Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.714.520
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
zero cool kaže...

@ stipica_zd

U kojem si dijelu Zadra??

Put Bokanjca...

zašto?

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Brat mi studira u Zadru, a hebemu sve, zaboravio sam sad u kojem dijelu, sve što znam je da je blizu faksa (studira hrvatski) i Voštarnice...Nevinašce

BOG I HRVATI |||| Four of the six voices in my head are telling me that I'm sane
16 godina
neaktivan
zero cool kaže...

Brat mi studira u Zadru, a hebemu sve, zaboravio sam sad u kojem dijelu, sve što znam je da je blizu faksa (studira hrvatski) i Voštarnice...Nevinašce

znam gdje je to

da nije Ljepotica možda?

jeli od faksa prema moru živi ili negdje drugdje?

ima li što prepoznatljivo u njegovoj blizini...?

17 godina
neaktivan
zero cool kaže...

Ja ajde znam nešto malo više Zadra, čudo s obzirom koliko (malo) puta sam bio u njemu.

Bili Brig

Arbanasi

Poluotok

Diklo

Borik

Inače dobra večer ljudi

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Moguće da je Ljepotica, nisam siguran, eto koliko sam dobar brat, pa nisam nikako bio kod njega u Zadru, stisle me obveze ovdje(nije da sam loš brat, dolazi on ovdje, pa što ću ja tamo)-ako neće Muhamed brdu, brdo će Muhamedu...heheNamigiva

BOG I HRVATI |||| Four of the six voices in my head are telling me that I'm sane
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Bio sam ja inače puno puta u Zadru i okolici, pogotovo u Škabrnji, tako da ako se igdje budem odselio ili ako budem mogao, odoh i ja u Zadar studirat, prvo zbog košarke, a grad je toliko lijep, da je to za nevjerovat...

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Prije sam stalno visio na Facebooku..sad stalno visim na BOL forumu..

Nevjerovatno je da ti forum ne dosadi...samo stišćeš gumb "Teme u kojima sudjelujem" i čekaš da teme posmeđe.. Smijeh

Tko leti, vrijedi; tko ne leti ne vrijedi...
15 godina
neaktivan
Za nespavalice

FB je smece  forum je zanimljiviji puno Smijeh

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

...čekaš da teme posmeđe.. Smijeh

valjda "ponarančaste" :)

dobra večer!

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Ja ajde znam nešto malo više Zadra, čudo s obzirom koliko (malo) puta sam bio u njemu.

Bili Brig

Arbanasi

Poluotok

Diklo

Borik

well done, pa to su i nekako naj kvartovi u gradu....

zero cool kaže...

Bio sam ja inače puno puta u Zadru i okolici, pogotovo u Škabrnji, tako da ako se igdje budem odselio ili ako budem mogao, odoh i ja u Zadar studirat, prvo zbog košarke, a grad je toliko lijep, da je to za nevjerovat...

zaslužio si 2 TU od mene Smijeh

17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
AlienWare1 kaže...

dobra večer!

LOL..meni je monitor na "Game" postavci, pa mi baca na druge tonove..

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ljudi, znam da postoji slušaonica ali moram

15 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
jurluk kaže...
AlienWare1 kaže...

dobra večer!

LOL..meni je monitor na "Game" postavci, pa mi baca na druge tonove..

A ja mislio da si daltonistaIzlanuo se

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Jel se može staviti na bilo koje kućište stranicu bilo kojeg kućišta iste veličine?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
15 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Jel se može staviti na bilo koje kućište stranicu bilo kojeg kućišta iste veličine?

Pa vrlo vjerovatnoSmijeh

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ne nužno, neka kučista imaju drukčije načine na koje se "spajaju sa kosturom", tj. mogu postojati razni utori za fiksiranje stranica koji će se razlikovati od kučišta do kučišta...

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Oprostite što se OPET ubacujem u temu, ali da ne otvaram novu, pošto je ova vezana za forum, jednostavno moram pitati:

Postoji li nešto da mogu vidjeti koliko ukupno imam TU-ova i TD-ova na postovima?

Hvala.

EDIT: Dečki, bok!! Odoh ja spavat, sutra imam 2 ispita pa moram "rano" ići spavati. Cool

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2009 23:14 (AlienWare1).
17 godina
neaktivan
zero cool kaže...

Ne nužno, neka kučista imaju drukčije načine na koje se "spajaju sa kosturom", tj. mogu postojati razni utori za fiksiranje stranica koji će se razlikovati od kučišta do kučišta...

Da znam ali većina ima isti ili sličan način.(barem iz mog iskustva)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...
zero cool kaže...

Da znam ali većina ima isti ili sličan način.(barem iz mog iskustva)

Većina, ali sad npr. ona kučišta od koju tisuću sigurno neće biti ista ko i ona od 200 kn. ali razlike mogu biti i između onog od 300 i 200 kn-a, ali u većini slučajeva su ista ili veoma slična...

16 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Oprostite što se OPET ubacujem u temu, ali da ne otvaram novu, pošto je ova vezana za forum, jednostavno moram pitati:

Postoji li nešto da mogu vidjeti koliko ukupno imam TU-ova i TD-ova na postovima?

Hvala.

EDIT: Dečki, bok!! Odoh ja spavat, sutra imam 2 ispita pa moram "rano" ići spavati. Cool

nema toga... :(

laku noć!

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Idem i ja.Laku noć!

oko za oko,pasta za zube
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

A dobre su mi ove "Nespavalice", fajrunt već u 23,25...

17 godina
neaktivan
zero cool kaže...

Preimenovat cu temu u Kutak za penzice (fajrunt u 00:00).Belji se

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
zero cool kaže...

Preimenovat cu temu u Kutak za penzice (fajrunt u 00:00).Belji se

HAHA meni nebi smetalo!

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

aaaaaaaaaaaaahahahahahaha, ova ti je dobra....

17 godina
neaktivan
zero cool kaže...

Ko kaže - ja imam još 2 sata gledanja jednog od remek djela filmske industrije i uživam u svakoj sekundiCool

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Ko kaže - ja imam još 2 sata gledanja jednog od remek djela filmske industrije i uživam u svakoj sekundiCool

Lazes! Vidis da buljis u forum.Belji se

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
zero cool kaže...

Što se gleda??

16 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...
zero cool kaže...

a da koje je to.....

ja cu bit budan barem do 3 ako ne i duze htio bi ja zaspat prije ali jednostavno nemogu

battlefield bc 2 :D// pills here
16 godina
neaktivan
dobro veče,evo mene na m.bug,aaa ko bebe ste,u krevet poslje crtanog. Ajd ode ja,kasno je-malo ironije.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice