Pirotehnika P&O zaključana tema

poruka: 2.943
|
čitano: 1.453.225
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pirotehnika 2012

Fino je proslo,nisam znao da alfe imaju onakav dobar efekt.A ona velika norveska je odletjela oko 300 metara,a efekt joj je bio savrsen,trajao je oko3-4 sekunde.

14 godina
Pirotehnika 2012
ja vam preporučam da nitko ne kupuje detonator set,to košta 19.50 kuna,ali ništa,ama baš ništa ne valja,uopće efekt ne čuješ,ne vidiš,bezveze...preporučio bih atilu kao box od mirnovca,veliku megu..i q raketu..:D
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
15 godina
neaktivan
Pirotehnika 2012

Imao sam nesreću, stari krivo postavio i izletila raketa u garažu {#} Na svu sreću nije ništa bilo.

15 godina
Re: Pirotehnika 2012
alen4430 kaže...
ja vam preporučam da nitko ne kupuje detonator set,to košta 19.50 kuna,ali ništa,ama baš ništa ne valja,uopće efekt ne čuješ,ne vidiš,bezveze...preporučio bih atilu kao box od mirnovca,veliku megu..i q raketu..:D

ja sam taj detonator kupovao 2 god zaredom prije je imao dobar efekt i pucala je raketa ko luda i efekat je bio slican ko onoj raketi bez stapa k2 :)) ove sam ih isto kupio i otiso zamjenit..

Sretan Božić i godina nova!
16 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Imao sam nesreću, stari krivo postavio i izletila raketa u garažu {#} Na svu sreću nije ništa bilo.

Been there, jedne godine moj djed kupio od nekog cigija raketu i nije vidio da je onaj štap na pola puknut. I dođe on doma, stavi raketu u bocu i zapali je na balkonu, a okolo mog balkona su sve zgrade i pošto je bila lakša, falilo joj je pola štapa, počela je vijugat i zabila se nekom čiči u ulazna vrata {#}. Naravno istog trenutka bjež' u kuću i zatvaraj svjetlo {#}

Intel Core i7,Zotac GeForce GTX 295 ,6 GB of RAM,WD Caviar Black 1TB
14 godina
neaktivan

Je*** rakete. Ja sam jedne godine stavio zengu u ciglu... to je bio vatromet...

Arian RIčko
15 godina
neaktivan
Pirotehnika 2012

Meni bilo nestalo petardi, odem u WC i nađem solnu kiselinu{#}

15 godina
Pirotehnika 2012

sad treba pocistiti to sve...... sljedece godine kupujem samo boxeve i rakete :) jel od petardi tolko smeca ostane :D

15 godina
neaktivan
Kewin kaže...

sad treba pocistiti to sve...... sljedece godine kupujem samo boxeve i rakete :) jel od petardi tolko smeca ostane :D

Šefe, napravi si mužar {#}

http://bux.ratovi.net/?r=plahy Ja sam Hrzan zagorski Tarzan teri išče po huste ljude, teri navek ti veli ŽIVELI i hodi bume si spili!
14 godina
neaktivan
Pirotehnika 2012
Danas 40% popusta u Mirnovcu. Cijene ko kod švercera, a nije kod švercera. Valja otić ko misli. Ako planirate čuvati sad kupljene do sljedeće Nove, trebali bi pripazit da skladištite na jako suhom ili da zamotate papirom i slično. Petarde uzmem sitno, isključivo 3. razred. One su gromoglasne i super je takvih par šibnut i općenito takva snaga je zanimljiva. Inače, prešao sam na rakete, fontante, vulkane, boxeve, rimske svijeće itd. Moćni su, lijepi, pirotehnika su i traju i do preko 90 sekundi. Zanima me je li kome ostalo nešto topovskih? Ostao sam bez njih, a u samoborskom mirnovcu ih nije bilo. Ako je nekome ostalo ili u blizini ima Mirnovec bio bih mu zahvalan ako bi prodao par komada, odnosno paket ako u blizini ima Mirnovec.
15 godina
neaktivan

Ja se isto ostavljam petardi za iduću godinu, možda koja kutija Zengi ili Topovskih i Velikih pirata i to je to...Ostalo ide boxeve i rakete :D :D

15 godina
.: R32LowRider kaže...

Ja se isto ostavljam petardi za iduću godinu, možda koja kutija Zengi ili Topovskih i Velikih pirata i to je to...Ostalo ide boxeve i rakete :D :D

Kako danas rade trgovine?

El popust i sutra?

