@ stipica_zd
U kojem si dijelu Zadra??
Put Bokanjca...
zašto?
@ stipica_zd
U kojem si dijelu Zadra??
Put Bokanjca...
zašto?
Brat mi studira u Zadru, a hebemu sve, zaboravio sam sad u kojem dijelu, sve što znam je da je blizu faksa (studira hrvatski) i Voštarnice...
Brat mi studira u Zadru, a hebemu sve, zaboravio sam sad u kojem dijelu, sve što znam je da je blizu faksa (studira hrvatski) i Voštarnice...
znam gdje je to
da nije Ljepotica možda?
jeli od faksa prema moru živi ili negdje drugdje?
ima li što prepoznatljivo u njegovoj blizini...?
Ja ajde znam nešto malo više Zadra, čudo s obzirom koliko (malo) puta sam bio u njemu.
Bili Brig
Arbanasi
Poluotok
Diklo
Borik
Inače dobra večer ljudi
Moguće da je Ljepotica, nisam siguran, eto koliko sam dobar brat, pa nisam nikako bio kod njega u Zadru, stisle me obveze ovdje(nije da sam loš brat, dolazi on ovdje, pa što ću ja tamo)-ako neće Muhamed brdu, brdo će Muhamedu...hehe
Bio sam ja inače puno puta u Zadru i okolici, pogotovo u Škabrnji, tako da ako se igdje budem odselio ili ako budem mogao, odoh i ja u Zadar studirat, prvo zbog košarke, a grad je toliko lijep, da je to za nevjerovat...
Prije sam stalno visio na Facebooku..sad stalno visim na BOL forumu..
Nevjerovatno je da ti forum ne dosadi...samo stišćeš gumb "Teme u kojima sudjelujem" i čekaš da teme posmeđe..
FB je smece forum je zanimljiviji puno
...čekaš da teme posmeđe..
valjda "ponarančaste" :)
dobra večer!
Ja ajde znam nešto malo više Zadra, čudo s obzirom koliko (malo) puta sam bio u njemu.
Bili Brig
Arbanasi
Poluotok
Diklo
Borik
well done, pa to su i nekako naj kvartovi u gradu....
Bio sam ja inače puno puta u Zadru i okolici, pogotovo u Škabrnji, tako da ako se igdje budem odselio ili ako budem mogao, odoh i ja u Zadar studirat, prvo zbog košarke, a grad je toliko lijep, da je to za nevjerovat...
zaslužio si 2 TU od mene
dobra večer!
LOL..meni je monitor na "Game" postavci, pa mi baca na druge tonove..
dobra večer!
LOL..meni je monitor na "Game" postavci, pa mi baca na druge tonove..
A ja mislio da si daltonista
Jel se može staviti na bilo koje kućište stranicu bilo kojeg kućišta iste veličine?
Jel se može staviti na bilo koje kućište stranicu bilo kojeg kućišta iste veličine?
Pa vrlo vjerovatno
Ne nužno, neka kučista imaju drukčije načine na koje se "spajaju sa kosturom", tj. mogu postojati razni utori za fiksiranje stranica koji će se razlikovati od kučišta do kučišta...
Oprostite što se OPET ubacujem u temu, ali da ne otvaram novu, pošto je ova vezana za forum, jednostavno moram pitati:
Postoji li nešto da mogu vidjeti koliko ukupno imam TU-ova i TD-ova na postovima?
Hvala.
EDIT: Dečki, bok!! Odoh ja spavat, sutra imam 2 ispita pa moram "rano" ići spavati.
Ne nužno, neka kučista imaju drukčije načine na koje se "spajaju sa kosturom", tj. mogu postojati razni utori za fiksiranje stranica koji će se razlikovati od kučišta do kučišta...
Da znam ali većina ima isti ili sličan način.(barem iz mog iskustva)
Da znam ali većina ima isti ili sličan način.(barem iz mog iskustva)
Većina, ali sad npr. ona kučišta od koju tisuću sigurno neće biti ista ko i ona od 200 kn. ali razlike mogu biti i između onog od 300 i 200 kn-a, ali u većini slučajeva su ista ili veoma slična...
Oprostite što se OPET ubacujem u temu, ali da ne otvaram novu, pošto je ova vezana za forum, jednostavno moram pitati:
Postoji li nešto da mogu vidjeti koliko ukupno imam TU-ova i TD-ova na postovima?
Hvala.
EDIT: Dečki, bok!! Odoh ja spavat, sutra imam 2 ispita pa moram "rano" ići spavati.
nema toga... :(
laku noć!
Idem i ja.Laku noć!
A dobre su mi ove "Nespavalice", fajrunt već u 23,25...
Preimenovat cu temu u Kutak za penzice (fajrunt u 00:00).
Preimenovat cu temu u Kutak za penzice (fajrunt u 00:00).
HAHA meni nebi smetalo!
aaaaaaaaaaaaahahahahahaha, ova ti je dobra....
Ko kaže - ja imam još 2 sata gledanja jednog od remek djela filmske industrije i uživam u svakoj sekundi
Ko kaže - ja imam još 2 sata gledanja jednog od remek djela filmske industrije i uživam u svakoj sekundi
Lazes! Vidis da buljis u forum.
Što se gleda??
a da koje je to.....
ja cu bit budan barem do 3 ako ne i duze htio bi ja zaspat prije ali jednostavno nemogu