{#}
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Di točno ima švercera u Zagrebu
jel mislite da će šverceri ovo napraviti
ja sam mislio doći sa svojim susjedom koji je policajac i kupiti si petarde i onda da mu ovaj pokaže značku pa da mi ovaj da u pol cijene
ja sam mislio doći sa svojim susjedom koji je policajac i kupiti si petarde i onda da mu ovaj pokaže značku pa da mi ovaj da u pol cijene
Kako jadno i bezobrazno ja ovo nikad nebi napravio pa postuj covijeka sto ce tj prodat u pol cijene,a ti bi jos njega u pola...U kakvoj drzavi zivim...Pa kora i taj svercer imat neki profit,a u ostalom da to napravi ovom bi dosla porezna tako da je ovo tako jadno,sebicno i pateticno da je odvratno...

Evo pošto idem u Njemačku za praznike sad,zanima me oće li biti kakvih problema ako mi u prtljagi(kovčegu) bude bilo 5-6 pakova velikog pirata ! Napunio sam 18 nedavno.Neće bit komplikacija valjda?
Koliko ti ono imaš godina?
Evo pošto idem u Njemačku za praznike sad,zanima me oće li biti kakvih problema ako mi u prtljagi(kovčegu) bude bilo 5-6 pakova velikog pirata ! Napunio sam 18 nedavno.Neće bit komplikacija valjda?
Autom?Bez problema..Ako ides avionom vec bi moglo bit komplikacija ja mislim..

Ljudi koja je po vama best raketa iz mirnoveca,po meni je tomahawk,da vidim vasa misljenja:
9 | tomahawk |
---|---|
1 | siux |
1 | knall |
1 | dalmatinka |
2 | zlatni pauk |
Idem autobusom. Prtljaga(1 kufer) će biti naravno u boksu busa.
Brine me samo dali bi naplatili kaznu da me uvate,ili bi samo zaplijenili petarde?
Ipak sam sad punoljetan
Kako jadno i bezobrazno ja ovo nikad nebi napravio pa postuj covijeka sto ce tj prodat u pol cijene,a ti bi jos njega u pola...U kakvoj drzavi zivim...Pa kora i taj svercer imat neki profit,a u ostalom da to napravi ovom bi dosla porezna tako da je ovo tako jadno,sebicno i pateticno da je odvratno...
Zahebavao sam se hebate šta neznate šalu prepoznat
Platit ću mu i više ako treba nego koju preporućujete hammer ili tenk
tenskovski udar je zapravo topovski iz oriona?
jučer bio u nebeski baloni i žena imala magnumex i extra big bum i nije mi htjela prodat i dođe čovjek iza mene i sve kupi (bilo oko 10 kutija i jedno i drugo)
Ne razumijem orion-ovu logiku, dvije razlicite petarde, ista cijena za isto komada ._.
5 | TNT Dinamit (40kn 20kom) |
---|---|
5 | Atomic Power (40kn 20kom) |
Brate meni se ćini da ono nije bila šala :p
Ove godine ne budem puno uzeo samo 2-3 paketa. Pa može preporuka? Zenge su oko 40kn -20 komada, widow maker 12 kom 40kn. Jeli dobro onda uzert 2 paketa zengi i 1 wodow makera?
Moja preporuka ti je da uzmes ovako,s obzirom da neces puno da uzimas:
-1 kutiju zolje
-1 kutija groma
-1 kutija widowmaker fp3 (ako nadjes,ona ti je bolja 100 puta od widowmakera iz mirnoveca)
-2 kutije velikog pirata (orion ili mirnovec,ili ako nadjes od jorgeta corsair,100 komada i jako dobro pukne)
To je neko moje misljenje sta da uzmes,ako vec ne zelis puno uzimati
To je previše petardi, treba mi samo nešto da susjedi ne mogu mirno spavati prije nove, widow maker ili tenkovske bi super bile nisu pre skupe a stvarno jako puknu. Ćujem da raketa knal jako glasno pukne pa bili bila isplativa?
Cobra 6 EE oko 100 kn kom jest da ej skupa ali dere ko luda najjaca petarda na ilegalnom trzistu(ok ne mze bit jace od homemade petardi)
nemaje na YT jer zna da ejdna ekipica tio pravi ako hoces javi u box imam hjednog lika)
WOW to je stvarno ljepa petarda :D, jel ima nešto za 20-30 kn kom? da uzmem 2-3 takve i window maker kažu da je window maker jaći od mirnovec tenkovske a tenkovska je stvarno super.
Ako ideš autom nema problema, a avionom to nemožeš.
Možeš odnjeti u EU bilo što što je po zakonu dozvoljeno u EU, nije ni važna kolićina.
Ove godine ne budem puno uzeo samo 2-3 paketa. Pa može preporuka? Zenge su oko 40kn -20 komada, widow maker 12 kom 40kn. Jeli dobro onda uzert 2 paketa zengi i 1 wodow makera?
Moja preporuka ti je da uzmes ovako,s obzirom da neces puno da uzimas:
-1 kutiju zolje
-1 kutija groma
-1 kutija widowmaker fp3 (ako nadjes,ona ti je bolja 100 puta od widowmakera iz mirnoveca)
-2 kutije velikog pirata (orion ili mirnovec,ili ako nadjes od jorgeta corsair,100 komada i jako dobro pukne)
To je neko moje misljenje sta da uzmes,ako vec ne zelis puno uzimati
To je previše petardi, treba mi samo nešto da susjedi ne mogu mirno spavati prije nove, widow maker ili tenkovske bi super bile nisu pre skupe a stvarno jako puknu. Ćujem da raketa knal jako glasno pukne pa bili bila isplativa?
Cobra 6 EE oko 100 kn kom jest da ej skupa ali dere ko luda najjaca petarda na ilegalnom trzistu(ok ne mze bit jace od homemade petardi)
nemaje na YT jer zna da ejdna ekipica tio pravi ako hoces javi u box imam hjednog lika)
WOW to je stvarno ljepa petarda :D, jel ima nešto za 20-30 kn kom? da uzmem 2-3 takve i window maker kažu da je window maker jaći od mirnovec tenkovske a tenkovska je stvarno super.
Da sad mi lik poslo cjenik i pise 270 kn 3 kom EE 39 g baruta :D
Pirotehnika portal se zove kontam da ce poslat

idem autobusom.Znači mogu bez straha stavit petarde u kufer(koji ide u boks busa)?
Uskoro kupujem petarde pa me zanima koja od navedenih ima najjaci pucanj
1 | tnt dinamit |
---|---|
0 | super top |
1 | zolja |
0 | tenkovska |
12 | widowmaker |
Uzmi zolju zato jer u Orionu košta 27kn, a "bum" je mrvicu jaci od Zenge.
TNT je super stvarno super, a tenkovska je jača, kažu da je widow maker jaći od tenkovske.
Ja se duboko ispričavam bio sam u Grazu par dana a mali brat se dočepao foruma tako da mi je žao ali je dobio svoje
Bilo bi vam pametnije, pisat o petardama koje se legalno mogu kupit kod nas, nego linkat video sa petardama koje te mogu ubit, ali i druge ako je baciš, a sigurno ima ovdje pametnjakovića koji bi to napravili u naselju, ili kavartu. Takve petarde mogu razbit staklo na prozorima udaljenim i više od 20m i ozlijedit ljude. Zato ako već morate, bacite je na otvorenom.
Ljudi ne znam za vas ali ja tomahawk raketu prosto obozavam <3
Bio sam danas u Orion centru u Oranicama i mogu reći da su me neke stvari razočarale.
Kupio sam : 2x Extra Big Bang
2x MagnumXXL
1x Plavi Grom
1x Grom
+ Scorpion gratis
Ovo mi je bio prvi put u Orionu :D
Želio sam još kupiti Veliki Pirat,Zolju i Zeus al rekli su da nemaju?? O_o
I ove scorpion petarde su skroz drugčije nego na katalogu
Toliko od mene :)
Al ga sereš , no no
Kako mislis da su drugacije? Idem sutra/preksutra pa ocu kupit nes slicno kao ti :) Nisu imali zeusa :O
Da nema zeusa
Pa drukčiji oblik , duplo je kraća i tanja
Brio sam potrošit oko 300 kn ali stara mi je išla ( ja nisam stigo) i kupila je samo za 200 jer je kao previše -_-
Tako je i plavi grom. Prosle godine ja sam mislio da je to onako duzine velikog pirata. Ma je vraga. Sama kutija je mala kockica. Razocarao sam se, ipak je sve to marketing. Jel se isplati scorpion? poz