Paysafe plaćanje

poruka: 4
|
čitano: 4.068
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Paysafe plaćanje (scam ili?)

Pozdrav, htio bih kupiti tenisice preko njuskala i osoba koja ih prodaje je predložila plaćanje paysafe cardom, ali na način da ja kupim paysafe kartice u vrijednosti predmeta (300kn) i pošaljem joj na mail 16znamenkasti pin kod. Malo mi to smrdi na prevaru pa bih htio da mi netko iskusniji pomogne. Hvala unaprijed.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2015 19:29 (anvitas).
17 godina
Paysafe plaćanje

Zašto ne. Al nek ti prvo pošalje tenisice, a onda kad stignu ćeš mu i platit 

Muljaža, a što drugo? Jedan od najpoznatijih tipova muljaže su te s bonovima, online kladionicama i tim vrijednosnim karticama.

10 godina
neaktivan
Paysafe plaćanje

pozz zanima me dal neko može objasnit malo to gledala sam na njihovoj stranici al eto i nije bas od pomoci...

Zanima me dal ja taj iznos koji imam na my playsafe mogu unovcit u kes i gdje??

I kako kupovat preko toga od ljudi koji nemaju neke trgovine znaci preko njuskala od nekog covijeka i slicno?

Kako si on moze podic novce i sta sve saljem opcenito princip toga...hvala

11 godina
Paysafe plaćanje

Ako se ne varam, sa Paysafe kartice ne možeš podizati novac, tj. ne možeš ga unovčiti. Ona služi samo za plaćanje. 

Isto tako, ako nije navedeno, mislim da na Njuškalu ne možeš plaćati Paysafe karticama baš zbog gore navedenog razloga, jer si osoba kojoj uplaćuješ ne može podići novac.

Paysafe služi za plaćanje na internet trgovinama ukoliko nemaš Paypal ili ne želiš davati svoje podatke.

Ukoliko griješim neka me netko ispravi.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice