Nudim
TorrentLeech x2
XtremeZone x5
BalkanElite x3
IPTorrents x3
Tražim
Bilo što da je dobro
Nudim
TorrentLeech x2
XtremeZone x5
BalkanElite x3
IPTorrents x3
Tražim
Bilo što da je dobro
Ima netko invite za torrentHR?
Pozivnice na THR-u su ukinute do daljnjega...
Pozivnice na THR-u su ukinute do daljnjega...
Shvaćam. Hvala!
Jako tesko ga je dobiti jer su ukinuli pozivnice. Imaju ih samo VIP i Donatori afaik.. u FAQ pise da l33t useri i vise klase mogu kupiti karmom pozivnicu, medutim ja sam l33t user i imam 170k karme i nema takve opcije..
Može objašnjenje, jesam zatražio nešto nezamislivo da bih zaslužio onakvu reakciju? Ne može se dobiti invite za torrentHR?
Da si pročitao stranicu prije shvatio bi da nema pozivnica za thr, a svaku stranicu se nađe jedan biser koji traži pozivnicu, a pozivnice su ukinute. Izvini još jednom za ono, posalo sam moderatorima da obrišu poruku.
Jako tesko ga je dobiti jer su ukinuli pozivnice. Imaju ih samo VIP i Donatori afaik.. u FAQ pise da l33t useri i vise klase mogu kupiti karmom pozivnicu, medutim ja sam l33t user i imam 170k karme i nema takve opcije..
ja sam uploader imam i 1.119.338,7 karme i nemam mogućnost kupovine pozivnica karmom
Zna li netko kvalitetan privatan tracker koji uz standardna lossless FLAC izdanja ima i ISO SACD izdanja ripana preko PS3?
Znači baš full ISO izdanja SACDova me zanimaju.
EDIT: sad vidim da sam trebao postati u PiO temu, molim moderatore da prebace. Hvala!
ja sam uploader imam i 1.119.338,7 karme i nemam mogućnost kupovine pozivnica karmom
Nista dok se ne donira, djaba karma, djaba sve
Nista dok se ne donira, djaba karma, djaba sve
Mehemed u potpunosti se slazem s tobom
Ima li itkog da mi moze pomoc u vezi torrent hr-a? Korisnim sam vec vise od 3 godine,nikad nisam imo problema sa bananjem ili takvim cim,nisam bio aktivan 5 mjeseci da thr zbog toga sto sam radio vani i sada se idem logirat i pise mi da mi akaunt vise nepostoji :S .Neznam razlog tomu.Moze li itko tamo na forumu da pita zasto?
Account ti je izbrisan upravo zbog razloga kojeg si naveo: nisi bio aktivan. THR svako malo čisti korisnike, pa tako oni koji su dugo neaktivni se brišu. Nažalost, sad je kasno, ali ako ćeš ubuduće koristiti THR (kad ponovno budu omogućene pozivnice) postoji opcija da ''parkiraš'' account i tako spriječiš brisanje istoga ukoliko si duže neaktivan.
Account ti je izbrisan upravo zbog razloga kojeg si naveo: nisi bio aktivan. THR svako malo čisti korisnike, pa tako oni koji su dugo neaktivni se brišu. Nažalost, sad je kasno, ali ako ćeš ubuduće koristiti THR (kad ponovno budu omogućene pozivnice) postoji opcija da ''parkiraš'' account i tako spriječiš brisanje istoga ukoliko si duže neaktivan.
nije istina...
neaktivni korisnici se brisu nakon 60dana (osim ako su power user+ klasa) oni su imuni i to radi skripta automatski
nitko se rucno ne brise osim na osobni zahtjev..
:D
nije istina...
neaktivni korisnici se brisu nakon 60dana (osim ako su power user+ klasa) oni su imuni i to radi skripta automatski
Znaš li možda kad bi mogle biti otvorene registracije?
Ma dobro, ja sam se krivo izrazio u gornjem postu. Ali poanta je ista. Izbrisan je zbog nekorištenja.
Što se registracija tiče, isto kao i svi drugi korisnici THR-a: nemam pojma.
u vrijeme Božića svi darivaju, možda tada
Postovani,trebala bi mi pozivnica za Crowarez,imam malo djete pa bi mi trebali crtani filmovi.Hvala.
nije istina...
a sto ti provjeravas pm stvarno svasta....
Zašto na THR-u ne stavite da pozivnica košta milijun karme i gotovo...
pozivnice su najviše ukinute jer su se pozivnice svima dijelile, jer su svi mogli mijenjati za karmu
pozivnice su najviše ukinute jer su se pozivnice svima dijelile, jer su svi mogli mijenjati za karmu
Pa o tome i ja pričam! Ovako će se broj pozivnica drastično smanjiti jer nema puno onih koji imaju toliko karme na kontu. Ako imaju - ili su dobri seederi ili su dobri uploaderi!
Evo ja bih se htio javno ispričati kolegi thabigjc jer sam nešto zeznuo s mobitelom pa me nije bilo na forumu par dana.
Poklanjam 1 x TorrentLeech.org pozivnicu ...PS s obzirom da onaj kojeg eventualno pozvem također ima obavezu seedanja(ako on zezne letim i ja sa TL-a) molim screenshoot s drugog privatnog torrenta di se vidi ratio.
Petkova slika
.
Imam 3x Iptorrent
Molim screenshoot s drugog privatnog torrenta di se vidi ratio.
Ili zamjena za neki drugi dobar privatni..
Koristim seedbox tak da nema problema sa uploadom..
Moze neko da mi posalje invite kod od torrent hr...
MOlim vas...
Neki su toliko lini bacit oko na par postova :)
Nudi li tko pozivnicu za koji dobar tracker za serije
imam nešto pozivnica za par dobroh trackera
Znam da nema veze sa privat torrentima, ali ima neka umjetnička duša da me pozove u Dribbble? ;) Nudim IPT, THR, BIT-HDTV...Fala...:)