Pirotehnika P&O zaključana tema

poruka: 2.943
|
čitano: 1.452.709
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Pirotehnika P&O

Ja ću i ove godine kupovat kod provijerenih oriona i mirnovca

13 godina
neaktivan
Re: Pirotehnika P&O
Jonja kaže...
Znalac111 kaže...

Pozdrav ljudi,imam 1500kn samo za petarde i 650kn za vatromet,za petarde znam sta cu uzeti ali mi preporucite neki vatromet...Prosle godine sam uzeo Cezara i nije mi se svidio,glavni sam po petardama i vatrometu u okrugu 10km hahah

Ove godine uzmi 1 pak najjacih petardi i 2 paka nekih srednjih, i 1 dobar box i ustedi malo love i to je to, ne kontam ko uspije pobacat 1500kn petardi... Imam osjecaj da se samo hvalis.

Jasno da tako mislis jer nema dokaza ali pošaljem ja sliku pa se uvjerite :)

15 godina
neaktivan

Koliko znam, Jorge Fireworks je jedna od najboljih svjetskih tvrtka za pirotehniku tako da smo pravi sretnici šta ćemo to dobit u HRV :P

13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Kupit ću prskalice {#}

13 godina
neaktivan
tomo104 kaže...

Kupit ću prskalice {#}

This pork is so raw it's still singing hakuna matata! ._.
13 godina
neaktivan
carmack kaže...

Ove godine tu kod mene u pyroshopu u Karlovcu dolaze poljske petarde tvrtke Jorge. Fp3 je najjača i 20 kom dođe 30 kn.

Oces ti to slat ja biuzeo 2 kutije ako bi slao

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
12 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

na službenoj fb stranici su napisali: ''Imat ćemo prodavaonice po cijeloj Hrvatskoj, a popis ćemo objaviti uskoro''

13 godina
neaktivan
AxeAwesome kaže...
tomo104 kaže...

Kupit ću prskalice {#}

Naravno. Zašto bacati tolke pare na pirotehniku. Pukne i dalje ništa od toga. Bolje pare uložit u nešto korisnije.

13 godina
neaktivan
tomo104 kaže...
AxeAwesome kaže...
tomo104 kaže...

Kupit ću prskalice {#}

Naravno. Zašto bacati tolke pare na pirotehniku. Pukne i dalje ništa od toga. Bolje pare uložit u nešto korisnije.

neka svatko kupi sta voli :D

12 godina
Pirotehnika P&O

Jeste vidli od Mirnovca katalog po meni nevalja niš

15 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Snizenja od 5kn? Pa poserem se na to. nek stave bar 10 da imas osjecaj da si nesto ustedio..

LoL acc THCJoshi
12 godina
Pirotehnika P&O

Sada čekamo Orion 

ako su oni ostavili Zolju od 25 kn odmah će se rasprodat a Zengu nitko neće taknut

13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Moj popis ce izbaciti Zengu stavio sam 10 kutija zenge da cu kupiti po 25 kn kad ono 40 wtf?Dati 400kn za 10 kutija zengi mi je previse a tenkovska dođe 35kn.Veliki bang 45kn ako san dobro vidio i to odlazi s mojeg popisa.Očekujem orionov letak oko 20:00h.

12 godina
Pirotehnika P&O

Dolazi tek oko 8 ???

13 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Dolazi tek oko 8 ???

To je moja prepostavka jer sam na fb-u vidio da ce letak izbaciti za par sati...

12 godina
Pirotehnika P&O

100 % ako Orion ostavi istu cijenu zolje kao i prošle godine odmah će rasprodati

13 godina
neaktivan
hrčak kaže...

100 % ako Orion ostavi istu cijenu zolje kao i prošle godine odmah će rasprodati

Najbolji fanovi, dijele nas tek sati od objave letka!
Dok pripremamo službenu objavu, OTKRIVAMO da ponovno i ove godine imamo za one najbrže GRATIS artikle! Prošle godine je to bila kutija Velikog Pirata, a ove sezone su to ČAK 3 ARTIKLA!

CIJENE SE SPUŠTAJU I DO 60 %, A CILJALI SMO PRVENSTVENO NA ONO ŠTO UGLAVNOM NAJVIŠE VOLITE - PETARDE, ali naravno i na sve ostale artikle!

Nadam se da nece biti isto kao s Mirnovecom kada su govorili o sniženju a zengu stavili na 40 hahah.

17 godina
Mandalore kaže...

Više informacija na http://jorge-pirotehnika.hr/

Stiže konkurencija kaj drugo,Nevinašce do sad su na našem tržištu poslovale samo dvije firme sa svojim dučanima pirotehnike znači Orion i Mirnovec.S obzirom na veličinu hrvatske i broj stanovnika, Orion i Mirnovec su bili sasvim dosta to sigurno no ovi u Jorge Pirotehnici su ipak procjenili da ima mjesta i za trečeg igrača.Uglavnom bit če itekakve borbe za tržište, sad če Mirnovec i Orion imat znatno teži posel to sigurno bez greške.Cool

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
12 godina
Pirotehnika P&O

Orion je došo 1000 % bolji od Mirnovca

http://www.orion-pirotehnika.com/slike/2013-ORION-2013-letak.pdf

13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

orion je definitivno ubio mirnovec ove god :D

12 godina
Pirotehnika P&O

Slažem se u potpunosti

Orion se ove godine stvarno pokazao

11 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Covece,zenge i veliki bang jako skupo,razocarenje potpuno,a orion povisio cenu za samo 2 kn za zolju,mislim sad vi vidite sta se vise isplati Zolja koja je 27 kn ili Zenga koja je 40 kn!!!

