše ukinute jer su se pozivnice svima dijelile, jer su svi mogli mijenjati za karmu

17 godina
odjavljen
msrnec kaže...

pozivnice su najviše ukinute jer su se pozivnice svima dijelile, jer su svi mogli mijenjati za karmu

Pa o tome i ja pričam! Ovako će se broj pozivnica drastično smanjiti jer nema puno onih koji imaju toliko karme na kontu. Ako imaju - ili su dobri seederi ili su dobri uploaderi!

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
thabigjc kaže...

Evo ja bih se htio javno ispričati kolegi thabigjc jer sam nešto zeznuo s mobitelom pa me nije bilo na forumu par dana.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2015 21:19 (Ikarus01).
17 godina
odjavljen
Ikarus01 kaže...
 pa me nije bilo na forumu par dana.

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan

Poklanjam 1 x TorrentLeech.org pozivnicu ...PS s obzirom da onaj kojeg eventualno  pozvem  također ima obavezu seedanja(ako on zezne letim i ja sa TL-a) molim screenshoot s drugog privatnog torrenta di se vidi ratio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2015 21:36 (petric1).
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
Ikarus01 kaže...
 pa me nije bilo na forumu par dana.

Petkova slika

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2015 21:49 (Ikarus01).
14 godina
neaktivan

Imam 3x Iptorrent

Molim screenshoot s drugog privatnog torrenta di se vidi ratio.

Ili zamjena za neki drugi dobar privatni..

Koristim seedbox tak da nema problema sa uploadom..

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2015 1:38 (tuga000).
11 godina

Moze neko da mi posalje invite kod od torrent hr...

MOlim vas...

17 godina

Neki su toliko lini bacit oko na par postova :)

Xbox: Muskarcina - PSN: Muskarcina77
14 godina
neaktivan

Nudi li tko pozivnicu za koji dobar tracker za serije

imam nešto pozivnica za par dobroh trackera

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2015 11:32 (msrnec).
17 godina
neaktivan

Znam da nema veze sa privat torrentima, ali ima neka umjetnička duša da me pozove u Dribbble? ;) Nudim IPT, THR, BIT-HDTV...Fala...:)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Privatni torrent trackeri P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice