Ja ću i ove godine kupovat kod provijerenih oriona i mirnovca
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav ljudi,imam 1500kn samo za petarde i 650kn za vatromet,za petarde znam sta cu uzeti ali mi preporucite neki vatromet...Prosle godine sam uzeo Cezara i nije mi se svidio,glavni sam po petardama i vatrometu u okrugu 10km hahah
Ove godine uzmi 1 pak najjacih petardi i 2 paka nekih srednjih, i 1 dobar box i ustedi malo love i to je to, ne kontam ko uspije pobacat 1500kn petardi... Imam osjecaj da se samo hvalis.
Jasno da tako mislis jer nema dokaza ali pošaljem ja sliku pa se uvjerite :)
Koliko znam, Jorge Fireworks je jedna od najboljih svjetskih tvrtka za pirotehniku tako da smo pravi sretnici šta ćemo to dobit u HRV :P
Kupit ću prskalice
Ove godine tu kod mene u pyroshopu u Karlovcu dolaze poljske petarde tvrtke Jorge. Fp3 je najjača i 20 kom dođe 30 kn.
Oces ti to slat ja biuzeo 2 kutije ako bi slao

na službenoj fb stranici su napisali: ''Imat ćemo prodavaonice po cijeloj Hrvatskoj, a popis ćemo objaviti uskoro''
Kupit ću prskalice
Naravno. Zašto bacati tolke pare na pirotehniku. Pukne i dalje ništa od toga. Bolje pare uložit u nešto korisnije.
Kupit ću prskalice
Naravno. Zašto bacati tolke pare na pirotehniku. Pukne i dalje ništa od toga. Bolje pare uložit u nešto korisnije.
neka svatko kupi sta voli :D
Jeste vidli od Mirnovca katalog po meni nevalja niš
Snizenja od 5kn? Pa poserem se na to. nek stave bar 10 da imas osjecaj da si nesto ustedio..
Sada čekamo Orion
ako su oni ostavili Zolju od 25 kn odmah će se rasprodat a Zengu nitko neće taknut
Moj popis ce izbaciti Zengu stavio sam 10 kutija zenge da cu kupiti po 25 kn kad ono 40 wtf?Dati 400kn za 10 kutija zengi mi je previse a tenkovska dođe 35kn.Veliki bang 45kn ako san dobro vidio i to odlazi s mojeg popisa.Očekujem orionov letak oko 20:00h.
Dolazi tek oko 8 ???
Dolazi tek oko 8 ???
To je moja prepostavka jer sam na fb-u vidio da ce letak izbaciti za par sati...
100 % ako Orion ostavi istu cijenu zolje kao i prošle godine odmah će rasprodati
100 % ako Orion ostavi istu cijenu zolje kao i prošle godine odmah će rasprodati
Najbolji fanovi, dijele nas tek sati od objave letka!
Dok pripremamo službenu objavu, OTKRIVAMO da ponovno i ove godine imamo za one najbrže GRATIS artikle! Prošle godine je to bila kutija Velikog Pirata, a ove sezone su to ČAK 3 ARTIKLA!
CIJENE SE SPUŠTAJU I DO 60 %, A CILJALI SMO PRVENSTVENO NA ONO ŠTO UGLAVNOM NAJVIŠE VOLITE - PETARDE, ali naravno i na sve ostale artikle!
Nadam se da nece biti isto kao s Mirnovecom kada su govorili o sniženju a zengu stavili na 40 hahah.
Više informacija na http://jorge-pirotehnika.hr/
Stiže konkurencija kaj drugo, do sad su na našem tržištu poslovale samo dvije firme sa svojim dučanima pirotehnike znači Orion i Mirnovec.S obzirom na veličinu hrvatske i broj stanovnika, Orion i Mirnovec su bili sasvim dosta to sigurno no ovi u Jorge Pirotehnici su ipak procjenili da ima mjesta i za trečeg igrača.Uglavnom bit če itekakve borbe za tržište, sad če Mirnovec i Orion imat znatno teži posel to sigurno bez greške.
Orion je došo 1000 % bolji od Mirnovca
http://www.orion-pirotehnika.com/slike/2013-ORION-2013-letak.pdf
orion je definitivno ubio mirnovec ove god :D
Slažem se u potpunosti
Orion se ove godine stvarno pokazao
Covece,zenge i veliki bang jako skupo,razocarenje potpuno,a orion povisio cenu za samo 2 kn za zolju,mislim sad vi vidite sta se vise isplati Zolja koja je 27 kn ili Zenga koja je 40 kn!!!
Covece mirnovec kaze spustaju cene,a ono napicili cene ko da je zlato!
Stvarno su me razocarali.
Covece,zenge i veliki bang jako skupo,razocarenje potpuno,a orion povisio cenu za samo 2 kn za zolju,mislim sad vi vidite sta se vise isplati Zolja koja je 27 kn ili Zenga koja je 40 kn!!!
Covece mirnovec kaze spustaju cene,a ono napicili cene ko da je zlato!
Stvarno su me razocarali.
Već ste promijenili profilnu
Ja osvojio one 4 kutije patardi na nagradnoj igri :P

