Poklon i za Božić i za Novu godinu?

poruka: 6
|
čitano: 1.921
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator

Ovo je više da testiram otvaranje teme preko tableta, pa ajde usput neka je i smisleno...

Neki dan sam raspravljao s kolegom - treba li poklanjati nešto bližnjima (djeca, cura/dečko, žena/muž) i za Božić i za Novu godinu? Ako još ubacimo u kombinaciju i Sv. Nikolu onda tek nastane komplikacija. 

Dakle, u anketi se odgovara na pitanje - kada bismo bližnje trebali razveseliti nekim prigodnim poklonom?

1 Samo za Sv. Nikolu
5 Samo za Božić
0 Samo za Novu godinu
24 I za Sv. Nikolu i za Božić
2 I za Božić i za Novu godinu
1 I za Sv. Nik. i za Bož i za NG
...
15 godina
neaktivan

Ma najbolje svakih mjesec dana neki fini poklončić... 

14 godina

uh meni je 12. mjesec koma, sv. nikola, godišnjica braka, pa ženin rođendan, pa božić, pa nova.... ženi obično ukomponiram jedan poklon za sve, a klinka iovako svako malo nekog vraga dobi....

16 godina

Takodjer 12. mjesec jako izdašan po pitanju poklona u mojoj obitelji:

Godišnjica braka i suprugin imendan (tu sebe zapakiram u mašnicu )

Sv. Nikola = 2x pokloni, imam 2 klinca

Božić i Nova godina, ovo je najgore...tu svi očekuju neki  a ti se ondak misli kome šta i kako....

Tigar Krezumica
13 godina

Curi kupim za Bozic veci poklon za novu neku sitnicu. Dobijem od nje poklon za Bozic i za novu posto 1.1. slavim rodendan haha:) Nagradi me u 12.mjesecu dok ja imam sto radit kroz citavu godinu, sad ce valentinovo , pa dan zena , pa 8.mjesec njoj rodjendan.

16 godina

prvi put cujem da se nesto poklanja za novu godinu. a i za sv. nikolu bude uvijek neka sitnica.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice