Fino je proslo,nisam znao da alfe imaju onakav dobar efekt.A ona velika norveska je odletjela oko 300 metara,a efekt joj je bio savrsen,trajao je oko3-4 sekunde.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imao sam nesreću, stari krivo postavio i izletila raketa u garažu Na svu sreću nije ništa bilo.
ja sam taj detonator kupovao 2 god zaredom prije je imao dobar efekt i pucala je raketa ko luda i efekat je bio slican ko onoj raketi bez stapa k2 :)) ove sam ih isto kupio i otiso zamjenit..
Imao sam nesreću, stari krivo postavio i izletila raketa u garažu Na svu sreću nije ništa bilo.
Been there, jedne godine moj djed kupio od nekog cigija raketu i nije vidio da je onaj štap na pola puknut. I dođe on doma, stavi raketu u bocu i zapali je na balkonu, a okolo mog balkona su sve zgrade i pošto je bila lakša, falilo joj je pola štapa, počela je vijugat i zabila se nekom čiči u ulazna vrata . Naravno istog trenutka bjež' u kuću i zatvaraj svjetlo
Je*** rakete. Ja sam jedne godine stavio zengu u ciglu... to je bio vatromet...
Meni bilo nestalo petardi, odem u WC i nađem solnu kiselinu
sad treba pocistiti to sve...... sljedece godine kupujem samo boxeve i rakete :) jel od petardi tolko smeca ostane :D
sad treba pocistiti to sve...... sljedece godine kupujem samo boxeve i rakete :) jel od petardi tolko smeca ostane :D
Šefe, napravi si mužar
Ja se isto ostavljam petardi za iduću godinu, možda koja kutija Zengi ili Topovskih i Velikih pirata i to je to...Ostalo ide boxeve i rakete :D :D
Ja se isto ostavljam petardi za iduću godinu, možda koja kutija Zengi ili Topovskih i Velikih pirata i to je to...Ostalo ide boxeve i rakete :D :D
Kako danas rade trgovine?
El popust i sutra?
Danas ti radi samo u rijeci,zagrebu,samoboru i jos negdje neznam gdje vise i tamo je -40% na sve
Krivi si post citirao xD Ali da, rade danas dućani, bar Mirnovec i Pleter. :D
Ja sam imao 1 extreme (3 razred) i 4 tenkovske (2. razred).
I mogu reći da nisam vidio baš neku razliku (osim u cijeni).
3. razred se ne isplati po meni.
Jedan savjet.Ne ubacujte Zolju u staklenu bocu :)
Sta sam sinoć ispucao :D
16 topovskih,2 paketa ja,2 buraz
Pa onda neki box,mislim da je bio Gigant,i par Alfa raketi.
Zolja je zakon petarda(meni najdraža još), nije toliko skupa, a dosta je jaka.
ja 5 bombi onih, kaj nist ne valjaju, 2 zenge, kutiju magnum xxl-a i oko 100 metaka iz mg-a(plašljivca)
Jel se isplati kupit one boxeve npr. Laser za slijedecu godinu?
Jel netko uzimo piratice u Orionu? Jel se to meni čini il su ove godine dosta slabije? Pucaju slabije od Mini pirata od Mirnoveca.
Veceras ovo ide u zrak
Vatrometi:
Revolution
Fantazy
Cobra
Victory
Knall raketa
Petarde:
Zeus EXTREME
Extra Big Bang
Edit:zaboravio sam vam staviti sliku :)
Sve super proslo odlican vatromet je bio.
Sretna vam svima Nova 2012. godina
Jel netko uzimo piratice u Orionu? Jel se to meni čini il su ove godine dosta slabije? Pucaju slabije od Mini pirata od Mirnoveca.
Ja sam uzo 2 paketa piratica iz oriona, a sto se jacine tice isto je ko iz mirnoveca samo sto su tamo bolje kvalitete.Inace meni je to sve isti k.Nisam ih ispuco ni 50 sve skupa jer nije mi se dalo trosit đep na te slabe haha samo sam ove jake dero.
Decki mozete mi ovo objasniti.
topovski udar - neto pirotehnicka masa 36g
magnum xxl - 60g
tnt dinamit - 40g
kak topovski ima najmanje mase, a najbolje pukne?
Decki mozete mi ovo objasniti.
topovski udar - neto pirotehnicka masa 36g
magnum xxl - 60g
tnt dinamit - 40g
kak topovski ima najmanje mase, a najbolje pukne?
zato sto je to tezina cijelog pakiranja a koliko ja znam tpovskog u pakiranju ima manje nego magnuma xxl ili tnt dinamita
EDIT:topovski 4 kom. 36/4=9 znaci jedna ima 9 grama
magnum xxl 60/40=1,5 znaci svaka petarda ima 1,5 grama
tnt dinamit 40/20=2 svaka petarda ima 2 grama exploziva
2. broj ti je broj komada po pakiranju
Ja sam uzo 2 paketa piratica iz oriona, a sto se jacine tice isto je ko iz mirnoveca samo sto su tamo bolje kvalitete.Inace meni je to sve isti k.Nisam ih ispuco ni 50 sve skupa jer nije mi se dalo trosit đep na te slabe haha samo sam ove jake dero.
meni si reko da si bacao dinamitke i da si je usporedjivao sa topovskim? kakva je razlika?
do kad radi mirnovec?
do kad radi mirnovec?
Danas do 21h.
bio sam i nema skoro nista od boxeva jeftinih, najjeftiniji je bio za 125kn i samo jedan. uzeo sam tri paketa big bang za 15 kn i to sve ispuco sad :)
bas me zanima sljedece sezone..... dal ce biti bangova makar ne vijerujem.....
bas me zanima sljedece sezone..... dal ce biti bangova makar ne vijerujem.....
Da bar snize cjenu zengi za 20 kn isto kao i big bang... :)