Covece mirnovec kaze spustaju cene,a ono napicili cene ko da je zlato!

Stvarno su me razocarali.

12 godina
petardas kaže...

Covece,zenge i veliki bang jako skupo,razocarenje potpuno,a orion povisio cenu za samo 2 kn za zolju,mislim sad vi vidite sta se vise isplati Zolja koja je 27 kn ili Zenga koja je 40 kn!!!

Covece mirnovec kaze spustaju cene,a ono napicili cene ko da je zlato!

Stvarno su me razocarali.

Već ste promijenili profilnu

13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Ja osvojio  one 4 kutije patardi na nagradnoj igri :P

13 godina
Pirotehnika P&O

hrčak i anonymous_Zg

Po petardama 3 razreda Mirnovac je oprao Oriona. Vidim da su ostali na 2 proizvoda, a Cobra11 više ne postoji, dok je Mirnovac izbacio Dinamitku, ali su ostali na 5 petardi 3 razreda. Nadam se da Topovski Udar neće biti kao iz prošle godine, jer je bio nikakav isto kao i Dinamitka. Znači tu definitivno pobjeđuje Mirnovec. Rimske svjeće puno bolje od Mirnovca, tako da i tu pobjeđuju. O boxsovima možemo pričat, jer nije sve u novcima. Tu bi rekao da su recimo tako ravnopravni, mada Mirnovec ima bolju ponudu. Petarde 2 razreda su na Orionovoj strani, ali one me ne zanimaju, tako da je meni pobjednik Mirnovec, a ne Orion.

Jorge pak treba isprobat mada znam neke njihove proizode. Mislim da su prekasno ušli u igru ove godine i neće baš imat uspjeha. Da su bili pametniji trebali su barem mjesec dana prije krenut u promociju tako a ih tek naredih godina vidim kao pravu konkurenciju Orionu i Mirnovcu. Kada se piše, treba pisat objektivno, a ne favorizirati bilo koga.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 21:05 (Cobra33).
13 godina
neaktivan
Cobra33 kaže...

hrčak i anonymous_Zg

Po petardama 3 razreda Mirnovac je oprao Oriona. Vidim da su ostali na 2 proizvoda, a Cobra11 više ne postoji, dok je Mirnovac izbacio Dinamitku, ali su ostali na 5 petardi 3 razreda. Nadam se da Topovski Udar neće biti kao iz prošle godine, jer je bio nikakav isto kao i Dinamitka. Znači tu definitivno pobjeđuje Mirnovec. Rimske svjeće puno bolje od Mirnovca, tako da i tu pobjeđuju. O boxsovima možemo pričat, jer nije sve u novcima. Tu bi rekao da su recimo tako ravnopravni, mada Mirnovec ima bolju ponudu. Petarde 2 razreda su na Orionovoj strani, ali one me ne zanimaju, tako da je meni pobjednik Mirnovec, a ne Orion.

Jorge pak treba isprobat mada znam neke njihove proizode. Mislim da su prekasno ušli u igru ove godine i neće baš imat uspjeha. Da su bili pametniji trebali su barem mjesec dana prije krenut u promociju tako a ih tek naredih godina vidim kao pravu konkurenciju Orionu i Mirnovcu. Kada se piše, treba pisat objektivno, a ne favorizirati bilo koga.

O čemu ti pričaš???Da cobra11 više ne postoji hahahahha...

14 godina
neaktivan

Kakva je petarda widow maker? 12 konada 40KN, nije puno a mislim da je jača od tenkovske (tenkovska me očarala kada sam je prvi put čuo zvuk brutalno dobar na sekundu je izgledalo kao dan i pre dobar udarni val :D )

http://informacijsketehnologije.blogspot.com/
13 godina
neaktivan
77ari kaže...

Kakva je petarda widow maker? 12 konada 40KN, nije puno a mislim da je jača od tenkovske (tenkovska me očarala kada sam je prvi put čuo zvuk brutalno dobar na sekundu je izgledalo kao dan i pre dobar udarni val :D )

Odlicna...na mom je spisku 2 kutije i tenkovska takodjer

12 godina
drakula789 kaže...
77ari kaže...

Odlicna...na mom je spisku 2 kutije i tenkovska takodjer

Moj spisak

orion 

magnumex-3 kutije

piratex -3 kutije

extra big bum- 3 kutije

zolja- 2 kutije

vjerojatno ću još više uzet

mirnovec-

samo neke rakete ili možda Orca i widow maker

Jel netko zna je orion ima baš pyro shop jel vidim nebeski baloni savska cesta (jel distributeri mogu mijenjat cijene)

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 15:01 (hrčak).
13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Na prvi pogled bi uzeo

2x Magnumex

Zolja

Atomic?

Do oko 100kn, mozda malo vise :)

This pork is so raw it's still singing hakuna matata! ._.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice