Stigla mi je jutros poruka od DHLa eavizor da dostavim podatke o kupnji. Poslao sam im screenshot iz ebay aplikacije, valjda je to dovoljno. E Zaba nema opciju potvrde za trošak po deviznom računu a i ne dozvoljava SS.
Kaj to znači da DHL obavlja svu proceduru oko carinjenja i da mi paket nede kod "naših" na carinjenje? Piše dostava 21.12. do kraja dana. Paket je danas napustio skladište u Birminghamu.
Ako je tako, DHL ce ti to masno naplatit.
ovisi...
imao sam sličnu situaciju taman na prelasku 2020/2021 jer sam naručivao nešto sa britanskog SportsDirecta - iza nove godine (u 2021.) mi je došao mail od DHL-a da im dostavim račune zbog izračuna eventualnih davanja (pošto je UK jelte taman izašla iz EU, a ja zaboravio na tu "malu" činjenicu kod naručivanja)
ja im poslao screenshotove sa SportsDirecta te bankovni izvod - da se vidi točno koliko je plaćeno i da mi jave ako još nešto treba
za par dana mi je došao paket - nisam ništa platio ekstra... (možda zbog nekog prijelaznog razdoblja, ne znam)

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.