Odosmo... :) (LHC rasprava)

poruka: 248
|
čitano: 41.376
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Odosmo... :)

Izgleda da su fizičari naumili otkriti sve tajne ili uništiti svemir. :)

Bilo kako bilo, 10. rujna je prekretnica za znanost...

Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2008 16:13 (naxeem).
16 godina

Pusti šuplju, drugar, nemoguće je da "collider" napravi bilo što tako velikih razmjera da odemo...

Da Bog da da hoćemo, al' nećemo...

16 godina
neaktivan

iskreno, jedva čekam prve rezultate...

žao mi je jedino što HRV ne sudjeluje, makar sa nekom simboličnom svotom...

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."
16 godina
neaktivan

cital sam o tome danas u novinama.

Mene to malcice zabrinjava.

Mislim ko zna kaj ce otkrit i za sta iskoristit.

Ako i pođe sve kak treba.

Ako pođe po zlu.....

Gdje ce zemlja završit?

PANIKA!!

C2D E8400@3.9ghz,Asus P5Q Deluxe,Mushkin Redline 2x2gb@1000mhz 5-5-5-15 Gigabyte radeon HD 3870,WD320gb+WD640gb-AAKS
16 godina
neaktivan

Citao sam puno o CERN-u, nakon sto sam procitao knjigu Anđeli i demoni od Dana Browna! Stvarno odlicna knjiga! Zanimljivo je to sto je u CERN-u stvoren web, i jos puno drugih stvari, a za njega jako malo ljudi zna! Znanstvenici koji rade u CERN-u su elita elite! To je sigurno jedan od najboljih znanstvenih instituta. Njihov akcelerator cestica je najveci na svijetu i proteze se sve do francuske!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

ako ništa, bilo bi dobro da završimo u fallout svijetu :) već odavno imam plan što/kako/gdje :)

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."
16 godina
neaktivan
RE: Odosmo... :)
vec sad ste za to culi?:) stavr je u tome da ce s e napraviti crna rupa i big bang. stvorit ce se energija koja je identicna onoj kakva je bila milisekundu nakon big banga. jer da naprave big bang. bilo bi belaja:)
zbog cinjenice da ce se cestice sudariti brzinom manjom od brzine svjetolisit nece doci dok niakakvog sranja. cilj je shvatiti kak se cestice stavraju tj kak od energije nastaje materija. ai mislim da ce lhc biti ipak odgoden jos malo. stvar je u tome da (akos e ne varam) za jedan start lhc-a treba oko 120 miljona eura. tolko energije trosi.
prvo ce pousati napraviti big bang a nakon toga ce pokusati optvoriti procjep izmedu dimenzija. kaj isto enbi trebalo biti probelma jer dokazivanjem drugih dimenzija(kojih ima beskonacno) dokazali bi mogucnosti telepatije, telekineze i slicno.

no, uglavnom, sve ce biti u redu. reko je marvin, ali ia rch linux- don't panic.
i nogom u guzicu je korak naprijed
16 godina
neaktivan

Samo da nas ne proguta crna  rupa i nemognem igrat WoW-a  Plač

Necu zvaku , hocu kusur !!!
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Izgleda da su fizičari naumili otkriti sve tajne ili uništiti svemir. :)

Bilo kako bilo, 10. rujna je prekretnica za znanost...

ufffff. Mene je strah. Trebali bi to još dugo promatrati i izvesti još istraživanja. Nadam se da neće boljet ako umrem :(
Ako ti nešto smrdi, promjeni čarape.
16 godina
neaktivan

Cool!!!

Stvaranje mikroskopskih crnih rupa nema ama bas nikakav utjecaj na vanjsku okolinu, tako da nema straha da ce progutat zemlju...

Sto se tice samog experimenta, cilj je zapravo ubrzati atome na takvu brzinu ( blizu brzine svjetlosti ) gdje ce se poceti ponasati potpuno suprotno ucinku kojeg izvorno posjeduju, te na taj nacin dokazati transformaciju materije u oblik izvoran pocetku ( BigBang-u) gdje su sve sile i energije ujedinjene u tocku singularnosti iz koje proizlazi materija, vrijeme i prostor.

Ma serem gluposti.... CoolBelji se

...moj PTSP je jači od tvog...
16 godina

Jos veca bi bila fora da nakon svih tih ulupanih para i sveg truda ne otkriju nista.

E8400, DFI P35 T2RS 6GB DDR2, XFX 8800GTS 320MB, 250GB "410AS"
16 godina

Mene je strah da ako rade sa Windowsima ne bude BSOD negdje na klimaksu...To bi već bio epic failure...

16 godina

Ovo me podsjeća na Black Messu :)

...something diabolic
16 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Ovo me podsjeća na Black Messu :)

Također... Brrr...

Koji kreteni, jos treba da nas izbace iz orbite ili pomaknu os vrtnje, e onda smo shebani jer to neće biti brz i bezbolan kraj...
16 godina
neaktivan
devil kaže...
za jedan start lhc-a treba oko 120 miljona eura. tolko energije trosi.

Pripremite UPSove kad budu palili to čudo Smijeh
16 godina
protjeran

Da neće biti ona: "Tresla se brda, rodio se miš".

reservoir dog kaže...

Ako u to nije uključena janjetina i luk, onda ništa.

Ma čemu zabrinutost. Prema majanskom kalendaru, kraj svijeta je 2012.g. Zato, udri brigu na veselje.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
16 godina
neaktivan
the_tux kaže...

reservoir dog kaže...

Ma čemu zabrinutost. Prema majanskom kalendaru, kraj svijeta je 2012.g. Zato, udri brigu na veselje.

Ma govoriš gluposti, čovjek bi pomislio da je 1.1.2012. kraj svijeta. To nije točno jer je on 21.12.2012. Meni je kod tog slučaja zanimljivo da se na točno taj dan nekakve osi galaksija il šta već križaju, presjecaju, kako god.
Ako ti nešto smrdi, promjeni čarape.
16 godina
neaktivan

Ma nije problem u tim mikroskopskim crnim rupama kao takvim, nego je problem ako one dodju jedna blizu druge te se sjedine pa nastane jedna velika! Ali ja ipak vjerujem ovima iz CERN-a! Prepametni su oni da bi napravili neku glupost!

OFFTOPIC: jeste primjetili da puno vjera, ukljucujuci i krscanstvo prema nekim teorijama (pogledajte film Zietgeist), pa sad i Maye (kako je netko napisao) predvidjaju kraj svijeta u razdoblju od sljedecih 15-20 godina! A sad bas ovi idu radit taj eksperiment! Nisu TBF-ovci bezveze napravili onu pijesmu o smaku svijeta (ne znam kak se zove)!! Nemogu bas rec da me bas briga, previse toga ide u prilog smaku svijeta!

Joj sto i ja serem!Smijeh

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

I jos nesto:

Jel zna netko, oce bit u raju BUG za kupit? To me jako brine! Hahahahahahaha...

16 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Nisu TBF-ovci bezveze napravili onu pijesmu o smaku svijeta (ne znam kak se zove)!!

Jel možda..... smak svita Namigiva
16 godina
protjeran
Horagio kaže...
the_tux kaže...

reservoir dog kaže...

Ma govoriš gluposti, čovjek bi pomislio da je 1.1.2012. kraj svijeta. To nije točno jer je on 21.12.2012. Meni je kod tog slučaja zanimljivo da se na točno taj dan nekakve osi galaksija il šta već križaju, presjecaju, kako god.
Hvala na objašnjenju, sada ću lakše zaspati.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
16 godina
neaktivan

Ma daj molim te ovo je čista glupost, zar bi hrpa geekova trebala ugroziti 6,677 billiona ljudi. Ovo je po meni čista i besmislena glupost.

E8400--> 2*3.6 ghz, ATI RADEON HD 4870, 4Gb Ram, HD---> WD 640 gb
16 godina
neaktivan
buky kaže...

Ma daj molim te ovo je čista glupost, zar bi hrpa geekova trebala ugroziti 6,677 billiona ljudi. Ovo je po meni čista i besmislena glupost.

Ti pricas gluposti!! Da hoce, sam George Bush bi mogao cijelu Ameriku sravnit sa zemljom, a ti kazes da znanstvenici ne bi! A i to sto ih nazivas hrpom geekova samo pokazuje da si ljubomoran jer ti nisi nista u zivotu znacajno postigao, sto se vidi po tvojim postovima na ovom forumu! 
16 godina

Koji nemaju sreće, upast će u crne rupe, ostali će umrijeti od žalosti!CoolCoolCool

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2008 19:01 (Armor).
16 godina
neaktivan
buky kaže...

LOL? Pa ta hrpa geekova je hrpa nadprosječno pametnih i sposobnih ljudi, a vjerovao ili ne, cijelim svijetom upravlja tek nekoliko ljudi, a nekoliko ih može sravniti Zemlju u prašinu da im padne na pamet.

Horagio kaže...
 Hmm, pa nekih 2 godine će trebat da te male crne rupe postanu velike jedući Zemlju.... :D))
Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2008 19:03 (naxeem).
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
buky kaže...

LOL? Pa ta hrpa geekova je hrpa nadprosječno pametnih i sposobnih ljudi, a vjerovao ili ne, cijelim svijetom upravlja tek nekoliko ljudi, a nekoliko ih može sravniti Zemlju u prašinu da im padne na pamet.
Hehe... Ja sam mu to isto reko, ali 2 minute ranije! HAHAHAHA!!! Ja pobjedjujem! LOL
Zezam se, nemoj se naljutit odmahSramim se
16 godina
neaktivan
Assassin kaže...
buky kaže...

Ti pricas gluposti!! Da hoce, sam George Bush bi mogao cijelu Ameriku sravnit sa zemljom, a ti kazes da znanstvenici ne bi! A i to sto ih nazivas hrpom geekova samo pokazuje da si ljubomoran jer ti nisi nista u zivotu znacajno postigao, sto se vidi po tvojim postovima na ovom forumu! 
 Je vjerujes ti u Boga??
16 godina
neaktivan

Ajde suti molim te!

16 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Ajde suti molim te!

Ne pa samo me zanima, a ovo sta sam reko geekove sam mislio u pozitivnom smislu jer znam da su to izrazito pametni ljudi koji ne bi napravili takvo sranje kao šta tamo piše i ugrozili sudbinu Zemlje.
16 godina

Zemlja pad 10. 09. 2008., budite sigurni...

"Geekovi" su preveslali bin ladena za 1 dan i sada su ponosni!

Zato, provedite se sljedećih, i zadnjih 8 dana-jer slijedi-KRAJ!!!

Namigiva

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice