zastekalo...jebal vas vase pecanje...prije cu upecat u bunaru nego kod vas -.-
hahahah komentar na fejsu
zastekalo...jebal vas vase pecanje...prije cu upecat u bunaru nego kod vas -.-
hahahah komentar na fejsu
U 20:09 pojavio se kod koji sam prepisao u milisekundi...i kaže ŽAO NAM JE, niste bili dovoljno brzi, i pobjednik već objavljen...WTF???
Odustajem.
Daj ne seri pa hebenti toga josipa i pecalicu i štekanje hebene stranice...
Evo sad radi ponovo...
evo proradi kada je pecanje gotovo ma nek idu u kur...
Ovo je stvarno prešlo svaku mjeru...
Odbrojavanje mi je prešlo već u 12. minutu a kodu ni traga, dosad niti jednom još nisam imao niti prilike probat upisat kod i upecat nešto
pa sad radi... al ne razumijem... nije u redu...
naći ću i ja nekog rođaka u Pecalica teamu, pa će samo meni dopustit da uđem na stranicu -.-'
gamad..
I još na facebooku objavili ''Komentari za pecanje:''.Ma puj,Sram ih bilo!
Hahaha, meni još uvijek odbrojava...evo već 13 minuta, koji jad
EDIT: i evo ušli smo u 19. minutu, ja još čekam kod
Josip from Anonymus?
Mog brata su blokirali da nemre pisat po njihovoj stranici....
Mog brata su blokirali da nemre pisat po njihovoj stranici....
Mora da je bio jako pristojan
Stavi autorsko pravo prije nego je ukradem
Poštovani, zbog tehničkih problema koji su nastali ne prije samoga pecanja već tokom pecanja, pobjednik će zaprimiti NAGRADU. Dok će se isti uređaj, u ovom slučaju LCD TV u nekom kraćem vremenu ponovo postaviti te će se pecanje ponavljati.
Nevjerujem!
Nije pošteno!!!
Poštovani, zbog tehničkih problema koji su nastali ne prije samoga pecanja već tokom pecanja, pobjednik će zaprimiti NAGRADU. Dok će se isti uređaj, u ovom slučaju LCD TV u nekom kraćem vremenu ponovo postaviti te će se pecanje ponavljati.
Nevjerujem!
Pi**a im mat***na
Nevjerujem!
Nemaju oni toliko LCD-a koliko nude na pecanje :P
Poštovani, svim korisnicima će se vratiti bodovi za prijavu... Sljedeće pecanje TVa će biti potpuno besplatno (za sve članove koji su bili prijavljeni prilikom ovog neuspjelog pecanja). Samo onome koji osvoji će se oduzeti 800 bodova !
Hitmane,još otvori jedno 3,4 Post-a zaredom..
Moj brat
Budem dume, budem :P
Ma nek si postavi tog *ebenog LCD-a na zid i nek prizna da mu je hosting u qurcu i da je ovo upecao on SAM! Odustajem od ovog sranja!
Meni je radilo al sam se zagledao u crtani previse :D
Napisao sam komentar;
Nije fer, onda trebate isporucit TV i Dariji koja ga je prva osvojila dok su ostali imali probleme. Gamad.
I zabranili su mi da vise ista komentiram. Sad cu im poslat 200 mailova dok mi ne vrate nazad mogucnost komentiranja.