hrčak i anonymous_Zg
Po petardama 3 razreda Mirnovac je oprao Oriona. Vidim da su ostali na 2 proizvoda, a Cobra11 više ne postoji, dok je Mirnovac izbacio Dinamitku, ali su ostali na 5 petardi 3 razreda. Nadam se da Topovski Udar neće biti kao iz prošle godine, jer je bio nikakav isto kao i Dinamitka. Znači tu definitivno pobjeđuje Mirnovec. Rimske svjeće puno bolje od Mirnovca, tako da i tu pobjeđuju. O boxsovima možemo pričat, jer nije sve u novcima. Tu bi rekao da su recimo tako ravnopravni, mada Mirnovec ima bolju ponudu. Petarde 2 razreda su na Orionovoj strani, ali one me ne zanimaju, tako da je meni pobjednik Mirnovec, a ne Orion.
Jorge pak treba isprobat mada znam neke njihove proizode. Mislim da su prekasno ušli u igru ove godine i neće baš imat uspjeha. Da su bili pametniji trebali su barem mjesec dana prije krenut u promociju tako a ih tek naredih godina vidim kao pravu konkurenciju Orionu i Mirnovcu. Kada se piše, treba pisat objektivno, a ne favorizirati bilo koga.
hrčak i anonymous_Zg
Po petardama 3 razreda Mirnovac je oprao Oriona. Vidim da su ostali na 2 proizvoda, a Cobra11 više ne postoji, dok je Mirnovac izbacio Dinamitku, ali su ostali na 5 petardi 3 razreda. Nadam se da Topovski Udar neće biti kao iz prošle godine, jer je bio nikakav isto kao i Dinamitka. Znači tu definitivno pobjeđuje Mirnovec. Rimske svjeće puno bolje od Mirnovca, tako da i tu pobjeđuju. O boxsovima možemo pričat, jer nije sve u novcima. Tu bi rekao da su recimo tako ravnopravni, mada Mirnovec ima bolju ponudu. Petarde 2 razreda su na Orionovoj strani, ali one me ne zanimaju, tako da je meni pobjednik Mirnovec, a ne Orion.
Jorge pak treba isprobat mada znam neke njihove proizode. Mislim da su prekasno ušli u igru ove godine i neće baš imat uspjeha. Da su bili pametniji trebali su barem mjesec dana prije krenut u promociju tako a ih tek naredih godina vidim kao pravu konkurenciju Orionu i Mirnovcu. Kada se piše, treba pisat objektivno, a ne favorizirati bilo koga.
O čemu ti pričaš???Da cobra11 više ne postoji hahahahha...
Kakva je petarda widow maker? 12 konada 40KN, nije puno a mislim da je jača od tenkovske (tenkovska me očarala kada sam je prvi put čuo zvuk brutalno dobar na sekundu je izgledalo kao dan i pre dobar udarni val :D )
Kakva je petarda widow maker? 12 konada 40KN, nije puno a mislim da je jača od tenkovske (tenkovska me očarala kada sam je prvi put čuo zvuk brutalno dobar na sekundu je izgledalo kao dan i pre dobar udarni val :D )
Odlicna...na mom je spisku 2 kutije i tenkovska takodjer

Odlicna...na mom je spisku 2 kutije i tenkovska takodjer
Moj spisak
orion
magnumex-3 kutije
piratex -3 kutije
extra big bum- 3 kutije
zolja- 2 kutije
vjerojatno ću još više uzet
mirnovec-
samo neke rakete ili možda Orca i widow maker
Jel netko zna je orion ima baš pyro shop jel vidim nebeski baloni savska cesta (jel distributeri mogu mijenjat cijene)
Na prvi pogled bi uzeo
2x Magnumex
Zolja
Atomic?
Do oko 100kn, mozda malo vise :)