Necu da ispadnem cinker.

Ma samo pritisni dolje "Prijavi"...
ok al cekaj da se prasina slegne pa onda kupuj novu konfu.....nebi bas bilo prikladno da sutra napunis temu "slike vaseg hardvera"
Količina straha zavisi i do nastupa počinitelja.
Može ispasti smiješan,a može izazvati da vam pukne sabirnica između vašeg mjehura i procesora u glavi,pa da se pomokrite.
--------------------------------------
Nije isto ušetati i reći:
"Daj pare,vadi pare ,brže"
--------------------------------------
Ili:
"Sve ću vas pobit mamu vam ****m!"
Po mogućnosti da nekom djetetu prisloni Glock na čelo i nastavi:
"Počinjem odstrel sa ovim klinjom...prazni blagajnu ***** ti ****m!
Rastrojen, izbaciva slinu na usta, nabija nogom sve što stigne dok mali urla.
---------------------------------------
Imamo "sreće" jer je onih prvih dosta više u razbojstvima.
Sjećate se onoga što je ušao u kladionicu i dao službenici papirić na kojem je pisalo "Ovo je pljačka"?
Ona prasnula u smijeh,dok su igrači neometano buljili u ponude na zidu i nastavili zaokruživati tipove.
netko kaže da bi mu izbio pištolj,na koju foru? prodavač se nalazi preko pulta a ovaj ima rukavice i čini se da drži dovoljno čvrsto mali pištolj koji može lako opalit
pljačkaš je čini se dosta snažan
inače prodavač je ostao dosta smiren,neznam kako mu je kasnije bilo...
a trgovina je izgleda u nekom podrumu šta je još jedan minus
vidim da su ostali izletili van za pljačkašem
Molim pomoć oko sklapanja konfe do 30000 kn.
netko kaže da bi mu izbio pištolj,na koju foru? prodavač se nalazi preko pulta a ovaj ima rukavice i čini se da drži dovoljno čvrsto mali pištolj koji može lako opalit
pljačkaš je čini se dosta snažan
inače prodavač je ostao dosta smiren,neznam kako mu je kasnije bilo...
a trgovina je izgleda u nekom podrumu šta je još jedan minus
vidim da su ostali izletili van za pljačkašem
kad je izlazil van lik je bio valjda 5 sec okrenut prema vratima i to je bio pravi cas za poduzet nesto
no dobro,a izbit mu iz ruke dok je okrenut prema vama bas i nije nekaj najbolje
Inace ne gledam videe, jer mi kolicina prometa nije bajna, no ovaj sam ipak, upravo sad, pogledao.
Fino izgledaju, i djelovanje pljackasa i zaposlenog.
Cudno mi je samo sto se onaj tip (cini se pristojan), nije jos rukovao. A siguran sam, da je rekao dovidjenja.
Samo lijenčine i idioti... mislim bar sada na svakom koraku imaš noćnih trezora... pa zar je tesko 2 puta na dan (ili kad god predje odredjenu sumu, recimo 15k kuna) lijepo nekog do banke uputiti... on uplati i gotovo... ili cak poslije smjene da putem uplati....
ali većina manjih trgovina, dakle manjih biznisa ili obiteljskih biznisa nemaju niti osiguranje, niti nekog zaštitara niti išta......u takvim situacijama vrijedi staro pravilo: Snađi se druže
Ali to je njihov problem
Kad ti neki agent osiguranja ponudi osiguranje objekta za cca 1200 kn godišnje (uključujući krađe, elementarne nepogode i nesreće) i kažeš neću onda si si sam kriv.
Prije nego počnete vikati kako je to nekima puno love to je samo 100 kuna mjesećno za osiguranje do 30.000 eura
Znači firma nema opravdanja da to nema (ionako im se priznaje u trošak), a privatne osobe, pa računaj kafiće, cigarete frizura i benzin, pa 100 kuna za osiguranje si možeš nekako skucati (ali neki radije bi umrli nego se odrekli kutije cigareta i dvije pive)
I ne, ja ne prodajem osiguranja, to radi moj prijatelj pa znam podosta o tome.
Samo lijenčine i idioti... mislim bar sada na svakom koraku imaš noćnih trezora... pa zar je tesko 2 puta na dan (ili kad god predje odredjenu sumu, recimo 15k kuna) lijepo nekog do banke uputiti... on uplati i gotovo... ili cak poslije smjene da putem uplati....
za takve stvari imaš sef u prodavonici u skladištu sa vremenskom bravom od 10 minuta
BTW, u ovo vrijeme godine u blagajnama se inače zna nalaziti podosta novaca (kod nekih nemarnih blagajnika i preko 100.000 kuna u gotovini jer im je teško to staviti u sef sa strane jer onda idu 10 minuta kasnije doma.
Imao sam sličnu situaciju prije godinu dana na poslu.
U prodavaonicu mješovite robe poslije radnog vremena ostali smo šef,ja i jedna blagajnica(da izrabljivo na je :D ) i ja sam slagao police kad sam začuo da netko upada u trgovinu i traži novac od blagajnice koja je nosila novac za to vrijeme iza u sef...Bio je to omanji čovjek(170-175cm,cca 65-70kg)
Imao je fantomku i nož.Lagano sam mu prišao i zveknuo ga šakom u glavu sjeo na njega(na leđa) i tako dočekali policiju koju je šef u međuvremenu pozvao
Znam da nije isto nož i pištolj ali isto sam mogao nastradati ali nisam...
A na ovoj snimci neznaš ko se više usro..Lopov ili blagajnik
za takve stvari imaš sef u prodavonici u skladištu sa vremenskom bravom od 10 minuta
BTW, u ovo vrijeme godine u blagajnama se inače zna nalaziti podosta novaca (kod nekih nemarnih blagajnika i preko 100.000 kuna u gotovini jer im je teško to staviti u sef sa strane jer onda idu 10 minuta kasnije doma.
I onda kasnije Πzde da su ih opljackali i da su jadni i da sad nece moci ista...
pa ovo ne izgleda tak tesko....mogo bi se ja zaletit do ADM-a
sad si se odao, kad sutra bude opljačkan ADM, svi će znati tko je kriv
sad si se odao, kad sutra bude opljačkan ADM, svi će znati tko je kriv
hehe...pa gle treba mi nova konfa pa usput im kazem da mi odma tam sloze
da netrebam 2x dolazit
normalno ak mi kablove sam bezveze pobacaju u kuciste nebude dobro :)
Meni sve ovo izgleda kao lov na osiguranje.Kak je baš u tom trenutku u blagajni bila tolka lova?
Ma kakav ADM, složimo anonimnu ekipicu tu sa BUG foruma i lipo invaziju na Links. Njihov lager je najpopunjeniji, a našla bi se i krupna lovica u blagajni.
Ma kakav ADM, složimo anonimnu ekipicu tu sa BUG foruma i lipo invaziju na Links. Njihov lager je najpopunjeniji, a našla bi se i krupna lovica u blagajni.
slazem se,i am in
Može, ali prvo mi nabavi nano suit 2.0
Može, ali prvo mi nabavi nano suit 2.0
Cause it gives you options...
P.S.
Racunajte i mene.
Meni sve ovo izgleda kao lov na osiguranje.Kak je baš u tom trenutku u blagajni bila tolka lova?
pa ako rade kako svi pričaju po forumu i moguće da je bilo toliko, a možda i više (osiguranje će svakako zatražiti račune na uvid i naravno zna se koliko je polog blagajne, ostalo se čas posla izračuna)
no isto tako nije se tip tamo zaletio slučajno
znao je da će biti dosta love (moguće da je čak dan prije kupio nešto sitno i vidio da je blagajna puna) i onda je odlučio sebe počastiti za novu godinu
Da nije bilo one maske, čarape preko glave možda bi ga i prepoznali..xD
Ovako će biti uteklo sa 30 soma kuna pa tko zna zna..
Nego je jadno tužno šta i nas informatičare bezdušno pljačkaju
upikao sam neke pare
pa ako oćete da vam giftam neku igru PM-ajte me
EEE ljudi ovo je zezancija..nemojte mi više slati privatne
jhahahahahhah pa nevjerujem
Uđeš tako sa fantomkom, oružjem i vikneš: Spakiraj mi 2 komada HD 5970 i crossfire kabel ili pucam!
Uđeš tako sa fantomkom, oružjem i vikneš: Spakiraj mi 2 komada HD 5970 i crossfire kabel ili pucam!
zaboravio si i7 i neki ssd
Kaj je to Crossfire kabel? Ja znam za mostić,al za kabel još nisam čuo nit vidio
Sad sa tim istim parama u Protis po novi komp