Izgleda da ćete i vi dobiti 300 bodova Ja mislio da neću stići pa nisam se ni prijavljivo (nisam bio kući :') )
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zablokirala stranica -.-
hebemu i praznoj stranici
Nemoguće je fakin pristupiti pecanju, katastrofa, užas...
Vratite mi mojih 70 bodova !
Baš je prestala radit stranica sad kad je pecanje..mda
Nemoguće je fakin pristupiti pecanju, katastrofa, užas...
Vratite mi mojih 70 bodova !
Nije problem...
Meni je već na 11:40
opet se srusila stranica.
Poštovani pecalicaši, molimo Vas za koju minutu strpljenja da vidim razlog pada servera. Pecanje će biti odgođeno te u nekom kraćem vremenu će te zaprimiti obavijest na FANPAGEu.
EDIT : Kolega me preduhitrio !
Kaže da će bit odgođeno.
EDIT: Ovaj Dume je stvarno brz (vidi se kod dobiva na pecalici)
A hebiga sad trebam stavljat nov mamac -.-
madaf sad sam bezveze 15 min. buljio u nista
"Poštovani pecalicaši, molimo Vas za koju minutu strpljenja da vidim razlog pada servera. Pecanje će biti odgođeno te u nekom kraćem vremenu će te zaprimiti obavijest na FANPAGEu."
Sad neznam jel se stignem okupat il ne xD
Higijena je na prvom mjestu :D
Smrdi smrdi užasno smrdi.....Sajt od pecalice je u banani.
Higijena je na prvom mjestu :D
ili ne?
na prvom mjestu je asus o media player
Samo ti idi.Veće šanse za nas
Svi sudionici neuspješnog pecanja će biti informirani o terminu ponovljenog pecanja. Hvala na razumijevanju.
Nemate sreće dečki :/
Nemate sreće dečki :/
Neko je već iskoristio sreću
"Dragi nam pecalicaši, nažalost danas i sutra Vam ne možemo priuštiti pecanje zbog daljnjih napada. Na portalu pecalica.hr zaprimiti će te obavijest u obliku notifikacije (u sandučiću) o ponovnom pecanju. Obavijest će te zaprimiti 2 do 3 dana prije samoga pecanja i želimo Vam se još jednom zahvaliti na razumijevanju!"
Ja bia igra na baluna i mislim oću otić ili neću. I nisam otiša i eto posrićilo mi se.
Pitao sam na njihovoj Fan Stranici ''Hoćete li nam vratiti bodove?'' i odgovorili su mu da neće,ali ih ni neće uzeti za prijavu u iduće pecanje
Poštovani pecalicaši,
Od jučer popodne smo pod stalnim DDoS napadom. Jučerašnje ponovljeno pecanje je uspješno održano zahvaljujući velikim naporima cijele ekipe pecalice. Današnji napadi su višestruko povečani upravo na samom početku pecanja, što je uzrokovalo nedostupnost portala pecalice.
Ispričavamo se svim korisnicima zbog neuspješnog pecanja. Isto će se održati ponovo nakon što riješimo probleme napada. O točnom terminu ponovljenog pecanja biti ćete na vrijeme obavješteni. Svi koji su bili prijavljeni za pecanje ASUS O!Play Media Player-a biti će prijavljeni na ponovljeno pecanje automatski, a bodovi se kod ponovljenog pecanja, naravno, neće ponovno oduzimati.
S izrazitim poštovanjem,
Pecalica.hr team
LowRideru- Zašto nisi predao slike fotića pecalici??