Kopiraj link i zasnaj dosta F2P igara: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/koji-f2p-fpstps-zaigrati/131423.aspx
14 godina
Pirotehnika 2012

Danas ti radi samo u rijeci,zagrebu,samoboru i jos negdje neznam gdje vise i tamo je -40% na sve

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
neaktivan

Krivi si post citirao xD Ali da, rade danas dućani, bar Mirnovec i Pleter. :D

16 godina
Pirotehnika 2012

Ja sam imao 1 extreme (3 razred) i 4 tenkovske (2. razred).

I mogu reći da nisam vidio baš neku razliku (osim u cijeni).

3. razred se ne isplati po meni.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
14 godina
neaktivan
Pirotehnika 2012

Jedan savjet.Ne ubacujte Zolju u staklenu bocu :)

Sta sam sinoć ispucao :D

16 topovskih,2 paketa ja,2 buraz

Pa onda neki box,mislim da je bio Gigant,i par Alfa raketi.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
15 godina
neaktivan
Pirotehnika 2012

Zolja je zakon petarda(meni najdraža još), nije toliko skupa, a dosta je jaka.

14 godina
neaktivan
Pirotehnika 2012

ja 5 bombi onih, kaj nist ne valjaju, 2 zenge, kutiju magnum xxl-a i oko 100 metaka iz mg-a(plašljivca)

14 godina
protjeran
Pirotehnika 2012

Jel se isplati kupit one boxeve npr. Laser za slijedecu godinu?

15 godina
neaktivan
Pirotehnika 2012

Jel netko uzimo piratice u Orionu? Jel se to meni čini il su ove godine dosta slabije? Pucaju slabije od Mini pirata od Mirnoveca.

14 godina
neaktivan
IVOX kaže...

Veceras ovo ide u zrak

Vatrometi:

Revolution

Fantazy

Cobra

Victory

Knall raketa

Petarde:

Zeus EXTREME

Extra Big Bang

Edit:zaboravio sam vam staviti sliku :)

Sve super proslo odlican vatromet je bio.

Sretna vam svima Nova 2012. godina

ivek
14 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Jel netko uzimo piratice u Orionu? Jel se to meni čini il su ove godine dosta slabije? Pucaju slabije od Mini pirata od Mirnoveca.

Ja sam uzo 2 paketa piratica iz oriona, a sto se jacine tice isto je ko iz mirnoveca samo sto su tamo bolje kvalitete.Inace meni je to sve isti k.Nisam ih ispuco ni 50 sve skupa jer nije mi se dalo trosit đep na te slabe haha samo sam ove jake dero.

16 godina
neaktivan
Pirotehnika 2012

Decki mozete mi ovo objasniti.

topovski udar - neto pirotehnicka masa 36g

magnum xxl - 60g

tnt dinamit - 40g

kak topovski ima najmanje mase, a najbolje pukne?

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
14 godina
luka_cro kaže...

Decki mozete mi ovo objasniti.

topovski udar - neto pirotehnicka masa 36g

magnum xxl - 60g

tnt dinamit - 40g

kak topovski ima najmanje mase, a najbolje pukne?

zato sto je to tezina cijelog pakiranja a koliko ja znam tpovskog u pakiranju ima manje nego magnuma xxl ili tnt dinamita

EDIT:topovski 4 kom.  36/4=9 znaci jedna ima 9 grama

magnum xxl  60/40=1,5 znaci svaka petarda ima 1,5 grama

tnt dinamit 40/20=2 svaka petarda ima 2 grama exploziva  

2. broj ti je broj komada po pakiranju

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 17:52 (zelenbic).
15 godina
Daka96 kaže...

Ja sam uzo 2 paketa piratica iz oriona, a sto se jacine tice isto je ko iz mirnoveca samo sto su tamo bolje kvalitete.Inace meni je to sve isti k.Nisam ih ispuco ni 50 sve skupa jer nije mi se dalo trosit đep na te slabe haha samo sam ove jake dero.

meni si reko da si bacao dinamitke i da si je usporedjivao sa topovskim? kakva je razlika?

16 godina
Pirotehnika 2012

do kad radi mirnovec?

15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

do kad radi mirnovec?

Danas do 21h.

16 godina
Pirotehnika 2012

bio sam i nema skoro nista od boxeva jeftinih, najjeftiniji je bio za 125kn i samo jedan. uzeo sam tri paketa big bang za 15 kn i to sve ispuco sad :)

15 godina
Pirotehnika 2012

bas me zanima sljedece sezone..... dal ce biti bangova makar ne vijerujem.....

14 godina
neaktivan
Kewin kaže...

bas me zanima sljedece sezone..... dal ce biti bangova makar ne vijerujem.....

Da bar snize cjenu zengi za 20 kn isto kao i big bang... :)

Arian RIčko
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice